Aktív témák
-
M0RGI
őstag
Legújabb Sygic navigáció.
Aki használja kérem árulja el, hol a túróban lehet megadni benne a házszámot ahova menni akarok? Város, utca van.
Köszönöm! -
M0RGI
őstag
Mail Droid-ot használ valaki?
Feltelepítettem, de nem lehet továbblépni a welcome screenről.
Megoldás? -
M0RGI
őstag
Hello all!
Mitől van az, hogy handcent sms új üzenet írásakor az üres buborékba ezt írja:
"üzenetküldés vezeték nélküli hálózaton" ? -
M0RGI
őstag
Végül is igazad van.
Kipróbálom, aztán majd meglátom más téren is jól használható-e.(#35639) TRob1: Jóvanna!!
Megpróbálom calendar padot is. A gyári naptárban is valóban pár lépés beírni egy eseményt, csak nekem mint mondtam nem kell semmilyen szinkronizáció, meg gmailes xar, ill. a kinézete sem tetszik.
-
M0RGI
őstag
válasz
RootRulez #35629 üzenetére
Sajnos szintén minden xart megkérdez egy sima eseménynél.
Más?Egyébként jelenleg a COL remindert használom, letisztult, egyszerű, magyar, de jó lenne ha a beírt emlékeztetőit naptárból is el tudnám érni, ill. látnék egyben egy hónapot. Sajnos ilyen funkció nincsen benne.
(#35632) k850:
Hát ha mindent nem is, de pár felesleges dolgot meg kell adni neki, ill. több szükségtelen gombnyomásora kényszerít.Ahogy írom fentebb, COL remindert használok és igen, jó lenne bármi hasonló emlékeztető, jegyzettömb app, csak jó lenne ha valami naptár szerűséggel egyben lenne. Az sem baj, ha widget.
-
M0RGI
őstag
Sziasztok!
Valami normális naptárt keresek, de nem találok.
Most próbáltam a go calendart, ami pofás és jó is lenne, de ha eseményt akarok hozzáadni, akkor a gyári naptár beviteli felületét hozza be, ami rohadtul nem kell nekem. Ugyenis nem akarom kitölteni, hogy kezdete, vége, hol, résztvevők, stb. felesleges dolgokat egy egyszerű eseménynél. Sem szinkroniáció, sem gyári naptár nem kell, de majdnem minden program ezt használja. Help! -
M0RGI
őstag
Sziasztok!
Kérem segítsetek!
Barátnőmnek keresem az alábbi handcent sms témát. -
M0RGI
őstag
Sziasztok!
Doodle Jump Deluxe létezik androidra?Calendar Pad: Megy google nélkül is?
-
M0RGI
őstag
Szevasztok!
Olyan appot keresek, amely születésnapokra, névnapokra figyelmeztetni tud és esetleg szinkronizál a gmaillel is.
Tudtok ajánlani valamit? Előre is köszi!
PS: A gyári naptárat felejtsük el... -
M0RGI
őstag
Sziasztok!
Marketen hogyan lehet vásárolni?
Kéne a Fancy Widget 1.1 feloldókulcs.
Aki tud segíteni kérem írjon privátot.
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest