Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Beárazták a Nubia Z80 Ultra európai verzióját
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Android szakmai topik
Aktív témák
-
embe
nagyúr
Telepítésnél írta ki, hogy a gingerbread, vagy az újabb változatoknál a hívás elutasítás nem működik. Te nem a némítással kevered? Tehát bejövő hívást nem utasít el, csak némán jelzi, mert most ez történik.
Én olyanra gondolok:
- ami kezel black illetve white listákat
- ha valami black listán van akkor az lenne a jó, ha a hívó félnek azt jelezné, hogy nem vagyok elérhető, vagy pl. foglaltat. De semmiképpen ne azt hallja, hogy kicsörög csak én nem veszem fel, mert ha a hívásjelzést lenémítja nekem, akkor ez történik. Így nem kell esetleg utólag magyarázkodnom, hogy miért nem fogadom a hívást - mondhatom azt le volt merülve a teló stb.Jim74 - köszi kipróbálok minden ajánlatot. Most megyek melózni, holnap lesz a napja.
Aktív témák
- Apple iPhone 16 256 GB Black Apple Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- EliteBook 860 16 G10 27% 16" FHD+ IPS i7-1365U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Xbox series X+kontik+füles ajándék tölthető elemekkel és töltővel
- Samsung Galaxy S24 8/128 GB Amber Yellow 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- LG UltraGear 38GN950P-B Monitor! 38" 3840x1600 / 1ms / 160Hz / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- 365 NAPRA RÉSZLETRE BANKMNETES KAMATMENTES , GAMER PC ,LAPTOPOK , GAMER SZÉKEK , GAMER MONITOROK
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó igazi ritkaság! LG G7 Thinq 4/64GB / 12 hónap jótállással!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest