Hirdetés
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
-
Drenadar
veterán
bakker itt trollkodni sem lehet már...
picit olvassatok már vissza.. nem kell sokat csak kb 6-10 hszt...
áh mindegy annyira nem vicces, csak mindig kiakasztanak azzal, mikor idejönnek és bejelentik:
"az xy tank stock állapotban nem túl jó...."
(#52709) akosf:
Nincs is negyvenhéééét prém tank... szerintem te át akarsz verni[ Szerkesztve ]
-
Enzolord
addikt
Nekem is ugyan ezt csinálja...
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
bullseye
addikt
Azért ehhez be is kell kapcsolni a gyorsított képzést, az ne felejtsd majd el
És elit tankkal (azaz olyannal, amire és emiből már mindent kifejlesztettél) is működik, meg prémiummal is, amiből nem is lehet fejleszteni.
[ Szerkesztve ]
'Micsoda nyűg" by Rest (FA Brotherhood) │ Szarkazmus valószínűsége: 70%
-
unravel
őstag
Mert alapból ki van kapcsolva. Senki nem tudja miért.
World of Tanks - XVM mod telepítése (0.8.9. patch +)
vagy
Használd az XVM Updater telepítőt és válassz benne konfigot.
¯\_(ツ)_/¯
-
jr1994
addikt
Nemrég is8-cal volt szerencsém kipróbálni ezt a nemzeti csatát, hát berakott a németek ellen (nálunk szinte csak IS8 és T54, náluk főleg JT és WTPz4) tundra mapon azt hittem csúnyán kikapunk de egész simán nyertünk végülis én egyelőre biztos nem kapcsolom ki ezt a játékmódot.
WoT: mennyeibajnoksag --- "Az a meta, hogy a botok hülyék"
-
KisApám
addikt
-
dfsz34
őstag
Aranyat neki, 400 credit akcióban, anélkül 800. Nem kell vele sprórolni, kitermeli.
Olyan gyönyörűen pofán lövöm vele a T18-t, hogy öröm nézni. Főleg akkor mulatok jól, mikor valaki statvadász megy a T18. Szoktak is károgni a chat-ben utána, mert ahhoz szoktak, hogy legázolják az ellenfelet ha arcukat mutatják.
-
dfsz34
őstag
Ha tier 3, akkor pzs35, de vegyél arany lőszert a magasabb tier harcokhoz. Leárazásoknál csak 400 credit és még full arannyal is kitermeli, de csak nagyobb vasak ellen kell használni. Kv1-t el kell vele kerülni, a seggét még arannyal sem mindig üti át.
Ha szeretsz kempelni, akkor a legnagyobb kemper tank a játékban az fcm. Döglassú, de cserébe 400m-re lát, ami binoval még javítható és elég jó ágyúja van, tier5-t is viszi.
-
Bad Pritt
félisten
Hát 500 aranynál már megvan a kísértés (legalábbis nálam meglenne) hogy kipótoljam 750-re és abból vegyek egy 5öst (16-áig 50% kedvezmény van rájuk). Ha ez lehetséges, akkor ott én kétféle csoportba tettem őket: amik mennek 7es csatába és amik nem.
Azok közül, amik mennek, egyértelműen a T25 német közepes harckocsi a legjobb választás: sok hp, nagy sebesség, közepes ágyú, lassú fordulási és toronyforgatási sebességgel. A RAM2 lassabb nála, jobb páncéllal, ami 5ös meccsekben kifizetődhet, egy pötyögő ágyúval (M7 ágyúja, ha azzal, T-34-gyel vagy Crusaderrel mentél, nagyjából képben vagy).
Chi-Nu Kai-t vettem most, támogató tank, remek ágyúval, cserébe papír és még egy enyhébb széllökéstől is 5-6 kritikus találatot kap, türelmetleneknek nem ajánlott.
Azoknak, amik nem mennek 7esbe kétféle ágyúja van: vagy kisebb átütésű, de nagyobbat sebző (ilyen a Matilda 4, Excelsior, T14) vagy olyan, aminek nagyobb az átütése, cserébe fityfasz sebzéssel (Churchill 3, Matilda Black Prince). Innen talán az Excelsior a legjobb választás, remek sebesség/páncél aránnyal, szokható ágyúval, amit azért némely esetben érdemes aranylőszerrel etetni, de ez mindre igaz lehet. Churchill tornya papír, T14 ua. mint Excelsior csak rosszabb, Matilda 4 még ráadásul lassú is, Black Prince a feledés homályába vész, utoljára novemberben láttam, annyira nem veszik.
Ha ez nem opció és tényleg csak a fun a fontos, tehát nem vársz nagy bevételt, sok xp-t a legényeknek, akkor a PZ S35 vicces, azt hallom, jó vele menni, T2 Lightot dicsérik, hogy poén vele menni (gyors és ezt úgy értsd, hogy nagyon, nagyon gyors).
Valentine (orosz) szintén 500, előnye, hogy max 4es csatát lát, hátránya, hogy gyenge, mint egy újszülött fehér fókakölyök.
Itt egy blog, jobban kifejtve, de nagyjából összefoglaltam a lehetőségeidet.[ Szerkesztve ]
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
nyunyu
félisten
Direkt ugy raktam ossze, hogy a WoT gyokerebe kicsomagolva minden a helyere keruljon.
Ha kell a magyaritas, akkor a \magyar-ban levo \res_mods-ot pluszban masold ki a gyokerbe, felulirva a korabbi fajlokat.
Ha szinteveszto vagy, akkor a \colorblind alatti is kell.[ Szerkesztve ]
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
Zeratul
addikt
-
bullseye
addikt
És 3 fős szakaszt is indíthatsz. Tegnap gondolom nyertél egy csatát, most ez az egyik mission, amiért 1 nap prémium jár, de csak egyszer az egész hétvége alatt. Viszont ott a szokásos 50k xp/nap egész hónapban, ha jól emlékszem
'Micsoda nyűg" by Rest (FA Brotherhood) │ Szarkazmus valószínűsége: 70%
-
Chris0321
addikt
Mivel nem vagyok biztos benne, hogy pontosan mi hova került nálad inkább leírom, hogy kell telepíteni.
Ami a 0.8.9 mappában van kell bemásolni a játék ugyanezen mappájába. Az alatta lévő XVM mappát pedig a res_mods mappába kell bemásolni, a 8.9 mellé. Utána az XVM mappában lévő xvm.xc.sample fájlt át kell nevezni XVM-re és ha jól emlékszem ennyi. -
Enzolord
addikt
Jééééézusssooom...
D2? A francia tankoktól tier 5 alatt agyvérzést kaptam, meg freexpfelhasználásikényszert...Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
iwu
addikt
azért vannak jó fejek is, bár talán ha 2-3mmal találkoztam.
Egyszer 3man szakaszoztunk, mi maradtunk meg egy isu az ellenfél td-je ellen. a srácoknak 3 -3 killje volt, nekem 2. Írtunk az isunak, hogy pls hagyja meg. Ő felszorította a falra, és megvarta, míg oda cammogog a pálya közepéről a driver nélküli t34-gyel. Megköszöntük neki a medált! respect az ilyen playereknek.
Persze volt olyanom is, hogy tier6ban 3K damage, 5 kill, a churchilt filézem éppen, ketten maradtunk ellene, mikor marad kb 10 hpja, kiszedi a csapattárs. végén stat nézés, az ember 5 lövés, 1 találat, 10 hp 1 kill...nah,ilyenkor kinek qrw@ az anyjaajándék ló nem látja a fától a szódás a lovát...
-
AVarice
tag
Viszont van benne némi bug. A 0. szintű tankot gond nélkül be lehet hozni (asszem) a 6 db 8-as szintű tank mellé. Láttam olyat is, hogy 6: 8. és + 2:0. szintű tank.
Sokat sebezni nem tudnak, viszont spot szempontjából komoly előny lehet. Persze próbáltak már foglalni is, kevés sikerrel.
Viszont ezt is figyelembe kellene venni!Ezentúl valószínűleg 6-7-8-as szinten messziről kerülöm a random csatákat. Viszont jó lenne 9-10-be is egy ugyanilyen.
KisApám: Én a diegho által belinkelt mod csomagot szedtem le. Nélküle nem is próbáltam. Aki mod nélkül játszik az tapasztalt hasonlót?
[ Szerkesztve ]
-
Memphis79
aktív tag
Ha szeretnél egy fürge tankot amivel felderited az ellenséges csapatot akár többször is úgy,hogy nem tudnak kilőni(persze ha ügyes vagy vele meg mákod is van)és az artikat meg a nagy td-ket szétszivatod akkor ajánlom!
Tegnap is lista tetején voltam vele top xp-vel pedig voltak a csapatba 8as 9es heavy-k...Origin:Memphis79HUN
-
törölt tag
A BDR G1B nem lesz jobb. Szvsz. mivel lomha jószág nem nagyon lehet vele csiki-csukit játszani, cserébe lassan tölt, így 2-3-szor meglőnek mire válaszolni tudsz és mindig betalálnak. Bár lehet, hogy ez is csak egy olyan tank amit emészteni kell, hogy jól tudjon játszani vele az ember. Nekem megfeküdte a gyomromat. Amolyan bújj el jól heavy...
[ Szerkesztve ]
-
Stigma.HC
senior tag
Swamp
Most került vissza. Egész jó lett, sőt. De a javítás óta csak egyszer dobott be rá. Pedig sokkal jobb lenne ha malinovka helyett ide rakna be naponta többször"Mikor veszítek, nem azt mondom, hogy a te hibád. Csak azt mondom, hogy én téged okollak" Kösz :D -------- WoT: Szecska_Mester
-
PAtr0n
addikt
-
jr1994
addikt
Szia!
Nem rég kezdtem a játékok de ezeket pont tudom úgyhogy meg is osztom örömmel
Y gomb nyomva tartásával feljön egy kör alakú menü ezekkel a parancsokkal innentől már könnyű lesz, az egeret a megfelelő parancsra húzod és akkor engeded el az Y-t.
Íráskor tab gombot lenyomva válthatsz hogy csak a csapatnak vagy mindenkinek írsz.
Illetve, ctrl gomb (asszem) nyomva tartásával tudsz váltani a nézeteken, hogy a listában pl szerepeljen a játékos neve mellett a tank típusa is. Meg elhalálozás esetén így tudsz egy konkrét társra váltani egy kattintással.közben látom hogy egy páran megelőztek
[ Szerkesztve ]
WoT: mennyeibajnoksag --- "Az a meta, hogy a botok hülyék"
-
unravel
őstag
ezen kívül mik a további parancsok, hogy tűztámogatást kérek, stb?
T betű
Ellenfelen - tűztámogatás
Csapattárson - Kövess parancsAz Y gombbal megtalálod a további parancsokat. Próbáld ki a játékosokon az Y gombot.
A másik, hogy tudok váltani aközött, hogy csak a saját csapatommal közlök infókat, meg aközött, hogy az összes játékossal csetelek?
Tab billentyűvel.¯\_(ツ)_/¯
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Spórolós topik
- Autós topik
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- OTP Bank topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Billentyűzet gondom van
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés