Hirdetés
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Telekom mobilszolgáltatások
- Kempinglámpa helyett kürt
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Mire a levelek lehullanak, jön a Nothing OS 4.0
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
Aktív témák
-
petymeg
addikt
válasz
petipetya #37153 üzenetére
igen, néztem ezt is, fel is raktam e miatt a golaunchert, aztán leszedtem az egészet. a gyári launcher szebb.
akkor nézelődök az xda-n...hunfatal
nekem olyan kellene, mint a sense-s.
tehát: a widget agenda nézetbe rakja ki az eseményeket, scrollozható akár egy hónapra előre is, megjelenítí a google naptárakat, facebook-ot, olvasható méretű és a widgetből egy bökéssel lehet havi vagy heti naptár nézetre váltani, amiben lehet bejegyzéseket eseményeket létrehozni.
ha lenne ilyen, akkor a pénzt se sajnálnám rá, de sajnos nem találtam.tegnap a fél délutánom agenda widgetek próbálgatásával telt, (el is vertem egy kis pénzt) de egyik sem az igazi.
még ez a business a legjobb, ha kicsit nagyobbak lennének a betűk, meg szinkronizálna a névnap-ünnepnapot is, tökéletes is lenne.
Aktív témák
- Asztali PC v2 , R5 8400F , RX 5700 XT , 16GB DDR5 , 512GB NVME , 500 GB HDD
- PXN V99 szimulátor szett + USB kézifék
- Kingston FURY 64GB KIT DDR5 - 5200 MHz Beast
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen PRO 5 I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP Elite Dragonfly G2 - i5-11G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3082
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256-512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Samsung Galaxy S23 Ultra // 512GB // Számla + Garancia //
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest