Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Aktív témák
-
petymeg
addikt
válasz
petipetya
üzenetére
igen, néztem ezt is, fel is raktam e miatt a golaunchert, aztán leszedtem az egészet. a gyári launcher szebb.
akkor nézelődök az xda-n...hunfatal
nekem olyan kellene, mint a sense-s.
tehát: a widget agenda nézetbe rakja ki az eseményeket, scrollozható akár egy hónapra előre is, megjelenítí a google naptárakat, facebook-ot, olvasható méretű és a widgetből egy bökéssel lehet havi vagy heti naptár nézetre váltani, amiben lehet bejegyzéseket eseményeket létrehozni.
ha lenne ilyen, akkor a pénzt se sajnálnám rá, de sajnos nem találtam.tegnap a fél délutánom agenda widgetek próbálgatásával telt, (el is vertem egy kis pénzt) de egyik sem az igazi.
még ez a business a legjobb, ha kicsit nagyobbak lennének a betűk, meg szinkronizálna a névnap-ünnepnapot is, tökéletes is lenne.
Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Yettel topik
- Battlefield 6
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mini-ITX
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Filmvilág
- Számos VGA kihalhat a memóriapánik miatt
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / Akku: 88%
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 2TB HDD RTX 2060 6GB THERMALTAKE VERSAH17 600W
- Dell Precision 7560 - Intel Core i9-11950H RTX A4000 32GB 1TB SSD FHD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest