- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
- Google Pixel topik
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Fotók, videók mobillal
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
-
Mobilarena
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
saucelori
tag
válasz
molnartom #19698 üzenetére
Ugye már nincs cserekészülék a T-nél?
Egy kis por ment a kijelző alá, azért le lehet gariztatni (vittem már vissza vaku kisülésért és hangszóróproblémákért, ki is cserélték, de ebben nem vagyok biztos) ?És ha nincs cserekészülék, akkor le lehet vásárolni az utolsó listaár szerinti árát?
-
saucelori
tag
Hát feltettem a januári cm-7-et, de a 720p videóknál szaggat
Azt nem tudja valaki, hogy az mx playerben miért nem működik a hardweres gyorsítás?
(Nekem még az első skatemnél cm-7 alatt ment és tudtam is nézni 720p videókat).De azóta kaptam már párat, de a mostaniban nem működik, nem tudom, hogy miért nem.
Valakinek nincs ötlete?
-
saucelori
tag
Ezt már próbálta valaki?
-
saucelori
tag
válasz
#40993792 #18536 üzenetére
Nem ICS-re, hanem jelly bean-re
Az esély, hogy skate-re kijöjjön 0%.
-
saucelori
tag
Békességet, boldogságot, csengőszót és gyertyalángot.
Ajándékot, szeretetet, s mindent, ami fontos Neked.
Ajtód elé fehér bársonyt: Békés, Boldog Szép Karácsonyt! -
saucelori
tag
válasz
buszospeter #18510 üzenetére
Ez a telefon jobb, mint az ace, én csak ajánlani tudom
De a függetlenítés módjára azért kérdezz rá, mert ha nem gyárilag független, akkor ne is vedd meg.
-
saucelori
tag
válasz
vizslakutya #18495 üzenetére
Örülök, hogy segíthettem
-
saucelori
tag
válasz
vizslakutya #18492 üzenetére
Árban jó, de keresek 32 GB-osat, bár 10.000 forint körül vannak.
Biztonság kedvéért rákeresek,
Íme, 16 GB-os olcsóbban, de class 10es. -
saucelori
tag
válasz
vizslakutya #18488 üzenetére
A class10 elvileg 10 megabájtot másol másodpercenként, míg a 4es széria 4 megát.
Ha már vesz valaki MicroSD kártyát, akkor class10-t vegyen
-
saucelori
tag
válasz
vizslakutya #18478 üzenetére
Én mondjuk még egyszer sem próbáltam rádiót hallgatni a készülékemen
-
saucelori
tag
válasz
korcsillio #18324 üzenetére
Ha garanciális, akkor kicserélik.
Hogy-hogy nem kapcsol be?Ha van raktáron, akkor szerencsés vagy, ha nem, akkor egy hetet várni kell, de szerintem decemberben már nem lesz egyáltalán csere, hanem levásárolhatod a legutolsó listán lévő árát.
Megjegyezném, hogy az europarkban és az aréna plázában korrektek, normálisak voltak az emberek, de a westendbe nem mennék, mert ott parasztok, meg elküldenek máshova.
-
saucelori
tag
válasz
Soulfly842 #18280 üzenetére
Remélem sikerülni fog valamelyik megoldással
-
saucelori
tag
válasz
Soulfly842 #18280 üzenetére
Ha T-s vagy így csináld, én is így csináltam:
Alkalmazási mód:
Skate T card upgrading...
Letöltöd a csomagot, kibontod, majd az image mappát, benne az image.bin csomaggal felmásolod az SD kártya gyökerébe. Kikapcsolod a készüléket, majd a következő módon indítod el:
MENU gomb+hangerő FEL lenyomva és nyomvatartása mellett, rányomsz a power gombra is, akkor jó, ha egy kis folyamatjelző csík jelenik meg, itt elengedhetőek a gombok, amint végzett, újraindul a készülék és már a friss rendszer fogad.Ez felteszi az eredeti T-Mobile HU ROM-ot és a partíciós táblákat is visszarendezi.
Ha ez nem működne, akkor rakd fel simán a gyári romot:
Használati útmutató:
A zip-et ki kell bontani, majd az image könyvtárat az SD gyökerébe kell tenni. Gyári rommal, a Rendszer frissitések\ SD kártya frissitések menüvel lehet feltenni.
Custom romoknál (mindent töröl!) kikapcsolt telefonon a Hang fel+Menü+Bekapcsoló gombbal.Vagy még úgy is csinálhatod, hogy bemész a recoverybe, wipe datázol, meg amit még szoktál rom telepítés előtt:
A második csomag (tehát a nagyobb, 238 MB-os datával rendelkező) NEM TARTALMAZ ROM-ot, ezért már a futtatása ELŐTT tegyétek fel az SD gyökerébe a kiválasztott ROM-ot! A frissítés lefutását követően egyből a Recovery jön be, ahonnan tudjátok is egyből telepíteni.
Ha az előbbi kettő megoldás közül valamelyiket választod, akkor rakd fel ezt is:
Kiegészítő információ, a 2 MB cache partíció használatához:
A 2 MB-os cache, ha nem kerül átirányításra a RAM-ra, alap rom esetében okozhat kellemetlen meglepetéseket (letöltés megszakad), ezért Kelzsoca összedobott a gyári romhoz egy kis update csomagot, ha esetleg valaki átpartícionál:
Skate_cache_to_ram_update.zip
Recoveryből telepíthető verzió! -
-
saucelori
tag
válasz
Soulfly842 #18271 üzenetére
Nincs mit
-
saucelori
tag
válasz
Soulfly842 #18268 üzenetére
Persze, itt megtalálod leírással együtt
-
saucelori
tag
Ezt a launchert mindenkinek ajánlom, nagyon jól rakták össze, iszonyatosan gyors, egy próbát megér
-
saucelori
tag
-
saucelori
tag
Srácok lenne egy olyan problémám, hogy ha repülőgép üzemmódba rakom a telefont, akkor lemerül 8 óra alatt, tökmindegy, hogy gyári rom van alatta vagy custom, lemerül.
Az a vicc, hogy már azóta lett cserélve a telefon, de a probléma fennáll.Valaki tudna nekem ez ügyben segíteni?
Amúgy 4-5 napig bírja az aksi, ezért is furcsálltam ezt a dolgot.
-
saucelori
tag
Kisült a Skatemnek a vakuja, ezért visszavittem az europarkba T-s szervizbe, papírmunkával együtt 15 perc volt és lett egy új Skatem.
De ennek a hangszórója recseg hívás előtt és közben is, ezért elmentem a Westendbe a szervizükbe.
Aki ott dolgozott az elküldött, hogy ezt bevizsgálásra kell küldenie (ha hardveres problémája van a telefonnak azonnal ki kell cserélnie, mert ez az előírás, ugyanis Mo.-n nincs ZTE szervíz és alkatrészeket se adott a T-mobilnak), mert ő nem észlelt semmilyen hibát (pedig nem csak szerintem rossz a hangszórója, egyértelmű a hiba), nem cseréli ki.
15 ember állt előttem, furcsa is volt, hogy 5 perc alatt én következtem, de rájöttem, hogy miért, mert egy tudatlan, önelégült, rosszindulatú ember végzi ott a munkáját.
Ezért visszaviszem az europarkba, ott legalább normális és értelmes emberek dolgoznak.
-
saucelori
tag
Skate-re is kidobhatnának egy ilyet, bár ez esélytelen
-
saucelori
tag
válasz
Keeperv85 #16962 üzenetére
Szerencsére nekem az összes programom tökéletesen megy, igaz visszaállítás közben 1-2x újra kell indítani aTB-ot, de azon kívül semmi probléma nincs vele.
Bár lehet ez készülékfüggő is, de mondjuk az egyik barátom Defi+-al csinálja ugyanezt, mint én és neki is simán megy minden.
-
saucelori
tag
válasz
Keeperv85 #16958 üzenetére
Nem tudom mire vélni a bólogató fejecskéket.
Nekem az összes programom, játékom és a mentései el vannak tárolva memóriakártyára, hála a titanium backup programnak.
Szóval ha felteszek egy másik romot, akkor az adataim nem vesznek el, elég visszahelyezni az új rendszerbe -
-
saucelori
tag
válasz
korcsillio #16885 üzenetére
Reménykedjünk, hogy lesz ez még jobb is
-
saucelori
tag
válasz
#40993792 #16867 üzenetére
A 9-et megcsinálhatnák normálisan
És csak utána kellene elkezdeni a 10-et.
Most annak mi értelme van, hogy versengenek a különböző emberek, különböző telefonokra szánt romok megjelenési dátumával?
Csináljanak meg valamit és csak utána kezdjenek bele egy másik projectbe -
saucelori
tag
Valaki próbálta már a cm-10-et?
-
saucelori
tag
Nekem a dead space megy a telefonomon akadás nélkül, pedig az 3d-s játék
-
saucelori
tag
válasz
balázs07 #15293 üzenetére
Working:
WiFi
Full Hardware Acceleration with OpenGL
Smooth UI
Mobile data 2G and 3G
Network
Audio
Sensors
Live Wallpapers
USB Mass Storage
Bluetooth
YouTube - LQ
Video recording
USB tethering
Camera
Barcode scanner
Everything Else apart from stuff belowPartially Working:
Youtube - HQ is laggy
WiFi tethering - Use an external appNot Working:
Hardware video decoding
Panorama in camera -
saucelori
tag
válasz
skidrowkill #15246 üzenetére
Én is úgy csináltam, az eredmény majdnem ugyanaz
-
saucelori
tag
válasz
skidrowkill #15243 üzenetére
Itt megtalálhatod, egy próbát megér
-
saucelori
tag
válasz
skidrowkill #15243 üzenetére
Van egy ilyen rom, ami dolby hangmódosítással jött ki.
-
saucelori
tag
válasz
skidrowkill #15236 üzenetére
beats audiot fel tudsz rá rakni (zip fájl), nálam érezhetően jobban szól tőle a telefonom
-
saucelori
tag
Nálam szuperál a cyanogen mod 7.2 rc2 :
Ennél jobb nem is lehetne
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- Medence topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- nVidia tulajok OFF topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- PlayStation 5
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 16GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest