Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Tényleg nem változik semmit a Samsung Galaxy S26+?
- Google Pixel topik
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
zhata
senior tag
Sziasztok!
Tudtok olyan alkalmazást ajánlani, amivel rádióműsort is fel lehet venni? (Pl. NeoFM, Petőfi, Kossuth, stb.) Köszönöm előre is. -
zhata
senior tag
Feltelepítettem a Mariskát, kifizettem, még rátett valami svox talán classicot is, aztán indítottam, és mondja, hogy nincs internet kapcsolat, pedig végig ugyanott voltam. (Többször is próbáltam!)

Uninstall lett belőle. Nem volt drága de bosszantó.
(Előtte a Mariska ingyenes verziója gyönyörűen települt, de leszedtem, hogy a végleges verziót tegyem rá.) -
zhata
senior tag
"Sziasztok!
Lehet, hogy nagyon láma a kérdésem, de nem tudnátok megmondani, hogy az sms-eket azok beérkezésének időrendi sorrendjében hogyan tudom listáztatni. Eddig az összes telómon ez volt az alapértelmezett, itt a Ray-en csak nevek szerint csoportosít.
Köszi a választ előre is."A Ray-s topicban ezt a kérdést már feltettem, onnan irányítottak hozzátok, hátha tudtok valami app-ot ajánlani, ami szigorúan CSAK időrendi sorrendben listázza a bejövő sms-eket.
Köszönöm.
-
zhata
senior tag
Sziasztok!
Tudnátok olyan androidos appot ajánlani, ami meghatározott időpontok közt blokkol minden hívást és SMS-t.
Köszönöm előre is!
Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Újszerű HP 14s-dq5001nh - 14"FHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB - Win11 - Magyar - Garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z170X-Ultra Gaming Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 156 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest