Hirdetés
- VoLTE/VoWiFi
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- iPhone topik
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Patrick76496
őstag
válasz
KisApám
üzenetére
Csak annyit tudok mondani, hogy végy nagy levegőt, és bírd ki T5-ig. Onnantól ha fullos a tankod már normálisan lehet játszani. Sajnos ilyen ez a T3-4, legalább T3-ban megcsinálhatnák a +/- 1 tier-t, mint a kettes gépeknél. Néhány T4-es gép (Matilda, Valentine, T-28, SU-85B) még a 6-os heavy-ket is lazán sebzi, bár ez nem jelenti azt, hogy a IV-esek nagy részével nincs nehéz dolga az embernek.
Épp tegnap írtam az OFF topic-ban, hogy milyen nehéz újonnan játékot kezdeni: felszerelés, fogyócikkek, gold ammo hiánya, 50-60%-os legények és pontatlan, kis átütésű lövegek.
-
wall2
tag
Negatív rekord 32 meccs 27 vereség
de legalább meg lett a 24 kill
ma igazán élmény a játék 
-
KisApám
addikt
válasz
nyunyu
üzenetére
(#30190) TESCO-Zsömle Foggggalmam sincs....
nyunyu:
A Tier III francia D2-nek meg eszébe sincs hátulról, 10 lövésből tisztán minden sebezhető pontra leadva lövést, átütni a KV-1-et.
Akkor mi a francnak rak be olyan csatába???
NEM Scout voltam és NEM az egyedüli Tier III.
Legalább egy minimum sebzést lehetne leadni rá, de nem.Sajna máshol is ez van.
-
nyunyu
félisten
válasz
KisApám
üzenetére
Jon meg kutyara der.
Bar a 8.9-ben valamit varialtak a francia heavykkel, mert a statok alapjan eszrevettek, hogy a B1 a hasznalhatatlan szemet kategoria.

Kerdes, hogy a csokkentett szorassal+toltesi idovel mire megy.
Meg kapott valami eszement gun depressiont+elevationt. (-18..+13 fok)Persze a csapnivalo teljesitmenyet okozo parameterekhez pont nem nyultak, de legalabb levettek a torony forgasi sebesseget 44-rol 30 fokra.
Eljen (sokaig kenyeren es vizen).

-
unravel
őstag
Meccs elején beírtam a csapatnak, hogy próbálják meg túlélni a csatát (abból baj nem lehet).
Egyedül nekem sikerült.
Győzelem!
Csata: Severogorsk
Jármű: KV-1
Szerzett tapasztalat: 749
Szerzett kredit: 27 079
Csatában elért Achievement: Mesterlövész, Elit lövész -
Enzolord
addikt
válasz
SoulReaver
üzenetére
Mikor változtatták meg ezt a felületet?
3 napja még volt daopay... -
SoulReaver
veterán
Skacok Én eddig daopay -el vettem a goldot meg ezeket, de az már nincs, még csak hasonló sincs... ötlet? :S
-
KisApám
addikt
-
PAtr0n
addikt
válasz
SoulReaver
üzenetére
Nagyon úgy néz ki, hogy az UPC túlvállalta magát, és nem tudja kielégíteni az igényeket, fejlesztésre lenne szüksége, amit addig úgy sem lép meg amíg nyereséges. Ezekkel a fájberpávör csomagokkal meg csak ront a helyzeten, egyre terheltebb lesz a rendszer. Én "szerencsére" noname szolgáltatónál vagyok, az invitel vonalait használja, eddig mindenki dícséri, nekem sem volt még 1 szétkapcsolásom, vagy látványos belassulásom.
Barátnőmnél UPC van, az általatok említett anomáliák ott is jelentkeznek néha. A legviccesebb viszont az, amikor indítom nála notin a WoT-ot, a kapcsolati ablak rögtön felugrik, hogy "biztos bontja az internetkapcsolatot?" Mintha tudná, hogy úgyis szarakodni fog, ne is játszak vele.
-
válasz
SoulReaver
üzenetére
Mikrofonra meg nincs pénz mi ?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Nekem amúgy tréhómra tökéletesen megy igaz néha még 40-es pingnél is villog a lagométer.
-
nihill
őstag
A twitch teamwd videókkal mi van? Nem találtok semmit pedig eddig vissza lehetett nézni utólag is.
-
csapee
őstag
válasz
belaazallat
üzenetére
Odaadhatom az accom diegho-nak hogy letesztelje a teoriad
Annyit csak nem ront a pro noob statomon
-
ako001
aktív tag
válasz
diegho
üzenetére
Üdv!
Nekem ugyan ez volt,a 8.8 peccsel jött.Az fps és a pingem rendben volt,nem állt meg,csak a lagjelzö villogott mint a stroboszkóp.Amikor megjelent az ellen onnantól átment diavetítésbe.Mindent kipróbáltam:tömörített textúra,wot tweaker,driver frissítés,winfos újratelepítés,semmi sem segített,pedig még a felbontást is levettem minimumra.Úgy voltam vele,hogy akkor új laptop mert ez már 5 éves,gondoltam jobb nem lesz már.Meg amúgy sem egy erőmű
2dE6600+8600mgt.Elképzelésem sincs,hogy mi volt a gond de 8.9 el minden problémám megszűnt,igaz a lagjelzö néha villog de már nincsenek azok a félperces szünetek.Ennek a 7 éves fiam örül a legjobban
A felbontást is feltoltam 1680x1050re
és stabil 35-45 fps van 
-
nihill
őstag
válasz
diegho
üzenetére
Nálam is van ilyen, igaz csak ritkán szerencsére. Ilyenkor vagy folytatódik a játék kilépés nélkül 10-20 másodperc múlva, vagy azt írja egy üzenetben, hogy "a kapcsolat megszakadt" és újból be kell jelentkeznem a szerverre.
Tegnap este is volt egyébként egy alkalommal.
UPC a netem.
A ping nálam EU1 50 körül, EU2 100+ -
diegho
nagyúr
válasz
belaazallat
üzenetére
Nem játszok mással.
-
diegho
nagyúr
válasz
belaazallat
üzenetére
Pont lejárna a prémiumom, így annyira kiegyenlítődnek az esélyek, hogy nem játszok pár hónapig. Már mindent elértem, amit akartam, nem igazán ad már semmit a játék, ritka a szoros csata.
-
diegho
nagyúr
válasz
Enzolord
üzenetére
Bemegyek csatába. Visszaszámlálás 30 ping, elindul a csata 50-70 ping, fél perc eltelik elkezd villogni pirosan a lag jelző, pár másodperc, megáll a ping. Minden tank áll. Ezt csinálta minden csatámban most. A net kapcsolatomat teszteltem, pingettem percekig a wot eu szervereit és még csak 55 fölé sem ment, nem volt csomagvesztés. Fogalmam sincs mi ez.
-
diegho
nagyúr
Csak nálam csinálja azt a játék, hogy fél percenként megáll a ping és megáll az egész? A szervereket pingetve 45-55 közötti stabil pingem van. Semmilyen mod nincs fent!
-
Vitiris
aktív tag
válasz
Cray Tyler
üzenetére
Nézd meg a pyton.log file-t! Abban minden error benne van! Ha esteleg nem jutsz vele dülőre teed fel valahova ránézek
-
nyunyu
félisten
válasz
Cseri0058
üzenetére
En nem latok semmi valtozast a garazsban.
Ja, hogy pont a varosi garazs van fenn?

Gondolom valakik unatkoztak, aztan kibanyasztak a 8.9 kliensbol az unnepi/tematikus garazsokat. -
Cseri0058
őstag
na ma milyen ünnep van, hogy ilyen különleges garázs van?
-
Bingisz
addikt
válasz
jozefgucci1
üzenetére
Ezt a tankot fogja megkapni a 2. CW kampány 10000 legjobb játékosa. (Remélem én is)
-
Nem tudom volt e már ,de ma nézegettem , hogy a Német Tier10-es rádió ezzel is kompatibilis lesz .:VK7201K
Erről valaki halott már?
-
Sanya
nagyúr
válasz
Cray Tyler
üzenetére
állítsd be, hogy a wot a dedikált vga-n fusson. ati kezelőpanelen lennie kell egy ilyen beállításnak.
-
diegho
nagyúr
Egész jó event lesz hétvégén, mostanában összeszedték magukat.
-
Linkin
senior tag
Effektív pàncél mutató mod van? Eddig nem talàltam
-
válasz
Cray Tyler
üzenetére
Elsőnek leszednék minden modot.
Ha nem gyógyul meg ráengedném a launchert egy "-integrity"-vel.
Létrehozol egy parancsikont ami a wotlauncher.exe-re mutat.
Ezt a legegyszerűbben úgy tudod, hogy megfogod a wotlaunchert és az ALT nyomvatartása közben kihúzod az asztalra(vagy tetszőleges helyre).
A friss parancsikonra jobbklikk/tulajdonságok és a "cél" mezőben hozzáteszed:
C:\Games\World_of_Tanks\WoTLauncher.exe (vagy amire mutat neked)
C:\Games\World_of_Tanks\WoTLauncher.exe -integrity
Leokézod és elindítod. Ilyenkor kijavít minden hibát amit a wotban talál és letölti a javítást.Persze megpróbálhatsz drivereket is frissíteni, de menüig engem driver nélkül is beengedett valamelyik nap amikor az igp-t próbálgattam.
A wot 32 bites mindenképp, semmi köze hozzá. -
Patrick76496
őstag
válasz
Linkin
üzenetére
"megnéztem volna hogy a Wz 111-en mit csinált volna a 110 ágyújával"
Erre (is) van a teszt szerver, ott megteheted. Ha zavarnak az oroszok, hívsz egy havert és gyakorlóban kipróbáljátok.Amúgy szerintem egyértelmű, hogy nem rak fel stock tankos "szenvedést", az ilyen videósok általában a komolyabb köröket rakják fel, mert a gyengébbek nagyon senkit sem érdekelnének.
- - - - - - - - - - - - - - - -
Mit írjak át, hogy a Service Record / más játékos adatlapja -> Utolsó csatánál ne csak a dátumot, hanem az időt is lássam?Más: Szerintetek van olyan jó a troll ágyús SU-152, mint a szintén troll ágyús ISU?
-
nihill
őstag
Panaszkodtam itt hogy 8.9-el sokkal lassabb lett a játék, ami eddig közepes grafikán jól ment az most minimumon is szaggat néha. Gondoltam egyet és leszedtem a modokat. Minden megjavult, visszaraktam közepes grafikára és 25-40fps mint régen. Tanulság (újra) hogy gyenge procival nagyon nem mindegy hogy milyen modok vannak fenn a játék mellett.
-
Jo33by
tag
válasz
mynames
üzenetére
persze álca és csigaszem alap tartozék Td-hez. Tisztán látom a lövést hogy hol ide megy hol oda. Gondolom a 30- szoros zoomot használva látom ennyire hogy pontatlan, de a lényeg hogy távolról sniperkedni ez nem jó. Az adatait nézve (addig amíg nem volt meg még) megfordult a farmtank gondolat is a fejemben, na ezek után örülök ha túladok rajta.
-
Cray Tyler
senior tag
Segítséget kérnék. Windows 8.1 és Windows 7 alatt is rendszeresen kifagy a game a login screen-nél (egyszer sem jutott még át rajta). A gép egy lenovo g500, 4000es Intel VGA mellett van benne egy dedikált ATI VGA is. Gyári lenovo driverek vannak fent. A 3DMark rendben lefutott, hozta a gép azokat a számokat, miket kell neki.
Gyanús jelek: mikor lelövöm a sérült wot taskot, akkor a task managerben world of tanks (32bit) van írva. Az oprendszerem 64 bites...
Átnéztem a topicot és láttam hogy volt erről már szó. A linkelt wot fórumon olvasottak azonban nem segítettek (win7 compatible módban indítva még a login-ig sem jut el, adminként indítva sem).
Azért is sajnálom különösen a dolgot, mert direkt a wot miatt vettem ilyen benga erős notit...
Van valakinek ötlete? -
Jo33by
tag
Minek találnak ki ilyen tankokat mint ez a semmirekelő Pz.Sfl.IVc. Még a neve is egy nagy baromság. Tettek jó nagy ágyút rá de olyan iszonyat pontatlan hogy ilyet még nem láttam. Próbálok vele sniperkedni de vagy jobbra visz vagy balra, vagy ha egyik sem akkor fölé megy. Lövészeim 85-93 százalékosak talán azért. Ha közelebb megyek akkor meg olyan doboz vagyok, egyből kiszúrnak. Ezen az új ágon csak tölti vele az ember a drága idejét de ezekkel nem élmény a csata. Összes szabad free xp-t rátesszem hogy átjussak rajta. Ahogy nézem a Nashorn is szívatós lesz az elején rögtön a Stug ágyúja van kezdésképpen fent, tier 6-ba az kevéske lesz.
-
-
-
Enzolord
addikt
válasz
mefistofeles
üzenetére
Próbáld meg a hangáróra nélkül...
Az is lehet ludas.. -
És akkor mi van amikor nincs XVM fent, (össz egy célzó, egy hangáróra van) és a wot nem lép ki? Látszólag bezárja a progit de a háttérben tovább fut!
Eddig próbáltam már mindent de a 8.9 egy ócskavas. Kedvétől függően kidob, nem záródik be, vagy elsötétül a képernyő és úgymarad......
Az előző verziókkal bármit csinálhattam, akár egymásra dobálhattam 8-10 modot és akkor is tökéletesen futott!
...tök élvezet kilépni a játékból aztán feladatkezelőben mégegyszer bezárni...... -
Chris0321
veterán
válasz
Linkin
üzenetére
Nekem működik, nem 100%-os a siker:
A 8.9/gui/flash mappában át kell írni az Application fájlt application_backup-ra. Én megcsináltam és azóta nem dobál ki, a garázsban nem lesz statisztika és a betöltőképernyőn sem, de a csatában minden működni fog.
mefistofeles: Nálam ilyen nem volt, csak kilépet a csata végén és ez meg is oldódott.
-
Linkin
senior tag
van olyan xvm ami csata után nem dobálja ki az embert?
-
SSJmeszes
senior tag
-
mikron
tag
Mi a ...... van ? mindenki Tibi csokit evett?
ha felesleges energiátok van, menjetek el gyúrni akkor majd nyugi lesz. Magyar mentalitás le sem lehetne tagadni. 
-
Enzolord
addikt
válasz
octopus666
üzenetére
Egyik klántársam is csinálja, laptopon kezdett, és a touchpad miatt sok volt a teamdamage..

Azóta már egerezik, de még megszokásból mindig így indul csatába..
-
SSJmeszes
senior tag
válasz
SoulReaver
üzenetére
You Win!!

-
SoulReaver
veterán
Mindenki nyugodjon le a picsába!!!
-
Preda
aktív tag
válasz
octopus666
üzenetére
Húú mekkora poén!! Most komolyan ? Ezért posztolsz???????

-
octopus666
tag
egyesek fenn hordják az orrukat

-
Chris0321
veterán
-
nihill
őstag
válasz
Angel1981
üzenetére
Na pont ezért nem snipelek vele, főleg hogy 60mm-es páncélja van T6-T8 tierben.
Beállok az előttem pofozkodók mögé valami átlőhetetlen búvóhelyre, és 13s-enként beszállok én is a partyba egy 4-500as ütéssel, abban bízva hogy nem kapok be valamit amíg lövés után visszaérek.
Ideális esetben persze. Ha meg nem így alakul a csata, akkor lesz ami lesz, abban nem lehet bízni hogy nem látnak meg, meg hátha lepattan majd...Nagyon jó ez a camo oldal, nem ismertem.
Tehát a tüzelő stugot nehezebb észrevenni mint a rejtőzködő 100y-t
Mondjuk a stugom, háló, festés, 100% camo legénység, nem is nagyon villog a 6th sense... -
Motyi
senior tag
válasz
Angel1981
üzenetére
A százalékos részt ki kell kapcsolni és kész, Én is így használom.Az viszont sokat segít, hogy látod hogy a csapatodban milyen játékosok vannak és az ellenségnél, így elég jó eséllyel lehet valószínűsíteni, hogy ki az akikre számíthatsz (akár minimálisan), kire nem és mire számíthatsz attól az ellenféltől aki esetleg szembe jön veled.
Egy konkrét példa.Benne vagy egy ház körüli csiki-csukiban. Pár ki be ugrálás után megvárod míg leesik a spot. Ha egy paradicsom van veled szemben 90%, hogy nem számít arra, hogy esetleg megkerülöd az épületet és hátba támadod. Ha egy jó játékossal harcolsz feltehetőleg készül erre, sőt lehet ő akar betámadni.Más. Ha valaki szeretne Fadin medált, akkor Pz.Sfl. V az ő tankja, 15 lőszere van, elég szopás is a játék vele, na nem csak emiatt, de az a sebesség... és a gun is szeret műholdakra lőni.Már alig várom, hogy túllépjek rajta.

-
Angel1981
veterán
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Bocs, de mit?
Kalkulál egy körülbelüli győzelmi esélyt a csatában részt vevők nyerési rátája alapján - ez milyen segítséget jelent csata közben?
(Ráadásul az esetek nagy részében 45-55% körül van a "jóslat", tehát teljesen kétesélyes).Nem akarok beleszólni, használd nyugodtan, csak nem értem, mi szükség rá.
-
nyunyu
félisten
válasz
nihill
üzenetére
Ha meg a társak nem spotolnak akkor nyílt terepen megszívtam, ez nem az a tank ami ilyenkor túlél.
Ha nincs keznel epkezlab tank, akkor TDvel nem megyunk nyilt terepen elore, hanem aktiv periszkoppal egy bokorban/fedezek mogott megvarjuk, hogy felbukkanjon az ellen.
Aktiv periszkop+jobb camo miatt joval elobb tudod loni, mint o teged.Mondjuk a SU100Y nem igazan alkalmas a domb mogul figyelunk, aztan loves utan visszabujunk mokara.
-
Angel1981
veterán
válasz
nyunyu
üzenetére
"Nem kell folyamatosan aktivnak lennie a periszkopnak, eppen eleg, ha kiszurod vele a celpontot."
Persze, ez rendben is van, nem azt mondom, hogy egy torony nélküli TD-n nem ér semmit, de mégis csak veszít a hatékonyságából, ezért oda számomra az "esetleg", nem pedig a "mindenképpen" kategória.

-
nyunyu
félisten
válasz
Angel1981
üzenetére
A toronnyal nem rendelkező TD-kre én sem rakok távcsövet, mert megmozdul a test, és máris annyi az előnynek - kivéve talán az AT 15-öt, mert annak 25-25 fokos a lövegkitéríthetősége.
Nem kell folyamatosan aktivnak lennie a periszkopnak, eppen eleg, ha kiszurod vele a celpontot.
Mozditas miatti kikapcsolas utan meg 2 masodpercig vilagit a spotolt ellen, ez alatt a nemet TDk kenyelmesen tuz ala tudjak venni, talan csak a JT/JT88/JgPz-E100 fordul ehhez tul lassan.
Vagy designated target perkkel 2+2 masodperc, bar az ISU ennyi ido alatt sem tud rafordulni+celozni

Most nezem csak, designated target csak az agyuhoz kepest 10-10 fokon belul spotolt celpontokat vilagitja +2 masodpercig, igy max arra jo, hogy az orrod elott levo celpontot be tudd celozni a lassan celzo agyukkal.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Windows 10
- Elektromos autók - motorok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- VoLTE/VoWiFi
- Házimozi belépő szinten
- Futás, futópályák
- E-book olvasók
- Tőzsde és gazdaság
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7600K / GTX 1070 8GB / 16GB DDR4 / 256 SSD + 1TB HDD
- iPhone 16 128GB Ultramarine Karcmentes, 100% akkuval!
- Thrustmaster t300 Ferrari+tlcm pedál(garanciás)!
- Apple iPad 10 Gen 64GB WiFi (2022) Újszerű,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 14 Plus 84% Akku megkímélt,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4414
- AKCIÓ! Gigabyte Vision OC RTX 3080 10GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 15 Pro Max 256GB 88% (1év Garancia) - AKCIÓ
- ASUS Zenbook 14 OLED i5-1340p 16gb ram 512gb ssd 3k oled pillekönnyű akksibajnok Garancia
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
de legalább meg lett a 24 kill
ma igazán élmény a játék

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

2dE6600+8600mgt.Elképzelésem sincs,hogy mi volt a gond de 8.9 el minden problémám megszűnt,igaz a lagjelzö néha villog de már nincsenek azok a félperces szünetek.Ennek a 7 éves fiam örül a legjobban 

Van valakinek ötlete?