Hirdetés
- Kompatibilis lett az Android Quick Share és az Apple AirDrop
- Akciófigyelő: Black Friday kedvezmények az EarFun cuccaira
- Akciófigyelő: Huawei Black Friday akciók a tudatos életvitel jegyében
- Részletes fotókon a Honor robotkaros telefonja
- Ezekkel a kiegészítőkkel még sokoldalúbb eszközzé válik az Armor Pad 5
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Apple Watch
- Google Pixel topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Aktív témák
-
rtzmp
aktív tag
válasz
nemdan
üzenetére
(#34436) nemdan:
Van jó pár ilyen a market-n ("wifi walkie"-re keresve). Nézd meg ezt. Ez WiFi megosztással (is) müxik...(#34427) XP NINJA:
A SIM-n való névjegytárolás helyett hasznosabb, ha a google-s account-odra mented a névjegyeket. Ezzel egyből megoldod a PC közötti szinkronizálást is (telefon-csere esetén se kell újragépelned semmit), vmint egy névjegyhez több adatot is tudsz menteni. -
decoati
aktív tag
-
atillaahun
veterán
válasz
nemdan
üzenetére
Ha WiFi alatt internetes kapcsolatot értesz, akkor az nem lehetséges, km-es hatótávú WiFi-ket nem sűrűn alkalmaznak, amire kapcsolódhatnál. Ha csak általánosságba a vezeték nélküli technológiára gondolsz, akkor a bluetooth mellett még a mobilnet maradt, esetleg egy legolcsóbb 600 Ft.-os sebességkorlátozós csomaggal kipróbálhatod milyen minőséget bír mondjuk pl. Skype-on.
Közbe azt hiszem felfogtam már egyébként, hogy mire gondolsz, én is használtam ilyen rádiókat régebben, ami adott frekvenciára hangolva működött pár 10 km-en belül. Sajnos ennek a tehcnikai hátteréhez nem értek, hogy az okostelefonok hogy vannak beállítva, de gyanítom, hogy a mobilszolgáltatók adótornyainak frekvenciáján (900 MHz-es GSM hálózat) kívül nem igazán tudnak mást kezelni. Úgyhogy ez szerintem nem App kérdése lesz, hanem hardver.
Aktív témák
- Lenovo Legion Pro 5 (16" QHD+ 240Hz, i7-14700HX,RTX 4070 8GB, 32GB RAM,1TB SSD) eladó BeszámítOK
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B660M i5 12400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 750W
- Xiaomi 14T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval
- 175 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest