Hirdetés
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Erőpróbán a Samsung Galaxy A57, és úgy tűnik, visszatér az A70-es sorozat*
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
Aktív témák
-
YxVs
senior tag
válasz
St3ven
üzenetére
@St3ven
Szia,
Phone-to-Phone hívás esetén a CallingCredit szolgáltatónál nem tudod mennyi a kapcsolási díj?
Jól értelmezem, hogy mobil-mobil hívás esetén nekem kell fizetnem mindkét hívás díját? (bejövő-kimenő)
Ha ehhez hozzájön még a kapcsolási díj, akkor már nem olyan nagy buli.Valamint minden hívást a local access number (018088232) tárcsázásával kell kezdeni? Ennek hívásáért milyen díjat számít fel a szolgáltató? azt tudom, hogy helyi hívásnak számít, de helyi mobilhívásnak vagy helyi vezetékesnek számít-e vajon?
-
atillaahun
veterán
válasz
St3ven
üzenetére
Picsába. Erre nem is gondoltam, így már egyből nem akkora buli az egész, mármint 24 Ft-os perdíjjal. Mondjuk vezetékesre, meg külföldre azért még mindig megéri.
Egyébként nem azt a programot raktam fel, hanem az ActionVoip nevűt, de azis ugyanúgy néz ki, meg valszeg ugyanazt tudja.
Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Mesterséges intelligencia topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Építő/felújító topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Borderlands 4
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Autós topik
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i5-6G I 8GB I 512SSD I 14" FHD Touch I HDMI I W11 I CAM I Garancia
- Apple iPhone 17 Air / 256GB / Kártyafüggetlen / 3 év Euronics Garancia / Akku: 100%
- Apple iPhone SE 2020 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:82%
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3763, 100% Akksi
- Apple iPhone 12 Pro 128 GB Pacific Blue 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest