Hirdetés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Új telefont és tabletet mutatott be a Telekom
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Milyen okostelefont vegyek?
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
Aktív témák
-
takjoe
tag
Kösz a választ, megpróbáltam, de ha a Cool Reader-ben elindítom a felolvasás opciót a kék kijelölés végigfut a szövegen , de meg se mukkan. Ez a hangprobléma az Android szervízban való frissítés után keletkezett, amikor az olyan programnál, ahol hangot használtam, kiírta, hogy a Google TTS alkalmazás leállt. Ekkor töltöttem le a SVOX-ot meg vettem hozzá magyar és angol hangot, (amúgy van hang más alkalmazásnál pl. szótárnál, vagy a próbánál ,ha beírok valami szöveget, szépen felolvassa) viszont nekem az beállításoknál nem találok olyat, amilyet te írtál (még csak hasonlót sem,pedig a SVOX használatánál is írja, hogy valahogy így kell beállítani az alapértelmezett motort) de nekem csak olyan van ,hogy nyelv és bevitel-beszéd- hangalapú keresés ,(ennyi),úgyhogy sehol sem tudom az alapértelmezett motort beállítani, minden egyes alkalmazásnál amiben beszédet használok, felugrik a SVOX és úgy kell kiválasztani...
Aktív témák
- Bomba ár! Asus N551JQ - i7-4710HQ I 8GB I 256GB SSD I GT845M I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Honor 400 Lite 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3289
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest