Hirdetés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Aktív témák
-
törölt tag
Csak próbálom a BetterBatteryStats-ot kikövetkeztetni. Szerintem:
Alarms: Itt találod meg azokat a programokat, amik ébresztést kértek a telefontól. Kiválaszthatod alatta, hogy akkuról v. töltöről történt ébresztést mutasson. Alatta pedig hozza a fájlokat és mellettük írja, hogy hányszor ébresztettek. Ez a funkció csak Root-olt telefonon működik úgy láttam. Folyamatosan tud futni a háttérben.
Partial Wakelock: azt mondja meg, hogy mi, mennyi ideig nem hagyja altatásba menni a telefont. Ez egyben utal a háttérben merülésre is. Minél tovább van ébren és dolgoztatja valami, annál inkább merül. Mutatja az össz merülésnek melyik program hány %-át okozta.
Kernel Wakelock: ez nem túl érdekes csak fejlesztőknek. Kernelen belül mutatja, hogy milyen műveletek voltak amik ébrentartották. Szinkronizálás, audio, fájlmozgások, stb. Fejlesztőknek ideális.
Szerintem jó program. Én ezzel jöttem rá, hogy folyton szinkronizál illetve egy widget ébresztgeti a telefont kikapcsolt állapotban. Gondolom h az óra widgetet percenként frissítse annak ellenére, h kikapcsolt a kijelző,
Aktív témák
- Automata kávégépek
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Kuponkunyeráló
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Eredeti játékok OFF topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Windows 10
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3938, 100% Akku
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- FELVÁSÁRLÁS A GYŐRÚJBARÁTI BOLTUNKBAN!
- Apple iPhone 13 Pro max 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest