Aktív témák
-
masterful87
senior tag
Erre nem is gondoltam, de most hogy kipróbáltam sajnos ez nem jó! Pont olyan semmilyen hangszínben beszélnek, hogy nem rezonál be ez a kuka hangszóró, sőt még a tárcsahang is egy pillanatig tart, annyira gyors hogy hallani se lehet...
Kerestem másik számot, ingyeneset ha már lehet, samsung-ot hívtam, az meg tényleg olyan gyorsan kapcsolt, hogy még kicsöngeni se volt ideje... a menünek meg szintén olyan volt a hangja, hogy nem akasztotta ki a hangszórót.Így továbbra is érdekelne egy olyan app, amelyik képes az első/telefonálós hangszóróra hangot kapcsolni, különben marad az hogy ismerős számot hívok, amikor bizonygatni akarom, hogy rossz a hangszórója.
Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Asztalos klub
- Videó stream letöltése
- Azonnali informatikai kérdések órája
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- Óra topik
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Lexus, Toyota topik
- További aktív témák...
- OnePlus 13 Gyors teljesítmény és modern dizájn Midnight Ocean 16/512 GB
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- Újabb 20 db Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- HP EliteBook 850 G7 15.6 inch (256GB SSD, i5-10310U, 1.70GHz, 8GB DDR4) Sale.exe: Akció!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3668
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő