Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Kapható a strapamobil, aminek kikapcsolása nélkül lehet kicserélni az aksiját
- Új kameramobil és nyers erő a Nubiától
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
Aktív témák
-
bepken
veterán
válasz
petymeg
üzenetére
azt megnézted, hogy az usb-debugging engedélyezve van e? (még ez az 1 tippem van ezzel a témával kapcsolatban...)
(#49165) Oldman2: nem tudom, hogy ez Neked mennyire szimpatikus megoldás, de az én igényeimet kielégíti

PC-n azokat a topic-okat, amiket rendszeresen nézek, hozzáadtam kedvencekhez.
telefonról pedig nemes egyszerűséggel az oldal mobil verzióját használom
pl: m.mobilarena.hu/tema/android_appz_szoftver_kibeszelo_topik/hsz_49151-49175.html
belépés után ott vannak a kedvencek közt a fontosabb topic-ok. látom, hogy hol van új hozzászólás, stb. teljesen jól van optimalizálva, olvasni, hozzászólni tökéletes. egyedül a fontosabb kódokat érdemes bemagolni, az csak fejből fog menni.
persz tudom, nem egy tapatalk...nekem ez így mégis elegendő.
-
fdisk
őstag
válasz
petymeg
üzenetére
Próbáltad már vmilyen adatmentővel megnézni,hátha mégsem veszett el minden?
pl:GetDataBack for FAT -
bepken
veterán
válasz
petymeg
üzenetére
ha nem túl indiszkrét...felsorolnál emlékezetből pár alkalmazást, melyeket a közelmúlban, még a hiba előtt telepítettél? (hátha ki tudunk zárni párat)
istnag! akkor már inkább vágd földhöz rögtön! minek szenvedni vele, nem igaz? .... mégis, szerinted mi köze lenne ehhez a telefonnak? ez szoftveres probléma, meg lehet oldani.
-
tomy86
addikt
válasz
petymeg
üzenetére
Ilyesmire gondolsz? Call Meter NG
-
darvinya
titán
válasz
petymeg
üzenetére
Vagy rákattintasz a widgets-re ott van három menü.
Refresh Calendar Config
A config-ban a legelső menüpont.Ha nincs ilyen lehetőség(mert ezt is be kell állítani)
akkor
Home > Menü > és addig görgetni ameddig nincs meg a smooth calendar ikon > rá kattogok és előjönn a beállítások. -
fatal`
titán
válasz
petymeg
üzenetére
Akkor szerintem megfelelő a Pure Calendar Widget, egyesével tudod a beállításaiban bepipálni a naptárakat, hogy mit jelenítsen meg. A névnapokat meg ilyesmiket a google naptárban tudod beállítani. Nekem elsőre működött.
De szerintem az APW is tudja ezt. Én azért vettem meg inkább a Pure calendart, mert így egységes az RSS widgettel, ami tud offline olvasást is. Az APW-hez tartozó google reader widget nekem nem jön be, mert maga a Google Reader app pocsék.
-
fatal`
titán
válasz
petymeg
üzenetére
Scrollozható, megjelenít mindent, az agenda nézet nem tudom mit takar, van sense skin. Váltani nem tudsz, de van másik widget a pure grid calendar view, az azt hiszem havi nézetes. Névnapot Google naptárba tudod beállítani és le is szinkronizálja még a gyári naptár program is.
Be lehet állítani milyen programot indítson, vagy mi történjen, ha ráböksz egy eseményre.
Nekem így néz ki:
Ez a Sense skin, messze van az igazi Sensetől mondjuk, de nekem tetszik.
Kipróbálhatod az Android Pro Widgetset is.
-
petipetya
nagyúr
válasz
petymeg
üzenetére
Nekem is a Sense-s widget jön be a legjobban. Az xda fórumon érdemes rákeresni, hátha portolták már más készülékre is.
Egyetlen ingyenes alternatívát ismerek rá, mégpedig a Go Launcher Ex naptár widgetét, persze ehhez ezt a launchert kell használni.
Aktív témák
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Elon Musk billiomos lesz, ha kitör a gépek forradalma
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bestbuy játékok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Lexus, Toyota topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Még sokáig drágák maradnak – sőt, tovább drágulnak – az SSD-k
- Path of Exile (ARPG)
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- További aktív témák...
- Legion 5 Pro 16IAH7H Intel Core i7-12700H CPU / 32GB DDR5 RAM / 1TB SSD / Nvidia RTX3070 8GB
- Szép DELL latitude 5420 Tartós Üzleti Laptop 14" -70% i5-1145G7 4Mag 16Gb 256GB SSD FHD IPS
- TP-Link RE700X AX3000 Rage Extender
- Bomba ár! Asus ROG G751JY - i7-4750HQ I 16GB I 256SSD I GTX980M 4G I 17,3" FHD I Cam I Garancia!
- TP-Link Archer AX90 AX6600 Router dobozában
- Xiaomi Mi 10T Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 10GB Zalman T4 PLUS A-Data 750W
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Ryzen5 4650U 16GB Refurbished
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest