- Íme az új Android Auto!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hívószám-hamisítás
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
Aktív témák
-
Magnat
veterán
válasz
atillaahun #38756 üzenetére
Annyira méltó hozzá, h pontosan ugyanaz. Csináltak hozzá pár natív klienst (pc, mac), meg megemelték 5 gigára a tárhelyet.
-
beci
őstag
válasz
atillaahun #38643 üzenetére
Köszönöm.
Ez összesen,vagy felenként?
-
mipityu
tag
válasz
atillaahun #38637 üzenetére
Köszi, ez jó hír :-)
Van egy Megafone account-om, de az csak PC-ről működik. 2006-ban töltöttem fel utoljára és még van rajta 475 Ft :-)
Ja és a Skype-n is van vagy 45 cent, az is sok éve volt feltöltve :-) De az drága. -
Dikri
aktív tag
válasz
atillaahun #38631 üzenetére
Ott be van állítva (és verifyed a státusza), mert ugye ha PC-ről telozok, megy a hivószám, de ha telefonról a sip beállitással akkor nem.
Nagy tapasztalatom nincsen még, mert most kezdtem el használni, de én eddig elégedett voltam a hangminöséggel. De majd megfigyelelem ezt a csucsidőt.
-
Dikri
aktív tag
válasz
atillaahun #38628 üzenetére
Hihetetlen, de tényleg működik a számkijelzés számítogépről
Pedig eddig ugy tünt nem megy az sem
Viszont mobilról én szoftver nélkül használom, csak beállítottam a sip-et. Nektek működik úgy is a számkijelzés, ha igen ott mit kell beállítani?atillaahun: Mit értesz 2g/3g alatt. Ha a phone to phonet akkor azt nem. Ha pedig arra gondolsz, hogy a T-mobilos kátyámhoz tartozo, adatforgalommal használom-e? Akkor igen a válaszom rá.
-
TRob1
veterán
válasz
atillaahun #37900 üzenetére
+Cartman023 :
De tudjátok mi a legnagyobb poén? Hogy erre most kerestem rá, mert kezdett idegesíteni hogy nálam 2 gépen is oké, másnál meg nem: Én soha nem kattintottam semmi ilyesmire, a laptopon meg főleg nem, és mégis müxött mindkettőn... amit én teljesen természetesnek vettem, ezért is írtam a legelején csak simán, meg mutattam a képen...
(#37902) doddencs :
Mondom beta előtt is müxött nálam (betát csak azóta használok mióta van ez a kép és videó automatikus feltöltés, a db-ot meg már jóval előtte)És nem a gyökérben tartom a dolgokat, hanem különféle mappákban.. ahogy gondolom te sem 1 mappában tartasz mindent ami csak létezik a PC-den.
-
Syl
nagyúr
válasz
atillaahun #37883 üzenetére
Őőő, a Public mappában működik a megosztás (Copy Public Link).
-
darvinya
titán
válasz
atillaahun #37736 üzenetére
Ami eddig a legjobb Dokuments To Go full(ez fizetős).
Én is ezt használom és már a gépet be sem kapcsolom doc vagy xls(x) és ppt szerkesztek. -
[w]
őstag
válasz
atillaahun #37686 üzenetére
na most egyelőre azzal szenvedek, hogy a SIM-ről átmenjenek az adatok belső telefonkönyvbe, mert eddig ez sem sikerült még... (a duplázódás valami teljesen másnak az eredménye volt)
ettől függetlenül értem amit javasolsz, de nem erre volnék kíváncsi.
-
bagó
tag
válasz
atillaahun #37674 üzenetére
Moboo Playert töltsem le netről és rakjam fel a telóra mint alkalmazás??
-
TRob1
veterán
válasz
atillaahun #37632 üzenetére
Miért pont a 16ot kérdezed?
A 16gb az a meghívások után jár (minden ember után 500 mega)
Ha bereggelsz, eleve 2gigával indulsz, ha valakin keresztül reggelsz, 2,5 gigával indulsz.
Ez a 2,5 Gb+ a meghívások utáni 16Gb már 18,5Gb.
Ha végignyomod a Get Started-et, az plusz 250Mb.
Ha ezeket végigcsinálod, még 640Mb.(128Mb/db)
Eddig állsz: 19,4-en.
Aztán ott az automata kép és video feltöltés funkció, amivel még 3Gb-ot szerezhetsz (első kép feltöltése után 500Mb, majd minden 500 mega után még 500 mega hely, 3Gb-ig, ami a beta tesztelés kezdetén még 5Gb volt)
Vagyis a vége: 22,4Gb (illetve ha sikerült a fentebb írt 5Gb-ot megcsípni, akkor ugye 24,4Gb) kb. a felső határ (Nekem meg kb.23,9Gb a határ, mert nem vkin keresztül reggeltem)Tömören ennyi.
-
zozyk
addikt
válasz
atillaahun #37634 üzenetére
Akkor olvass a sorok között...
16 GB összejön meghívásokból,ami az írásban van,azt felette megkapod....
-
zozyk
addikt
válasz
atillaahun #37632 üzenetére
-
Syd69
aktív tag
válasz
atillaahun #37481 üzenetére
Dropbox
Wifi + ES file expl...
-
(jan)
őstag
válasz
atillaahun #37490 üzenetére
Mondjuk a zene hangerejét nem ártana vezérelni
-
twine
veterán
válasz
WIFI ON:
Samba+ES file explorer (hálózatban másolgatni...)
Feltéve hogy mindkettő wifi képes, és Androidos -
GrandeP
addikt
válasz
Sd kártya csere?!
Bluetooth-on kívül annó még volt az infrázás, de az már 4-5 éve kikopott teljesen, blutut jelenleg egyeduralkodó...
-
H_András
tag
válasz
atillaahun #37382 üzenetére
Köszönöm, rákérdezek a telefonom topikjában, vannak főzött romokat használók.. Valamiért nem gondoltam, hogy ez ilyen macerás, olyan egyszerű dolognak tűnt hogy felvehetem a beszélgetéseket, de akkor ezek szerint mégsem.
A másik két hozzászólónak is köszönöm.
-
gyuszmó
őstag
válasz
atillaahun #37282 üzenetére
Köszönöm a válaszokat
-
tomy86
addikt
válasz
atillaahun #37227 üzenetére
-
darvinya
titán
válasz
atillaahun #37227 üzenetére
Dokuments To Go vagy Jota Text Editor.
-
Teasüti
nagyúr
válasz
atillaahun #37072 üzenetére
Wakelock alatt azt érted, h nem emgy deep sleep-be a telefon, mert vmi ébren tartja?
Itt volt ugyanilyen problémám, sikerült megoldanom. Spare Parts kimutatja a jelenséget és a fő folyamatot. Sajnos process szintjén már nem, én is csak ráhibáztam sok-sok netes keresgélés után. -
Pajoz
őstag
válasz
atillaahun #37126 üzenetére
Azt nem tudom. Nem kerestem benne ilyen funkciót. A kezdőnapot be lehet állítani, pl számlazárásra. Ha ezt átállítod talán lenulláz.
-
F-ECT$
titán
válasz
atillaahun #37112 üzenetére
Mert mi kellene még?
-
F-ECT$
titán
válasz
atillaahun #37098 üzenetére
Sorrendben vannak az appok. Ha nincs kiugró érték az jó.
-
F-ECT$
titán
válasz
atillaahun #37091 üzenetére
Hát pedig erre jó. Ha idle módban sokat eszik a telefon, és azt látod, hogy túl sokat van ébren, akkor a partial wakelocks megmondja, hogy mi tartja ébren.
-
droti25
őstag
válasz
atillaahun #37072 üzenetére
Én is használom ezt a programot hogy lássam mi fogyasztja az aksit, de a wakelock-ot én sem tudom mit jelent...
Ha vki érdemi infóval tud szolgálni az appal kapcsolatban azt megköszönném. -
punky10
addikt
válasz
atillaahun #37059 üzenetére
Régota használom,az X10Minimen már rajta volt az Elixir elsö kiadása.De ez a 2. ez még jobb lett.Kapcsolok,infok,appok,kontaktok...mindegy,bármit ki lehet rakni,szinte bármekkora métetben.Azért ajánlom,mert szerintem is a legjobb...
-
punky10
addikt
válasz
atillaahun #37046 üzenetére
Mi a probléma az Elixirrel?
37053 vizimentö
lyan approl nem tudok,a megoldás vegyél 2011-es Xperiát...Azoknál van ilyen beállitási lehetöség...
-
fatal`
titán
válasz
atillaahun #37009 üzenetére
Ha nem rootolt a telefonod, akkor gingerbread óta nincs joga az alkalmazásoknak közvetlenül kapcsolni a GPS-t. ROOTtal meg lehet kerülni, ezt kérdezi valószínűleg.
-
club1
veterán
válasz
atillaahun #36590 üzenetére
Én a Palmary Weather-t ajánlom a részletessége és a Foreca input miatt.
-
L4mie
veterán
válasz
atillaahun #36080 üzenetére
Köszi, megnézem.
-
aggleány
addikt
válasz
atillaahun #35984 üzenetére
Köszönöm.
Részemről befejeztem az offot, sorry. Sajnos nem jól tűröm, ha támadnak, olyankor hajlamos vagyok megvédeni magam.
-
(jan)
őstag
válasz
atillaahun #35984 üzenetére
Ezzel én is egyetértek!
És hogy ne offoljak:
Galaxy note "telefont" lehet már ics re frissíteni kis hazánkban hivatalosan ?
-
doddencs
senior tag
válasz
atillaahun #35904 üzenetére
-
basaja
senior tag
válasz
atillaahun #35892 üzenetére
már van link,ha egyről beszélünk...
-
decoati
aktív tag
válasz
atillaahun #35746 üzenetére
"ha csak van magának, és úgy is MB-okat forgalmaz a háttérben percenként"
2x8 órát ment eddig, gyorsan néztem is egy összegzett forgalominfót
szerk.: csak im-re használtam csak munkaidőben, kb. 10-15 üzenetváltás, de a fogyasztásban a 2. helyen állt a screen mögött, elfogadhatatlan. (ma reggeltől d.u. 5-ig) -
THomas007
senior tag
válasz
atillaahun #35746 üzenetére
Köszi, kipróbálom. A telefon garanciális, már egy hangszórócsere történt, de láthatólag nem ez lehetett a probléma...
-
THomas007
senior tag
válasz
atillaahun #35741 üzenetére
Van egy Lg Optimus 3D-m és, ha 2G-s hálózaton telefonálok, akkor egy olyan zaj van a háttérben, mint, amikor a telefont egy hangszóróhoz közel teszed. Namost, ha átteszem a WCDMA opcióra, amikor 3G-s hálón van a telefon, akkor megszűnik a jelenség. Ezért gondoltam azt ,hogyha nagyrészt városban vagyok, ahol van 3G lefedettség, akkor menjen 3G-n és, ha kilépek belőle tegye át magát 2G-re. Most ez úgy működik, ha automatán hagyom, hogy hiába ír ki 3G-t, pontosabban HSDPA-t, amint elindul a hívás átvált 2G-re...
-
decoati
aktív tag
válasz
atillaahun #35741 üzenetére
1% az nudli, a Skype olyan mintha koppon tekerné a procit amikor előtérben van.
Köszi, próbálom. -
meko1
tag
válasz
atillaahun #35559 üzenetére
a linket ismételten köszönöm,a 'másik fajta' is létezik,látod,ezért kételkedtem;
a kétféle árlistát a 'te' oldaladról vettem,ha pc-re akarom a programot telepíteni,
előjön egy árlista,ha androidra,akkor is,de MÁS árakkal;az ilyen és ehhez hasonló dolgok
meglehetősen idegesítőek tudnak lenni,ezekután meg jön a kipróbálás,köszönöm,üdv -
válasz
atillaahun #35634 üzenetére
Sajnos a dokumentum fájlt nem tördeli a kijelzőhöz, de szerkeszteni, képet beszúrni nem komplikált. A SE Xperia Mini gyors, ill. kellemes a külleme.
-
fatal`
titán
válasz
atillaahun #35634 üzenetére
Nem elég extra, hogy ingyenes?
-
fatal`
titán
válasz
atillaahun #35630 üzenetére
Ingyenes és szerkesztő is.
-
meko1
tag
válasz
atillaahun #35523 üzenetére
ki tud itt igazságot tenni?az általad nyomatékosított lista árai attól is függnek,hogy:
letöltés/nyilván pc-re/után kéred,vagy letöltés/androidra/után,ráadásul ezen az oldalon
egész más van/ez is megavoip:http://www.megavoip.us/intlrates.php/
ebből is adódik a korábban is jelzett tanácstalanságom
ettől függetlenül köszönöm! -
zeorsdfd
senior tag
válasz
atillaahun #35467 üzenetére
Igen, négy éve ingyenes:-) Ezt használtam
-
meko1
tag
válasz
atillaahun #35467 üzenetére
köszönöm a tippet,habár a Mobilvoip nemz.hívások árlistája szerint spa. mobil 11cent nem=9,inkább 32ft,akkor már olcsóbb,ha egyszerűen magyar mobilszámot hívok külföldön
-
Dusee
őstag
válasz
atillaahun #35422 üzenetére
ez egy jó kérdés, eddig nem zavart semmit, de átírom hátha...
-
Dusee
őstag
válasz
atillaahun #35420 üzenetére
-
Dusee
őstag
válasz
atillaahun #35416 üzenetére
-
szalasz87
csendes tag
válasz
atillaahun #35115 üzenetére
Köszönöm a segítséget mindenkinek!
Csináltam egy újabb hard resetet (factory format), most a back up restorral nem raktam fel csak egy két alap programot és úgy tűnik jó. Ezek szerint amikor az összes programot visszaállítottam akkor romlott el. Csak nem tudom hogy lehet benne ez a "Mute." app... lehet hogy annak a változtatásait is vissza teszi valahogy?
Az app nevére kéne rákeresni? De ha nem találja a nevén akkor a wipe dalvik cache az hogy működik? KÖSZÖNÖM -
pockos13
aktív tag
válasz
atillaahun #35102 üzenetére
Köszi.Az MX player tökéletesen megfelel.
-
St3ven
addikt
válasz
atillaahun #35030 üzenetére
Hát, nekem nem akar összejönni ez a Local Access Numberen keresztüli hívás.
Egyébként itt egész jól leírja ennek a lényegét, itt a jobb oldalon meg le tudod kérni az egyes módozatok tarifáit.
Tegnap írtam az ActionVoip ügyfélszolgálatának, 10 percen belül jött a lerázós email, hogy biztos csak valami átmeneti probléma az én szolgáltatómnál, próbáljam később. Mondom nekik a héten próbáltam több különböző napon is, szóval ez az átmeneti probléma kilőve, ráadásul egyszer sikerült egy francia telszámot kapcsolniuk (a +3630xxxxxxx-ból valamiért +33663300xxxx lett, azaz a rendszerük megduplázott minden számjegyet), úgyhogy kérem vissza a kiszámlázott 3 centet.
Na erre már nem jött válasz tegnap este óta.
-
ERPY
őstag
válasz
atillaahun #35055 üzenetére
Én is hasonló cipőben jártam a llamaval kapcsolatban. Beállítottam cellainfó alapján, tök alap dolgokra, látszólag minden rendben. Elmegyek itthonról kb. 3km-re , és ő még mindig azt hiszi hogy otthon vagyok. Szal eléggé instabil a működése számomra. Lehet én rontottam el valamit, de direkt csak alapot állítottam be teszt jelleggel, de akkor sem azt csinálta amit szerettem volna.
-
bohoc71
aktív tag
válasz
atillaahun #35031 üzenetére
Hali! Én kettő helyszint sem bírtam beállítani. Nem váltott az otthon és a melóhely között. Pedig két különböző település 12 km-re egymástól,és mégis egy cellának mutatta.
-
RootRulez
félisten
válasz
atillaahun #35000 üzenetére
dupla.
-
RootRulez
félisten
válasz
A csoporton belül van egy értesítések vagy beállítások (fogaskerekes) izé. Ott lehet letiltani, nem?
-
raziel01
veterán
válasz
Csoporton belül állítsd be.
-
St3ven
addikt
válasz
atillaahun #34967 üzenetére
Még annyit árulj el nekem légyszi, hogy Local Access Number-en keresztül sikerült már hívást lebonyolítanod?
Mert én akármit próbálok (többféle app-ot, vagy simán tárcsázóba írva), egyszerűen nem megy. Bejön a központjuk, az angol nyelvű kérésre megadom a hívandó számot, hallom a tárcsázó hangot, csak éppen a hívottnál nem csörög ki.
Pedig nekem ez lenne a legolcsóbb (11 Ft-ért hívok vezetékest plusz 12 Ft menne az ActionVoip-nak).
Egyébként legutoljára már egy sima Nokián próbáltam, így: 003618088122p003630xxxxxxx, ahol az első fele az access number, a "p" a szünet, a második fele pedig a hívandó fél.
-
xSide
őstag
válasz
A csoportba belépve lehet letiltani az értesítéseket egy legördülő menüben...
-
hodostamas
addikt
válasz
Minden csoportnál külön kell beállítani.
-
xSide
őstag
válasz
atillaahun #34970 üzenetére
Amennyit beállitasz neki távolságban a térképen...
-
Cartman023
aktív tag
válasz
atillaahun #34969 üzenetére
Ha elmész otthonról, akkor a terület elhagyása opció kell.
A navihoz meg szerintem csináld azt, hogy létrehozol egy olyan profilt, amiben a média hangerőt maxon nyomja. Utána rakd be, hogy a navi indulásakor profilt vált, és azt is majd, hogy utána váltson vissza rezgőre.
Szerk: szerintem nem sok minden, nagyjából ugyan az.
Ha jól tudom, akkor a cellák határozzák meg a területeket. De van kiegészítő, amiben meghatározhatod térképen, hogy milyen körön belül legyen Pl. az otthoni vagy a munkahelyi terület. -
atillaahun
veterán
válasz
atillaahun #34969 üzenetére
Még annyi, hogy a Not in Area és Leaving Area között mi a különbség a Llama-ban?
Illetve a nem vagyok otthon az mekkora területet jelent így távolságba a házamhoz képest? -
St3ven
addikt
válasz
atillaahun #34962 üzenetére
Tesztelem majd még, de akkor egyelőre ez igen komolynak tűnik, mivel így ki lehet kerülni a VOIP/SIP hívások legfőbb buktatóját, a rossz hangminőséget, és szakadozást. Erre (hívásindításra) pedig még a korlátozott 2G is bőven elég lesz.
Pontosan, szerintem ez benne a legnagyobb húzás.
Te melyik szolgáltatót használod egyébként? Nekem az ActionVoip-nál van még vagy 4 euróm, és asszem 2 Ft. a vezetékes náluk, meg 12 a mobil
Én is az ActionVoip-ot használom, megnéztem vagy tízet, ez volt a legjobb magyar viszonylatban. Azóta találtam egy CallingCredit nevű szolgáltatót, ott 8,5 Ft a mobil, bár náluk még nem töltöttem fel az egyenlegem, inkább várok, amíg lefogy az ActionVoip-ról, nehogy, mire odajutok, felemeljék a díjakat.
Egyébként azt ne felejtsd el, hogy a Phone-to-Phone hívás esetén mindkét hívás díját Te fizeted, azaz ActionVoip esetén 24 Ft lesz a mobil-mobilhívás percenként, ráadásul van még egy 15 Ft-os kapcsolási díj. Utóbbi díj nem mindegyik szolgáltatónál van.
Persze gondolom, ha vezetékesen hívatod fel magad, akkor meg 2+12=14 Ft lesz a percdíj, de ilyet még nem próbáltam, nincs vezetékes sehol a családban...Akkor jól értem, feltetted a progit? Jól megy Nálad?
-
gyuszmó
őstag
válasz
atillaahun #34953 üzenetére
Van olyan feltétel ,hogy OR ( match any) ott több feltételt is megtudsz adni
Nekem van olyan ,hogy 3-4 progi amikor indul 3g be amikor kikapcs 2g be
Ugyan arra műveletre több feltétételt adtam meg
-
Cartman023
aktív tag
válasz
atillaahun #34953 üzenetére
Igaz.
Akkor próbáld meg úgy hogy használod az AND feltételt, és ezen belül azt hogy fülhallgató kihuzva és a területre lépés.
Így ha kihúzod és otthon vagy akkor normálra vált, ha nem vagy otthon akkor marad rezgőn, mivel nem teljesült mind a 2 feltétel.
Nem próbáltam, de szerintem mennie kellene így.
-
St3ven
addikt
válasz
atillaahun #34955 üzenetére
A technikai részleteket ne kérdezd, mert nem értek hozzá, de mint felhasználó azt látom, hogy kiválasztom a hívandó félt, kicsörög a telefonom, felveszem a hívást, majd abban a pillanatban, amikor felvettem, az internetes szolgáltató elkezdi tárcsázni az előzőekben megadott hívandót, és ha ő is felveszi, akkor létrejön a beszélgetés.
A lényeg a fentiek alapján, hogy se Neked, se a hívottnak nem lesz kimenő GSM hívása, ezért nem fizetsz a mobilszolgáltatódnak, hanem a VoIP cégnek.
Na most hogy ez hogyan bonyolódik le a telekommunikáció csodálatos világában technikailag, arról lövésem sincs, ha valami szaki erre jár, szívesen vennék egy közérthető felvilágosítást. Mindenesetre a megfogalmazásom azt hiszem, pontatlan volt, ugyanis nyilván internet alapú lesz a beszélgetés, nem GSM alapú. Azaz gondolom a VoIP cég internetes hívást indít feléd és a hívandó fél felé is.
-
Cartman023
aktív tag
válasz
atillaahun #34946 üzenetére
Kell csinálni egy ellenkező feltételt is.
Nálad az pl. hogy kihúzod a fülest akkor váltson normál módra.
-
decoati
aktív tag
válasz
atillaahun #34624 üzenetére
ha érdeklel low memory killer rész, de a többi is érdekes
-
decoati
aktív tag
válasz
atillaahun #34624 üzenetére
nem a memóriakezelés az ostoba, hanem a gyártó által "belőtt" paraméterezés. Jobban mondva az sem ostoba, csak nincs felkészítve arra, hogy a gyárilag magasabb prioritású alkalmazásosztályokba menet közben kerülnek befelé alkalmazások, így a gyártó által predefiniált memórialimitek értelmüket veszítik.
-
TRob1
veterán
válasz
atillaahun #34483 üzenetére
Nem szoktam.
Amit telefonon akarok hallani, azt felteszem telefonra.
(Még csak próbálni sem próbáltam soha) Nekem kellene vagy 1 Terra tárhely, hogy mindenem fel legyen töltve, még véletlen se bukjak semmit hdd hiba vagy véletlen törlés miatt.
-
TRob1
veterán
válasz
atillaahun #34473 üzenetére
Ezekszerint.
Még csak ismerkedek vele. Akkor reggeltem mikor itt linkeltem, aztán utána meg nem is volt időm vele foglalkozni. Időzítés nemtom mire gondolsz, de nekem ne időzítsen, nekem a szinkron az, ha van vmi változás, akkor már intézi is.15perc/1 óra/4/8/12/24 - re lehet állítani az autosync-et.
DB-n nekem is van már 14giga, valszeg marad az is használatban, de ez egyelőre szimpibb.(#34475) atillaahun:
Olvastam ma vkinél hogy már 50Gb felett jár.(#34476) Dzsuri89:
Ezt nem értem. Egy "gagyi", occó kici kínai Pengén a kedvenc Launcherem, egy Nexus S-en meg xar?Még jó hogy nem vettem drága telefont, már a falhoz csaptam volna, amennyi panaszt olvasok róluk
(Nem a Nexus-ról, hanem úgy általában mindegyik drága telefonnál is felmerülnek ilyen-olyan panaszok)
-
TRob1
veterán
válasz
atillaahun #34429 üzenetére
A saját app-ja nem elég hozzá?
Szinkronizál, és asszem ez a pár lehetőség is elég a linkelésre könnyűszerrel:Ráadásul a Sugarral teljesen egyszerű akár PC-n akár Androidon megosztani bármelyik mappát/fájlt (PC-n is jön a jobbklikkre a tuti menü egy mappán vagy fájlon):
Akárhogy is nézem, nekem komolyabbnak tűnik így elsőre a dropboxnál. (De majd kísérletezgetek)
-
fatal`
titán
válasz
atillaahun #34437 üzenetére
1800-on megy a mobil.
-
atillaahun
veterán
válasz
atillaahun #34437 üzenetére
Na jólvan felvilágosítottam magam a témában, értem már hogy-smint működnek ezek a frekvenciatartományok, és hogy mit kérdeztél.
-
Bavid
senior tag
válasz
Köszi megnézem!
-
nemdan
senior tag
válasz
atillaahun #34432 üzenetére
magyarul: walkie-talkienak használni a telót..bluetoothra van ilyen app..nem tudom olyan létezik-e ami wifin keresztül kommunikál..
-
decoati
aktív tag
válasz
igen, ahogy látom alapvető problémái vannak
-
defymoto
senior tag
válasz
atillaahun #34307 üzenetére
Köszi
-
ABal
őstag
válasz
atillaahun #34048 üzenetére
Kösz a választ, neked is (#34049) petipetya.
Ezek szerint a dolog nem egyszerű, pedig annak hangzik elsőre. Persze, lehet, hogy nekem vannak túl speciális igényeim. Már az is valami, ha valami gyorsan elérhető fájlból megnyílnak, de az igazi az lenne, ha tudnék lépegetni közöttük.
Nem tudjátok véletlenül, hogy tableteken ez hogy működik? Ott is ugyanolyan korlátokat szab a rendszer?
-
molnarpeter
nagyúr
válasz
atillaahun #34060 üzenetére
Nem tudod, hogyan tudom kiiktatni a gyorstárat?
kavics325i: egy cellában van...
mp
-
rtzmp
aktív tag
válasz
atillaahun #34064 üzenetére
Tasker
Locale
EasyProfiles - (ennél lehet állítani, hogy mennyi időközönként nézze a helyzetedet - a többit nem ismerem ennyire)
+1 keresés az ilyen progikra, free-t is lehet találni -
kavics325i
őstag
válasz
Én is le szedtem, mert el mentem 10 km-re otthonról és azt mondta otthon vagyok. Tehát elég gáz a program
-
St3ven
addikt
válasz
Llama
Nem tudom, mennyi eröforrást használ, mert már leszedtem, ugyanis rájöttem, h nincs is szükségem ilyen progira.
-
válasz
atillaahun #34060 üzenetére
A Miniben is működik, angol nyelv tudás nem árt.
-
dokee78
félisten
válasz
atillaahun #34048 üzenetére
"felraksz
2-3-4... féle Office alkalmazást"Igen és az egyiket majd szépen bezarja magától az Android.
-
basaja
senior tag
válasz
atillaahun #33946 üzenetére
lost phone sms-sel zárható,bár a követés netes...avast megnézem...sajna volt már szerencsém átélni,milyen lopott telefon dühös tulajának lenni...igaz nem most volt,de amennyire lehet kiküszöbölném a lopással járó kellemetlenségeket...
-
Probert75
addikt
válasz
atillaahun #33939 üzenetére
A beállításában kell csak a qwertz magyar 4 sorosat választani. Beáálítások/Billentyűzet/Magyar(qwertz, 4 soros), csak ez után legyen pipa, a többi után ne. Ja és a telóban is ezt kell alapértelmezetté tenni. Mármint az AnySoftot.
-
basaja
senior tag
válasz
atillaahun #33931 üzenetére
köszönöm
-
Edi77
őstag
válasz
atillaahun #33870 üzenetére
Igazság szerint nem vagyok túl jó angolból (még)
, ezért keresnék magyar / magyarított alkalmazást... de köszönöm szépen, utánanézek
-
F-ECT$
titán
válasz
atillaahun #33841 üzenetére
Uninstall, aztán poweramp letölt, aztán unlocker megvesz és letölt.
-
saphancs
aktív tag
válasz
atillaahun #33841 üzenetére
igen, csak simán, de nincs a system/app-ban se...
-
saphancs
aktív tag
válasz
atillaahun #33838 üzenetére
nem lenne rossz... de amikor installálni akarom, akkor viszont aszongya, hogy cumi, vegyem meg
-
saphancs
aktív tag
válasz
atillaahun #33834 üzenetére
Próbáltam, ott is azt mondja megvéve...
ezt megszívtam!! -
saphancs
aktív tag
válasz
atillaahun #33831 üzenetére
de volt, töröltem, de semmi nem változott, a telót is újraindítottam.
nem ajánlja fel sajnos...
bakker, soha többet virágbolt -
saphancs
aktív tag
válasz
atillaahun #33825 üzenetére
hogy tudnák rákeresni a rejtett fájlokra?
-
saphancs
aktív tag
válasz
atillaahun #33820 üzenetére
cahce ürítés megvolt...
körülnéztem root explorerrel, de nem találtam semmit... hol lehetnek ennek maradványai? -
dokee78
félisten
válasz
atillaahun #33820 üzenetére
Tudja gyárilag is csak tetszik ez a Barnacle,mert még az adatforgalmat is mutatja.
Ma és holnap?
-
maggi1886076
addikt
válasz
atillaahun #33276 üzenetére
nekem peldaul lassan lep be a menube.nehezen erzeleli a menu gombot.nem nem hardverea hiba.masikkal jol mukodik.a programtarben valo gorgetes is neha akad.
Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Íme az új Android Auto!
- Milyen NAS-t vegyek?
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Óra topik
- Tudományos Pandémia Klub
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Eladó konfig! Ryzen 7 7800X3D 2TB SSD 64GB DDR5 RX9070XT 16GB!
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Buds FE, fehér, fél év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Watch7 44mm ezüst, 2 év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Használt TP-Link Deco M4 - AC1200 Router (Mesh-ként is használható)
- Egyedi ékszerdobozka
- Honor X7B szép állapotban 6/128GB fekete / 12 hónap jótállással!
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- 24" Eizo FlexScan EV2146W, 1920X1200 és 22" Eizo FlexScan EV2216W monitorok szépek, talp nélkül
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest