Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- iPhone topik
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- Fotók, videók mobillal
- Ismét elérhető a One UI 7 a Galaxy S24-re
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Aktív témák
-
AceOwner
csendes tag
rendben, köszi skacok, de a GPS használata viszont már generál adatforgalmat (vagyis számla emelkedést) ugye?
Vagyis a Mobilos számlámon megjelenik plusz költségként? Nem régóta van Androidos telóm, nnna. És egyelőre mobil internet előfizetésem sincs, otthoni vagy máshol elérhető szabad Wifire szoktam csatizni. Amúgy akkor faterom kocsijában levő GPS készülék is -ami hagyományos, csak GPS készülék- folyamatosan a műholdak alapján irányít? Értem én hogy a mozgás így érzékelhető, de akkor ha az, ami a kocsiban működik GPS készülék, ha annak működése (kapcsolat) ingyenes, akkor a telómon is az lehet? Mármint a GPS használata? Bocsi de kezdő vok nnna, ha gáz a kérdésem akkor ide is jöhet magyarázó: bagira88@freemail.hu
Aktív témák
- Kedvező ár! HP Elite X2 laptop-tablet (12,5 3K/i5-G7/8GB/256SSD/MagyarVilágítós)
- Kedvező ár! HP Elitebook 830 G5 laptop (13,3FHD/i5-G8/8GB/256SSD/MagyarVilágítós)
- Eladó kitűnő állapotban lévő HP Pavilion notebook
- Stranger Things 3: The Game (Switch, Limited Run) használt
- iPhone 13 Pro Max 128 GB Sierra Blue, Független! Karcmentes kijelző!
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS TUF Gaming FX707VI GAMER notebook - i7 13620H 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB W11
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest