- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
unravel
őstag
válasz
vendingo #27056 üzenetére
Tegnapi eset:
Csapatunk két fős szakaszos heavyje elkezdett arról csevegni chaten, hogy melyik youtube videókra érdemes rákeresni. Írtam nekik, hogy: Kussolj és harcolj!
Kikaptunk.
Meccs után láttam, hogy semmit se sebeztek. ezért mérges lettem és privátban jeleztem nekik, hogy replay elmentve, már írom a levelet a supportnak és készüljenek fel a banra. Elhitték és könyörögtek, hogy ne tegyem.
Miért nem beszélik meg máshol? Miért jó +12 játékos meccsét, statját rontani? -
zsolthee
senior tag
válasz
vendingo #26962 üzenetére
Beállítások-> Hangok és valahol alul lesz egy checkbox amit be kell pipálni.
Nem tudom mi pontosan a neve, de rá fogsz ismerni.
Akkor a legénység olyan nyelven fog beszélni mint amilyen nemzetiségű a tank.(#26964) szbalogh
Rosszul mondtam, mert a T45 med és nem lighht. De a lényegen nem változtat. Csatákban elég sokszor látom és papíron sem rossz. Pláne dícsérik is, gondolom nem hiába.
A T-34-85 vonal lesz ami oda vezet? -
nyunyu
félisten
válasz
vendingo #26865 üzenetére
A csörcsil (t5) jó tank fullosan?
Lassu, plusz lefele se, felfele se tudja forgatni a csuzlijat, tornyat meg szembol atlovi a legtobb otos tank, meg a csapnivalo csuzlival biro AT2 is
Egyeduli pozitivuma, hogy a noobok altalaban nem a tornyat celozzak, a lanctalpa nagyon sok lovest benyel, viszont altalaban olyan hulye szogben lovik le, hogy nem tudsz visszaloni a gyenge agyu kiterithetosegek miatt.
Altalam probalt otos heavyk kozul messze ez a legsz*rabb. (T1HT > KV-1 > BDR G1B >> Churchill)
VK3001H-val meg hatos med koraban jatszottam, nem tudom, most milyen. -
dfsz34
őstag
válasz
vendingo #26865 üzenetére
Nem jó, de valamiért (gondolom kicsit kedvezőbb az MM-je, mert a WG is látja, hogy elég gyengécske szegény) gyakran kerül top tierbe és úgy már tud alkotni. Kisebb tankok nehezen lövik meg, ha jól be van forgatva.
A láncát könnyen leszedik és már többször jártam úgy, hogy egy kő körül kergetőztem egy gyorsabb tankkal, de semmi esélyem nem volt. Szóval lassú is nagyon. A tornya sem erős, igazából csak az ágyúja elfogadható a tierben meg relatív sok a hp-ja.
-
Chris0321
veterán
válasz
vendingo #26552 üzenetére
Én nem fanatizmusnak tartom, egyszerűen előrelátásnak. Ha teszten kipróbálsz egy nagyobb tierű tankot amelyik ágon még nem indultál el és úgy érzed neked nem jön be akkor nem pocsékolod arra az időt, hogy kifejleszd. Vagy ha kipróbálsz egyet amit mások dícsérnek és neked is bejön akkor nyugodtan nekiállhatsz annak az ágnak. Én is így válogatok mert egyszerre sok ágat felesleges vinni mert nem halad az ember.
-
Drenadar
veterán
válasz
vendingo #26531 üzenetére
miben lassúak? IS4/IS8 9sec alatt tölt. Sebességük nagyon jó heavyhez képest, nah jó az IS4nek kell egy kizsírozott lejtő, de az IS8ról ezt nem lehet elmondani.
T110E5-öt és az m103-at is kár kihagyni.T54 is egy nagyon jó tank, T57heavyről már ne is beszéljünk... stb...
mostanság a WG csak szórja a kreditet nálunk, egy átlagos 5-6-os tankkal, vagy egy nagyot sebző TD-vel simán összehozható a pénz egy 9-esre, 10-esre meg dupla annyi idő
-
Jolet
őstag
válasz
vendingo #26531 üzenetére
IS-3 felett se nem lassú se nem pontatlan egyik se, bár szerintem már az IS-3 se az
szerintem nincs olyan, hogy a legjobb 10-es tank... mindenkinek más jön be és mással tud jól játszani
amit biztosan javaslok az a T57 heavy, ha belejössz az IS-7 is remek tud lenni...a németeknek van egy csomó hátránya amivel együtt kell élni, az 50B is jó lehet, az angolt pedig egyre többen dicsérik
nekem a 2 utóbbi és a kínai kivételével mind megvan
bár a CW-n szinte mindig TD-vel megyünk nem tudnám azt mondani, hogy melyiket szeretem a legjobban
mind kompromisszumos valamilyen formában -
nihill
őstag
válasz
vendingo #26500 üzenetére
Én is így szoktam játszani. Az a vicces amikor elindul egyik oldalra 10 tank, a másik oldalra 5, de sokan ha észreveszik hogy a gyengébb irányt választották, visszafordulnak, ezzel még jobban gyengítve az amúgy is gyengébb oldalt. Aztán hogy hogynem az szokott a vége lenni, a sok "erős" elhullik, mi páran a másik oldalt még mindig tartjuk, de már ezek után esélytelenül természetesen.
JT88 tank ászom is így lett, Karelia támadás, szinte végig ketten tartottuk A0 környékét, a hatalmas bal oldali haderőnk úgy ahogy volt meghalt mind. Nyerni mi így már nem tudtunk, de kiszedni se tudtak pedig akartaklejárt végül az idő és szép vereség lett. Vagy legutóbb Erlenberg, AT2, védés, a teljes jobb oldalt 3 tank és az arty védte, pedig jöttek rendesen, végül lehoztuk az oldalt de csak én maradtam egyedül közülünk. Bal oldalt mind a 11 tank elhullott. Mivel a mi oldalunk nyerve volt, szépen ledöcögtem 10-15km/h val B9-H0-J1 és kinyírtam az ellen artyját,
visszajött rám egy scout azt is kiszedtem, egy su100 lőtt ki végül de éppcsak
-
Flayer
senior tag
válasz
vendingo #26490 üzenetére
Szia!
Én sem vagyok statisztika buzi!
Persze én is megnézem azért és jól esik a májamnak ha növekvő tendenciát mutat!
Nekem az a véleményem,hogy önmagában a win ráta nem mérvadó egy játékosnál nem csak tőled függ!A sebzés mértéke viszont tőled!Ez a fontos!
Amit észrevettem nálad és nálam is ez gond a csata túlélési arány javítása!
Én is Rambo stílust játszok így a javítási költségvetés sok! -
dfsz34
őstag
válasz
A stat tulajdonképpen csak kivetülése annak, hogy az ember ha meggörbül is, akkor is elbukja a csatát. Igazából erről kéne valóban beszélni, nem a statról.
Az olyan csatákat már én is rühellem, ahol a mi 5-6 vörösünk szó szerint pillanatok alatt elhullik és akkor feszülj meg utána, ahogy akarsz. Na én ilyenkor szoktam abbahagyni arra a napra, ha több ilyen csata van zsinórban. Ha beleadok mindent és mindenre figyelek, kilövök 1 ellenséget, kettőt esetleg, de mindig ott van valaki az oldalamban, hátamban, egyszerűen ha megmozdulok már lőnek, mert többen vannak. Nincs jó stratégia, látom, hogy a lila játékosok is elpusztulnak ilyen helyzetben, nem tud mit csinálni egyszerűen.
A másik, amit utálok, ha elmegy a tömeg az egyik irányba én meg pár másik tank próbálja tartani az egyik oldalt és megfeszülünk bele szó szerint, mialatt a másik oldalon megy a semmit tevés jobb esetben, rosszabb esetben pusztulnak rendesen, hiába vannak túlerőben.
Érted, az ilyen frusztráló csaták utána félbe kell hagyni legalább pár órára, de akár egész napra.
A másik, hogy ez jobb már soha nem lesz, csak rosszabb. Kúsznak fel a vörösök a magas tierekbe. Tier8 már egyértelműen hemzseg tőlük, tier 9-10 szerintem még jobb a helyzet, hiszen 1-2 hónap kitermelni egy 9/10 tankot és azok a gyerekek, akik nekiálltak a nyáron nemsokára a csúcsra érnek.
Egyébként ugye elmondják őket retardáltnak, de a helyzet az, hogy a játékuk valóban az, de ők maguk ezt nem veszik egyáltalán komolyan. Játszanak egy kicsit a tankos lövöldözős játékkal, aztán hogy ezzel tönkreteszik a játék élményt azoknak, akik egy kicsit is próbálják komolyan venni, ez hol érdekli őket?
-
mtade
aktív tag
válasz
Nekem az adja az élvezetet a játékban, ha van sikerélmény. Ez nem feltétlenül függ attól, hogy nyerek, vagy veszítek, csak tudjak sebezni, cselezni, ölni. Tegnap pl T6 csatában T40nel a középső ágyuval 1200 sebzést sikerült kiosztani, veszítettünk, de jó meccs volt. De ha a lemmingvonat elmegy meghalni, én meg ott maradok egyedül, és szétcincálnak, azt nem élvezem. És mostanában ilyen van rengeteg. Próbáltam párszor elmenni a lemmingvonattal, de az sem működik.
Bosszant, de nem idegeskedem rajta, csak valahogy az utóbbi időben nagyon megszaporodtak ezek az esetek.
Amikor meg Hellcatről pattanok KV1s nagydurrantójával, az egyenesen vérlázító.
Egyre kevesebb kedvem van ezzel az alapjaiban tök jó játékkal játszani.vendigo,
szép statok, grat, szeretném én is így nyomni...
-
Enzolord
addikt
válasz
A számok azt mutatják, hogy nem vagy rossz játékos...
Én is valahol itt állok, csak sokkal több csatából, tehát Te még bőven javulni fogsz...Viszont a nem játszik, hogy ne romoljon a stat nem teljesen igaz, szerintem.. Igen, mindenki sír, ha szopóág, én is, és hagyom a csába, ha az van, de nem a stat miatt, hanem, hogy ne kapjak agyvérzést, és szerintem itt sokan vannak így..
(#26491) sith7 Hidd el, az az ágyú megváltás lesz...
Viszont, ha városi pálya, vagy nem tudod eldugni a hasát, akkor maradj hátul...
Esetleg riszáld az elejét.. Mást nem nagyon tudsz.. -
Drenadar
veterán
válasz
vendingo #26006 üzenetére
hát állítólag az az ág inkább ilyen gyors felderítős ág.... én inkább a t54 felé mennék a helyedben, mert azok tényleg jók. (kívéve talán a t-43-at, mert én nem szerettem, pedig akkor még 100milis ágyúja is volt.)
sőt a kv-13-ról át sem tudsz menni arra a lapos tankra...
-
Drenadar
veterán
válasz
vendingo #26002 üzenetére
ugord át freeből... a cromwell és a comet már élvezhető, főleg ha platoonba mész haverokkal... meglátod egy idő után fraglopónak fognak hívni. Elég sok mindent átüt az ágyújuk, csak hát nem sebez sokat. De ha mindenen a 122mm-es ruszki ágyú lenne, akkor nagyon megunnánk a játékot...
-
Drenadar
veterán
válasz
vendingo #25979 üzenetére
Szerintem a Centuriontól kezdve már jók... főleg a dimbes dombos pályákon. De az ágyú sem rossz, de tény, hogy ne médium feelinget várj. Eléggé papírok, viszont nem mennek gyorsan, de tény, azt a csekély 30-40km/h-t hamar elérik. többnyire... Az előtte lévők nagyon gyorsak, főleg a cromwell, de nagyon papir, oda tényleg elég egy HE lövés kb (mondjuk nagyon nem mindegy ki lövi azt a HE-t) Az alsó tierben inkább nagyon gyors ágyuk vannak amik alig sebeznek.
(#25981) bullseye : tul kép én is ezt mondtam.
-
joergie
őstag
válasz
vendingo #25807 üzenetére
Nekem anno tetszett, kb 2 éve játszottam vele utoljára
lopakodni kell, meg bujálni, láthatatlanná válni, és csipegetni. általában nem félnek tőle(T20tól még inkáb lehet félni, mert jó a sebessége), de ha ravaszul somfordálsz, hatékonyan lehet vele gyilkolászni. csatát nem fogsz vele lehozni, inkább support-nyilván.
-
nyunyu
félisten
válasz
vendingo #25292 üzenetére
Szvsz az E-75 jobban hasznalhato mint a Tig 2.
Pancelzat aranyosan erosebb, ha top tank vagy, akkor beforgatva szembol atlohetetlen.
Mozogni meg a nerf ota jobban mozog.Egyeduli problemaja a rammer+BIA+ventivel 13.25 masodperces toltesi ido, de azt mar megszokhattad.
Nyilvan az M103 top csuzlijaval durvan OP lenne, de igy sem rossz. -
GrooveHero
addikt
válasz
vendingo #25292 üzenetére
Én még az M103-at ajánlanám. Az E-75-höz képest gyengébb a páncélzata, de gyorsabban tölt, ugyanakkor valamivel kisebbet is sebez. Sebessége és fordulékonysága is jó, sőt a legjobb ágyú eszméletlen jó, gyorsan céloz, pontos, meg gyorsan is tölt. Kedvenc tank. Állítólag ezene a hérten már lesz testszerver, próbáld ki.
-
SoulReaver
veterán
válasz
vendingo #25169 üzenetére
Annyira nem... KT, jobb páncéllal, viszont annál is lassabb...
KT lövegével lehet szedegetni hp-kat, csak az 1v1-et kerülni kell... 9-10-es tankokkal mindenképpen.
A páncéljával sok mindent ki tudsz védeni, én nagyon szeretem pl: mikor jgpze-100 szemből céloz-céloz, azt lepattan, mikor jó helyre mozdítom az orrát(azért nem mindig jön össze... :/) De sok esetben a páncél miatt lehet sok mindent védeni, bár ez rajtad is áll, meg kell ismerni.
-
jano_77
nagyúr
válasz
vendingo #22646 üzenetére
Szerintem nem fogsz benne csalódni, ha szereted a mozgékonyabb, viszonylag jó ágyúval ellátott és még egészen tűrhetően páncélozott médiumokat! Én nagyon szerettem, bejött a kicsike.
Tudna nekem segíteni vki abban, hogy ha nagyobb méretű csomagot szeretnék megosztani, akkor azt hol, hogyan és miként tudom megtenni?!? Nem igazán vagyok ebben jártas, ezért is kérném a segítő tanácsokat és nem a beszólásokat. Köszönöm! (Egyik haverom elqrta teljesen a WoT könyvtárát a 8.8-al, még állítólag a RES mappába is mókolt vmit - nem tudom miért? -, és neki küldeném el az én beállításaimat, modjaimat.)
(#22642) Drenadar: én elég sokat találkoztam velük eddig! Nem lehet, hogy más tierben mész és azért nem találkozol velük!?
Köszönöm a gyors válaszokat! Google Drive nálam fent van, de ott több GB azért nem igen tudnék megosztani.
-
zsolthee
senior tag
válasz
vendingo #22507 üzenetére
Hát igen! Nehéz a döntés. Pláne, hogy 10k gold nem olcsó mulatság.
Nyilván gyengébbek mint az azonos lierben lévő alap gépek, szóval ez nem mérvadó.
Egyre jobban húzok a T-34 irányába. A T-29 nekem nagyon bejön, gondolom az ennek a "nagytestvére". Nem lomha, pontos a lövege, pénvélozott a torony... -
arpeen2
senior tag
válasz
vendingo #22129 üzenetére
Pár 100 meccset már lehúztam vele, jónak tűnt, míg el nem kezdtem az amerikai heavy és az orosz TD vonalat. NA szerveren játszok, ott még nincs 8.8 patch. Igazából az a baj vele, azon felül hogy nulla az átütése, hogy bármilyen irányból sebezhető, szinte nincs lepattanó, ha nem 2 szinttel alacsonyabb tank lő rá. Valőszínűleg én is megvárom míg kipróbálhatom a Centuriont, de ha az sem lesz jobb, akkor megy a levesbe az angol flotta. Eddig egyetlen ütős járművük sem volt a közepes és heavy vonalon 7-es (közepes) illetve 6 os (heavy) szintig.
-
Kakumix
senior tag
válasz
vendingo #21743 üzenetére
Persze, hogy csináltak
Innen kikeresheted, miket is. -
.mf
veterán
válasz
vendingo #21724 üzenetére
Mert azok is.
Na jó, már amelyik. Nálam Hellcat a kedvenc a játékból, avval van eddig a legtöbb köröm; most nézem, 884 meccs, 62% wr (mert 90-95%-ban solo randomban, platoonnal magasabb lenne).
Gyors és nagyon jó a camo, rendes gun dep, ütős ágyú (160 pen, 240 dmg, 6.75 mp-enként lő). Ellenben páncélja nincs, 3-asok is átlövik (gun mantlet azért hegy felett kikukucskálva néha tud 6-ost is pattintani), lassan fordul a test és torony is, így scoutok körbekörözve kinyírják.
M8 tierjéhez képest jó, de T40 bár torony nélküli, nála is jobb (erős ágyú).
T49 és M10 is elég jó - T49 gyors de nincs páncélja; M10 lassú, de páncélozottabb.
Tier6-nál ugyanígy: Hellcat gyors de nincs páncélja; M36 lassú, de teste valamivel jobban páncélozott (torony u.a.)
T25/2 viszont utána már gyengébb, Hellcatnél csak 10-zel jobb pen, ami tier7-be nem túl acélos.
T28 proto top ágyúja 248 pen / 400 dmg, már ha talál; szemből jól páncélozott, de aki tudja, hol kell lőni, át tudja vinni; oldalról és HE ellen viszont sérülékeny. Továbbá lassú és tornya sem forog teljesen körbe.
T30 egy T29 a kemény gun mantletes tornyával meg durva ágyúval (276 / 750), viszont a teste és tornya oldala, hátulja ugyanolyan sérülékeny, mint a T29-nek. -
-
jozefgucci1
addikt
válasz
vendingo #21655 üzenetére
szerintem a Patton ág nagyon jó lesz . Legjobban a Pershing jött be azzal jókat lehet menni , de fullosan a kilences Patton is nagyon jó . A med ágat csak a franciáknál húztam még ki ott amíg a Lori nyolcas volt addig volt jó más csak árnyéka önmagának . Most a kínai med ágat húzom T34-1 nél tartok . Nem rossz ez sem ,de az amcsi jobb volt érzésre .
Djuree .: Nem tudom miért írod , hogy a leggyengébb az amcsi med ág dokak szerint nem az sőt . Nekem pl a ruszki nem jön be ,de anno Diego is írta , hogy az amcsi medek a legjobbak . Nem véletlenül.
Látom közben válaszoltál másnak. Én pont a T54-el vagyok így , hogy nem tartok tőle ,de lehet pont mert nincs ezért becsülöm le. Érdemes lenne neked is belefogni az amcsi med ágba .
Szerk Kettő : Igen amúgy tényleg több a ruszki med mint az amcsi ez tény . Ha megvan a T54 kipróbálhatnánk egy szakaszt ?
-
Djuree
félisten
válasz
az amcsi ág sztem a leggyengébb, pershing, patton, nem nagy számok.
szovjeteknél a t-54 über, a t-62 meg kb. ua eggyel magasabb tierben, szval felejtős.
német medek jók nagyon, mindkettő!
angolok is jók, sztem azzal érdemes foglalkozni. kicsit sebez az összes angol gép a t9-t10-en kivül, de gyorsan lőnek és pontosak.(#21649) Fel: most mit akarsz, kis aranyosak!
-
.mf
veterán
válasz
M3Lee már csak ilyen
Engem is annyira idegelt, hogy a végét inkább már free xp-ből fejlesztettem a következőknek.
Utána viszont az M4 a 8.x-es HE nerfig a játék egyik legjobb tankja volt. -12°-os kitéríthetőség, gun mantlet, ami ilyen szögben tier6-ot is tudott pattintani, jól mozog, nem annyira gyúlékony, mint pz4 és míg pz4-et oldalról gyakran 1 lövéssel ki tudtam lőni, ebbe 2 kellett vagy akár 3.
A nerf óta gyengébb, de még most is elég jó, még mindig megvan. Stug oldalról-hátulról továbbra is 1 lövés. T49 testre szemből is oneshot. T1 heavy hátulról kapott már tőlem 465-öt, nézett is. Nerf előtt szedtem ki vele fullextrás ARL44-et is (tornya oldalának 30-as páncéljába kapott 3-at, első már levitt 410-et)Német oldalon sem olyan vészes, főleg ezzel az új 3002M-mel, ami nagyon jó lett. A Pz4-re is lehet derpet tenni, abban szoktam a magasabb medekhez húzni a legénységet. Az új DW2, 3001H-t nem ismerem, de nem tűnnek jónak. Panther sniper, kicsit sebez de pontos és jó az átütése; közelharcra viszont alkalmatlan, lassan fordul a torony és kicsit sebez. Panther2 nálam sötét ló, visszalépés, ágyú ugyan nagyobbat sebez, de alig jobb pen, pontatlanabb; s a tank sem túl mozgékony, páncélja pedig tier8-ba kevés. Várom, hogy túl legyek rajta. Az E50 és E50M nagyon jónak tűnik, bár pont most nerfelték kicsit őket is.
Másik vonalon 3002DB nyögvenyelősen indult, de utána ráéreztem, bár nem kedveltem meg: a többi némettel ellentétben agresszív flanker, facehugger. Utána Indiennek van gun depje is végre, egy jó mindenes, sniper mellett elég mozgékony flankelésre, ágyúja is kellemes. Ma volt egy tier9 meccs, mindkét oldalon 1-1 Indiennel mi voltunk top dmg és xp. Leo proto pedig jelenlegi kedvencem, mióta megvan az ágyú és torony rajta, 2.5-3k dmg-es körök az átlag, nem ritkán 5, de időnként 6k is. Mint a Hellcat, kicsit bokorban lapulós, ha spotolnak neki vagy spotolsz magadnak de még nem látnak, a tier10-es ágyúja alapból APCR-rel szinte bármit bedarál. Ma szemből T30-as tornyát is belőttem a gun mantlet mellett. Ha viszont meglátnak... még a Batchatnél is papírabbMinden lövés ammorack, néha fel is robban. Most Safe stowage perkkel már csak minden második ammorack
Szovjetjeim nem voltak, arról csak ellenfélként tudok. Jó flankerek, bár ezek is kicsit sérülékenyek; T-54 durva jószág, az nekem is kéne.
Angoloknál a Cromwell nagyon jó: gyors, mozgékony, jó ágyú; viszont páncélja nem sokat ér, és minden lövés modul vagy legénység. Cromwellt megtartottam, tovább nem is mentem, mert a Comet visszalépésnek tűnt (lassabb, míg ágyú majdnem u.a.). Állítólag a Centurion fejlesztett toronnyal nagyon jó: tornya szemből nagyon pattogós és jó a gun dep. Sajnos garázshelyem már nincs rá....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM C ( Canon ) -Újszerű-
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA 600W
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
- Macbook White 13" unibody
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest