Keresés

Aktív témák

• AceOwner

csendes tag

válasz Ronyn #43649 üzenetére

rendben, köszi skacok, de a GPS használata viszont már generál adatforgalmat (vagyis számla emelkedést) ugye? :F Vagyis a Mobilos számlámon megjelenik plusz költségként? Nem régóta van Androidos telóm, nnna. És egyelőre mobil internet előfizetésem sincs, otthoni vagy máshol elérhető szabad Wifire szoktam csatizni. Amúgy akkor faterom kocsijában levő GPS készülék is -ami hagyományos, csak GPS készülék- folyamatosan a műholdak alapján irányít? Értem én hogy a mozgás így érzékelhető, de akkor ha az, ami a kocsiban működik GPS készülék, ha annak működése (kapcsolat) ingyenes, akkor a telómon is az lehet? Mármint a GPS használata? Bocsi de kezdő vok nnna, ha gáz a kérdésem akkor ide is jöhet magyarázó: bagira88@freemail.hu

• AceOwner

csendes tag

Sziasztok,
    leszedtem a Sygic navi rendszert a MArketről, ma, 2012. juni 17-én. Nagy nehezen feltelepült (mindíg a kari telítettségét problémázta), szal install majd beállítások, Magyarország kiválasztása, majd elkezdtem hogy honnna hova szeretnék menni (egy adott településen belül a város egyik pontjából a másikba tehát uaz város csak más utca). Beállítottam a hangot is, majd a jobb alsó sarokban található 'kész-re katt. Innentől kezdve semmit nem csinált a Galaxy ACE-m, GPS Kapcsolatot hiányolt, nem is adtam neki műholdas elérést hiszen én offline navihoz ragaszkodom. Na a lényeg hogy a hang hogy merre induljak v valami meg sem nyikkant, ja a térképet viszont úgy mutatta h EU-majd úgy zummoltam rá hogy MO, majd csiptetős zoommolással tapi-tapi és így a városra. Magátol nem csinálta azt sem hogy hely beazonosítása ahol állok vagy valami, hogy elkezdte volna mondani az irányokat. Csak annyi hogy mutatja az általam zoommolt szokványos map-ot. Na elindultam kocsival A pontból a B-be melyeket elvileg megadtam neki, de semmi hogy változott volna a térképen a helyzetem és hang magyarázta volna az irányt. Semmi. Viszont a telóm tőle belassult rendesen. Mindenesetre többször megcsináltam a Syiccel elejitől uezt hogy hely megadás, cél megadás, stb, de semmi. Nálam nem jött össze. Lehet h azzért mert demo verzió, szerial numbert sem tudom hol találok, asszem csak 30 napos, lehet h azért mert a GPS is a wifi is és a mobil internetem is ki volt kapcsolva.De ha offline, akkor úgy gondolom semmi műholdas / netes kapcsolat nem kell. Szal nekem ez a progi nem akart összejönni, Van valakinek javaslata mi miatt nem indult nálam a Sygic? Köszi előre is, részletes javaslatot itt is megköszönném: bagira88@freemail.hu. Másik navi progi is érdekelne androidra, ami offline és net nélkül megy . Ui.: a kocsiban lévő GPS készüléken IGO-s, jol megy évek óta és offline. Magunk szoktunk frissíteni hozzá.Hasonló a telómon nem ment vajjon miért? Segítsetek please, fontos lenne a telómra offline és free navis rendszer. Köszi az építő javaslatot. :)

• AceOwner

csendes tag

Ha javasolhatok valamit, az ASTRO-hoz hasonló file rendező, Galaxy ACE-n nálam bevált: AirDroid. Marketről free.

Aktív témák