- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 400 Pro - gép a képben
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Adamis
őstag
Telefon rendszerét ne akard rápakolni a táblára, mert nem jó. A wowpad topicjában kellene nézelődni, vagy ha itt nincs, akkor google a barátod. Wifi tetheringet soha nem használtam, ebben majd hátha segít más. Egyébként nem ad lehetőséget a megváltoztatásra? Mert van egy olyan, hogy wifi hotspot konfigurálása. Nekem ott engedi...
-
Adamis
őstag
kapcsolaton hosszan nyomsz, ott kapcsolat szerkesztése, és bepipálod a speciális beállításokat. hogy mi az ip, azt csak te tudhatod. de biztos, hogy így kezdődik, hogy 192.168.*.* a csillag helyett áll még két szám. átjáró ugynez a számsor, csak az utolaó helyen 1 áll. legalábbis nálam...
-
molnartom
aktív tag
A gaapps= google applicatinons (e-mail, áruház, stb.) Ha nem a rommal együtt telepíted fel, akkor nem tudsz szinkronizálni névjegyzéket, nem lesz áruházad. Akkor inkább olyat válassz. De, hogy melyik magyar és melyik nem arra ténylegn nem emlékszem.
Ha ceco mappájából telepítessz fel ROM-ot (a ROM nevében benne van a skate szó) akkor IGEN azok jók a skate-re. -
scyllarus
veterán
IA3 vissza, de tiszta telepítéssel. Én sok romot kipróbáltam, emiatt sokszor raktam vissza az IA3-at, és sosem volt wifi gondom. Valami beakadhatott ott. Vagy próbáld ki a SkaTe_V2-őt, az a gyári rom módosítása, ugyanattól a fejlesztőtől (Kelzsoca), azzal pláne nem szokott gond lenni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest