- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
n00n
őstag
válasz
saucelori #19699 üzenetére
Mit takar a vaku kisülés hiba? Ha nincs már cserekészülék, akkor le lehet vásárolni az árát vagy visszakapod? Mennyi esély van erre? Az előző telefonomnál csíkozott a kamera képe, ha a zárhang ki volt kapcsolva, 2x adták vissza, hogy panelt cseréltek benne. Harmadszor mondtam, hogy cserét kérek, mire Ők kértek a gyártótól szakvéleményt és a szerint teljesen megfelelő a működése. Hát elmehetnek a sóhivatalba, ha szerintük az megfelelő működés.
-
krystman
őstag
válasz
saucelori #18628 üzenetére
A BDrip az nem 720p! Az 720x304 körül van a felbontása. Ez max DVD minőség! A 720p az 1280x720 szokott lenni. Skate nem bírja ezt! A BDRip-pel még meg kell bírkóznia, BSplayerrel tuti! De, csak szoftveres gyorsítással. Jobban teszed, ha mp4-re konvertálod, mert azzal megy a hardveres gyorsítás is.
-
RtgLaci
tag
válasz
saucelori #18611 üzenetére
Próba cseresznye: elindítottam ezt a videót és aztán alig bírtam abbahagyni a nézést
Gyönyörűen, akadozásmentesen lejátszotta.
-
vizslakutya
senior tag
válasz
saucelori #18493 üzenetére
Köszönöm
,de sajnos ezt 14 nap szállítással vállalják.De lehet,hogy addig veszek egy nyolcast (Szegeden van 2000 ért,addig megteszi,és megrendelem ezt.
18494.
A Samsung beleférne a költségvetésbe,Szegeden van Bestbyte üzlet,holnap begaloppozok,hátha levarázsolják még a héten.
Köszi. -
vizslakutya
senior tag
-
Soulfly842
addikt
válasz
saucelori #18270 üzenetére
Hangerő fel menü gomb nyomva tart és bekapcs(a leírásban ez szerepel).... nem működik ezzel a bin felrakása....
sima menü (hangerő le, menü, be) meg csont nélkül bejön, de itt nem látok olyan funkciót, amivel fel tudnám rakni a gyári soft-ot. a bin fájlt a mem kártya gyökerébe raktam.
Ice Armor III van egyébként fent.
-
krystman
őstag
válasz
saucelori #18248 üzenetére
Hát valószínű használható sima használatra, én 2-3 órát próbáltam, komolyabb problémát nem találtam még használtam. A video lejátszás kicsit fura benne, meg a Youtube színvilága ami le van butítva, de akinek így jó az legalább használhatja. A fényképező része az kb. 5mp után kilépett. A vakus részt meg én ki se akarom próbálni. Én visszatettem a H3 Blues ROM-ot, nekem fontos, hogy minden mennyen tökéletesen. Egyébként tényleg pattogósabb az egész ROM és a böngésző is benne nagyon gyors.
-
Watt25
veterán
válasz
saucelori #17846 üzenetére
Én azért úgy általánosságban annyit hozzátennék, hogy lehet, hogy könnyű ráfogni, hogy a GM a hibás, de... Ez nem normális dolog! Az igazi kiváltó oka valami más, hiszen teljesen butaság ezt így kijelenteni, hogy "a GM leszívja az aksit." Legfeljebb azt lehet mondani, hogy valami beállítási dolog, vagy használati mód miatt leszívja. De nekem nincsen ilyen problémám, pedig még Latitude-ot is használok!
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
saucelori #16961 üzenetére
Én elhiszem, de utána a fagyások és egyéb mellékhatások tekintetében nem a szerencsétlen support a felkeresendő ugye? Mert még aTB készítői is megmondták anno: nem arra való hogy egyik romról a másikra vidd vele a cuccokat, csak arra jó hogy az aktuális rendszeredről ments vele. (Vagy arra sem, mert pl. a NoVa mentéseim ugyan úgy elszálltak...)
@krystman:
Hogy nyugodt légy. a CM7-bn sokkal több hiba van kód szinten. Működésben fordul a kocka. Az ICS-ből csak két kód hiányzik, de az a kettő lehet soha sem lesz kész...
-
aldebaran
addikt
válasz
saucelori #16954 üzenetére
a videózás az fontos nekem...
elfáradt a rom, vagy mi a fene lett vele?eddig semmi gondom nem volt. tökéletesen tudtam mindenre használni, amire akartam. nem csináltam vele semmit... nem is értettem, hogy minek cserélgeti mindenki a romokat. az IAIII perfect volt... mostanáig.
-
-
aldebaran
addikt
válasz
saucelori #16934 üzenetére
sd kártyára fotózok. Egy pár órája videóztam. Megnéztem a telefonon az előző hsz-em előtt 5 perccel. A telefonon minden oké volt. Rádugtam a gépre, ahol csak a régebbi videókat és képeket láttam. Újra indítottam a telót és már az Astro-ban sem lehet látni, mint korábban a videókat.
-
callvote
senior tag
válasz
saucelori #16915 üzenetére
az hagyján....
de ha egy ice armor 3-at tenne fel nem lenne vele gondja...(vagy skate V2-öt..mert "alap" romot akart)
de mivel orange romja van igy gyanitom nincs custom recovery a teloján...
asszem az orange romok ugy vannak feltéve hogy ez nincs meg..tehát neki FTM felirat van....
élböl az olvasgatás után egy recovery csere kell mert máskép nem lesz neki semmilyen rom -
andyTM
őstag
válasz
saucelori #16870 üzenetére
- (CM9)sajnos nem tudják a 3-as kernel miatt úgy megcsinálni, hogy az kifogástalanul fusson a skate-n, de ezt hangsúlyozta a google is, hogy min. armv7!
- a CM10 lehet megoldás, de arra meg ember kell, aki portolja skate-re....- be kell látni, hogy a telefon egy feledésbe merülő soc-ra épül, ezért ne várjon senki csodát, erre és hasonló modellekre egyik gyártó sem ad ki már frissítést; amire kell, azt tudja a telefon - telefon, böngésző, zenelejátszó, egy kis film - ezt kell elfogadni; ezért a pénzért ennyi jár, de kárpótoljon mindenkit a nagy kijelző.
- egy kis [info], hogy nem a fellegekbe beszélek, de erről a skate már lecsúszott..
-
malwy
senior tag
válasz
saucelori #15196 üzenetére
Lightning Launcher FTW!
60KBA beállítópanel, widgetkezelő külön program hozzá, így android könnyen ki tudja lőni őket memóriaszűke esetén stb. Veszett gyors és szép.
-
scyllarus
veterán
válasz
saucelori #15196 üzenetére
Az adw nekem sem jött be. Nézz körül, egy launcher csere tényleg semmi, gyorsan megvan. A qq launcher pl elég jó, én ennek egy verzióját, a DX home-ot használom. Eddig jó volt, de az utolsó frissítéskor valamit elk.rtak, azóta vacak és fc-zik, így ezt nem ajánlom. De a Play tele van ingyenes launcherekkel, próbáld ki, amelyik tetszik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gyúrósok ide!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- EA Sports WRC '23
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házi hangfal építés
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- AKCIÓ! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest