Hirdetés
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- One mobilszolgáltatások
- CES 2026: Főhajtás a Moto 360 előtt Polar funkciókkal
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- iPhone topik
- Apple iPhone 12 és 12 Pro duplateszt
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
gyenesmartin
üzenetére
M4 Revalorisé, vagy STA-2, szerintem. CDC semmiképpen, a Superpershing akkor jó, ha szeretsz heavykkel játszani, tudod hol vannak a weakspotok (már amelyik tanknak még van), és ha kell, használsz gold ammót is (kicsit az alap lőszer penje). AZ SP-nek a pánélja szinte semmit sem ér már, és ráadásul lassú is.
-
gyenesmartin
őstag
7200 gold körül melyik 8-as prémium tankot érdemes megvenni? A lényeg, hogy jól lehessen vele keresni (az sem árt, ha játszani is jó vele). A 6-os svédet nagyon szeretem, de elég keveset lehet vele keresni.
Gondolkodtam az m4a1-en meg a super perhingen is. Vagy CDC.
-
Viktoár
addikt
Még mindig itt porosodik a garázsban az ST-I legénység nélkül. Isten tudja mikor játszottam vele utoljára.
Jó tanknak számít még vagy már nem rúg labdába a szupernehezek mellett?
dokee78 például az amcsi közepes T26E4 SP 7200 gold.
-
dokee78
félisten
Ha nem nagy kérdés valaki megnézné a tech threeben mennyi gold egy tank?
Bármelyik jó,csak meg akarom nézni a WoT tzdasbázis alkalmazás napra kész-e árak szempontból.Köszi!
-
Flash Gordon
senior tag
A credites goldammozás a jelenlegi javadalmazási képletbe bőven belefér, van igyen prémtank, akciók, küldik, spec csatamódok növelt credithozammal, klán credit boost, és sorolhatnám...az más kérdés hogy a most jellemző 3 perces csaták koporsójába az első szög a credit goldamóért bevezetése volt...
(#138195) jimmy74
A játékosszám mindig csökken nyáron, jó időben és fordítva, nagyjából évekre visszamenően periodikusan, állandó vagy gyarapodó játékosbázis mellett... -
jimmy74
őstag
Annyit észrevettem hogy mostanában kevesebb az aktív játékos mostanában.
Még pár hónapja közel 200 ezren voltak fennt utóbbi hetekben nem nagyon éri el a 150-et.
Lehet véletlen vagy az ilyenkor érthető jobb idő többen kimozdulnak otthonról
Ezt hétvégère èrtettem csak.
. -
vhw
addikt
válasz
Flash Gordon
üzenetére
A jelenlegi kredites prem ammo rendszer jóval előbb került bevezetésre, mint a 'mindig event van' gyakorlat.
Ettől függetlenül tény, hogy égeti a kreditet, főleg aki gondolkodás nélkül használja - más kérdés, hogy stabilan ki tudja-e termelni, játszik-e annyit és olyan szinten. -
Flash Gordon
senior tag
Marhaság hogy nincs credit a játékosoknál, pont az a gond hogy minden szir-szarra van event ahol a semmiért vágják az emberhez az ingyen fogyóeszközöket, credit-xp boostot, személyes küldetések, stb. ből szarásig jön a kredit, ingyen prémtank, stb. hogy még véletlenül se kelljen megfeszülni, régen semmi ilyen nem volt, grindelni kellett mindenért keményen, aki most tier 8-10 ben elhal 1 lövés nélkül ilyen boostokkal sem megy nagyon mínuszba, ezért szarik bele és yolózik. A marketing osztály a wg-nél kitalálta hogy ömleszteni kell a játékba az eventeket hogy a játékosszám megmaradjon, cserébe devalválódott a játékban a credit és az xp, egyszerűen nincs rákényszerítve a player hogy odafigyeljen a meccsre és ne menjen le csúnyán mínuszba, gyakorlatilag a 3 perces meccsek is részben emiatt lettek....
-
đe$|re
senior tag
Ph3lan jól eltűnt azóta...
Elég gáz a WG-re nézve, hogy a részlegeik között vagy nincs kommunikáció vagy nem megfelelő, esetleg le sem ejtik, hogy a másik fél miről beszél. Igen, a WG NA-ról van szó, akik belepofáztak ebbe az egészbe úgy, hogy odafigyeltek volna, netán érdeklődtek volna. Foch-t meggyanúsították valótlanságokkal. Megmutatták, hogy az égő tűzre, hogyan kell napalmot dobni.
-
Dr.Én
veterán
válasz
Viktoár
üzenetére
nekünk nem..mert idegesítő..nem tudunk úgy haladni mint kellene...jó persze szándékos a lassítás részükről...
nem egyszer akkor van rossz nap a játékban mikor sok időm lenne játszani, húzni egy ágat..bekapcsolok pár Boost-ot..na akkor aztán tényleg játszhatatlan...
nekik biztos jó... -
adamgreen
senior tag
Foch legujabb videoja:
[link]Higadtan normálisan elmondja a legnagyobb problémákat a játékban.

-
-
Imilenni
addikt
válasz
GeneraL_XTX
üzenetére
Nem jól közelíted meg a dolgot.
Nagyon sok ember csak azért lő goldal, hogy ne kelljen céloznia (szenvednie).
Már kismilliószor találkoztam olyannal hogy: (példa) egy játékos hiába ül egy ARL 44-ben a 90-es gunnal (legnagyobb átütésűvel) akkor is csak goldot fog lőni rám hiába vagyok akár alacsonyabb szintű nála, mert megteheti. úgy is vesz prémiumot.
Hidd el rengeteg ilyen van. T10-ben is. Csak Te lehet nem veszed észre. -
vhw
addikt
válasz
GeneraL_XTX
üzenetére
Kiszivattyúzza a kreditet a rendszerből, ami kredit farmolást idéz elő, ezzel prem fiók/tank felé tereli a játékosokat. (akinek nem telik/akar azokat mid tier farmolás felé.)
Röviden aprópénzre váltva a kredites prem lőszer.Ez a rendszer mindenbizonnyal közvetve több pénztárcanyitáshoz vezet, mint a tisztán kp alapú régi gold lőszer model. Ami annak idején a nagy többség számára csak teszt szerveres egzotikum volt.
"Tegnap miért tudtam játszani,ma miért nem?"
Az örökzöld.
-
Viktoár
addikt
Valaki mesélje már el nekem hogy most miért csak t8-ba megyek a t6-os tankkal? 10-ből minimum 9 t8-as csata.Az meg hab a tortán hogy GK-t még prémlőszerrel sem tudom átütni alul.

Ezt a fostalicska játékot megint.Tegnap miért tudtam játszani,ma miért nem?

-
GeneraL_XTX
veterán
válasz
Imilenni
üzenetére
hát figyelj ahol nagyon nagy anyagi veszteségek vannak már (tier9-10) ott már nem kell gold a prémium 8-asok átütéséhez. Nem azt mondom hogy spammelni kell a goldot tier8-ban, de ha találkozol egy ilyen csoda járgyánnyal abba senki nem megy csődbe, hogy megereszt 6-8 prémium lőszert amíg leküzdi azokat.
-
Imilenni
addikt
válasz
GeneraL_XTX
üzenetére
Nem lát egy petákot se?
Alapból minuszosak a meccsek nagyobb szinten, ha meg goldot lő az ember bőven
Aki tud játszani az persze nem only gold-al megy (vagy mégis!??!?! nagyobb játékosok ahogy láttam csak goldal nyomják
)
Szóval ezért vesznek az emberek prémiumot, és prémium tankokat. A kredit miatt...
-
mtade
aktív tag
válasz
GeneraL_XTX
üzenetére
Nem mindenki tudja alap accounttal kitermelni a kredites prém lőszer árát sem. Mit csinál? Vesz goldot, prém accot, prém tankot. És ott a pénz, amiről beszélünk.
-
GeneraL_XTX
veterán
válasz
mtade
üzenetére
Én nem értem, miért lenne a WG-nek érdeke, hogy Te gold lőszerrel lövöldözz. Ha még mindig csak aranyért lehetne venni akkor azt mondom oké, de mióta kreditért is lehet, és az emberek 99,5 %-a kreditért veszi nem értem miért lenne ez érdekében bárkinek hogy only goldot használj. A wg nem lát ebből egy petákot se

-
h1mpi
félisten
válasz
ollie
üzenetére
Ez engem nem érdekel. Pontosan tudom hogy az accom nem az enyém, mert az EULA szerint akár holnap el is vehetik. Engem a mai napig szórakoztat a játék, minden patchben megtalálom azt ami nekem fekszik. Most pl. nem artyzok mert nem szimpi ez a kábítgatás szinte 0 dmg mellett. Most lightozok az fun. Lehet azért látom így mert átlag heti 4-6 órát van időm játszani.
-
Emu
őstag
válasz
adamgreen
üzenetére
Kellene a fenének, mostani metában tényleg csak papírnehezék. Azonban hidd el meglenne a piaca...sokan akik csak hallották róla, hogy jó vinnék mint a cukrot.
Nekem jobban fáj a fogam egy defenderre, vagy patriotra, de tuti nem költök mostanában erre a játékra, van elég farmolós tankom. Egy ismerős accán kipróbáltam tegnap az új "csodát" és városi pályákon iszonyú fölénye van, illetve támadás/védés módban is ahol pozíciót kell tartani vele. Kisebb tankoknak esélye sincs belőni, még az oldaláról is szinte folyamatosan pattognak. -
mtade
aktív tag
válasz
jimmy74
üzenetére
SirFoch kirakott egy videót az új Chrysler GF tankról, és sok F.U. WG kiséretében azt nehezményezte, hogy ilyen irányban halad a WG, jól páncélozott, elöl weakspot nélküli tankokat készít, hogy tudj sok prémlőszert elhasználni, illetve az új gép ágyújának alaplőszere is ergya, így te magad is lövöd a goldot.
Jó Ph3lanuk (WG europai közösség manager) megkérte, hogy szedje le a videót, ezt nem tette meg, erre be lett fenyegetve egy Copyright csapással (3. ilyen bünti után törlődik a yt csatorna) és sokan felmordultak, hogy más retorzió nem lévén nem jogos büntivel fenyegették meg.
Azóta a Community Contribution programot több jó streamer elhagyta (Jingles, PHJedi) és több gamer webhely felkapta a szorit és szídja a WG-t.Közben finoman bonyolódik a szitu, A WG EU igyekszik elsimítani a felháborodásokat, mire a WG NA felkapta a vizet és erőből próbálja osztani a lázadókat...

Azthiszem kb ennyi.
-
Imilenni
addikt
válasz
jimmy74
üzenetére
GF - Grand Final
Asszem eredetileg nyereménytank lenne, csak miért ne tennék elérhetővé a pénzesek számára is.
Csak elegük van a WG új butaságából. Megcélozzák a kis piroskákat, tizenéveseket akiknek csak itt van sikerélménye azzal, hogy OP prémiumtankokat raknak be horribilis árakon.
De más bajuk is volt a wottal, például a szerzői jogos fenyítések..de talán a legfontosabb megkérdőjelezhető a szólás szabadság ami van a WoT körül..
Szerintem ezzel fogják megütni a bokájukat, persze volt már ilyen. Anno az összes Armored Warfare-s vagy WarThunderes posztot azonnal törölték a fórumról. Évekkel ezelőtt..Persze én ennyit tudok, remélem lesz olyan aki leírja normálisan is
Olyan aki otthon van most ebben. -
adamgreen
senior tag
-
Emu
őstag
válasz
Razermazer
üzenetére
Minden prém tank újra és újra visszakerül időnként a shopba. A soha többet nem kapható E25 is bekerült karácsonykor, JT 8.8 is kapható volt, már csak Type59 hiányzik...
Egyébként volt ígéret rá, hogy a játékon belül is megvásárolható lesz.
-
Razermazer
őstag
Sziasztok
Egy kérdés ha kikerül a special shopból az strv s1 lehet majd sima prém tankként kapni később vagy ez ennyi volt?
Mert akkor egy kicsit később venném meg nem most. -
Egyébként QB a tegnapi videójában felsorolt vagy 5 komoly problémát a játékkal kapcsolatban, a legújabb az, hogy a test szerveren levő, az új pénzért kapható felszerelés (ami tovább tuningolja a tankot) nem csak rankeden használható majd, így a jó játékosok még jobbak lesznek majd az átlaghoz képest, mert főleg ők fogják tudni megengedni maguknak ezeket.
-
válasz
h1mpi
üzenetére
De a legnagyobb felháborodás nem az OP prémium tankok miatt van, hanem a copyright strike miatt, amivel a WG fenyegetőzött. Gyakorlatilag cenzúrázni akarja/akarta a WoT-ról megjelent tartalmakat, és azért kezd el foglalkozni a témával egyre több népszerű streamer/youtuber, és most főleg olyanokra gondolok, akiknek köze sincs a WG-hez.
-
po1son
addikt
Ez így volt régen, de változni fog a jövőben, amennyiben marad ez a tendencia, hogy a WG a rossz és a gonosz. Egyre többen fejezik be a játékot, elég csak a számokat figyelni.
Én már eldöntöttem, hogy több pénzt nem fogok bele rakni, így is ~800 euro-t költöttem a játékra.
Játszani persze ettől függetlenül fogok. Az éves prémium fiókom decemberbe jár le, de 17 darab 10es tank kifejlesztése után (összes garázsba) én már bele fáradtam az állandó grindbe, amibe mindig tolni kell a free xp-t, ha nem akar agyvérzést kapni az ember.
-
Balesz1899
aktív tag
válasz
dokee78
üzenetére
Gondolom 80% körüli a parancsokod. A többi legénységi tag a parancsnok képzettségének 10%-át pluszban kapja.
Skillt pedig akkor tudsz osztani, ha az adott tag önerőből 100%-os (tehát a parancsnoki bónusz nélkül).
Ekkor az adott skill/perk gyakorlatilag nulláról indul. Ahogy írták is: van olyan, ami azonnal aktív és minél magasabb a szintje, annál hatékonyabb (javítás, álca, tűzoltás, stb), míg mások csak akkor aktiválódnak, ha elérik a 100%-ot (6. érzék, BIA (ennél a plusz csavar, hogy minden tagon meg kell lennie), stb. De a játék írja is, hogy a kinézett skill melyik csoportba tartozik) -
csapee
őstag
válasz
h1mpi
üzenetére
Te nem számítasz, te benne vagy a " pay to win "-be. De hidd el a Jozsikat aki kifizetett egy AAAA játék árat egy év prémium tagságra azt frusztralni fogja. Az hogy hiába grindel T10-re, csupa op tankok van az ellenbe. Most még hagyján de mi lesz itt ha mindenki op premium tankkal fog menni? Ki fog grindelni, tenni bele számolatlanul időt nulla sikerélményért? Ok aki hülye volt eddig ezután sem zavarja, aki lila az megoldja skillel. De én mint zöld szarok majd bele. Nem fogok évi 40-50eFt-ot beletenni hogy ne kelljen a monitorral kiabálni. Ez hosszú távon lesz káros, most majd jön a lé, de utána?
-
fradi81
veterán
válasz
dokee78
üzenetére
Van valami oldal ahol a jó helyeket megmutatja,hol lehet TD-vel elhelyezkedni?
Passz, de ha ismered a tankod, tudod hova kell vele állni, hellcat-nél bokor+távolság legyen te és az enemy között, mert ha meglátnak lehet vége is a csatádnak.
skillek
Akkor lesz aktív egy skill ha eléri a 100%-ot. De van ami már 1%-nál is, csak nem teljes mértékben. Ha a skill ikonja átlátszó, akkor semmi hatása nincs. -
dokee78
félisten
Alap már nektek,de még nem értem.
Adott nálam a Hellcat.
Valami oknál fogva a parancsnok 8%-al le van maradva a többi taghoz képest.Szóval ha eléri az adott %-ot és kioszthatom az első skilleket nekik,akkor az már aktív lesz?
Vagy skill tanulás lesz és ha az lesz 100% onnan fogja tudni az adott skillt?Van valami oldal ahol a jó helyeket megmutatja,hol lehet TD-vel elhelyezkedni?
-
Emu
őstag
Csak az a baj, hogy ebből az eventekből, illetve akciókból mi szinte semmit nem fogunk kapni. Amcsikat majd jól megnyomják nálunk meg lesz valami apró.

-
h1mpi
félisten
válasz
ollie
üzenetére
Majd lesznek megint jó akciók, gold, prém, ajándék tank és nyugalom lesz

Én megértem a haragosokat (bár valahol nem értem továbbra sem, mert a WG egy cég aki profitot termel), de higyjétek el akit szórakoztat a játék pont letojja hogy ki streamel vagy ki nem. Ahogy én is! Ameddig szórakoztat játszok vele, ha már nem akkor keresek mást
-
-
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
Stanislav84
üzenetére
Pontosan. Ezert is nem veszek premiumtankot mar. Az mas kerdes h a karacsonyi akcioknak engedtem mert volt par vagyott jargany de rajottem h a kis t-28 tobb oromet nyujt mint a hypeolt op premiumok amik raadasul egyre benabbak egy ujabb miatt.
-
Stanislav84
tag
válasz
h1mpi
üzenetére
Lehet, hogy leszarja, de rosszul teszi, mert ez most elég nagyot robbant az arcába, és a fő probléma, ami eddig is fennállt, hogy a különböző régiók a WG-n belül egyszerűen képtelen kommunikálni együtt. Ezen kívül, de nagy érvágás, mert olvasom a fórumokat, és többeknek betelt ezzel a pohár. Szóval igen, érezni fogja a WG pénztárcája is ezt (na nem olyan mértékben, hogy tönkremenjenek).
Az ügyfelek felé a rossz kommunikáció mindig is negatív hatást ér el. Ráadásul a cég szavahihetőségét aknázták teljesen alá, ami igenis fontos az üzleti életben. És ha a WG sürgősen nem tesz valami abszolút nyilvános globális kijelentést ez ügyben, csak rosszabb lesz, mert még nagyobb hírt fog kapni a médiában. És ez esetben a negatív reklám nem jó reklám a WG-nek.
szerk.: plusz a CC-k jelentik a szócsövet a közösség és a WG között, amiben jelzik közvetlen kommunikációs csatornán, hogy mik a bajok a játékkal, és miken kellene változtatnia a WG-nek. Az már teljesen más kérdés, hogy ez nagyon ritkán vált ki hatást a WG-nél.
-
h1mpi
félisten
válasz
Stanislav84
üzenetére
A WG leszarja ezeket, saját magukkal csesznek ki. Pár ezer ember nem látja a CC tankokat. Majd megnézik más streamernél pl QB-nél.. ennyi
-
Dr.Én
veterán
válasz
Stanislav84
üzenetére
Olvasom megy a hiszti a WG miatt???
angolból nem vagyok valami hú de jó...de annyit leszűrtem
jó kis járgány... mint ellenfélként sokat találkoztam már vele..., azért tud fejtörést okozni

most kicsit többet adtak hozzá
de most is megéri...
-
Stanislav84
tag
válasz
ollie
üzenetére
Jingles is kilépett a CC programból végül, amit egy új videóban kijelent, meg egy másik CC is kilépett nem sokkal Jingles előtt. Szerintem a nap folyamán még többen fogják követni őket, legalábbis Circon majdnem biztos.
(#138138) Dr.Én
Épp írni akartam én is, csak nem akartam duplázni.
De várható volt a tendenciából. Mondjuk sokkal drágábban adják, mint amikor tavaly megvettem, akkor körülbelül 7500 fizettem, igaz kevesebb goldot is kaptam érte. A rudy viszont nagyon jó vétel volt most nekem. -
Dr.Én
veterán
dokee78
Cromwell B a boltban

-
Stanislav84
tag
himpi: ezt csak így itthagyom., meg akit érdekel persze.
-
-
-
yarsley
aktív tag
Kijott egy uj video Jim Sterlingtol a Foch-os dramaval kapcsolatban.
-
-
Stanislav84
tag
válasz
jozefgucci1
üzenetére
Köszönöm mindenkinek.
Magam is meglepődtem a végeredményen.
Ha nem hibázok, tovább is élhettem volna, de nem baj, így is egy élmény volt. Azért vicces, hogy light tankkal kb fényévente 1x dob erre a mapra. 
-
válasz
Stanislav84
üzenetére
Nem vagy semmi . GG
-
rlazol
veterán
válasz
Puculo
üzenetére
Nem.
A PzIV-t ne a KV1-ből akard kifejleszteni. És semmiképp se free-ből. A free arra való, hogy átugorj olyan tankokat, amiket utálnál és hogy megúszd a stock játékot.
Szerintem nyugodtan ess neki a német közepes ágnak a Leichtraktól, ha kell neked a PzIVH. Pár tucat csatából eljutsz oda. -
wwenigma
Jómunkásember
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
-
Puculo
aktív tag
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
Amikkel eddig mentem azokhoz képest megváltás lesz..
-
Dr.Én
veterán
én is egyre jobban gyűlölöm, de egyenlőre még elviselem...bár igaz én nem tankokat gyűlölöm, hanem a szopórollert

megvettem a Patriot tankot..bele dobtam a a T32 legénységét...hát mit mondjak, nem volt olyan meccsem ma ahol ne lett volna legalább tier 9
nem kedveskedik a WG nagyon..

-
Nektek sem jön be a twitch?
mod: mobilról (mobilneten) simán megy, a vezetékes neten (digi) meg nem, pedig 1-2 órája még ment.
-
Midway
senior tag
Ez a 13-75 xarabb , mint valaha. Egy kv1 is lepattinja. És most csak 4 töltény van a tárban.
A franci ág egyik fos tankja. Mondjuk a kacsát nem veri.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Emu
őstag
válasz
Stanislav84
üzenetére
Szép spot mennyiség

Lehet, hogy a Leo-t a megy mag köpködővel kellene használni, de a 10 cm-es ágyúval olyan jó trollkodni

-
kchryss
veterán
válasz
Stanislav84
üzenetére
8e-et spotoltál a svéd leo-val?

Szép. -
jr1994
addikt
válasz
Puculo
üzenetére
Igen, a fejlesztési fában tank ágak vannak, végig kell menni rajtuk egyesével. És minden tanknak saját xp mennyisége van, abból lehet kifejleszteni a következő tankot, illetve használható a szabad xp is erre. A szabad xp minden tankkal gyűlik és univerzálisan használható, ha jól tudom a rendes harci xp 5%-a.
Így jár aki hsz írás közben facebookozik, megelőzik

-
Puculo
aktív tag
Sziasztok. A tank fejlesztésben kérnék egy kis segítséget. Nem értem hogy a KV 1 után lévő heavy-ket ki tudnám fejleszteni, de a Panzer IVH-t nem engedi mert nincs elég XP. A KV 85 sokkal többe kerül mégis engedné. Az a baj hogy nincs megvéve az előtte lévő tank? Vagy mi a gond?
-
Stanislav84
tag
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
Játékstílustól függ... de ez az ág lesz később a rejtőzködős ág, viszonylag gyors tankokkal, míg a másik egy nehéz páncélzattal rendelkező ág, aki a heavy tankokkal megy bokszolni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Legion Pro 5 16ARX8 16" QHD+ IPS Ryzen 7 7745HX RTX 4070 (140W) 32GB 1TB NVMe gar
- Panasonic Lumix G DC-G97 kit (14-140mm f/3.5-5.6 ASPH Power OIS) + G 25mm f/1.7 obi
- G15 5530 15.6" FHD IPS i7-13650HX RTX 4060 16GB 512GB NVMe új akku gar
- Eladó Jamo SW 410E
- Telefon tokok, telefon fóliák kedvezményes áron!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó igazi ritkaság! LG G7 Thinq 4/64GB / 12 hónap jótállással!
- iPhone 17 Pro 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- iPhone 12 Mini 64GB 100% (GARANCIÁBAN CSERÉLT)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3678
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

)