Hirdetés
- Netfone
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Unpacked: második generációs okosgyűrű és AR-szemüveg is jöhet
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
-
dokee78
félisten
Tiger 131 az Tier limites lesz?
-
kchryss
veterán
válasz BÁ Nutrition #140695 üzenetére
Mondjuk ebben szerintem az is közrejátszott, hogy hajnalban nyomtuk. Kevés játékosnál torzul az mm. Hajnalban szerintem még kevesebben játszanak az alsóbb tierekben, mint egyébként.
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz Gyuri27 #140652 üzenetére
Elozo pazchnel eleg jo volt az mm egy darabig. Ha volt 2 bottom tier meccs szinte garantalt volt a top tier. Aztan sirtak a tier 10ben h nem kapnak eleg eselytelen 8as tankot es atpeccseltek. Azota egy hanyadek.. sot legujabban a szakaszokat full cumira rakta. Ilyen 90% bottom tier kb. Chrissel ezrt szivtunk utso par napban.. plane h meg botok koze rak folyamat raadaskent.
Tegnap mar egyedil mentem es 50%al jobb lett a wn8am.. pedig meg mindig alulteljesitettem magam picit
[ Szerkesztve ]
youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
RAiN91
őstag
A célzási idő hogy jön ki? ARL44, DCA45, 3,4 sec, de én 6-ot is számolok.
[ Szerkesztve ]
-
Viktoár
addikt
válasz galervin93 #140684 üzenetére
Köszi az ingyen hp-t. Viccet félretéve matildára mit ajánlotok? Leporolom a brit tankjaimat ha már garázsérthelyért megy a buli.
Üdv:Viktor
-
cooi11
senior tag
Sziasztok!
A T32 és T29 mire jó?
Csak hátulról tudom az ellenséget átütni! -
fradi81
veterán
válasz galervin93 #140684 üzenetére
csak te látod hogy kék vagy, mikor bemész egy új csatába.Gondolom te sem szoktál látni kék tankot amikor még csak visszaszámol csata elején.
moto g72, Ninebot d28e
-
galervin93
addikt
válasz lacibacsi #140681 üzenetére
? A kékülés nem n csatáig él? Biztosan ltták a következő 3 csatában, mert egyszer kinyírtak, kétszer meg lelőtték a hp-m jó részét. Most már nem zargatnak végre.
Más: jó ez a dupla xp, okos boostokkal 3000-4000 xp egy normál győztes csatában, szépen lehet haladni így. Persze a győzelem necces, de ha bejön, k akkor egy gyengébb kör is jól hoz.Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!
-
zodo
nagyúr
válasz lacibacsi #140676 üzenetére
Gratu és egészségedre!
Nekem meg kezd visszatérni a jó szereplés a Mutz-al , lehet hogy agresszívba kell tolni vele.
Mondjuk volt segítségem de szép csata volt. Szerintem. -
lacibacsi
addikt
válasz galervin93 #140680 üzenetére
Ez érdekes, mivel a kék szín csak az adott csatában látszódik a többiek számára. Akkor hogy?
Az öregséget onnantól kell számítani, amikor a punci már büdösebb a munkánál.
-
galervin93
addikt
Ez vicc, megyek egyenesen az E75-tel, egy nyomi IS-3 oldalról próbál előzni, becsúszik a vízbe, erre bekékülök. Azóta minden csatában fél hp-val megyek, mert a fogyatékosok lőjek,de van hogy ki is szednek. Agyhalott gyíkok...
Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!
-
lacibacsi
addikt
Sokaknak nyilván hétköznapi dolog, de nekem kisebb fajta családi ünnep (megér egy üveg sört ), hogy 2700, különböző járművekben eltöltött csata után van egy öt skilles legénységem...
-
Viktoár
addikt
Ez az 50.000 xp nyertes csatával elméletileg nem nagy dolog.Azonban a nyertes-en van a hangsúly.
Ennyi hülyével nem egyszerű nyerni,mindig kitalálnak valamit hogy lekössenek a hétvégére.
-
szbalogh
addikt
válasz po1son #140651 üzenetére
Lényegében alig játszik valaki kis tierben... Reggelente percekig kell várni egy 10v10 csatára is.
Még Hellcat-el is eltartott egy ideig míg behúztam a TD-14-et ma reggel... kellett a prémnap. Csak egyszer kerültem az MM tetejére és meg is lett
[ Szerkesztve ]
Nick: HE_Storm
-
Necro Phil
csendes újonc
Rá se ránts, én a több kisebb, és egy nagyobb részben közel 4 éves kihagyással, az annak idején hozzá nem értő módon elb*****-fuserált- garázs menedzseléssel, amit talán mostanságra tudtam úgy-ahogy helyre hozni, meg csupa yolo technikának köszönhetően az abszolút noobtomatobot kategória vagyok, főleg a stathuszároknak. De ez nem gátol meg abban, hogy jókat szórakozzak, meg új tanulmányimat és stratégiai zsenimet legalább a hp-m +egynéhány sebzést/spotot/páncélfelfogást odategyek, olykor lehozzak egy meccset a sok halott noobozonak. Ez külön vicces mikor X-ben próbálkoznak írni h "w-t kell nyomni", aztán míg ő meghal/fullad valahol, én visszatartok/tolok egymagam is egy egész oldalt.
"Kyria örök, és elpusztíthatalan...!"
-
zodo
nagyúr
válasz Necro Phil #140669 üzenetére
Köszi a véleményt!
Nem vagyok jó játékos, szintén heavy ágat nyúztam első körben csak a Szovjeteket.
Értelem szerűen a X-es medek is erről az ágról vannak de ezek állítólag túltoltak.
Brit medekkel pl Cromwell bot kategóriát képviselek (mondjuk anno full yolo-ban toltam) Comet -et csak a végére szeretem meg míg Cent I kicsit szenvedős volt nekem. -
Necro Phil
csendes újonc
válasz dethroner #140668 üzenetére
JPanther 2-nél már egyiket se sírod vissza, csak örülsz a fejednek, mikor odarohansz vele és BUMMM! ott az 540-es
Illetve várom/d a JagTigert full löveggel ami annál is nagyobbat tol, alapban is 10 másodpercenként, bár cserébe már nem száguldozol. Nem is értem minek utána az Jpz E100 27másodperces töltéssel"Kyria örök, és elpusztíthatalan...!"
-
Necro Phil
csendes újonc
Sajnálatos módon még csak 1-2vel ezelőtti teszt szerveren próbáltam a nevem viselő tankot, de akkor le se tettem a szerver végéig Az egy álom az a tank. Az valami fenomenális amit azzal alkotni lehet. Többedszerre - de nem utolsó alkalommal- jöttem rá vezetése közben, hogy én teljesen elrontottam az egész kezdetektől a dolgaimat, a német, pláne a heavy irány erőltetéssel. De az AX mindent jóvá tehet. Neki is estem azonnal az angol med ágnak, ami mondjuk, ha nem tudnám hogy mi vár a végén, meg a cromwell nem lenne hasonló állat, rég abba is hagytam volna
Szóval az én szerénytelen személyem véleménye, hogy inkább izzadj meg vele egy kicsit, de csapasd az AX-ig (már persze ha neked is annyira fekszenek a medek, anélkül nincs értelme )"Kyria örök, és elpusztíthatalan...!"
-
dethroner
veterán
válasz Necro Phil #140666 üzenetére
Korábban nagyon szerettem a stug 3-at, de eladtam és elindultam felfelé az ágon. Jgpz-z nagyon rühelltem, akkor sírtam vissza a stug-ot. Most hogy megvan a stug 4, ismét örülök, majdnem ugyanaz a feeling. Igaz, gyengébb kisebb átütés és sebzés, cserébe valamivel gyorsabb töltés. Alacsony profil, gyors és mozgékony, jól keres. Tetszik
A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!
-
zodo
nagyúr
Centurion 7/1 -re érdemes rámozdulni?
Tervbe volt/van de free xp az nincs és így rengeteget kellene csatáznom mire AX lesz belőle.
Kérdés arra irányulna hogy jelenleg mennyire használhatók ezek a tankok? -
Necro Phil
csendes újonc
válasz dethroner #140665 üzenetére
Áh, az már megvan light 1-2-3ját leszámítva mind tökéletesen, HTC-t megy háttérben, mert úgy talán még össze is jönnek az utolsóbbak, ha rágörcsölök akkor kilőnek a láthatatlan harcosok 2 perc alatt XD.
Az artyfullos, a td-vel az utolsó kell, med össze-vissz de talán 3 kell belőle heavy szintén, lightot meg hagyjuk
(Mondjuk azért a küldetés sorozatért a stug 4-es elég gyatra szerintem /legalábbis a Stug 3, emlékeim szerint -'12-13ban/ faszán pattintgatott meg ment vagy 50-el. Ez meg lassú is, nem is annyira pattintgat és az átütés is gyengusz td-hez képest. Értem h prém., de ha már spec missionos, lehet vadállatabb. Remélem a HTC jobban megéri azt a pár óra anyázást, ellenfélként legalábbis nagy rohadék )[ Szerkesztve ]
"Kyria örök, és elpusztíthatalan...!"
-
dethroner
veterán
válasz Necro Phil #140664 üzenetére
A Stug-ot akarnád megcsinálni? Szerintem egy küldetést kihagyhatsz, nélküle is megkapod a tankot, legalábbis nekem meglett. A lényeg hogy az összes többit, vagyis kitüntetéssel csináld meg. Nekem a light utolsó nem jött össze, nem sikerült összehozni a 4000 spotot, az összes többi megvolt, az egyik arty küldetés kivételével kitüntetéssel. Amint arra rámentem és megcsináltam a másodlagos feladatot is, beállt a garázsba a stug, bár a női harckocsizókat nem adta meg, gondolom azért mert a light-ból csak 14 küldetés teljesült.
A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!
-
Necro Phil
csendes újonc
válasz jr1994 #140663 üzenetére
Nekem könnyűben kéne 2 vagy 3 löveget kiszednem, szerinted amikor azzal megyek hányat látok?
Bezzeg ahogy jadtiger vagy E100 indul, tele van az enemy vele
TD utolsójánál hogy sebezzek 4k-t, meg vagy 5ször játszotta el, hogy 3700-3900 dmgnál az összes többi lövésem pattan/elnyelődik/missel a holdra, olykor mindezt egyszerre. Aranyos"Kyria örök, és elpusztíthatalan...!"
-
Viktoár
addikt
válasz h1mpi #140659 üzenetére
Jajj ne már,ne legyél ilyen illúzióromboló.
82%-on állok a churchill VII-tel,gold nélkül.Na jó csak akkor lövök goldot ha +2-be vagyok és tudom hogy mással nem lövöm be. Ha meglesz a második gunmark akkor mennek át a fiúk a BP-be. A harmadikat meg sem próbálom mert nincs meg hozzá a tudás.
Addigra legyen menetkész a BP.
-
jozefgucci1
addikt
Srácok Tankfest2017-.. játékosok bowingtoni kitelepülésröl játszanak lőjétek őket és közvetve lehet üzenni a wg-nek is .
Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...
-
Viktoár
addikt
Ezt a manipulatív szart. Egylövéses fcm-et nem tudtam kilőni mert háromszor misselt a t28 lövege. Pedig álló célpont volt....
Bár minden tankkal szopón vagyok ma,be is fejeztem estig.
Amúgy megvettem a black prince-t,milyen felszerelést vegyek rá amíg akciós?
[ Szerkesztve ]
-
dokee78
félisten
Kipróbáltam a public testben a könnyű kínait,T7 és T8,nem jött be.
Az én hibám,nem azt mondom,hogy nem jók.
Úgyhogy a Type t-34,után a közepes felé megyek,mert azok bejöttek.
Kár,hogy szinte mindenki Golddal lő a teszt szerveren.A VII-es Panther M10 kikerült a shopból,van infó erről?
-
Necro Phil
csendes újonc
válasz Razermazer #140655 üzenetére
Azt én is szeretem mikor vadul kattintgatnak, hogy szerintük merre kéne menni, amikor meg ott vagyok nem csinálnak semmit
Tegnap este 3an mentünk Type-al, vicces volt hogy a hömpölygő heavy frontvonalba akart mindenki küldeni minket az elején (ahol amúgyis spotolják egymást ), aztán ment a vad noobozás, kicsit sem zavartatva attól a ténytől hogy közben lehoztuk nekik a meccset. (Nagyon vad jószágok együtt ) Bár valahol mindig cikinek érzem amikor +2tierek közt a komolyabb sebzők közt vagyok, pláne vesztes csatáknál."Kyria örök, és elpusztíthatalan...!"
-
Razermazer
őstag
válasz Necro Phil #140654 üzenetére
Csak magadra számíthatsz bár engem mindig küldenének előre hogy spotoljak a type 64-el, de azért hülye nem vagyok 70-el végigszáguldozom a vonalaik előtt ott a spot aztán keresek egy rekettyést(már ha van) és onnan spotolok tovább, a végén az általuk lefaragott nehéz dögöket kiiktatom.
Tegnap átrepültem egy jagdphanter felett és repülés közben osztottam, körbetáncoltam, hú biztos nem szeretett, meg is lett mint frag. Amikor én vagyok a jagdphanterben akkor annyira nem örülök ennekSic Transit Gloria Mundi, "mindjárt lesz itt heresima és ne bassza ki"
-
Necro Phil
csendes újonc
válasz Razermazer #140653 üzenetére
Mondjuk az is érdekes gondolatmenet, hogy amikor stockosan vagy utolsó tank, és mindenki szét upgradelet hvcs, akiknek a festését sem tudod karcolni sehonnan, hogy oldja meg az egyszeri gyerek hogy értelmesen fejlődjön és ne pirosodjon visszább
Mert ha spotolni menne is vele, akkor vagy mindenki leszarja a spotját, vagy mire oda lőnek addigra oda éri tápos amx géza, és elveszi a spotot
Szóval vannak érdekes paradoxonok de hát így szeretjük (vagy nem).
Béta verzióban volt utoljára értelmes a rendszere kb"Kyria örök, és elpusztíthatalan...!"
-
Razermazer
őstag
válasz po1son #140651 üzenetére
És abban mi a logika, hogy egy ágat elkezdesz fejleszteni míg ki nem fejlesztesz mindent egy tök mindegy milyen tierben lévő tanknál, addig elég sokszor feldobál két tierrel feljebb mint a tank tierje. Miután kifejlesztetted fullra akkor kegyesen saját tierbe rak viszonylag többször. Értem én hogy nehezíteni kell a továbbjutást, ne legyen piros paprika, meg paradicsom magasabb tierben, de ez elveszi a játékosok kedvét a fejlesztéstől és a játéktól is. Főleg azokét akik nem áldoznak egy petákok sem rá, ahogy én is tettem kezdetben kb nem is játszottam vele úgy fél évig a regisztráció után, hanem a hajóssal azt meg most tettem le .
Sic Transit Gloria Mundi, "mindjárt lesz itt heresima és ne bassza ki"
-
po1son
addikt
Tegnap hosszú idő után újra elkezdtem játszani alacsony tierbe tankhúzás miatt (113 ág).
Type t-34el egészen sokat játszottam és azt számolgattam, hogy alig voltam top tier (17ből 3x) egy olyan tankkal, ami azért a saját szintjén sem egy nagy szám.
Így nem csodálom, hogy nincsenek új játékosok a játékba és egyre kevesebben aktívak.
Egyszerűen életképtelenek lehet nevezni a mostani MM rendszert, azért régebben amikor elkezdtem játszani és rengeteg ágon farmolni, nem volt ennyire egetverően rossz a helyzet.
Most már a type 58-nál járok (tier 6), ahol érdekes módon 13 csatából minimum a csaták felénél top tier voltam.
Van ebbe valami logika?STEAMID/WOT nick: po1son_
-
Necro Phil
csendes újonc
Nem tudom mi bajotok a HT-val meg az új tigrinccsel, elég funok, és jól forgatva/ kezelve majdnem bármit megesznek. Kivéve O-I szemből, meg a KV-2 tud fájni ha nem pattan
Mondjuk utóbbi patch óta elég sűrűn szórja 8asokba őket, főleg szakaszban, ott előjön a wg-s német átok hogy bujkálva oldalba sniperkedni kell, de hát ez van
Amúgy BIA-t kap a legénység, második skillt már húzni kell, nem mint csajoknál."Kyria örök, és elpusztíthatalan...!"
-
h1mpi
félisten
válasz jr1994 #140647 üzenetére
Én nem tudom, lehet nekem van mákom, de olyan simán eljutottam a 4 csillagig, alig vesztettem meccset, ha meg igen benne voltam a top3-ban. Pedig nincsenek is jó 10-es tankjaim. M48-al és E5-el megyek. Már csak 3 csík kell az első nagy csillaghoz.
[ Szerkesztve ]
Fully electric lifestyle!
-
jr1994
addikt
válasz jr1994 #140643 üzenetére
Jó hát igazából nem panaszkodhatok, 1 csillagról indulva 1 pontra vagyok a 4-től, tegnap még a vesztes csaták nagy részében is sikerült előrelépni. Viszont szívesen játszottam volna HT-vel, de így 113-nál lassabb tankkal játszani nincs értelme.
WoT: mennyeibajnoksag --- "Az a meta, hogy a botok hülyék"
-
e-newsee
addikt
Ez egy jó nap volt.
Magamhoz képest legalábbis.[ Szerkesztve ]
"Csak egy olyan töltött édesség van, ami megoldja az élet problémáit, és az az Oreo." /Sheldon Cooper/
-
sebijani1982
senior tag
válasz dokee78 #140639 üzenetére
Teljesen különálló a teszt szerver. A saját tankjaid ha a teszten adod el, a normálban megmaradnak. Ugyanígy, hiába veszel valamit a teszt szerveren, az a normálban nem fog megjelenni.
"Ob's stürmt oder schneit, Ob die Sonne uns lacht, Der Tag glühend heiß Oder eiskalt die Nacht. Bestaubt sind die Gesichter, Doch froh ist unser Sinn, Ist unser Sinn; Es braust unser Panzer Im Sturmwind dahin."
-
dokee78
félisten
Public teszten ott vannak a saját tankjaim.
Ha eladom akkor a normál játékból is eltűnik? -
jr1994
addikt
Mi ez a sok szarház arty?
WoT: mennyeibajnoksag --- "Az a meta, hogy a botok hülyék"
-
h1mpi
félisten
Büszke vagyok magamra megvan az 4 csillag rankedben
[ Szerkesztve ]
Fully electric lifestyle!
-
Razermazer
őstag
A mostani akcióban a tigrissel együtt megvehető, meggymag köpködő az szerintem fun de ennyiért a kettő is sok, jó 30 nap prém és 5500gold meg ezek a bónusz xp-k.
Nekem mondjuk olyan csomag kéne, ahol csak a két tank van slussz.Sic Transit Gloria Mundi, "mindjárt lesz itt heresima és ne bassza ki"
-
kchryss
veterán
-
kchryss
veterán
válasz lacibacsi #140627 üzenetére
Szerintem amelyik legénységet alap bia-val kapod az mind 0. skill.
Női "legénységnél" is 0. skill és a nőinél még megkapod a 1. skillt is 100%-ra, így a 2-al kezdheted ami tulképpen már a 3. skill csak xp szerint a 2.Berlini tankoknál nem tudom, hogy a bia után kapsz-e még egy 100%-os skillt alapból.
[ Szerkesztve ]
-
kchryss
veterán
válasz BÁ Nutrition #140621 üzenetére
Biztos az én hatásom.
-
lacibacsi
addikt
válasz ollie #140623 üzenetére
Csak a berlini fogat legénységénél számít 0. skillnek a BIA. Minden más tank esetében 1. Amikor a hatos svéd prémiumot vettem tavaly, akkor okosítottatok ki erről, éppen itt a fórumon...
[ Szerkesztve ]
-
válasz BÁ Nutrition #140622 üzenetére
Én olyat még nem láttam.
A BIA itt 0. skillnek számít, mert az XP megszerzésénél nem számít, hogy van.
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
-
lacibacsi
addikt
válasz ImpersonatoR #140617 üzenetére
Nincs még egy skill! Első skillnek megkapod a BIA-t és a másodikat tudod fejleszteni, de csak nulláról! A legénységet át tudod képezni valamely másik német heavy tankra és utána tudod büntetés nélkül visszatenni ebbe.
-
válasz ImpersonatoR #140617 üzenetére
Nem prémium tankba átrakni a legénységet csak átképzéssel tudod (már ha nem akarsz büntit a legénységre).
-
addikt
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz fradi81 #140610 üzenetére
1920*1200-ban jatszom, azert van csik is, jobban nem tudom megoldani sajna....monitort at kene allitani csak szethuzza az 1080p-t...
GPU-s kodolas, sajna ez a max a kartyammal. Bitráta kéne még de Twitchnel ez a max ha nem vagy partner.
[ Szerkesztve ]
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz fradi81 #140608 üzenetére
50Mbit kornyeken, 4,3Mbit a stream 960p/60fps-sel. VCE/moddolt AMF-fel. Nezheto minoseg?
[ Szerkesztve ]
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
e-newsee
addikt
válasz KisApám #140600 üzenetére
Ahogy nézem, a VK 36.01 (H) egyik ágyúját kapta meg. Az a része kb pont nem is különbözik, csak jobb a mozgás közbeni pontossága. Jobban páncélozott, viszont cserébe kevésbé mozgékony.
[link]"Csak egy olyan töltött édesség van, ami megoldja az élet problémáit, és az az Oreo." /Sheldon Cooper/
-
wwenigma
Jómunkásember
Napi szerencsétlenkedésem.
-
galervin93
addikt
válasz jr1994 #140599 üzenetére
Plusz dupla xp minden győztes csatában, az azért kellemes!
Porsche Tigrisből már csak 20k xp van vissza, aztán adom is el gyorsan, boosttal plusz a fenti gyorsan meglesz, egy-két óra játék. Haleluja. :-)
No meg tolom tovább az E75-öt - bitang jó gépnél tűnik első 50 csatára, nagyon kezd bejönni.[ Szerkesztve ]
Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!
-
galervin93
addikt
válasz KisApám #140600 üzenetére
Azt azért tegyük hozzá, hogy ez a történelmi gép, és hatosként a "saját", valós ellenfeleivel találkozik, és Scheff tegnapi streamjéből kiindulva egy kis ésszel használva jó kis masina ez (persze T6 azért valamennyire fókavadászat, de hát az minden vasra igaz, ha lemerészkedik az ember).
[ Szerkesztve ]
-
lacibacsi
addikt
válasz Stanislav84 #140595 üzenetére
Nem piszkáltam. Tényleg érdekel(t), hogy egy viszonylag kezdő játékos mit ért "fos" alatt. Csupán a tapasztalatlansága miatt meg nem bántottam őt (sem, meg másokat sem).
(#140596) dokee78: Az olyan csatáknál, ahol gyorsan hullik a csapat, próbálj meg egyszerűen rámenni a sebzés maximalizálásra. lehet, hogy a vége 5-15, de ha meglövöd legalább a saját HP-d, akkor már le van tojva az eredmény...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Parkside szerszám kibeszélő
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Netfone
- Hardcore café
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Autós topik
- Spórolós topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- ÚJ! - Acer Predator Helios Neo - I9-14900HX, 16GB, 1TB, RTX4070 - 3 év garancia!
- Hp Elitebook 850 G8 15,6" FullHd Laptop Intel i7 vPRO 1185G7 512Gb SSD/32Gb
- Spartan Wuzzler összecsukható csocsó asztal, asztali foci, minőségi, osztrák termék, újszerű állapot
- ÚJ! Acer Predator Helios 15 - i9, 32GB, 2TB, RTX4080, 4K IPS 3D kijelző - 3 év hivatalos garancia!
- Samsung Galaxy A71 Független szép állapot
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest