- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Macrodroid
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Aktív témák
-
bepken
veterán
válasz
petymeg #49160 üzenetére
azt megnézted, hogy az usb-debugging engedélyezve van e? (még ez az 1 tippem van ezzel a témával kapcsolatban...)
(#49165) Oldman2: nem tudom, hogy ez Neked mennyire szimpatikus megoldás, de az én igényeimet kielégíti
PC-n azokat a topic-okat, amiket rendszeresen nézek, hozzáadtam kedvencekhez.
telefonról pedig nemes egyszerűséggel az oldal mobil verzióját használompl: m.mobilarena.hu/tema/android_appz_szoftver_kibeszelo_topik/hsz_49151-49175.html
belépés után ott vannak a kedvencek közt a fontosabb topic-ok. látom, hogy hol van új hozzászólás, stb. teljesen jól van optimalizálva, olvasni, hozzászólni tökéletes. egyedül a fontosabb kódokat érdemes bemagolni, az csak fejből fog menni.
persz tudom, nem egy tapatalk...nekem ez így mégis elegendő.
-
fdisk
őstag
válasz
petymeg #49093 üzenetére
Próbáltad már vmilyen adatmentővel megnézni,hátha mégsem veszett el minden?
pl:GetDataBack for FAT -
bepken
veterán
válasz
petymeg #49089 üzenetére
ha nem túl indiszkrét...felsorolnál emlékezetből pár alkalmazást, melyeket a közelmúlban, még a hiba előtt telepítettél? (hátha ki tudunk zárni párat)
istnag! akkor már inkább vágd földhöz rögtön! minek szenvedni vele, nem igaz? .... mégis, szerinted mi köze lenne ehhez a telefonnak? ez szoftveres probléma, meg lehet oldani.
-
tomy86
addikt
válasz
petymeg #41878 üzenetére
Ilyesmire gondolsz? Call Meter NG
-
darvinya
titán
válasz
petymeg #37206 üzenetére
Vagy rákattintasz a widgets-re ott van három menü.
Refresh Calendar Config
A config-ban a legelső menüpont.Ha nincs ilyen lehetőség(mert ezt is be kell állítani)
akkor
Home > Menü > és addig görgetni ameddig nincs meg a smooth calendar ikon > rá kattogok és előjönn a beállítások. -
fatal`
titán
válasz
petymeg #37168 üzenetére
Akkor szerintem megfelelő a Pure Calendar Widget, egyesével tudod a beállításaiban bepipálni a naptárakat, hogy mit jelenítsen meg. A névnapokat meg ilyesmiket a google naptárban tudod beállítani. Nekem elsőre működött.
De szerintem az APW is tudja ezt. Én azért vettem meg inkább a Pure calendart, mert így egységes az RSS widgettel, ami tud offline olvasást is. Az APW-hez tartozó google reader widget nekem nem jön be, mert maga a Google Reader app pocsék.
-
fatal`
titán
válasz
petymeg #37164 üzenetére
Scrollozható, megjelenít mindent, az agenda nézet nem tudom mit takar, van sense skin. Váltani nem tudsz, de van másik widget a pure grid calendar view, az azt hiszem havi nézetes. Névnapot Google naptárba tudod beállítani és le is szinkronizálja még a gyári naptár program is.
Be lehet állítani milyen programot indítson, vagy mi történjen, ha ráböksz egy eseményre.
Nekem így néz ki:
Ez a Sense skin, messze van az igazi Sensetől mondjuk, de nekem tetszik.
Kipróbálhatod az Android Pro Widgetset is.
-
petipetya
nagyúr
válasz
petymeg #37143 üzenetére
Nekem is a Sense-s widget jön be a legjobban. Az xda fórumon érdemes rákeresni, hátha portolták már más készülékre is.
Egyetlen ingyenes alternatívát ismerek rá, mégpedig a Go Launcher Ex naptár widgetét, persze ehhez ezt a launchert kell használni.
Aktív témák
Hirdetés
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest