Hirdetés
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Akciófigyelő: Százezer forint engedmény a Nothing Phone (3)-ra
- Yettel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Aktív témák
-
atillaahun
veterán
válasz
St3ven
üzenetére
Némileg csodával határos, mert míg nem mondtad eszembe se jutott volna kipróbálni, de úgytűnik valóban GSM alapú a call back, mivel hívás közben kilőttem a WiFi-t és mobilnetet is, és nem szakadt meg a hívás. Még 1 percig hallgattam az egyik ügyfélszolgálatot.
Tesztelem majd még, de akkor egyelőre ez igen komolynak tűnik, mivel így ki lehet kerülni a VOIP/SIP hívások legfőbb buktatóját, a rossz hangminőséget, és szakadozást. Erre (hívásindításra) pedig még a korlátozott 2G is bőven elég lesz. Te melyik szolgáltatót használod egyébként? Nekem az ActionVoip-nál van még vagy 4 euróm, és asszem 2 Ft. a vezetékes náluk, meg 12 a mobil, plusz külföld is hasonló árba van. Csak eddig ritkán használtam mert sokszor szar volt a hívásminőség még WiFi-n is, így viszont ha ez tényleg GSM alapú, lehet le is mondom az előfizetésem.
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN M4 A-Data 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4062, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Hp Prodesk 600 G4/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
- Samsung Galaxy S21 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest