Hirdetés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
- Android szakmai topik
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
Hosszú ideje ismét bejelentkeztem, de nem találom az 5x szorzó aktiválását, pedig szép számmal kaptam ma belőle. Csak a 3x-os szorzót dobja fel a győztes csata végén, hol keressem? Előre is köszönöm!
Üdv,
Vikthor -
válasz
phoenix1989
üzenetére
főleg mikor berakom a Grille 15-be és van képe lepattanni 3x is zsinórban egy mediumról... elmehetnek a sóhivatalba, mert el is hiszem...

-
Nem tudom miért de nincs hangja a játéknak pedig enabled a sound és a master volume is 100-on a többivel együtt. Kint a windowsban van hang minden más játékkal együtt... ötlet?
-
azt még mindig nem tudom elhinni, hogy a jgpze100 premium lövedéke (420mm pen) sorozatban 5x lepattan egy T30ról... Tudom én vagyok a béna, de nem találom a T30-nak a 420mm-es páncélzatát.
-
érdekes jelenség, Ghost Town pálya, zászlófoglalós mód, ellenség elkezdte foglalni, erre én állok bele a körbe és nem blocked hanem tovább foglalják...
-
-
következő patch mikor jön?
-
válasz
egyedülülő
üzenetére
ilyen Arnoldos fejet hogy lehet szerezni?
-
válasz
Elit3Zotya
üzenetére
391e free xp
nem semmi meccs amúgy, grat hozzá! -
válasz
phoenix1989
üzenetére
E?
-
Sziasztok!
Újrakezdtem a Wotozást sok éves kihagyással, annyi újdonság meg kiegészítő elem van benne, hogy egy pár órát el is töltöttem a garázsban menüben meg itt ott... Most az arty meg a kempelős TD fogott meg, ezekhez milyen skillek meg modulok passzolnak leginkább?
-
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
nespresso
-
válasz
Kean_Sorbo
üzenetére
masszívabb jószág valóban, de csak a 10-es ágyúval.
-
Wot Blitz-et játszik vki androidon?
-
válasz
Kelecar
üzenetére
"aránylag erős hardveres környezetben" ez kizárja a HDD-t mint OS lemezt. HDD max adattárolásra alkalmas, fényképek, filmek zene stb... OS-t és játékokat meg sűrűn használt alkalmazásokat csak és kizárólag SSD-re telepítünk ma már, ha a fent idézettnek meg akarunk felelni, mese nincs.

-
nálam évek óta SSD-n van a wot és minden "ideiglenes" játék. Előnye, hogy az elsők között rak be a csatákba így a többiekre várhatsz, akik "hagyományos" háttértárolót használnak. Nagyon lerövidül a játék betöltési ideje. Olyan mintha egy töltésgyorsítót raknál a vasadra...

-
reason of disconnect: spam protection dossier... ??? ez wtf? meg sem szólalok a csatákban, semmit sem írtam... LOL?
-
válasz
emperorka
üzenetére
Teljesen más a Maus mint az E100, mert az egér ágyúja jóval magasabban van mint az E100-é, ami nekem legalábbis nagy előny. Ellenben az E100 "fürgébb" jóval és nem akkora a teste, bár az E100-at troll ágyúval és premium lőszerrel érdemes használni, míg a mausnak én nem veszek premiumot, mert eleve bitang egy ágyú az a 128mm-es.
-
jó kör volt...
Victory!
Battle: Fiery Salient
Vehicle: Type 59
Experience received: 4 516 (x3 for the first victory each day)
Credits received: 83 744 (fine for damage caused to allies: 11)
Battle achievements: Patrol Duty, Steel Wall, Mastery Badge: "Ace Tanker" -
Victory!
Battle: Siegfried Line
Vehicle: Type 59
Experience received: 2 171 (x2 for the first victory each day)
Credits received: 37 217
Battle achievements: Top Gun, Mastery Badge: "2nd Class"- Hand of god
- Duelist
- Shellproof
- Fire of effectsosem látott érmék

-
válasz
Kean_Sorbo
üzenetére
akkor annyi, de én is csak nézek nagyokat, hogy elvileg 490 damage van megadva neki és rendre 550+-ps lövéseket adok le vele, ami persze jó csak fura,
-
válasz
Kean_Sorbo
üzenetére
hmmm, lehet, de rendre 570-630-akat sebzek, míg a Jagdtigernél meg a ferdi 10es ágyújával inkább 480-520 körül mozgott... na majd még jobban letesztelem, mert tegnap fejlesztettem ki és vettem meg.
-
úgy érzem a Maus ágyúja jobban üt és nagyobbat sebez mint a Jagdtiger tier X-es vagy ferdi tier X-es ágyúja. Pedig elvileg ugyanazok a statok, ti is ezt tapasztaltátok?
-
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
nem olyan egyszerű széjjelszedni egy maust azért, artynak persze az, főleg ha koncentráltan támadnak rá, de sima medek de még a heavyknek is meggyűlik a bajuk a maussal szemben...
-
válasz
PR0JECTNR56
üzenetére
ú ez nagyon ígéretes, végre gyönyörű grafika fizikával, gyors modern tankok, várom nagyon!
-
válasz
xAttilax
üzenetére
én úgy értelmezem a játékot meg általában az egész tankosdit, hogy minél messzebb vagy az ellenséges tanktól annál jobb, ehhez több tényező szükséges, nagy látósugár és jó rádió, képzett legénység jó modulokkal, fontos a lehető legpontosabb ágyú jó fire rate/damage aránnyal. Tudom lehet bohóckodni mamuttankokkal is mint az E100 és társai, csak lassú mindenben, ok hogy 800-at odakúr, de lassan tölt addig meg széjjelkorbácsolják a medek/artyk...
-
válasz
PR0JECTNR56
üzenetére
persze hogy nerfelik a Tigris-t...
-
válasz
PR0JECTNR56
üzenetére
roppant zavaró...
-
hogy kell ezt a szutyok Karl tankot letörölni vagy eladni?
-
válasz
Napfénysüti
üzenetére
azért most így a nerf után nem egy leányálom ezzel játszani okosabban kell rejtőzködni, nem lehet előre menni csak úgy, meg kell várni míg a medek/heavyk elfoglalják a pozijukat és csak utána jössz te ezekkel és mazsolázgatsz..., mindenféleképpen kell 6th sense a Waffentrógerre, mert akkor még esélyed van a meglógásra, bár nem sok még így se... lövedékmágnes ez az új német TD, de amikor észosztáshoz kerül a téma, akkor fülig jimmy leszel... még mindig a legjobb ágyú a játékban sztem ez a 128mm-es automata.
-
válasz
Napfénysüti
üzenetére
nekem van 9-es JgTiger és JgPzE100 is. Valahogy a JgTiger jobban kezelhető 9 másodpercenként lő és 560-at sebez papíron, ezzel szemben 1100-at a nagytesója bár 22 másodpercentént, hátránya, hogy olyan lassú, hogy egy 7-es, 8-as medium kinyírja röhögve. Én mostanában nem is játszom vele, amióta kint van a WafentrógerE100, ugye az nagyon baba kis TD...

-
válasz
Napfénysüti
üzenetére
én is így állok hozzá, semmi más nem számít, csak hogy jól érezzem magamat a wotban, ja és persze hogy lekúrjak mindenkit

-
ez jó kör volt!

Victory!
Battle: Mines 2014.02.14. 22:06:19
Vehicle: Pz.Kpfw. I Ausf. C
Experience received: 2 888 (x2 for the first victory each day)
Credits received: 18 708
Battle achievements: Top Gun, Master Gunner, Mastery Badge: "Ace Tanker" -
hát jön majd a fizikai továbblépés, ahol nem eltűnnek a házak falai hanem lehullanak a földre, meg az egyéb rombolás effekt is szebb lesz, de igaz egy kicsit szerényes a grafikája, lehetne jobb is, de ne felejtsd el, hogy a játék 2008-ra datál vissza az akkori grafikához "illik" összehasonlítani, jó tudom volt már akkor crysis meg far cry, de ez mmo nem single playeres játék ergo kompromisszum kell...
-
válasz
Iron Funeral
üzenetére
Jó az aláírásod, AMON AMARTH FTW!

-
válasz
L-e-f-i-e
üzenetére
54 másodperces töltést simán megszoktam, van 9-es artym...
nem kell vaktában vele lövöldözni ez tény, nagyon meg kell fontolni a lövöldözést, de nekem ez megy. Érdemes a klasszikus taktikát folytatni, hogy az első skuló legyen a lánctalpra, vagy sebez vagy nem az mellékes, lényeg, hogy legyen mozdulatlan, a többség nem javítja csomagból és akkor meg easy target... 
-
ti is perceket vártok a csatákra még a garázsban?
-
válasz
mefistofeles
üzenetére
akkor már csak 500 gold kell hozzá!

-
7 kill

Victory!
Battle: South Coast 2014.01.02. 19:16:27
Vehicle: Waffenträger auf E 100
Experience received: 2 216 (x2 for the first victory each day)
Credits received: 41 399
Battle achievements: Top Gun, Sniper, Reaper -
Bonus code:
WGNY2014
Új hozzászólás Aktív témák
- IPhone 12 Pro 256GB gyári független gyári 91% akku megkímélt
- Plex szerverhez keresek gépet több HDD tárolóval , Áfás számlával
- Intel Core Ultra 7 265KF 20-Core - használt, garancia: 2028.11.17 Firstshop
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- RTX 5090-es, 5080-as stb... GAMER laptopok + dokkolók + licencek
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

nem semmi meccs amúgy, grat hozzá!

ki érti ézt?
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)