-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
-
diegho
nagyúr
Mint már sokszor mondtam leírom újra. Nem azért vagyok itt a fórumon, hogy jópofizzak, hanem azért, mert segíteni akarok. (mivel rengeteg nagyon rossz magyar játékos van) Ha azt látom, hogy valaki állít valamit, amit én 30k csatával a hátam mögött tudom, hogy nem úgy van, akkor nem fogom szó nélkül hagyni. Lehet neki is 30k csatája van, vagy több, de láttam én már nagyon sok csatás nagyon rossz játékosokat is. Ennek ellenére lehet az ő verziója is jól használható, (használtam én is heavy-t periszkóppal még amikor 1300 WN-em volt...) csak az a kérdés, hogy 100-ból hányszor jó az ő verziója és hányszor jó az enyém.
-
Enzolord
addikt
válasz diegho #29478 üzenetére
Jééé.. Végre van olyan tank, amivel jó a statod... Ideje volt..
(#29493) Gyuri27 Nekem is szokott, de én UPC-s vagyok..
Viszont klántársamnak durván pingel, és ő is T-s...[ Szerkesztve ]
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
Gyuri27
félisten
Urak.
Mostanában elég nagy a pingem játékban (tkábel, érd). Más is tapasztalt ilyet?Amd - Radeon - Ryzen
-
-
Bad Pritt
félisten
-
bullseye
addikt
válasz dorka16 #29480 üzenetére
Igen, diegho nem diplomata alkat, ezt a régebbiek már jól tudják, ráadásul csak átlagosnak tartja magát, ami frusztráló lehet sokaknak, a brutál eredményei miatt. DE a brutál eredményei alapján azért látszik az is, hogy eléggé jól tudja miről beszél. Ha csak annyi a vitaalapod, hogy beszólsz neki, mert miért ne, annak nem sok értelme van.
Vagy mellé kell rakni a saját WN7-8-t, hogy lássuk, az is legalább olyan megalapozott bunkóság
[ Szerkesztve ]
'Micsoda nyűg" by Rest (FA Brotherhood) │ Szarkazmus valószínűsége: 70%
-
Jo33by
tag
válasz diegho #29478 üzenetére
Azt mondanám van ennél rosszabb jármű is amelynek se löveg, se páncél és ráadásul lassú. Egy kérdés? Akkor miért nem viszik 8-as századokba ezt a tankot? Éppen tegnap kérdeztem rá egy helyen századba hogy vihetek T-28 prót ? "Inkább neeee, minden más jöhet csak ezt ne".
Hogy is van ez ? Azt állítjátok hogy Opp tank de nem kell századba? Vagy még se annyira opp?[ Szerkesztve ]
-
diegho
nagyúr
Még valami. Lehet nézegetni videókat jobb játékosoktól, de attól nem lesztek jobbak. Én néztem sok Emu replay-t, annyit értem el vele, hogy 100-al emelkedett a WN-em akkoriban. Majd szépen beállt kb 1k csatán át arra az értékre. Ezután úgy gondoltam, hogy ideje lenne saját stílust kialakítani, a végeredmény látszik. Sokkal több a WN értékem, mint előtte bármikor volt, pedig nem használok se free xp-t, se prémium lőszert. Amíg a videókat nézegetitek inkább gyakoroljatok, nézzétek át a tankok gyenge pontjait, ismerjétek meg a pályákat, mert egy videótól nem lesztek jobbak, viszont, ha minden tank minden gyenge pontját ismeritek és minden pályán tudjátok hol a helyetek, akkor sokkal élvezetesebb lesz az egész.
-
törölt tag
válasz TESCO-Zsömle #29474 üzenetére
Ha elborul az agyam, akkor én még Dicker Max-al is képes vagyok elől rohamozni 7-es 8-as csatában.
Sőt!
Siegfrid Lineon támadásban általában én vagyok az első, aki bedugja a csövét a főkapun. -
Cray Tyler
senior tag
Nagyon szeretnék egy egyszerű hitlogot és damage logot. Nem vagyok egyáltalán spíler az XVM témában, de nagyon sok packot kipróbáltam most és el vagyok keseredve.
Nekem nem kell sötétnagyúr/kurvajópofa 6th sense ikon, sem 16 millió színű chatablak, sem győzelmi esély, sem damage PANEL, sem semmisem.Egy darab kici, óccó hitlogra és egy darab damage LOG-ra lenne szükségem. Egyszerűen. Kérem szánjon meg valaki.
(ez pl. nem jó, mert nagyon sok felesleges szar van benne, és a többire ugyanez igaz)
-
dorka16
aktív tag
Hát értsétek már meg, hogy diegho az Isten és be kell tartani a 10 parancsolatát!!!
Aki mától hevy tankra csigát rak annak vágassék le a keze!!
A T28 prot. pedig OP tank! Aki mást állít annak hulljon el az összes barma!! -
Bad Pritt
félisten
Meglett a T110E3. Nem mondom, hogy OP de azért na... sokan nem tudják, hogy kemény a tetején a bibircsók, és azt lövöldözgetik.
Repeszpáncél és töltésgyorsító mellé venti vagy távcső lenne a jobb?Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
Jo33by
tag
válasz diegho #29469 üzenetére
Más világ a nagy löveggel a pro? Dob rajta elismerem. Nagy tierbe végre tudsz normálisat átütni és többet szedsz le vele. Nem jó jármű ez a tank akkor sem. Nagy tierbe simán átütik előlről. Csatákban már a fél sereg halott mire odaérsz ahova szeretnél. Sniperkedés kizárva, próbáltam és felfedeznek aztán olyan lassú vagy vele hogy visszahúzódáskor bekapsz két lövést. Mert hátrafelé még lassabb és amig fedezékbe húzódsz oda a fél életed. Több pályán a felvonuláskor oldalba kapnak mert felfedeznek és nem tudsz menekülni, lassú vagy. Egyetlen pozitívuma a jó löveg ennek a járműnek (120). Élete kevés (1150). Foglalás kizárva. Scout kizárva.
-
dfsz34
őstag
válasz diegho #29460 üzenetére
"A heavy tankon coated optics vagy bino pedig elég gáz (1-2 kivétellel), T34-en konkrétan oltári nagy marhaság."
Hagyjuk is, komolyan, ha szerinted a látótáv növelés marhaság. Szerintem meg a legfontosabb dolog. Ha nyomulós a tankom, mondjuk E75, akkor azért, mert olyan terepen megyek, ahol bárhol lehet ellenfél, ha támogató tankom van, mint pl a T34, akkor meg pláne, hiszen gyakran marad magára vagy jöhet oldal támadás is. Nem lehet mindig úgy lerakni hull down-ba, hogy csak az arty tudjon kiszedni és olyankor kifejezett előny a nagy látótáv. A legfontosabb dolog, minden előtt.
Olyan horda siemkának nem számít ez, aki mindig csapatban mozog és megy a lemmingekkel. Ott mindegy, valóban.
Nézd meg az orosz profikat a youtube-on (akik tényleg azok, mert mindenféle tankkal tudnak nagyon jól játszani), mert minden tankjukon van. Én is tőlük kaptam az ötletet, de nem vagyok annyira nyomulós a T34-el, úgyhogy nekem jó a bino is. Hatékonyabb csatamenet, több xp, több spot dmg a fő előnyök. Ráadásul már számtalan csatát döntettem el azzal, hogy nekem volt de a foglaló ellenfélnek meg nem és csak lesett, hogy honnan jön a lövés.
A mostani öngyilkos scoutok mellett meg kifejezetten jó dolog, hogy látom az ellenfelet messziről és kevésbé vagyok ráutalva a csapatra.
Én egyébként azt javaslom mindenkinek, hogy próbálja ki, ahogyan én tettem. A modulokat 10 aranyért lehet cserélgetni, nem összeg. A legénységgel már nehezebb, ott át kell jobban gondolni, hogy mit cserélek és megvárni az akciókat, hogy csak 100 arany legyen.
(#29474) TESCO-Zsömle : de érted, ez olyan dolog, hogy meg kell nézni, mi segít a csatában. Ha úgy érzed, hogy téged a BiA segített a győzelemhez vagy több xp-hez, akkor használd.
Pont ezt akarom mondani, hogy tankra és játékstílusra külön kell finomhangolni a modulokat és a legénység képességeit, nincs egységes javaslat. A BiA meg venti pont az olyan választás, hogy hát nem tudom mit fejlesszek, fejlesztek mindent egy kicsit, aztán meglátjuk. Nem értek ezzel egyet, specifikus modulok és képességek sokkal többet segítenek szerintem.
Ha megnézed a WG ajánlásait, amik szerintem nem is olyan rosszak, ott is így van.
De mondok mást, nekem pl a T71-re az jött be, hogy van rajta mindkettő, optika és bino és álcaháló. Így mindig brutál látótávja van, ha mozog, ha áll, akkor meg még jobb és szinte észrevehetetlen. Képesség meg, hatodik érzék, javítás, kamo, látótáv növelés. BiA csak sokadik lesz, ha játszok vele egyáltalán annyit.
Ez jött be, de biztos van olyan aki váltig állítja, hogy a töltésidőt kell csökkenteni, de nekem nem kell, nincs hatása a játékmenetemre, hogy 1-2 másodperccel rövidebb a töltésidő. Úgyis mozgok, úgyis kivárom fedezékben nem tehetem ki magam ellenséges tűznek sehogyan sem.
Lehet, hogy másnak meg más jön, csinálja.
[ Szerkesztve ]
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz #43783936 #29462 üzenetére
Azt hittem az alap, hogy 2 szinttel magasabb ellenfelek ellen nem megy az ember a frontvonalba ingyen frag-nak, hanem támogató pozíciót vesz fel, vagy egy jól védhető helyen feltartóztatja az előrenyomulást.
(#29457) dfsz34: Az alkalmazható perkek/skillek/felszerelések száma véges. Márpedig amíg ez így megy, addig az ember azt fogja priorizálni, amelyik nettó a legtöbb előnyt adja.
A te összehasonlításod nem jó, mert nem 2,3% van a 10% ellen, hanem 2,3%*a növel skillek számával a 10% ellen. Olyan ez, mint a mikuláscsomag. Van benne egy marék gumicukor, egy virgács, egy marék mogyoró, egy marék szaloncukor, egy marék dunakavics, egy marék mézeskalács, te meg ágálsz, hogy két marék dunakavics akkor is jobb.
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
törölt tag
válasz dorka16 #29463 üzenetére
Tegnapelőtt én is beszereztem a T29-et.
Első lövésem egy hellcat tulajt küldött a garázsba.
Sajna a második csatában már csak mozgó cél besorolást kaptam.
A csigaszemnek hála, azért összejött 2000 spottolt sebzés, a saját 7 (azaz hét!) sebzésem mellé.
Ami eltaláltam, arról le is pattantam.
Rejtély hogy az a 7 honnan jött össze. -
Enzolord
addikt
válasz Cseri0058 #29464 üzenetére
Akkor azon az ágon ne is menj tovább...
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
diegho
nagyúr
válasz KaLeun #29461 üzenetére
Van olyan tank, amin nem, de van olyan tank, amin igen, de kijelenteni, hogy a venti és a bia csak sokadlagos...
Vegyük például az említett T34-et. Mi az erőssége? Hull down, nagy pen. Hátrányok? Papír test, lassú töltés, lassú célzás. Egyértelmű, hogy a hátrányokat kell csökkenteni, hogy jó legyen. Alap a rammer ugyebár és a gun laying drive, de a 3. lehet stabilizer és venti is. Mikor melyik? Ha nincs BIA, akkor stabilizer, ha van BIA, akkor venti. Miért? Mert a BIA+venti 11%-ot ad minden tagnak (commandernek 10-et), ha csak egyik van, akkor az 5% mindenkinek, nem éri meg. Mikor kell a BIA? Akkor ha már az alapvető skillek megvannak. Első a repair, sixth sense (safe stowage esetleg), de amint elértél 3. skillhez, akkor le lehet dobni az eddigieket és BIA+sixth sense mehet fel commanderre, többire BIA+repair (vagy amit akarsz, pl safe stowage). Nekem jelenleg csak pár tankon van venti, mert nincs jó legénységem, de amint lesz 3. skill 70-80% körüli legénységem már dobálom is le a skilleket és megy fel a BIA, mert ventivel együtt nagyon hasznos.
Az megint más kérdés, hogy ki hogyan játszik és milyen szinten, de ha ki akarsz emelkedni a tömegből, akkor már a garázsban jól kell felszerelni a tankokat.
[ Szerkesztve ]
-
Cseri0058
őstag
na megvettem ezt a t28 protot. már most látom hogy utálni fogom...ez a sebesség kritikán aluli...nem nekem való...
-
diegho
nagyúr
válasz dfsz34 #29457 üzenetére
Te nem vagy tisztában sok dologgal, de úgy is fogalmazhatok, hogy a gyengébb játékosok már a garázsban elintézik, hogy kevesebb esélyük legyen a csaták megnyerésére.
A heavy tankon coated optics vagy bino pedig elég gáz (1-2 kivétellel), T34-en konkrétan oltári nagy marhaság.
Komolyan mondom, hogy nem kell ezen itt vergődni, ha neked a BiA tetszik meg a venti, akkor tedd rá azt, engem nem érdekel, mit csinálsz én elmondtam a véleményem és a tapasztalatom, ha nem tetszik, ne vedd figyelembe.
Figyelembe fogom venni, ha a véleményed egy olyan fórumban hangzik el, ami tanácsot adhat a kezdőknek és a rossz tanácsot nem hagyom szó nélkül.
Tudod pont ezek a kis apróságok kellenek ahhoz, hogy én super unicum legyek, te meg nem, így már gondolom érthető, hogy ha a legalapvetőbb dolgokat (felszerelés, skillek) nem jól gondolod, akkor ne várj csodát. Lehet arcoskodásnak is nevezni ezt, meg ténynek is, kinek hogy tetszik, de jó szokásomhoz hűen a hülyeséget ki fogom javítani.
[ Szerkesztve ]
-
Most tényleg skacok! Mit lehet csinálni ezzel a haloween garázzsal? Egyszerűen cseszi az agyamat, hogy nem tudom eltüntetni....
Tudtok valami tippet? .....Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......
-
dfsz34
őstag
válasz diegho #29454 üzenetére
2,3% százalékot, semmit kb. A t34-nek kimondott gyengesége a lassú célzás és azt kell javítani, de felőlem tényleg mindenki azt csinál amit akar
Látom itt csak kevesen vannak tisztában a számokkal, hogy a 10 az több, mint a 2,3, de mindegy, nekem tényleg hót mindegy, hogy ki mit csinál...
(#29456) Iratus bug: hagyjuk is, komolyan mondom, nem vagyunk egy véleményen és nem is leszünk.
Nekem mások a hasznosak neked megint mások, úgyhogy teszel ahogy akarszVan néhány hasznos tulajdonság, azokat kell elsőnek berakni és utána jöhet a többi, aminek gyakorlati haszna érzékelhetetlen, maximum a pszichológia miatt fontos, hogy nekem még az is van.
Nekem még csak 900 csatám van a T34-el tehát nyilván nem láthatom ennyire át az összefüggéseket, mint ti
Többször cseréltem modulokat és a legényeken is cserélgettem a képességeket és figyeltem, hogy melyik a hasznosabb.
Azt sem értem, hogy miért meglepetések egyeseknek, hogy az adott tank tulajdonságaihoz kell igazítani a használt modulokat és a legénység képességeit is.
Komolyan mondom, hogy nem kell ezen itt vergődni, ha neked a BiA tetszik meg a venti, akkor tedd rá azt, engem nem érdekel, mit csinálsz én elmondtam a véleményem és a tapasztalatom, ha nem tetszik, ne vedd figyelembe.
[ Szerkesztve ]
-
Iratus bug
tag
válasz dfsz34 #29448 üzenetére
Rég nevettem ilyen jót, a heti top 1 hozzászólás megszületett. De a legjobb a 4. helyen húzni a BIA-t, igaz? Olyan hátúl az ember skilleket húz nem perkeket! Ha megvan a nehéz tank felszereléséhez szükséges ezüstöd akkor égen rossz ha a nehéz tankodra távcsövet vagy peroszkópot raksz...
[ Szerkesztve ]
TD: helyezd 1 ujjadat az egérre, majd nyugodtan maszturbálhatsz is hiszen 1 ujjas járművel játszol a leghátsó sorban elbújva.
-
dfsz34
őstag
válasz TESCO-Zsömle #29452 üzenetére
Igen, de miért nem teszed hozzá a %-t? 2,3%-al, azaz semmivel gyakorlatilag.
Egy célzásgyorsító 10%-t ad hozzá, az sokkal többet ér egy olyan tankon, amelyiknek kriminálisan lassú a célzása. A látótáv növelést remélem nem kell külön elmagyarázni, hogy miért fontos egy olyan tanknál, aminek papír a teste. -
dfsz34
őstag
válasz balintka #29432 üzenetére
Venti? Az minek? szvsz töltésgyorsító, célzásgyorsító és binocular (vagy coated optics) kell rá
Nekem azt hiszem 12,65 és pont azért szedtem le a ventit mert nincs értelme a tizedmásodperceknek.
Eddig mentem vele 900 csatát és egy kezemen meg tudom számolni, amikor egyáltalán lett volna értelme a pár tizeddel gyorsabb töltésnek, de ott sem győztem volna, maximum még egyet sebzek, de még ez sem teljesen biztos csak tényleg nem sokkal azelőtt lőttek ki, hogy befejeztem volna a töltést.Az ilyen helyzet annyira ritka, hogy emiatt fölösleges a venti, de a BiA is. Harmadik, negyedik skillnek elfér a BiA, de sokkal hasznosabbak is vannak, amiket korábban kell adni a legénynek.
A másik dolog a látótáv. Kétágút raktam rá és így ha nem is spotol nekem senki, akkor sem jövök zavarba. A T34-nek nem szabad közel engednie magához senkit. A látótáv növelés szerintem kötelező és mivel lomha dög, lassan céloz, ergó meg kell vele állni tehát a kétágú mehet rá egész nyugodtan.
Lassan céloz, úgyhogy a célzásgyorsító szintén kötelező és a harmadik helyre mehet a töltésgyorsító.
Szerintem ez a hármas hatékonyabb a harcban. A Venti, BiA, ezek mind olyan kamu dolgok, annyira keveset tesznek hozzá a teljesítményhez, csak jól hangzik, hogy egy kicsit minden javul, de gyakorlati haszna tulajdonképpen nincsen.
A T34-el mindenképpen el kell bújni a töltés idejére, mert túl hosszú. Azalatt egy töltőtáras simán kilő, főleg ha nem vagyok full hp-n. Ennél a harcmodornál nem sok értelme van a tizedmásodpercek faragásának. Ha sniperkedek, akkor is nagyon ritka az olyan helyzet, hogy pont az a 3-4 tized hiányzik. Előfordul, de nagyon ritka.
-
Iratus bug
tag
Valaki olvasott valamikor olyat, hogy miért (és moikor) sorolták át a döntetlent veszteségnek a statisztikánál? Én ma belenézve a sajátomba ezt tapasztaltam. 8.7-nél még tuti külön volt a három annak ellenére, hogy a döntetlen rejtve jelent meg.
TD: helyezd 1 ujjadat az egérre, majd nyugodtan maszturbálhatsz is hiszen 1 ujjas járművel játszol a leghátsó sorban elbújva.
-
vendingo
veterán
Tudnátok linkelni egy jimbot?
Amiket eddig találtam azok nem működtek.Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
-
Petyus87
aktív tag
Sziasztok!
Melyik az a mod, amelyik csata közben kiírja az aktuális sebzésszámot?
Honnan tudnám leszedni?
Köszi előre is! -
Skacok. Ez a rút haloween garázs már örökre így marad? Tegnap leszedtem egy 8.9-es garázs modot de hiába pakoltam fel maradt ez a förmedvény....... ki lehet valahogy cserélni
Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......
-
balintka
addikt
Nektek mennyi a prémium T34-el az újratöltési idő? Csoki, Cola, ilyesmik nélkül, csak a normál dolgokkal?
Nekem venti+töltésgyorsító+elit alakulattal 12,38 sec. Ez jó, vagy van akinek ennél gyorsabb?
-
forras2
őstag
Jól számolom, hogy 100 kg híján nem megy fel az L71 a JGPantherre?
Tényleg eladom, ezzel nem lehet játszani, nem voltam még olyan csatában vele, hogy ne lett volna 9-es tank.
Én meg persze a stock 7-essel -
félisten
válasz Vikthor #29424 üzenetére
Van olyan aminél számít, mert nem 1p a pályabetöltéls, hanem 5mp(GW2) vagy a D3, hogy nem laggzik az elején.
De WoT-ba betöltök kb. a top3-ban, szóval annyira itt nem érzek különbséget.
(mondjuk HDD-t max. 2 évente cserélek, az elérhető leghalkabb/gyorsabbra)"The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
nyunyu
félisten
válasz Vikthor #29418 üzenetére
Doglodik a rendszervinyom
Zsir, otodikre sikerult a cuncimokussal T1 meccsbe kerulni.
Rohej, hogy T2 mezonyben tobbet lovok vele, mint az ajandektankot probalgatok.Ennyire gagyi lenne a T7 Car? Meg nem probaltam ki.
[ Szerkesztve ]
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
nagyúr
mostanában a 8.9 patch óta minden 20ik meccs után kilép, nálatok is?
~ B & B & L & N | Suomi Finland Perkele ~
-
Švejk
őstag
Mi a franc? Sorozatban 4. vereség. Hihetetlen...
-
törölt tag
Erre meg miért adta meg? Mentem ennél már jóval durvább köröket is vele. Szokás szerint ezeket is kb. 5 méterről lőttem ki, közelharcban. Mindegyik le akart puffantani. Az AT-2-őt két vagy három lövésből is képtelen voltam megsebezni, szokás szerint.
Meg ne vegyétek ezt a fostalicskát! Bár gyorsan tölt, de általában a célzókörön kívűlre lő és csak "puha" célpontokat érdemes lőni vele! KV-1-esen átlag 6 dmg-ét csinál. AT-2-őt szinte sosem sebzi. TD-ként jobban funkciónál, mint tüzérségnek. Legénysége a rádiós miatt nem kompatibilis a többi brit artyval. De az iszonyatosan alacsony XP hozam miatt amúgy is alkalmatlan tréningre. Egyetlen előnye, hogy 12-15.000 kreditet hoz körönként.
-
addikt
Csak úgy zsinórban mennek a 0 sebzéses körök!
Rock and stone, to the bone! Leave no dwarf behind!
-
Mister_X
nagyúr
válasz #43783936 #29393 üzenetére
Maradok kínain egyelőre. tetszeni tetszik. Csak a csigaszem drága...
Más: Lehet reportolni azokat a csicskákat (csapattársak), akik már a bázison belémlőnek? Indulok el, a tankom gyors, erre a mögöttem levő (lassabb) könnyűtank seggbelő, oda a HP-m harminc százaléka. Azt hiszem már cián körvonalas csapattársat is láttam, az team killer vagy a sebzés után lesz ilyen? Egyedül egy artynak tudnám csak megbocsájtani az ilyet, ha épp centikre spuriznék az ellenség tankjai között, de akkor sem, mert akkorát nem robban egy lövedék...
[ Szerkesztve ]
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
félisten
válasz mefistofeles #29390 üzenetére
Ha igaz ebben a hónapban már lesz WT ground forces, meglátjuk melyik a jobb.
"The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
dorka16
aktív tag
válasz mefistofeles #29390 üzenetére
Tegnap 30cs 60% WR. 45 kill, 2000 átlagdmg.
Ma még nem tudom de lehet, hogy még jobb lesz mert az utolsó 18 csatából 14-et megnyertünk.
Ma csak az AT7 makacskodott az 5X-nél de 3-ra az is meglett ráadásul 6500XP-re sikerült (premium nélkül).
Ja és nem csak a ISU-val meg az obj.704-el megyek. Most vettem meg a Marder 38T-t: 4-ből 4 győzelem, második csata 2 osztály, 3-ik csata első osztály, negyedik csata tank ász.
Szóval nekem teljesen jó eddig a 8.9. Vagy is nem rosszabb mint a 8.8.(#29400) Jo33by Kattints a nevükre és nézd meg lőttek-e és ha igen mennyit és mit találtak el?
ui. Ja volt egy szörnyű csatám az obj.704-el. Sand River támadás megyek fel a hegyre ahogy szoktam. 15 lövés 10 találat, 8 átütés. Na de a vége. IS7 jön. Oldalba lövöm -750dmg, megint meglövöm full oldalba lepattan, újabb lövés 750dmg. Már sérült volt maradt neki 21hp. Egyedül maradtam ő bebújt egy tank mögé na mondom most már úgy is mindegy legalább még őt kilövöm. Betöltöm a HE-t nehogy pattanjak (21hp) orrba lövöm. Találat 19dmg!!!!! Maradt neki 2hp vazze!! 152mm ágyú HE lövedék!!! Rohadjon meg csak azért is kilőttem.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS blog: mesh hálózattal a karácsony is könnyebb
- Autós topik
- Spórolós topik
- Gyúrósok ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Call of Duty: Black Ops 6
- Egy korszak vége
- Mobil flották
- Formula-1 humoros
- További aktív témák...
- Ryzen 5 3600X/RX 5700XT/256GBNvme SSD/1TB HDD/24 GB RGB memória 3200 mhz
- Eladó Gamer PC! I5-10400f+RTX 2070 Super+16 GB DDR4
- //ÚJ!!//"PC: Ryzen 5 5600X, RX 6700 XT, 16GB RAM, 480GB SSD, Corsair Ház Garanciával!"
- Nvidia GTX 1080 Founders Edition
- Asus A15 Gamer Laptop eladó ÁR ALATT!!!Ryzen 7 4800H/16GB RAM/1TB SSD/Gtx 1660Ti/ 144Hz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest