- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Redmi Watch 5 Lite - filléres fitneszfelügyelő
- Magyarországra jött az ultravékony S25 Edge
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
Aktív témák
-
Luissimo
veterán
válasz
.:LoMAX:. #36708 üzenetére
nemishiszed, hogy mennyire igaz.
De, józanul gondolj már bele kicsit, pártatlanul.1, Ha az NNG felteszi a marketra, fizetős letöltésre, ugyanolyan árakon, mint azt most a WinCE alapúakkal teszi, akkor utána nagyonrövid záros határidőn belül megjelenne a feltört verzio ( ahogy ez eddig is volt)
Mondjuk lenne pár letöltés, de lehet, hogy csak párszáz, a többiek meg várnának a diotörőkre.
És akkor ugrott az aranybánya, az NNG-nek.
Tehát nemteszi fel , szerintem.2, ha nemteszi fel, akkor meg ugyanugy jár vele, mint azzal a pár példánnyal, ami kicsit Amigo, kicsit ájgó, amiket valamelyik androidos telefonmellé adtak, eléggé elhamarkodott módon.
Tehát, szerintem nemfog kijönni vele.
hacsak , nem olyan 20 - 30 juró környékén, amennyit adnának érte az emberek, és nem törnék annyira.Pedig én már beszéltem olyan emberrel, aki látott olyan embert, aki hallotta valakitől, hogybizony léteznek tesztverziók ( nevezzük minőségellenőrzésnek, mert ugy előkelőbb)
tehát a kérdésre a válasz : IGAZ.
Aktív témák
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Milyen autót vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen egeret válasszak?
- Opel topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- One mobilszolgáltatások
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- MacBook White unibody eladó töltőárban
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest