- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Telekom mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Sony Xperia 1 VI - egyből hat
- Netfone
Hirdetés
Aktív témák
-
rtzmp
aktív tag
válasz
nemdan #34436 üzenetére
(#34436) nemdan:
Van jó pár ilyen a market-n ("wifi walkie"-re keresve). Nézd meg ezt. Ez WiFi megosztással (is) müxik...(#34427) XP NINJA:
A SIM-n való névjegytárolás helyett hasznosabb, ha a google-s account-odra mented a névjegyeket. Ezzel egyből megoldod a PC közötti szinkronizálást is (telefon-csere esetén se kell újragépelned semmit), vmint egy névjegyhez több adatot is tudsz menteni. -
decoati
aktív tag
-
atillaahun
veterán
válasz
nemdan #34433 üzenetére
Ha WiFi alatt internetes kapcsolatot értesz, akkor az nem lehetséges, km-es hatótávú WiFi-ket nem sűrűn alkalmaznak, amire kapcsolódhatnál. Ha csak általánosságba a vezeték nélküli technológiára gondolsz, akkor a bluetooth mellett még a mobilnet maradt, esetleg egy legolcsóbb 600 Ft.-os sebességkorlátozós csomaggal kipróbálhatod milyen minőséget bír mondjuk pl. Skype-on.
Közbe azt hiszem felfogtam már egyébként, hogy mire gondolsz, én is használtam ilyen rádiókat régebben, ami adott frekvenciára hangolva működött pár 10 km-en belül. Sajnos ennek a tehcnikai hátteréhez nem értek, hogy az okostelefonok hogy vannak beállítva, de gyanítom, hogy a mobilszolgáltatók adótornyainak frekvenciáján (900 MHz-es GSM hálózat) kívül nem igazán tudnak mást kezelni. Úgyhogy ez szerintem nem App kérdése lesz, hanem hardver.
Aktív témák
- Diablo IV
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Rövid videón az új Virtua Fighter játék
- Jön az Ashes of the Singularity 2
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Nincs kill switch az NVIDIA chipekben
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- Windows 11
- További aktív témák...
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltők
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- MacBook Pro 16 2021 M1 Pro 32GB 512GB 1 év garancia
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3085, 100% Akkumulátor
- HP EliteBook 830 G5 i5-8350U 16GB 512GB 13.3" FHD IPS
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest