- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- VoLTE/VoWiFi
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
Aktív témák
-
zhata
senior tag
Sziasztok!
Tudtok olyan alkalmazást ajánlani, amivel rádióműsort is fel lehet venni? (Pl. NeoFM, Petőfi, Kossuth, stb.) Köszönöm előre is. -
zhata
senior tag
Feltelepítettem a Mariskát, kifizettem, még rátett valami svox talán classicot is, aztán indítottam, és mondja, hogy nincs internet kapcsolat, pedig végig ugyanott voltam. (Többször is próbáltam!)
Uninstall lett belőle. Nem volt drága de bosszantó.
(Előtte a Mariska ingyenes verziója gyönyörűen települt, de leszedtem, hogy a végleges verziót tegyem rá.) -
zhata
senior tag
"Sziasztok!
Lehet, hogy nagyon láma a kérdésem, de nem tudnátok megmondani, hogy az sms-eket azok beérkezésének időrendi sorrendjében hogyan tudom listáztatni. Eddig az összes telómon ez volt az alapértelmezett, itt a Ray-en csak nevek szerint csoportosít.
Köszi a választ előre is."A Ray-s topicban ezt a kérdést már feltettem, onnan irányítottak hozzátok, hátha tudtok valami app-ot ajánlani, ami szigorúan CSAK időrendi sorrendben listázza a bejövő sms-eket.
Köszönöm. -
zhata
senior tag
Sziasztok!
Tudnátok olyan androidos appot ajánlani, ami meghatározott időpontok közt blokkol minden hívást és SMS-t.
Köszönöm előre is!
Aktív témák
Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Milyen videókártyát?
- E-roller topik
- 24 Hours of Le Mans
- Synology NAS
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 11
- Mozilla Thunderbird
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 980 4GB Aio Corp Croma CM 600W
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest