- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- VoLTE/VoWiFi
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Aktív témák
-
ForRedGlory
félisten
Valaki meg tudna lepni a mobilaréna és a prohardver android alkalmazással? ICS alatt (SGSII) nem lehet marketről telepiteni. Köszi!
-
ForRedGlory
félisten
van olyan progi ami jelszavazza az alkalmazasokat? Pl nem akarom hogy ha valakinek odaadom a telefont nyomkodni, hogy belelessen pl a galeriaba, naptarba, stb.
-
ForRedGlory
félisten
Ezt használd: Pulse News Reader
-
ForRedGlory
félisten
Aki már várja a Plants vs. Zombiest Androidra, örülni fog:
Leave Devil Alone. Ugyanaz csak pepitában, és rohadt jó játék. Amióta feltettem, ezt tolom folyamatosan, nagyon bejövős.
-
ForRedGlory
félisten
válasz
legiaap #2304 üzenetére
Az első a Battery Booster Lite , a második az Advanced Task Cleaner, a harmadik az csak annak az ikonja, hogy be van kapcsolva az -USB debugger (USB hibakeresés ékes magyar nyelven), a hatodik pedig a beautiful live weather kis ikonja. Ha rákattintasz, kb olyan animációval jön elő az időjárás, mint a HTC Sense.
Az utolsó kérdésedre lövésem sincs mi a megoldás. Igazából nem is tesztelgettem, tudom mi az, hiába nem fér ki minden oda. Sztem csúnya is lenne, ha 2-3 sor lenne az ikonok alatt.
Ja és a második képen a képkeretben a cicám van
Brit rövidszőrű, alias whiskas cica.
-
ForRedGlory
félisten
Valaki olyan képlopót tud a telefonra, ami működik rootolás nélkül? Szeretném néha a kijelzőt print screenezni. Csak olyat találtam amihez root kell.
-
ForRedGlory
félisten
válasz
vadászcsiga #2116 üzenetére
Ez egy nagyon jó program. Aki nem ismerné (mondjuk fizetős, óvatosan terjeszd, ha jót akarsz magadnak)
Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Elektromos autók - motorok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- E-roller topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Bittorrent topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- HP Laptop 15-fc0026nh (AY7E1EA)
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest