- Yettel topik
- A Nubia kameratelefon is tiszta dizájnt társít csúcssebességgel
- Mobil flották
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- iPhone topik
- Érkezik a Samsung Health előfizetés?
Aktív témák
-
petymeg
addikt
válasz
atillaahun #49162 üzenetére
Ezek se látják. Szerintem ez egyértelműen a telefon hibája. Megkérdem a topikjába, hogy másnak látják e.
-
petymeg
addikt
válasz
atillaahun #49096 üzenetére
Az az érdekes hogy sajátgépen elérhető a telefon memória, viszont ezek a visszaállító programok nem találják, egyszerűen nincs olyan meghajtó...
-
petymeg
addikt
-
petymeg
addikt
válasz
#40993792 #49086 üzenetére
A háttértár formázása csak egy furcsaság volt.
Mellette pl. nem érzékelte a kijelző a lapozást. Újraraktam a rendszert, minden működik, de sajnos a fájloknak annyi... El se tudom képzelni mi válthatta ki...
Sok-sok éve használok okostelefonokat, androidot is már két éve, de velem se esett még meg ilyen. Eztán szinkronizálni fogok én is ezerrel. -
petymeg
addikt
Sziasztok!
nagyon nagy gondban vagyok. behülyült a telefonom és többek között a háttértárról letörölt minden, pótolhatatlan fájlt, pl. fotókat videokat. Létezik olyan program amivel vissza tudom állítani ezeket? A PC-re már telepítettem a Pandora recovery progit, de az meg nem "látja" a telefon háttétárát!
-
petymeg
addikt
Sziasztok! Video ( mp4) vagasra szerkesztesre melyik a jo app?
-
petymeg
addikt
sziasztok!
van olyan nagy widgetes hírolvasó app, amihez én tudok hírcsatornákat rendelni?
olyasmire gondolok, ami a htc telefonokon a sense-ben alapból adott. -
petymeg
addikt
sziasztok!
tudtok olyan appot amivel a telefon hívásforgalmat tudom ellenőrizni? pl összes kimenő-bejövő összegezve
a régi buta telefonokon ez alap lehetőség volt, de ez a mostani okoska ezt nem tudja -
petymeg
addikt
sziasztok!
létezik androidos telefonokra olyan alkalmazás, amivel youtube videókat lehet letölteni? olyasmi, mint pc-n a ytd downloader & converter.
-
petymeg
addikt
tök jó lenne ez az apw és akkor ilyen bakit követnek el, hogy a frissítés, beállítás, esemény hozzáadása kapcsolók a widgeten kb. 1,5x1,5 mm méretűek. mint mikor a winmós telefonjaimon akartam stylus nélkül boldogulni...
-
petymeg
addikt
válasz
fatal` #37166 üzenetére
az agenda az, mikor folytatólagosan vannak fentről lefele felsorolva a jövőbeli események. nekem a névnapos meg az ünnepnapos naptárakkal nincs szerencsém, egy csomószor le kellet íratkozni, majd fel, szinkronizálni... szóval sosem jelenítettem meg egyik telefonom sem elsőre.
-
petymeg
addikt
válasz
petipetya #37153 üzenetére
igen, néztem ezt is, fel is raktam e miatt a golaunchert, aztán leszedtem az egészet. a gyári launcher szebb.
akkor nézelődök az xda-n...hunfatal
nekem olyan kellene, mint a sense-s.
tehát: a widget agenda nézetbe rakja ki az eseményeket, scrollozható akár egy hónapra előre is, megjelenítí a google naptárakat, facebook-ot, olvasható méretű és a widgetből egy bökéssel lehet havi vagy heti naptár nézetre váltani, amiben lehet bejegyzéseket eseményeket létrehozni.
ha lenne ilyen, akkor a pénzt se sajnálnám rá, de sajnos nem találtam.tegnap a fél délutánom agenda widgetek próbálgatásával telt, (el is vertem egy kis pénzt) de egyik sem az igazi.
még ez a business a legjobb, ha kicsit nagyobbak lennének a betűk, meg szinkronizálna a névnap-ünnepnapot is, tökéletes is lenne.
-
petymeg
addikt
válasz
petipetya #37139 üzenetére
szia!
próbáltam, még talán ez a lgjobb agenda widget, pár negatívum:
-magyar ünnepnapok naptárat nem szinkronizálja
-nem scrollozható a widget
-nem tud magyarul
-irtó kicsi a szöveg és nem állítható a betűméret.eddig a csúcs nálam a sense agenda widgetje volt, minden naptárat szinkronizál, tud magyarul és baromi könnyű kezelni. azt esetleg nem lehet átmenteni másik telefonra?
-
petymeg
addikt
sziasztok!
most nyergeltem át htc dhd-ről xperia s-re. a sense-ben van egy olyan naptár widget, ami egész kijelzős, több napot mutat, minden naphoz a beállított eseményeket (facebook, bejegyzések) és a gmail naptárról a névnapokat ünnepnapokat.
létezik ilyen app. a play áruházban? -
petymeg
addikt
sziasztok!
nekem egy htc dhd-m van és a sense-ben olyan naptár widget van, ami kiírja a névnapokat, ünnepnapokat és a facebook eseményeket is (évforduló, szülinap)
marketen létezik ilyen alkalmazás vagy ez sense kiváltság?
(cimbimnek sgs2 van és nagyon tetszik neki ez a naptár widget)
Aktív témák
Hirdetés
- Rábólintott az EU, eltakarítja az illegális termékeket az AliExpress
- Motoros topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Hálózati / IP kamera
- Magyar az űrben
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Yettel topik
- Külföldi munkavállalás
- Örülhetnek a tankok szerelmesei, jön a Spearhead 2
- További aktív témák...
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest