- Apple Watch
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Most a Galaxy S25 FE megjelenésére tippelnek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Szakít a OnePlus és a Hasselblad?
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Aktív témák
-
cyberNetIQs
csendes tag
Feltörtem a malacperselyt, így futja rá és még pár kori sörre is. : - )
Kösz a választ, korábban már működésre bírtam a holmit, de az új verzával már nincs türelmem törpölni..
Egyre ígéretesebb ez a shell, így a későbbi frissítések reményében költenék rá, de a Google play azt írja ki, rendelkezem a szoftverrel így nem tudom legálisan megvenni, csak frissítést kínál fel, azt pedig hibaüzenettel befejezi.
Próbáltam egy másik Google fiókkal bejelentkezni a marketra, de ua a helyzet.
Valami regeditet helyezhetett a telóra, ami úgy érzékeli, hogy rendelkezem a licencel.
Nem tudom..Erre valakinek egy megoldása?
-
cyberNetIQs
csendes tag
Szhegacs!
Olyan jellegű kérdésem van, hogy tud e valaki megoldást arra, ha egy tört verziójú android alkalmazást szeretne jogtisztán megvásárolni, de uninstall után is "megvásárolva" státuszt ír ki a Google play, így nem tudom lecsengetni az összeget az eredetiért. : - (
Történetesen a TSF Shell nevű alkalmazásról van szó.
Köszönöm az esetleges segítséget!
Aktív témák
- Bezámítás! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3011
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2192, 100% Akkumulátor
- iKing.Hu - Motorola G86 5G Dark Blue Használt, karcmentes állapotban 8 GB RAM / 256 GB tárhely
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest