- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobil flották
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Aktív témák
-
petymeg
addikt
válasz
petipetya #37153 üzenetére
igen, néztem ezt is, fel is raktam e miatt a golaunchert, aztán leszedtem az egészet. a gyári launcher szebb.
akkor nézelődök az xda-n...hunfatal
nekem olyan kellene, mint a sense-s.
tehát: a widget agenda nézetbe rakja ki az eseményeket, scrollozható akár egy hónapra előre is, megjelenítí a google naptárakat, facebook-ot, olvasható méretű és a widgetből egy bökéssel lehet havi vagy heti naptár nézetre váltani, amiben lehet bejegyzéseket eseményeket létrehozni.
ha lenne ilyen, akkor a pénzt se sajnálnám rá, de sajnos nem találtam.tegnap a fél délutánom agenda widgetek próbálgatásával telt, (el is vertem egy kis pénzt) de egyik sem az igazi.
még ez a business a legjobb, ha kicsit nagyobbak lennének a betűk, meg szinkronizálna a névnap-ünnepnapot is, tökéletes is lenne.
Aktív témák
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Napelem
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- E-roller topik
- Automata kávégépek
- Honda topik
- További aktív témák...
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- Dell G15 5520 Gamer FHD IPS 120Hz i7-12700H 14mag 16GB 512GB Nvidia RTX 3060 6GB 140W Win11 Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 12 GB-os DDR5 SODIMM laptop memória - garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest