- Apple Watch
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- iOS alkalmazások
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Fotók, videók mobillal
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
-
Flayer
senior tag
Lejárt a szerk.
Tankos játékhoz Tankcsapda szám dukál!!
Ne lépj a Fűre inkább szívd el!!!
-
bullseye
addikt
"A Wargaming.net egy 1998 óta működő videojáték-fejlesztő cég. A cég központja Londonban található, fejlesztőközpontjuk azonban Minszkben."
"Minszk (belaruszul: Мiнск, oroszul: Минск, lengyelül: Mińsk) Fehéroroszország fővárosa"
'Micsoda nyűg" by Rest (FA Brotherhood) │ Szarkazmus valószínűsége: 70%
-
Angel1981
veterán
válasz diegho #30591 üzenetére
A Leopard 2 meg M1A2 ellen?
Ugyan már!Az IS-7 a "fapados" T-72 szintjén mozog, azokból a fenti tankok meg aprófát csinálnak, ez az Öböl háború alatt is igazolódott.
Nem, történelem hű IS-7, történelem hű Leopard 1, valamint a T-72 mehet a Tier 11-be, Leopard 2, M1A1, AMX 56 Leclerc, T-95 meg Tier 12. Tisztán van köztük generációs különbség.[ Szerkesztve ]
-
Angel1981
veterán
válasz GaburroSan #30584 üzenetére
Tudtommal az IS-7 az volt, játéktechnikai okok miatt nem kapta meg.
Pedig megkaphatná, plusz mellé még egy kis HP buffot, és mehetne T11-be!diegho: ok, értem!
[ Szerkesztve ]
-
Bingisz
addikt
válasz GaburroSan #30584 üzenetére
Ha jól tudom, akkor az IS7-ben magát a töltést gyorsította az autoloader, és nem valami kazettás rendszer volt beépítve.
"-Bingisz jó veled játszani, az arty legalább nem engem lő...."
-
GaburroSan
aktív tag
-
KisApám
addikt
válasz oPalRx7 #30581 üzenetére
No ezért nem lennék háborúban tankosgyerkőc.
Nekem egy jó szakasz kellene inkább háborúban, mint pl.: 2 fő mesterlövész, 1 fő tankelhárító rakétás, 1 fő tűzszerész/bombagyáros, 6 fő lövész.
Bár az egészet meg lehetne semmisíteni egy atomcsapással, de mindegy...[ Szerkesztve ]
̿ ̿ ̿ ̿ ̿'\̵͇̿̿\з=( ͡ °_̯͡° )=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿ ̿ ̿ ̿ ... ... Memento Mori
-
oPalRx7
aktív tag
"Goldammo"
Azért csúnya a videó, épp hogy le nem repül a fedő a "kuktáról".. -
KisApám
addikt
válasz r.laci38 #30572 üzenetére
Nekem tegnap volt az artyval, hogy szépen becélzom, várok, lövök... és 10 méterrel mellé!!!!!!!!!!!!!
Pár csatával később ráhúzom nem igazán célzok, nem várok, lövök, telibe... és ez nem +-25%...Amúgy a G.W.Panthert és a Hummelt szoktam duplázni.
És közben felülről nézem, hogy mennyire "ügyesek" egyesek.
Az tényleg bántó, hogy jó párszor benne vagy a 14-15 emberből a csata végén az első 3-ban, mint arty, és vereség mellé...[ Szerkesztve ]
-
r.laci38
tag
válasz oPalRx7 #30575 üzenetére
Ja. Tudom, hogy sokan utálják az artykat, én is pihenésként játszom vele. De pár száz meccs után, 100%-os legénységgel azért ki lehet tapasztalni a vasat. És baromi feltűnő, ha nem úgy muzsikál, mint szokott. Kb. úgy hordanak a lövések, mint 50%-os emberekkel, rosszabb löveggel.
Fölment bennem a pumpa, pedig nem ültem a wc mellé. -
oPalRx7
aktív tag
válasz r.laci38 #30572 üzenetére
artyval én se jutottam előrébb. egy héten egyszer megyek vele EGY jobbnak mondható csatát. cserébe vesztes lesz.... hogy a nyertes csak 2x vagy 3x vagy 5x0 XP-t hozzon.
Pedig a következő lépcső már bchat 155 55 lenne... legények se szarok pedig, de hihetetlen a találati arány már artyval...
-
r.laci38
tag
válasz oPalRx7 #30570 üzenetére
A film kiváló!!! Kötelező darab.
Nem úgy a WG. Most már tuti, hogy titokban buzerálják a beállításokat. Egyszer csináltam artyval egy jó kört, azóta nem hagy nemhogy nyerni, még sebezni sem. Ugyanazon a pályán, ugyanaz a bokor mellől egyszer zsinórban mögé küldi a lövést, majd az összeset elé. Ilyen a világon nincs.
Legalább ne ilyen átlátszóan csinálnák. -
oPalRx7
aktív tag
Tisztelt szerk, ez a kép zseniális
-
bullseye
addikt
válasz Angel1981 #30564 üzenetére
Utóbbi napok, 1200 WN6 és 50% WR átlag accal. Prémiummal.
2013.11.07
Battles 7
WR: 28,57%
WN6: 5432013.11.08
Battles 18
WR: 38,89%
WN6: 8982013.11.09
Battles 18
WR: 27,78%
WN6: 868Tegnap
Battles 9
WR: 55,56%
WN6: 1740Van ez így...
-
Angel1981
veterán
Szerintem nem számít, én csak prémmel játszom, mégis vannak szívóágak.
De nem panaszkodom az 56,5%-os win rate-emmel.
(Öcsém alig költött a játékra, mégis még jobb a win rate-je, mint nekem...)Mondjuk vannak érdekes dolgok.
Szinte csak hétvégén játszom, és a következőket figyeltem meg a magam vonatkozásában;
8-10-ig szívás
10-12-ig tűrhető
12-15-ig nagyon jó
15-19-ig katasztrófa
19-22-ig nagyon jóPersze vannak eltérések, de az esetek 80%-ban ez frankón áll a szombatra / vasárnapra, ezt 8 hónapnyi tapasztalat alapján mondom.
[ Szerkesztve ]
-
atua
aktív tag
Sziasztok,
Már egy ideje olvasgatom a topikot, sok hasznos infót találni itt, bár néha kevésbé hasznosakkal is találkozik az ember fia. Akinek nem inge...
Szeretnék egy klánhoz csatlakozni, ezzel kapcsolatban a következő elképzeléseim lennének:
Fő cél a fejlődés közös szakaszozás által, jelenleg tier 5-6-ban, illetve majd később magasabb szinteken. Felnőtt, értelmes baráti társaságot keresek, hasonló vagy jobb statisztikájú emberkékkel (a játékban is ez a nickem, nem vagyok unicum, de néha vannak jó pillanataim, ahol jó a hangulat és szórakozásból játszanak. Én esténként tudok játszani 10-15 kört, hétvégén esetleg többet. TS/Ventrilo/RaidCall megolható.
Ha a felvázoltaknak megfelelő klánban van egy üres hely számomra, várom a pm-eket itt vagy ingame.
Köszi! -
-
Drenadar
veterán
válasz mefistofeles #30557 üzenetére
sőt az egész 0.8.9 almappát ki lehet törölni azt sem hiányolja a játék... legalábbis előző verziókkal működött nekem.
-
munnergep
senior tag
Kipróbáltam egy kört, ahol csak goldot töltöttem. Nem kellett még weakspotra sem figyelni. Egy fos volt, nem véletlen, hogy zöld játékos alatt szinte csak APC-t kapok a pofámba, amióta megy az akció.
[ Szerkesztve ]
"I like big fat men like you. When they fall they make more noise. And sometimes they don't get up."
-
-
r.laci38
tag
Hát, a res_mod mappát nem lehet büntetlenül kiüríteni, mert hiányolja.
Mazsolázni kell(ene) belőle.
De erre is volt vhol egy leírás, csak nem találom.
Mindegy, visszaraktam amíg elő nem kerítem. -
Jolet
őstag
válasz diegho #30541 üzenetére
én nem észlelem ezt
olyan 20% körül lehet aki azzal lő rám, vagy annyi se
persze tank függő, mert van amire én is átváltok pl. E-100 toronysebzés szemből esetében
van hogy CW után elfelejtem átkészletezni és olyankor előfordul, hogy csak azzal lövök
de alapból csak a kis átütésű alacsonyabb tieres tankoknál használom ha 2 tierrel magasabbat kell lőnöm és nincs időm vagy a tank képtelen pontosan lőniWOT - lunczgabo youtube: http://www.youtube.com/user/lunczgabo http://ph3lan.hu/replays?uploader=lunczgabo
-
Jo33by
tag
utána a tankod mennyire felszerelt (a stock tank kegyetlen mm-t kap általában, ami érthető is üzletileg) illetve a statod.
Nagyon is üzletet csinálnak belőle hogy válts át aranyért vagy kinlódj, döntés elé állítanak. Itt van friss az "élményem" Megvettem a VK 30.02D-t. Brutálisan stock a tank, beteszi neki alap fegyvernek: 110 pen 110 damage lövegget hogy szenvedj tier 7-es tank és bedobál alulra. Sebezz vele! Mikor a stugnak tier 5-be jobb fegyvere van. Nyilván a cél az hogy átugord, az egész tankot érdemes átugrani mert a max lövegje is egy rakás üledék tier 7-ben. És ezzel kéne 96K xp-t kigyüjteni. 4x25000 az 4K arany az átugrása a tanknak. Erre az aranyra vágyik a Wot. Vagy kinlódj egy hónapot a duplázókkal és mire addig kigyüjtöd lehet nerfelik az egész fölötte lévőt vagy bejön egy új ág ami überel mindent.[ Szerkesztve ]
-
bullseye
addikt
válasz TESCO-Zsömle #30543 üzenetére
De, még mindig az vagy De mögmondtam, hogy 2k csata alatt nem érdekesek a számok (de szerintem jónak számít 800-as WN7). Jelenleg a WN6/7 számít (kb. ugyanaz), hamarosan átállnak a 8-ra, az talán az assistot is számolja, meg máshogy súlyoz dolgokat. XVM meg egyszerűen csak nem frissül. Majd fog.
@LK
Talán mert te kezdted a threadet a remekül megalapozott összeesküvés elmélettel'Micsoda nyűg" by Rest (FA Brotherhood) │ Szarkazmus valószínűsége: 70%
-
Én spec felraktam a gold detektort, aztán egy nap múlva töröltem is. Tier-I ben is azzal lőttek! Olyan csatám szinte nem is volt ahol ha sebeztek, nem kaptam goldos találatot.
[ Szerkesztve ]
Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......
-
Bingisz
addikt
Az autoloaderesek szinte csak azt spammelnek. Néha már ott tartok, hogy az E100 oldalát mutatva támadok, mert tudom, hogy a HEAT ammo noob úgy is beletáraz a köténybe...
Az Fv TD is csak azt lő kivétel, ha az én csapatomban játszik...[ Szerkesztve ]
-
diegho
nagyúr
noobmeter-t kell nézni az a friss.
-
Az XVM adatai kb. egy hónapja nem frissültek......
Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......
-
félisten
Nem figyeltem, hogy villog a WoT.... picit több mint 1 perc lement a csatából mire beléptem, 11-2 az ellennek. Jóvanakkó'.
"The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
TESCO-Zsömle
félisten
Apropó noobmeter. Segítsen már valaki értelmezni a számokat, mert mostmár három helyről kapok három különböző értéket.
Noobmeter szerint már nem vagyok olyan kutyaütő, viszont XVM szerint még mindig mindig 1k/805/515/48% vagyok...
Nem mintha engem különösebben izgatna a dolog, csak fura, hogy jó ideje semmit nem változtak a kiírt értékek...
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
LK
addikt
válasz Bingisz #30537 üzenetére
Gondolom nem tűnt fel,hogy most per pill. még három ember ugyanerről beszél.Nekik nem írsz egyesével reagálást? Amúgy én csak az érzéseimről,tapasztalataimról írtam.A többi csak feltételezés.
Szepi1979:köszi,már kezdődik is.. amúgy ez csak egy játék,nyílván megéri jól kiosztani a másik embert,holnaptól a kenyér is olcsóbb lesz..
[ Szerkesztve ]
"óóóóó istenem.. boldogok a lelki szegények, mert övék a trollok és fanboyok országa, ámen" by PUG
-
diegho
nagyúr
Akinek van fent prémium lőszer jelző modja mit tapasztal? Én azt tapasztalom, hogy minden csatában legalább 1 tank azzal lő, de van, hogy 4-5 is csak azzal lő. A legjobb, amikor W132-vel vagyok és a 10-es tankok azzal lőnek rám. Nem értem miért jó ez sokaknak, van olyan hét, hogy 1db prémiumot sem lövök el, mert minek?
-
r.laci38
tag
válasz mefistofeles #30531 üzenetére
Hát, megpróbálom, de előbb mentek!
-
-
Bingisz
addikt
Maradjunk, annyiban hogy nem oroszok a fejlesztők. Ők a leendő konkurens játékot fejlesztik (WT). A többire nem reagálok, mert már 1000+1-szer le lett zongorázva ez az egész, és a végén vagy bannoltak valakit, vagy bezárták a topicot.
-
KisApám
addikt
Az xvm szerint (nem nagyon kell hinni neki... ugyebár)
29% esély volt a nyerésre. Ki is kaptunk... nyomom az SOS-t, hogy gyertek a jobb oldalra, semmi.
Állnak, nézelődnek, majd pár perc után elindultak könnyedén megpusztulni...
(2 db Churchill I-es ZÉRÓ damage-val...)
Azaz, ha már az xvm azt írja, hogy 29%, akkor én már hiszek neki.[ Szerkesztve ]
-
dfsz34
őstag
válasz Jo33by #30528 üzenetére
Nekem a legdurvább folyamatos bukó a tiger-el volt, amikor a tiger2 akciós volt (érdekes) és nem hagyhattam abba, mert ki kellett fejlesszem.
30-ig számoltam, de volt 40-45 bukó biztosan. Két napig nem tudtam a duplát sem levenni róla.
Szerintem is tutira piszkálnak valamit, ezért azt lehet csinálni, amit a játékelmélet javasol. Tegyük fel, hogy nem veled akar kicseszni, mert miért is tenné, ki vagy te? Inkább a körülmények határozzák meg, amiből a legfontosabb az éppen aktuális játékosállomány, utána a tankod mennyire felszerelt (a stock tank kegyetlen mm-t kap általában, ami érthető is üzletileg) illetve a statod.
Én azt csinálom, hogy szabályokat állítottam fel. Max két egymás utáni vereséget viselek el, utána váltok más tankra és később újra megpróbálom, de szintén max két vereség. Ha így sem megy, akkor később, ha van időm még egyszer utoljára megpróbálom, ha nem sikerül, akkor hagyom azt a tankot arra a napra. 5 vereség vele bőven elég.
Nem azt mondom, hogy mindig működik, de a feltételek közül így a játékos állomány változik és bizony gyakran észreveszem a különbséget. Esetleg szervert is lehet váltani.
Abban viszont egyetértek, hogy ennyi idiótával, amikor ezek játszanak alig van érdekes és élvezetes csata. Még a győzelem sem okoz örömöt, ha futnom kell azért, hogy valami keveset egyáltalán sebezzek.
Az RNG faktort meg már rengetegszer kitárgyaltuk, durva tényleg. Egy adott csatára már az első pár lövésből megmondom, hogy kb mire számíthatok. Mellé, főlé, alá, megy az mindenhová, meg lepattanó, nem sebző lövések. Na ilyenkor tudom, hogy nehéz dolgom lesz, mert most mi kaptuk a negatív RNG-t és ez végig kíséri a teljes csatát.
-
Angel1981
veterán
válasz Cingáriusz #30508 üzenetére
Csak így tovább!
-
-
diegho
nagyúr
Hétvégén nem volt ping megállásom, most megint megállt és kidobott a bejelentkező képernyőre.
-
LK
addikt
válasz bullseye #30527 üzenetére
WN6 ~1000 (utolsó 1k csatában 1.3k-1.6k ) átlagsebzés ~0.7k (utolsó 1k csatában 0.8k-1.1k) tier 6-8
50-51% winrate 4.5kcsataAmúgy véleményt kértem,nem okoskodást
Amúgy a számok szart sem érnek,van 11k csatás kollégám,és (igazi) noob.[ Szerkesztve ]
"óóóóó istenem.. boldogok a lelki szegények, mert övék a trollok és fanboyok országa, ámen" by PUG
-
Jo33by
tag
válasz Jo33by #30525 üzenetére
Az sem vigasztal hogy tegnap párszor átrakott a jó oldalra. Két perc alatt nyertünk. Tier 9-ben. Valaki egyik hozzászólásában 25 %-ra írta a játék véletlen faktorát. Na azt rakosgatja vagy az egyik oldalra vagy a másikra. Ez az arány igenis eldönt nagyban csatákat. Lehet ez ellen nyerni de olyan ez mintha az ellenfélnél 25%-al többben lennének.
-
bullseye
addikt
Én a 8.9 kijövetele óta szopóágon voltam. Tegnap szűnt meg. Végig prémiummal... BIztos azt akarják, hogy egy egész évre fizessek be!
Azt hiszem az ilyen átfogó bölcseletek mellé illik belinkelni a noobmeter profilt
-
LK
addikt
válasz Jo33by #30525 üzenetére
Jó lenne egy közvéleménykutatást készíteni az ide íróktól,hogy átlagosan kinek mennyi ideig tart a szopóág?
Nekem pl. másfél estényi szokott jutni,ami kb. 20 % alatti winrate-et jelent max.
15-20 meccs KB."óóóóó istenem.. boldogok a lelki szegények, mert övék a trollok és fanboyok országa, ámen" by PUG
-
Jo33by
tag
Nem hiszem hogy csinál különbséget prémes és nem prémes közötti időszakban. Amikor prémes voltam akkor is ugyanazt a szopóágat nyomta mint most. Megyek 3 jó csatát, top gamernek érzem magam, aztán átrak szopóágra ahol az egész csapat nyomi 8 kör alatt. Most Obj704-el voltam bent és mire felérek 0:10 az állás. Ilyet azért tier 9-10-ben nem szabadna produkálni, valami mégiscsak nincs rendben. Mert lehet béna 1-2 ember de hogy 15 ember nem képes akár egyetlen tankot kilőni az több mint furcsa. Egy tisztának látszó lövésem volt E-75 aljára, természetesen nem találtam. Mondom a Wot belenyúl a játékba és az elején eldönti melyik oldalnak kedvez. A spot rendszer meg egy katasztrófa az egész. Bent áltam az erdőben, több mint 50 méteren keresztül fa és bokor takar. Erre fel észrevesznek 6 fa és 8 bokor mögött hogy ott állok. Ilyen a mesébe nincs hogy ennyi növényen átlátnak.
[ Szerkesztve ]
-
r.laci38
tag
Tudom, hogy volt már szó róla, de elfelejtettem hogyan kell visszaállítani a mod-ok előtti állapotot? Nem mentettem el előtte sajna, és most vmi teljesen összekavarta a wot agyát. Meccs végén kidob, sebzésnél előugrik egy **zi nagy fehér szám és kitakarja a képernyőt a következő sebzésig, stb. Uninstallálnám az összes cuccot.
Tud vki segíteni, hogyan kell? -
munnergep
senior tag
ehh, semmi
[ Szerkesztve ]
"I like big fat men like you. When they fall they make more noise. And sometimes they don't get up."
-
r.laci38
tag
válasz mefistofeles #30519 üzenetére
Ja-ja.
Meg az se semmi, amikor megyek vissza védekezni, mert látom, hogy húzódik a piros csík.
Oszt mikor odaérek a zászlóhoz, ahol se fedezék, se kilőtt roncs, se semmi, meg tudnám számolni a fűszálakat DE azt a ****dt tankot azt nem látni!!! Na az a nem semmi.
Ennek a spot rendszernek a leírását becsomagolnám egy 60-as csiszolópapírba és azzal töröltetném ki a WG-s programozó csúnyábbik felét! -
LK
addikt
Néha-néha veszek 3 napos prémiumot. És azt vettem észre,hogy prémium lejárása után rögtön szopó ágra tesz. Már röhögtem az egészen a hétvégén. Szerintem a játék fejlesztői átviszik ( Szovjetúnió ) Oroszország híresen demokratikus szellemét a játékba, és finoman arra akarnak rávenni,hogy vásároljak még prémiumot. Az MM babrálásával éreznem kell,hogy prémium nélkül végülis szar a játék. Ha a stock tankok kapnak 10 meccs könnyítést, akkor a lejárt prémiumúak miért ne kapnának nehezítést? Érdekes,hogy prém. után kapok mindig ilyen siralmas csapatokat.
-
Azért ez az álcázás elég furcsa egy valami ebben a játékban. Már nem először futok össze "mindent látó fantom tankal". Én TD-vel, álcahálóval állok egy bokor mögött, egy KV-1 kb 50-80 méterre tőlem mozog. Ráadásul egy KV a mieink közül még közelebb van hozzá (elvben spotolnia kéne). Én nem látok semmit a mozgó heavyből, ő meg egyből kiszed..... biztos én vagyok a buta de elég érdekesnek tartom a dolgot.....
-
KisApám
addikt
A kis francia D2 (Tier III, útban az AMX50B felé) is jó valamire a saját Tierjében, amúgy meg...
Semmi közelharc nem volt, abban pedig volna mit fejlődnöm.
[ Szerkesztve ]
-
diegho
nagyúr
válasz Diarmand #30511 üzenetére
Amennyit javít egy heavy egy helyben forgásakor, annál sokkal hasznosabb egy lassan forgó, de gyors tankon, mert az gyorsabban fordul, kisebb ívben tud befordulni ugyanott és nagyobb sebességgel. Egy heavy-n ad pár fok forgási sebességet, az semmi ahhoz képest, amit mondjuk egy 13 90, Bat, Foch stb. esetében nyújt. De nekem teljesen mindegy ki mit hisz Az eredeti felvetés az volt, hogy minek nem heavy-re, hát azért, mert a többin több előnyt adhat.
-
Bingisz
addikt
válasz Patrick76496 #30514 üzenetére
A 450m nekem fontosabb, mert így tudom, hogy hol nem spotolnak fel biztosan.
-
Patrick76496
őstag
válasz Bingisz #30496 üzenetére
Van, hogy nagy toronyra is felrakják a D-25T-t, legalábbis én már olyat is láttam. Bár ezt ugyan úgy megcsinálják IS-3-nál és KV-4-nél is, szerintem alig tudja az emberek 1/4-e, hogy felmegy a BL-9/ZiS-24 a kis toronyra is. Másik hiba a képen, hogy nem jelzi a térképed a saját látóhatárad, és az 50m-és kört.
[ Szerkesztve ]
"I have a few jokes about unemployed people but none of them seem to work.."
-
sebijani1982
senior tag
válasz Fritz Teufel #30463 üzenetére
Üdv!
Szerintem először a KV-1 -et vedd meg. Szemből a Tier 5 -ös tankok is nehezen sebzik, a kisebbek szint egyáltalán nem. A kezdő ágyúja is viszonylag, jó aztán a végére a 85-ös meg simán osztja az áldást. Plusz a jó páncél miatt tovább élsz, tehát több sebzést tudsz kiosztani = Több pénz jön a kasszába, aztán majd utána a T1Heavy. Az alapként szenvedős kissé és a top löveggel sem olyan félelmetes."Ob's stürmt oder schneit, Ob die Sonne uns lacht, Der Tag glühend heiß Oder eiskalt die Nacht. Bestaubt sind die Gesichter, Doch froh ist unser Sinn, Ist unser Sinn; Es braust unser Panzer Im Sturmwind dahin."
-
KisApám
addikt
válasz Cingáriusz #30508 üzenetére
Gratula!
-
őstag
-
KisApám
addikt
50% felett vagyok még,
de hülyeségeket csinálok.
Pl. StugIII - előre szaladok mint egy Scout - persze kaput hamar.
Ez után: Pz. III/IV. - előre szaladok mint egy Scout - persze kaput hamar. No de ott volt a szabadban kint 4 ellenfelem, én bent egy sziklánál, de a "csapatom" meg csak bámészkodik, hátul táborozgat... persze, hogy kikapunk... (lengyelek, ahogy a "w"-s szavakból kivettem)[ Szerkesztve ]
-
-
Bingisz
addikt
válasz TESCO-Zsömle #30501 üzenetére
A BL9 nevű ágyút már az IS3-on ki lehet fejleszteni, és egyből kevesebbet kell szenvedni a tankkal...
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest