Hirdetés
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
-
Viktoár
addikt
Tanks.gg-n lehet nézni hogy változik az álcaérték különböző formációkkal? Én nem találom.
Üdv:Viktor
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz Stanislav84 #138496 üzenetére
Az ilyen glitcherekre mindig tolok egy Unsportsman conductot...meg kap egy kis fókuszt ha az ellen csapatban vagyok.
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
po1son
addikt
Akinek kell annak van egy 10%os kuponom, de csak a saját profilommal lehet megvásárolni ajándékba. Nincsen megkötés, bármire fellehet használni wot shop-on belül.
STEAMID/WOT nick: po1son_
-
Stanislav84
tag
Ez most történt... és ezért dicsérjem meg a buksiját, mert ügyesen felment oda? Konkrétan ezzel megnyerte a csapatának a meccset, mert a középen átjött medeket nem tudtuk counterelni. Na erről beszélek... és mindehhez az kellett, hogy az északi oldalon kezdjen.
Ha nem lenne egyértelmű, a WZ-132-1-ről van szó.
És értem én ,hogy ezt meg kell tanulni... de akkor is...ennek így nem szabadna a játékban lennie...
[ Szerkesztve ]
-
dokee78
félisten
válasz Stanislav84 #138484 üzenetére
Remélem az összes T8 akciós lesz.
Mikortól él az akció?
Mert akkor az esti vásárlást elhalasztom.
Opera Mini nem tölti be.
Lassított.[ Szerkesztve ]
-
válasz tebeeee #138491 üzenetére
Lorraine nagyon jó, de jól kell hozzá ismerni a mapokat, jól kell helyezkedni, jól kell tudni felmérni az aktuális helyzetet, stb, stb. Szóval egy jó játékos kezében jól szerepel, egy kezdő vagy rossz játékos kezében meg kifejezetten rosszul. Ha jól megy neked az autoloaderekkel, akkor ezzel is jól fog menni.
Felszerelés: vert stab, venti, csigaszem (töltésgyorsító nincs rá)
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
tebeeee
csendes tag
Hali. Lorr 40 rol velemeny...tapasztalat? Van vmelyik forumtarsnak ilyen? Felszereles ben mivel pakolta meg stb.....defendert es tarsait barhol belovom es helyezkedesbol meg lehet enni majd barmivel szerintem.
-
h1mpi
félisten
de jó holnap pont egész nap lesz időm wotozni, ki kell úgy is húzni a 10-es lightokat
Fully electric lifestyle!
-
dokee78
félisten
válasz Stanislav84 #138480 üzenetére
Köszi! +zodo
Optika=csigaszem? -
Dr.Én
veterán
válasz Stanislav84 #138484 üzenetére
már csak az a kérdés milyen prém tankokat dobnak most be akcióba ...a bent lévők mellé
WOT: kissio
-
Stanislav84
tag
Megvan a hétvégi AJÁNLAT.
Mondjuk többre számítottam, de a felszerelés leárazást már vártam... cirka 5 milliót kéne elköltenem felszerelésre, így elég lesz csak 2,5-öt.
Prém 8-as tankok lesznek még leárazva, akit érdekel, és minden győztes meccs 2x xp.
-
Dr.Én
veterán
válasz Flash Gordon #138468 üzenetére
akkor lesz majd Strv S1...
IS-6 helyett lenne majd a Defender...és igen op lett az biztos....WOT: kissio
-
Emu
őstag
válasz Sixkiller6 #138476 üzenetére
Egyik ismerősöm azt mondta, hogy ő csak azért rak 40 lőszert az egérkébe, mert ha olyan helyen éri lőszerrekesz találat, ahol nincs lövedék, akkor nem fogja eldobni a tornyát
@dokee: VSTAB, de a szellőzés helyett én optikát tennék.
[ Szerkesztve ]
-
dokee78
félisten
Este munka után meglepem magam az STA-2-vel.
Fokozott szellőzés?
Töltés gyorsító?
Ezek mellé még miket tegyek? -
po1son
addikt
válasz Stanislav84 #138470 üzenetére
Ohhh akkor ezt benéztem durván. Megnéztem az a videót is és felemás érzéseim vannak, mert az ellenfél elégé nem állt a helyzet magaslatán.
-
Sixkiller6
őstag
válasz jozefgucci1 #138475 üzenetére
nade nem lenne reális? mindig röhögök, hogy minek kell a mausba bepakolni 70 lőszert, elég lenne 15-20 is, oszt máris jobb a LE/t
- no es importante -
-
jozefgucci1
addikt
válasz Sixkiller6 #138474 üzenetére
Nem csak hogy jobban húz ,de még a lőszerrekesz sem olyan sérülékeny .
Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...
-
Sixkiller6
őstag
félig vicces kérdés: ha kevesebb lőszer viszek, akkor jobban húz a gép?
- no es importante -
-
Emu
őstag
Én még csak T34-85nél tartottam, mikor begurult az akciós JT8.8 a garázsomba. Ha kaptunk/nyertem 1 nap prémet, az általában azzal ment el, hogy orrvérzésig toltam a JT-t. Ha jelenleg is olyan csatákat mennék eszembe se jutott volna másikat venni. Fun faktornak ott volt a régi T49, T37, LeoPTA, T34-85.
Viktoár: így van. Eddig sem okozott gondot a vérvörös Defendert kilőni IS3-al, ezután sem fog. Akkor van gond, ha a másik oldalon is normális játékos ül, de akkor pont ugyanolyan kellemetlen mintha ő is IS3-ban ülne...
Prém acc jó, ValentineII-höz kaptam 30 napot, és ez idő alatt majdnem 10M kredit összejött, úgy hogy nem farmoltam közben. -
4580693
senior tag
Srácok, mi változott a wn8 - ban? Jónéhány tankom sohasem látott magasságba emelkedett. Némelyik +300-al magasabb, mint legutóbb, pedig nem is játszottam velük. Egy tank esett valami 200-at.
[ Szerkesztve ]
-
-
Flash Gordon
senior tag
válasz Dr.Én #138439 üzenetére
Defendert nemigen fognak egy ideig shopba rakni, túl jól sült el a tank, sokan vettek belőle és mivel kicsit op ra sikerült nem akarják a tier 8 as balanszt szétcincálni, bár annak már úgy is mindegy...
"...még egyszerűbben: Olyanra tervezik átszabni a kezelőfelületet, illetve az egérhasználat módját, hogy ha éppen nincs kedved billentyűkkel matatni, akkor se legyél elveszve, de ettől még nem vagy rá kötelezve, hogy csak egérrel játssz."
-
Viktoár
addikt
Sajnos errefelé megy el a játék. Ez nagyon szomorú dolog viszont örvendetes hogy ilyen jól megtudtuk beszélni.
Ameddig hellyel közzel élvezhető a játék normál tankokkal addig elvagyok vele és megpróbálok borsot törni az ellenfelek orra alá. Prémtankot nem veszek mert totálisan hülyeségre megy a pénz. Esetleg egy prém fiókra befizetek hogy t8 fölött is legyen egy kis profit és nekem ennyi elég is a játékhoz.
Nem vagyok klántag,nincsenek kötelezettségeim a játékban,nem ülök annyit előtte, hogy megérje komolyabb összegeket fordítani rá .
Viszont, (ez most gonosz lesz) mindig nagyobb örömöt okoz kilőni egy prémtankot mint normál társait.
[ Szerkesztve ]
-
vhw
addikt
Mondjuk eddig sose azért vettem prem tankot, mert "nem működik", hanem mert meguntam a meglévőket, valami más játékstílusra vágytam. Vagy éppen olyanra, mint egy meglévő normál tanké, de jó lett volna élvezni a prem tank adta előnyöket.
Bár igaz, hogy a tömegnek úgy lehet eladni valamit, ha elindul a hype és az dől mindenhonnan, hogy OP, ezzel majd menni fog.
Végülis csak a gyarló igényt elégítik ki..."Mi' csinálsz apa? Kapcsold ki a gépet!"
-
po1son
addikt
válasz Stanislav84 #138451 üzenetére
Orákulum vagy?
Ilyen wn8 értékekkel simán benne van a pakliba, hogy megcsinálja a másik oldalon is ezt.
Másrészt elégé kellet ügyeskedni és egyben gondolkodni, hogy ez a játékmenet megvalósuljon. Amúgy sok esetbe szerencséje is volt, mert standard TD pozícióból senki nem lőtt rá és még sorolhatnám.STEAMID/WOT nick: po1son_
-
Emu
őstag
válasz Viktoár #138459 üzenetére
Teljesen jogos amit írsz, csak itt bejön az üzleti modell is. Miért venne bárki prém tankot, ha olyan jól működne mint 3 évvel ezelőtt? (Lásd FCM 50T, IS6, régi Löwe, JT8.8)
Ha az Ebay-en ~4k Ft-ért vett JT8.8 még mindig működne, eszembe sem jutott volna tavaly év elején megvenni a Mutz-ot, illetve ha a Mutz ugyanolyan jó lenne, mint mikor megvettem, biztos nem cseréltem volna el a JT8.8-t Revo-ra. Ahhoz, hogy fenntartsák a vásárlást folyamatosan újabb/jobb tankokat kell kidobniuk. Sajnos elértünk arra a szintre, hogy egy prém tank már vetekszik, bizonyos esetekben már le is körözi a normál párját.
Nem véletlenül egyik sem került még be a fejlesztési fába, ergo csak igazi pénzért vehető meg. -
Viktoár
addikt
Ez igaz, a 198-as pen valóban nem a legjobb bár vannak ennél rosszabb pennel rendelkező t8-as prémtankok. (KV5, 112, IS6, WZ-111) Sőt az M6A2E1-nek is 198-as az alap penje.
Félreértés ne essék,ki lehet lőni a Chryslert (nekem is sikerült már IS-el) csak sokkal több fejfájást okoz mint a társai. Meglátásom szerint a probléma nem is csak kimondottan a páncél hanem úgy összességében az egész koncepció. Mert hát legyen jó a páncél,de emellett azért használható az a löveg. Ha más nem betölt az ember 1-1 goldot ha +2 tierbe kerül. Ez elég sok prémtanknál így működik,nem egyedi eset.
Emellé még társulnak "apróbb" dolgok is,mint például célzásidő,pontosság, mozgékonyság és még pár dolog amiben felülmúlja a társait. Ezeknek a tulajdonságoknak az együttes "hatása" teszi olyan hatékonnyá a csatamezőn még kezdő (nem noob bot) kezekben is. Számomra ez jelenti azt hogy egy tank OP.
Én szeretném ha egyszer eljutnánk odáig hogy a prémtankok ne arra legyenek kihegyezve hogy lehozzuk vele a csatát (egyénileg, hogy a szakaszt ne is említsem) hanem kreditfarmolásra lehessen használni. Az ember összelő 2-3k-t és jön a kredit,a többit bízzuk a normál tankokra. (Hogy legyen értelme játszani azokkal is.)
Hát ezt most jól esett kiírni magamból.
[ Szerkesztve ]
-
-
4580693
senior tag
Másnál is előjön az a hiba, hogy a célkeresztben nem tudom befogni az ellenséges tankot? Vagyis, hiába követem, nem rajzolja ki a tank körvonalát és összevissza lövöldözök? Eddig csak overlord-on jött elő, de ez így elég szar.
-
dokee78
félisten
Hellcatnál 9% a a lemaradás a parancsnoknak.
Mit tegyek,hogy felzárkózzon?Kaptam egy ilyen privátot,az általam kilőtt AT-15 sofőrtől: learn play pussy bear
[ Szerkesztve ]
-
CirrMee
addikt
válasz h1mpi #138453 üzenetére
Pár verzióval ezelőtt nekiálltak nagy dirrel-durral irtani az ilyen helyeket, aztán kb úgy maradt abba, mint a csalók kidobálása: alig volt hatása, ellenben továbbra is k* sok van belőlük.
“Az a baj az interneten terjedő idézetekkel, hogy sosem tudhatjuk biztosan, ki írta.” (Petőfi Sándor)
-
fradi81
veterán
Ez nem a játékos hanem a wg hibája hogy vannak ilyen mapok. A játékos miért ne használná ki ha így meg tudja nyerni a csatát?
moto g72, Ninebot d28e
-
Stanislav84
tag
válasz h1mpi #138448 üzenetére
Ha a déli oldalon kezd az illető játékos, akkor nem nyertek volna. Mit magyaráz meg ez? hogy a pozícióból adódóan nyert.. a végén amilyen tankok maradtak fel se tudnak menni hozzá, vagy nincs is elég csőemelkedésük, hogy meg tudják lőni a bázisról, csak messzebbről, de olyan tankokról beszélünk, amik nem sniper tankok (E75, VK Béla, O-ho, Maus).
Ráadásul a srácnak volt két szerencsés lepattanója is.
A baj az, hogy ezek a pozíciók elképesztően jó fedezéket is nyújtanak. Ha csak egy dombtető lenne, amit bárki lőni tudna, nem lenne gond.
-
Emu
őstag
válasz Viktoár #138390 üzenetére
A fórum azért van, hogy véleményeket ütköztessünk, vagy rosszul gondolom? Bár vannak itt páran akik ezt nehezen viselik, illetve úgy tekintenek a közösségre mint valami Helpdesk-re. Nem rád gondoltam, általánosságban írom. No offense!
Chrysler a tűzerőben van kompenzálva, 198-as átütés nem igazán nevezhető jónak, de a páncél tényleg kicsit túl van tolva...de nem OP.
@Jozef: dezgamez-nek volt nem rég egy videója, ott SkorpioG-vel osztott ki egy játékos 10k+ sebzést zerge üzemmódban, úgy hogy közben fel sem spotolódott. Más átlagos játékos meg küzd, hogy egyáltalán a 6k sebzéses TD15 küldit megcsinálja...
-
jozefgucci1
addikt
válasz h1mpi #138448 üzenetére
Igen ,de nem is tudott volna az a játékos soha annyit sebezni csak így , hogy kihasználta annak az oldalnak a " lehetőségeit. Ez nem a játékos tudásárol szólt és ezt nem értik meg sokan .Szerintem.
Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...
-
h1mpi
félisten
válasz Stanislav84 #138442 üzenetére
QB videójában, mondjuk pont ez miatt nyertek, mert 11K dmg-et nem adott volna le az 50B
-
Stanislav84
tag
válasz jozefgucci1 #138445 üzenetére
De tudod... tanuld meg hogy kell, és máris super unicum lehetsz. Elvégre nem a győzelem a lényeg.
-
Gyuri27
félisten
válasz jozefgucci1 #138429 üzenetére
Igen vicc. Vicc, hogy egyes tankok képesek zerge módba váltani.
Amd - Radeon - Ryzen
-
jozefgucci1
addikt
válasz Stanislav84 #138438 üzenetére
Áh unaloműzésnek nézek be csak oda és , mert vannak jó cikkek elemzések ,de a társaság az kritikán aluli.Van pár megmondóember aki nagyon sok játékost-fórumozót kirekesztett már onnan és az adminok még segítenek is nekik .
-
emre
veterán
-
vhw
addikt
válasz lacibacsi #138436 üzenetére
Egyről tudtam már egyébként is ( )
Nem áll össze az egész gép... pedig az alapkoncepció kb olyan, mint a Stug III.
Az egy parádés gép, az AC meg...Bár belegondolva inkább JgPz4, úgy viszont nincs több kérdés.
Illetve csak egy, hogy miért kell ilyen, ilyen formában?"Mi' csinálsz apa? Kapcsold ki a gépet!"
-
Stanislav84
tag
válasz h1mpi #138440 üzenetére
Nem ezzel van a baj. A baj az, hogy az ilyen boost pozíciók - amit jr1994 is linkelt - elképesztően "brokenek", avagy játékélmény rombolók. Amúgy kisebb gyakorlással bárki elsajátíthatja őket.
És az, ha valaki ilyen elképesztően fölényes pozícióból adódóan ér el jó eredményt, főleg randomban, az nem az ő képességeit bizonyítja. És a probléma, hogy amíg feljutnak az emberek az ilyen pozíciókba, sokszor tudnának a csapatnak más módon segíteni.
Emellett a másik gond, hogy nem hagynak sokszor az ellenfélnek más választást, minthogy bázist foglaljon, ami miatt ugye esetleg xp-től vesznek el, ráadásul elhúzza a játékot, ha ő az egyetlen túlélő.
-
h1mpi
félisten
FAME-s SH-ban mindig látok abszurd helyeken tankokat ott sok ilyet el lehet lesni. Amit nem tiltanak az nem tilos
[ Szerkesztve ]
-
Dr.Én
veterán
Szerintetek Defender várható most hétvégén akcióban?
WOT: kissio
-
jozefgucci1
addikt
válasz Stanislav84 #138432 üzenetére
Köszi ezt nem is láttam ,de így végignézve ,be is dobtam nekik .
-
lacibacsi
addikt
Vannak ilyen játékosok... Mivel minden ágat ki szeretnék húzni, így mindennel játszok is. Az AC48-ban eddig 54 csatám van. Mellé 37%WR és az overall alatti WN8. Hogy élem meg? Volt vele vagy 4-5 tank ászom is, meg még több nulla közeli kör... Nem őszinte a mosolyom, ha rá gondolok, de hát ez is csak egy tank, amit túl kell élni...
Az öregséget onnantól kell számítani, amikor a punci már büdösebb a munkánál.
-
stork13
aktív tag
válasz Stanislav84 #138432 üzenetére
Ott fent már láttam Löwe-t is.
A béke más , mint szünet, két háború közt; a jó: nem rossz Rossz.
-
Stanislav84
tag
Erősen javaslom figyelmedbe, akkor ezt a videót is: LINK
Szerintem nem véletlen, hogy most rakta ki ezt a videót. Remélem tényleg tesznek ezek ellen az ilyen mapokon.
És nem, nem veled van a gond.
(#138431) Viktoár: Ha ki akarod próbálni, szokott lenni küldetés, ami ad 1 nap prémium fiókot eseményből, illetve a T55A küldetések is adnak már prémium napokat.
[ Szerkesztve ]
-
Viktoár
addikt
Prémium fiók előfizetésre szokott akció lenni? Kipróbálnék egy pár napos előfizut hogy mennyire jön a kredit.
Életemben először fizetnék ennek mocskos csürhének de kiváncsi vagyok. A szopás garantált csak a kredit érdekel.
-
h1mpi
félisten
Veled én szeretem ha valaki okos és kihasználja a pályát
-
jozefgucci1
addikt
Szoktátok nézni a Wotinfo oldalán a visszajátszásokat ? Most van egy ami nálam kiverte a biztosítékot. Az arc lőtt majd 9K-t BC-vel ,de úgy , hogy a csata első pillanatában felboostolt a hegyre és onnan lőtt 7,6K-t és erre most nagyon büszke és veregetik a vállát ? Velem van a gond ?
Videjó [link]
[ Szerkesztve ]
-
e-newsee
addikt
válasz BÁ Nutrition #138423 üzenetére
Először még meg is fordult a fejemben, hogy biztos valami kisiskolás, de aztán megláttam a meccsek számát, meg hogy négyet belelőtt jobbról egy T-28 kb 100 méterről tiszta rálátással, mire elkezdte felé fordítani a tornyot. Ezt még egy gyerek is hamarabb lereagálná. Szóval az a 44% szerintem nem rajta múlott.
"Csak egy olyan töltött édesség van, ami megoldja az élet problémáit, és az az Oreo." /Sheldon Cooper/
-
vhw
addikt
Azért kíváncsi lennék milyennek élik meg a játékot az AC48 td játékosai (ha vannak ilyenek egyáltalán ). Főleg ha netán még nem is elit a vas.
"Mi' csinálsz apa? Kapcsold ki a gépet!"
-
po1son
addikt
válasz szbalogh #138424 üzenetére
Malinovkan most mentem vele egy durva kört. Pálya szélén a folyó mellett kicsit oldalasan kimentem mindenki elé. Igaz komoly tűzerő nem volt ellenem (wt auf, t54e1, e75, maus), de 3 perc alatt 8k felfogottam lett. A végeredmény nem lett nagy szám és nem is játszottam jól, de ha valakit érdekel akkor már ennyi is elég obj260 utolsó küldihez link.
-
szbalogh
addikt
Komolyan mondom a Maus a kedvencem.
Nem a sebzés vagy pattintás volt érdekes ebben a körben, hanem ahogy menekültek előlem
[link]Nick: HE_Storm
-
e-newsee
addikt
Megvan a mai "top gun" csapattárs.
"Csak egy olyan töltött édesség van, ami megoldja az élet problémáit, és az az Oreo." /Sheldon Cooper/
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz ollie #138408 üzenetére
Sajnos az árát is, pedig annak maradnia kellene és a vihető mennyiséget is korlátozni kellene...
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
kchryss
veterán
válasz ollie #138408 üzenetére
Ez nagyon király módosítás lett volna régebben, többször írtam is róla hogy jó lenne ha meglépnék. Most a szuperhevik korában viszont lehet még inkább rontana a helyzeten. Szegény is6 nem elég hogy alap lőszerrel esélytelen beütni az új tankokat, még prém lőszerrel se sebezne.
Amúgy a medekre ráférne ez a nerf. Nem lőnék szitává a nehezeket szemből, legalábbis nem olyan gyorsan. -
Hát srácok, a World of Tanks Blitzben a következő patchcsel 20%-kal csökkentik a prémium ammo sebzését (nem az átütést, a sebzést). Szóval lehet, hogy ez a teszt, mielőtt a WoT-ban is bevezetik. Talán lesz pozitív hatása a SirFoch féle botránynak.
Rosszul emlékeztem:
- Damage will decrease by an average of 15%. The change will not affect U.K. HESH-shells, so FV215b (183) fans can relax.
- The price will decrease by an average of 20%, reaching 40% for some vehicles.[ Szerkesztve ]
-
dokee78
félisten
válasz Flash Gordon #138406 üzenetére
Nyilván a farmolni is kellene,de nem fő szempont.
Olvasgattam a Wotinfo tank elemzéseket,de már nem rémlik miért lőttem ki az esélyesek közül a Revot.
Pedig jó nagyot sebez,viszont elég magas a tank.Amit tudok:
-AMX CDC tuti nem kell
-Light,heavy,TD és Arty sem.
Mondjuk egy jó akcióban,ha lenne egy Heavy 10k alatt esetleg.Nem várható valami akció a közel jövőben?
Ilyen szezonális,mint most ez a szovjet ünnep volt,van? -
Flash Gordon
senior tag
válasz dokee78 #138397 üzenetére
Farmolni a Revo farmol a legjobban, sőt top3 ban benne van credittermelés szempontjából, gyakorlatilag a Patriot és a Revo farmol a legtöbbet, ha egyáltalán szempont még egy farm tanknál.... ezért ezek érik meg a leginkább a pénzüket.
[ Szerkesztve ]
"...még egyszerűbben: Olyanra tervezik átszabni a kezelőfelületet, illetve az egérhasználat módját, hogy ha éppen nincs kedved billentyűkkel matatni, akkor se legyél elveszve, de ettől még nem vagy rá kötelezve, hogy csak egérrel játssz."
-
CirrMee
addikt
Éjszakai SkorpiGé járaton érdekes szpúter' akadt horogra:
“Az a baj az interneten terjedő idézetekkel, hogy sosem tudhatjuk biztosan, ki írta.” (Petőfi Sándor)
-
jr1994
addikt
válasz dokee78 #138387 üzenetére
A fogorvosok már csak Revalorisét ajánlanak. Nekem ugyan nem kellene még egy 240 alfás med, sokkal jobb a 390, lövések között úgyis bujkálni kell, a franciával legalább ritkábban kell kinézni. A véleményem szerint az árkategóriájában az M4A1 a legjobb vétel.
WoT: mennyeibajnoksag --- "Az a meta, hogy a botok hülyék"
-
dokee78
félisten
válasz Balesz1899 #138398 üzenetére
Persze tudom.
Még nem olyan képzettek ők sem.
Ja meg kínai és japán.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.