- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Nem lett arányos a fogyókúra
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
Aktív témák
-
H_András
tag
Sajna ennyire nem értek hozzá. Amikor beállították laptopon a netet, akkor is vagy hat helyen állította a szaki a protokollokat miegyebeket, plusz még jelszót nevet stb hogy csatlakozzak. Ezt azóta én magam is meg tudom már csinálni windows alatt, de az androidos wifi managerekben közel sem látok olyan opciókat, ahol egyáltalán állítani lehetne hasonlót..
Azt mondták, van külön app, amivel tudok csatlakozni, de persze a neve már nem jutott eszébe senkinek, és jelenleg a kollega nem is elérhető.
Amit privátban ajánlottak, az meg rögtön kiiírta, hogy a szoftver "egyelőre nem támogatja a nagyvállalati hálózatokhoz való csatlakozást".
Gondolom akkor van ilyen azért, csak ritka mint a fehér holló. -
H_András
tag
Egy nagyobb tudású wifi-manager programot keresnék. Értem ezalatt a bővebb beállítási lehetőségeket adott hálózathoz való kapcsolódáskor, nagyvállalati hálózatunkhoz egyszerűen androidos tabletemmel és telefonommal lehetetlenség kapcsolódni a részletesebb beállítások hiánya miatt (bezzeg a windowsban minden szirszart állítani lehet, ott nincs is gondom).
Fizetős megoldás is érdekel, vagy bármi, ahol elég részletesek a protokoll stb beállítási lehetőségek... -
H_András
tag
válasz
csibusz0314 #37430 üzenetére
Van egy másik magyar alternatíva is a TC mellett, ha már emlegették itt roortulez bevásárlóistáját, ő honosítja az ES File Explorert is. A blogjából kiindulva megtalálhatod azt is lépésről lépésre hogy kell beállítani a géped és a teló közti wifi kapcsolatot pl. Remélem nem számít reklámnak amit írtam,
de nekem sok problémámra megoldást nyújtottak - nyújtanak a magyar nyelvű progik, amiket lefordított.
A többiek lentebbi ajánlatán kívűl én még használtam régebben a Wifi File Explorer Pro-t is ugyanerre a célra (fizetős). -
H_András
tag
válasz
atillaahun #37382 üzenetére
Köszönöm, rákérdezek a telefonom topikjában, vannak főzött romokat használók.. Valamiért nem gondoltam, hogy ez ilyen macerás, olyan egyszerű dolognak tűnt hogy felvehetem a beszélgetéseket, de akkor ezek szerint mégsem.
A másik két hozzászólónak is köszönöm.
-
H_András
tag
Olyan appot tudna ajánlani valaki, ami automatán rögzíti a beszélgetéseimet sd kártyára? Kipróbáltam vagy hármat, de vagy csak az én hangomat, vagy csak a bejövő hangot tudták rögzíteni.. Lehet hogy nagy marhaság, de olyan nincs, vagy nagyon megterhelő lenne a telefonnak, hogy mindent felvegyen egy program (akár utólagos konvertálással is)? Nagyon megköszönném, ha valaki tudna egy ilyet mondani..
Aktív témák
Hirdetés
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- MSI Thin GF63 12VF 15.6" FHD IPS 5-12450H RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- iPhone 12 Kék 128GB
- SAMSUNG (LS34C500GAUXEN) 34 " GAMER WIDE MONITOR ! AKCIÓ
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged