Hirdetés
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
szbalogh
addikt
válasz
Stanislav84
üzenetére
Patriot nagyon jó tournamentre.
-
kchryss
veterán
válasz
szbalogh
üzenetére
Egy kis faceit kiszámoló a tapasztalataimra alapozva:
Faceit-en ugynevezett faceit pontokat lehet gyűjteni. Ezeket a pontokat lehet beváltani ingame dolgokra(arany, prém tank, prém nap). Itt meg lehet nézni, hogy hány pontért mit lehet kapni: [link]
Mint látható pontarányosan a 38 000 faceit pontért kapható 10 000 gold éri meg a legjobban.Hogyan lehet pontokat gyűjteni és miért mennyi jár?
Wot-tal kapcsolatban 3 féle verseny van: ladder, torna és liga
A liga csak prémium felhasználók számára elérhető, prémium tagságot pénzért lehet venni. (Milyen meglepő
)
Gyakorlatilag a prémium tagok amikor ladderen vagy tornán játszanak, akkor a teljesítményük alapján pontokat kapnak. 5 liga van, 1 szezon 1 hónapig tart és hónap végén a ligán belüli helyezésért faceit pontokat osztanak.A torna egyenes kiesésben zajló verseny csapatok között 1v1, 3v3 és 7v7 formátumban.
Nem prémium felhasználóknak ezek a tornák vannak naponta:
3db 1v1-es torna: 1 tier 6-os, 1 tier 8-as, 1 tier 10-es
2db 3v3-as torna: 1 tier 8-as, 1 tier 10-es
2db 7v7-es torna: 1 tier 8-as, 1 tier 10-es1v1-es tornákkal van saját tapasztalatom. Ott nem érte meg a befektetett idő, kevés pontot adott és nehéz volt érvényesülni op tank nélkül (obj 907, defender), ezért abbahagytam. Valószínűleg a 3v3-as és 7v7-es tornákon is jóval erősebb a mezőny, mint ladderen, ezért ott csak úgy érdemes indulni ha van a csapatnak taktikusa és ts-e.
És elérkeztünk a ladderhez:
Naponta 3db 4 órás ladder van ezekben az időpontokban:
14:00-18:00
17:00-21:00
20:00-00:00Itt 7v7 formátumban zajlanak a csaták 8-as és 10-es tierben, de mivel sokkal kevesebb a játékos, mint régen, ezért 10-es tierben már nem lehet csatába kerülni, mindenki a 8-ast nyomja. Lehet indulni egyedül szólóként, páran összeállva részcsapatként vagy teljes 7 fős csapatként is. Ki kell választani a laddert amelyikhez a pontokat te vagy a csapatod szeretné gyűjteni majd a play-re kattintva összeállít a rendszer két 7 fős csapatot a sorban állókból. Ha mind a 14 játékos visszajelzett, hogy elfogadja a meghívót, akkor random kiválaszt 2 csapatkapitányt, ők egymás után kizárják melyik pályán nem szeretnének játszani, végül az utolsónak maradt pályán lesz a csata. A kliensben feljön egy csata meghívó, mint cw-knél szokott és ott össze kell állítani ki milyen tankkal megy. 8-as tierben ha mind a 7 játékos rak tankot, akkor kell lennie egy 6-os vagy két 7-es tanknak a csapatban.
A győztes csapat tagjai kb 12 pontot kapnak, a vesztesektől pedig kb ugyenennyit vonnak le.Én ezt a módot ajánlanám azoknak akik pontokat szeretnének szerezni, mert nagyon gyenge a mezőny és kiszámítható módon adja a pontokat.
Én szólóban nyomtam. Volt egy trükköm amivel kevés csatával is tudtam gyűjteni a pontokat. Mivel negatív pontok járnak a vereségért ezért szólóban nem szabad sokáig játszani. Ha például 3 győzelemmel kezdesz és 36 pontod van akkor tök felesleges folytatni, de ezt sokan nem tudják. Ha folytatod, akkor előbb utóbb úgyis jönni fog egy rossz széria amikor el fogod bukni az összes pontod. Ezért én azt csináltam hogy csak addig játszottam amíg 2 győzelmem volt egymás után aztán abbahagytam azt a laddert. Sokszor 3 órával később amikor vége lett a laddernek, jobb helyen álltam, mint amikor abbahagytam, mert akik előttem voltak elbukták a pontjukat.

Szóval így szépen lassan, kevés játékkal, de sok ladderen indulva összeszedtem 5000 pontot.Ha össze tudnánk dobni egy normális csapatot akkor nyilván jóval több pontot lehetne összeszedni.
Kb 100 ponttal lehet egy ilyen 4 órás laddert megnyerni. Az első helyezettek 1000 aranyat a másodikak 500-at kapnak. Általában legalább egy normálisabb csapat szokott indulni, így az első két helyen az ő játékosaik szoktak lenni, de a mezőny többi része az többnyire tomatoo szóló játékosokból áll. Így a top 20 aránylag könnyedén hozható lenne ami 400 faceit pont per ladder.
Mivel a 4 órás ladderek utolsó órája mindig egybe esik a következő ladder első órájával így akkor érdemes játszani és 2 ladderben részt venni egymás után. Vagyis azon indulni először amiből még 1 óra van vissza és nyerni ott 4-5 meccset aztán folytatni azzal amiből még 3 óra van vissza.Napi kb 3 óra játékkal kb 500-1000 faceit pontot lehetne gyűjteni. 38 000 kéne a 10 000 aranyhoz. Tehát napi 3 óra majdnem 40 napig. Hogy ez megéri-e? Nyilván nem. Viszont ha amúgy is játszanál, farmolnád a kreditet randomban vagy 8-as tankot húznál akkor lehet alternatívaként itt nyomni és gyűjteni pár pontot, aztán szép lassan lehet összejön a 38 000.

Vagy ha valaki nagyon rákattan akkor 5 000 000 faceit pontot be lehet váltani egy Fiat 500-as kocsira.

-
po1son
addikt
Júl. 7-16. között minden nap más tier VIII prémium tankot áraznak le, 2 csomagban, mindegyiket 30% kedvezménnyel. (A nagyobb csomagban a tank mellett 30 napos prémium fiók, 10db 1 órás 300%-os legénységi XP bónusz van, extraként pedig 30db 5x-ös győzelmi XP szorzó, a kisebb csomagban 10db 5x-ös győzelmi XP szorzó) by bittus.wot
-
jr1994
addikt
válasz
galervin93
üzenetére
Ha befoglalnak akkor csak úgy lehet nyerni, ha az összes ellenség elpusztul.
-
galervin93
addikt
Most ez komoly, hogyha egyetlen ember befoglal (100 pont), de a végén kilövik őt, akkor is megnyeri ezzel a csatát? Nem értem a logikát. Pontosabban persze összegyűjtött 100 pontot... De meghalt bammeg... Ez a kettő nekem összeférhetetlen...
-
szbalogh
addikt
válasz
Jokerdapro
üzenetére
gyere velünk! keress meg Faceit-en barátként!
-
DVlad
őstag
Sosem fogom megszokni, hogy egy ilyen nehezen játszható vasat, miért nem lehet jobban díjazni. Döbbenet, mintha direkt elcsalnák a kreditet tőle.

Bocs, tudom, nem pont ide való hülyeség, de annyira hátrányos egy helyzet ez. Nagyon nehéz nullán tartani vele a kreditet. És mikor sokat sebzek, akkor is ilyen, nem számít az sem. -
szbalogh
addikt
Gyertek tournamentre! Dől az arany!
-
jr1994
addikt
-
adrian360
őstag
T-34-85M
18 napból 13-at kell teljesíteni ahhoz hogy meglegyen. hasonló lesz szerintem mint a t25 pilot, biztos lesz nagyon könnyű nap, meg csapat miatt vértizzadós is. de lehet hogy nem lesz vészes elvégre "csak" tier6-os tank, mint a d-max.mellette meg júli7-17 között más más t8-as premium tank lesz leárazva 30%-kal, aki vásárolni szeretne figyeljen.
-
szbalogh
addikt
Csináljunk már egy ilyen PH-s tournament csapatot! Itt is 1/4 állandóan ilyen 400-akat sebeznek a többiek.
Lehet jönni "PH-noobs" a csapat neve
Én pedig Di5c0rD néven vagyok, úgy látom a barátlistámon kell lennie annak aki jönni akar. -
szbalogh
addikt
válasz
galervin93
üzenetére
-
Rick3D
senior tag
Sziasztok !
Visszaolvastam és láttam a hírek között ezt a nagy " Prém akciókat 7-17 amilyen még nem látott a világ " Ebben benne lehet a defender ? Most itt van a Patriot és szó mi szó nagyon tetszik már csak egy hajszálra vagyok a vételétől de ha lesz 2 nap múlva Defender akkor azt megvárnám.

-
galervin93
addikt
válasz
kchryss
üzenetére
No úgy már könnyebb lenne a buli, még 15 főnél is sokat jelent egy 3 fős jó szakasz, itt meg simán le lehet vele hozni egy meccset.
A pálya és tank választást inkább hagyjuk... Mindenki erőlteti orrba-szájba a heavyket, a nyílt pályákon is, hiába mondom hogy hozzanak gyors(abb) és jó látótávú tankokat, jönnek az IS-3-ak, T32-k meg egyebek, bezzeg az ellennek van esze és hoz svéd TD-t, Borsigot, egyebet... -
kchryss
veterán
válasz
galervin93
üzenetére
Ha jól tudom lehet részcsapatként is nyomni faceitet. Vagyis például 3-4-en összeálltok és akkor mellétek tesz be a rendszer pár játékost, de ti mindig egy csapatban lesztek. Azért 7v7-ben eléggé meg tudja dobni az esélyeket ha 3-4 jó játékos van aki össze is tud dolgozni.
Egyébként sok múlik azon is, hogy milyen pályát választ a kapitány és hogy támadó vagy védő oldalon vagytok-e.
Cliffen védő oldalon például volt egy csatám amit kb egyedül lehoztam. Rev-vel felmentem a hegyre és nem tudtak levadászni, lejárt az idő és így nyertem.
-
törölt tag
válasz
GeneraL_XTX
üzenetére
Egyetértek; az a remény maradt, hogy ez csak az első fázis. A plusz HP-nak örülök, ha az átütést is rendezik, akkor még jobb lesz. Szívesen játszok vele most is (me, randomban
), de a javítás azért jöhet.A BL-10 hírre én is meglepődtem, mi a szösz...

-
galervin93
addikt
válasz
galervin93
üzenetére
13 meccs, 4 győzelem. Csodás.
Alapvetések:
- mindig a te csapatodban van egynél több nem T8
- a fentiek közül az egyik, valamint az egyik T8 is afk
- ellenfélnek tip-top felállása van
- nettó szopás az egész
Tegnap a randomot tettem félre, de ma ezt is félreteszem egy időre. -
edari
őstag
Lesz majd még lehetőség prémium járgányok becserélésére?
-
adamgreen
senior tag
Orosz Td buffok és az IS7 buff első rész :
-
galervin93
addikt
Jó ez a 7v7, de itt is olyan gyökér csapatok vannak, persze miért lenne más, ugyanazok a balf*szok játszanak itt is... Eddig 1/5 győzelem...
Városi pálya kivételével Revoval megyek, legalább jön a kredit. Városba meg VK100. Jó lenne egy keményebb T8 prémium, akkor azzal könnyebben lehetne csapatni városban. Defendereknek kánaán...
szerk.: de legalább tét nélküli így a kreditfarm. Nem panaszkodom. -
KisApám
addikt
válasz
Stanislav84
üzenetére
És ezek a csaták gondolom nem számítanak bele az e-péniszbe (WN8)?
-
Stanislav84
tag
válasz
Viktoár
üzenetére
Pl. alkotsz egy 3v3 csapatot két másik társaddal, és a WG honlapján a tournaments fül alatt kikeresed az egyik 3v3 bajnokságot, jelentkeztek rá, és részt vesztek rajta. A másik lehetőség elviekben a FaceIT ugyanígy, csak ott a FaceIT honlapján kell ezt tennetek. (van 7v7 is, stb...)
-
Viktoár
addikt
Hogyan lehet haladni abban a tournament küldetésekben?

-
wwenigma
Jómunkásember
Lasgothin, ez a gyerek, csak premium gepek es egy arty gondolom free xp-bol...otthagyott a xarban fullhp-vel - elmenekult mert jött a mutans, addig tartottam magam amig odaert a csapatbol egy amx 50 100 es befejezte az oldalt. T34-85, tier6 Tier8 csatában....megkaptam hogy majd meglatjuk ki mennyit lott. Masik oldalon meg felgyujtották és ugye nem hasznal tuzoltokeszuleket....beszivta.

-
kchryss
veterán
válasz
KisApám
üzenetére
Statba csak a random és a század csaták számítanak bele (ez utóbbi már megszűnt, de néha visszarakják a játékba időszakosan).
Tehát nem számít bele a statba, wn8, wr, stb.
A tankok javítási költsége kicsit alacsonyabb minden wg tornán így lehet farmolni. Az hogy mennyire nyereséges attól függ, hogy milyen tankot viszel és mennyi prém lőszert használsz el. Elég sokszor kerülsz szembe defenderrel vagy chryslerrel, erre készülj fel.
Próbáld ki, nem veszthetsz vele semmit.Én épp most csináltam meg a 250e kredites küldetést. 15 csatát mentem és majdnem az összes küldetés meglett már.

Azért kredit farmolásra és e-pénisz mentes szórakozásra még mindig az erőd csatákat ajánlanám. Be kell menni valami kis értékelésű klán 6-os osztagába és dől a lé.
-
szbalogh
addikt
-
jano_77
nagyúr
5.954 után volt még egy 5.893 spot is, de nem adtam fel és toltam tovább, mert éreztem, hogy ma meglehet a 6K spot. Ééééésssssss meg is lett!
AMx 1390-el 6.245 spottoltam Live Oaks-on. Meghívtam a csapat másik light-át egy BC 12t, hogy biztos, ami biztos - lila volt mint állat és természetesen nem fogadta el a meghívót - így egyedül lett meg. Nagyon jó volt a csapat most kivételesen. Igaz a Grille 15-ünk annyira belejött a sebzésbe, hogy mindjárt belém is vert egy laza 730-ast a barom állatja. Kis híján belehaltam, amivel ugye buktam volna a Kitüntetést.

-
h1mpi
félisten
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
Nézz utána csak olvastam anno
-
h1mpi
félisten
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
erősebb lett
-
h1mpi
félisten
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
Jaja, meg a Tiger P frontja is jobb lett
-
DaGuardian
tag
Nekünk kellett volna támadni, de valamilyen módon már az elején beszorultunk a kezdőre. Nem is értem...

-
po1son
addikt
válasz
h1mpi
üzenetére
Néha-néha előveszem, az én játékstílusomnak nem mindig fekszik a tank, mert túl agresszív vagyok a játékba, de én általában tier 10 alatti járműre jókat szoktam tárazni.
RAiN91 - Én a t34et nagyon nem ajánlom, túlságosan lassú, papír a torony alatt és az ágyú nem mindig megbízható. Lowe nincsen meg nekem, de egyértelműen jobb a t34nél, ha a random mm meccseket nézem alapul.
-
RAiN91
őstag
Szerintetek érdemes várni trade-in akcióra, vagy inkább vegyek most egy Patriotot a CDC mellé, amivel nem tudok játszani?
-
h1mpi
félisten
Nem ász (nem is értem 7K dmg, 1K assist, 5 kill), de életem egyik legjobb köre a WoT-ban, honnan hoztuk vissza atyaág. Aki egy izgi replayt akar látni nézze meg

-
Tarill
őstag
Tiger p mennyire szenvedős ? Illetve utána a vk a?
-
h1mpi
félisten
Van aki játszik a tvp 50/51-el? Régebben tök jól ment vele, most meg sokszor 800 dmg-el szállok ki még a 8-as tankokról is pattogok? Mi lett ezzel nem volt ennyire szar...
-
jano_77
nagyúr
Mission
bj.260 - LT-14 - 6K spot
Csata végén szakaszom: 5.954 spot!
(végre elfogadták a meghívót, de sajnos nem a jó embereknek küldtem el. nekem volt 4.116)(#141408) kchryss: és ezt hol indítod el, hol kell kiválasztani? Mert a Csata gomb mellett nekem nincs ilyen lehetőségem!?

-
kchryss
veterán
Jött egy csomó küldetés a játékba amiket torna módban lehet megcsinálni: Tournament csata küldetések (07.03-12.31)
Ha valakinek elege van a randomból és tét nélkül akar szórakozni annak jó alternatíva lehet faceit-en kreditet farmolni miközben ezekkel a küldetésekkel is halad.

Easy Gold, Easy Life ladderek egész délután és este mennek. Solo játékosként is lehet nyomni. Kiválasztod a 7v7 - 7/54 formátumot és be fog tenni egy 7v7 csatába. -
kchryss
veterán
válasz
szbalogh
üzenetére
Két tank közül választhattál: van a T26E5 és a T26E5 P. Előbbi álcafestés nélküli, neked kell lefesteni, utóbbi pedig egy speciláis álcafestéssel rendelkezik és te nem tudod lefesteni.
Ha logikusan lenne megcsinálva akkor az előre festett verzió is +5% camo bónuszt adna. De mivel a wg-ről van szó, természetesen nem logikusan csinálták meg. Ahelyett, hogy +5% bónuszt adna az a festés is, inkább úgy oldották meg, hogy arra a tankra semmilyen festés bónusz nem vonatkozik cserében megemelték az alap camo értékét. Mivel az alap camo érték szorzódik mindenféle módosítóval (legénység camo skillje, bia, venti, kóla) így a két tank camo-ja teljesen eltérően viselkedik.Alapból camo skill nélküli legénységnél a festetlen sima verziónak rosszabb a camo értéke, mint P verzióé:

Ha lefested a simát, de még mindig camo skill nélküli legénységgel nézed akkor megfordul a helyzet:

Aztán minél magasabb a legénység camo skillje és több a módosító (venti, bia, kóla) annál jobban behozza a hátrányát a P verzió. 100%-os camo skill, bia és venti esetén pl már jobb:

Régebben a sima verziót jobban megérte választani, mert volt egy kis páncél plussz a torony egyik oldalán, de lehet hogy ezt már javították, mert tanks.gg szerint már egyformák.
The T26E5 Patriot missing armorHa írsz a supportank akkor egyébként ingyen cserélik a simát P verzióra vagy a P verziót simára.
-
zodo
nagyúr
Július cikk már kint volt 1-én a wg oldalán.
Szerintem óvatosan a "Summer Sales" ábrándokkal.
Én még nem láttam a szokásos 15, 30 és 50% nagyobb mértékű engedményt és ismerve őket, nem is várok többet valamint a jövő hónapban lesz szülinap és gamescom is amikor nagyobb kedvezmények szoktak lenni. -
jano_77
nagyúr
válasz
po1son
üzenetére
Lehet, hogy szbalogh egy kicsit elkapkodta a vásárlást:
"Nyári kiárusítás
Július 7-től 17-ig a legnépszerűbb prémium tankok lesznek leakciózva, ráadásul a magas szintűek is olyan mértékben, amilyet még nem láthattunk a játék történetében!"Én sajnos valszeg lemaradok a marathonról - mert gyanítom megint olyan lesz, hogy minden nap kell majd teljesíteni egyszer a küldit - és megyünk nyaralni, tehát egy hét kiesik az biztos, így én az utolsó két 7végére pályázom a x3 és x4 szorzók miatt főként:
"Hétvégi ajánlat: DunkirkA július 22-24-i hétvégén az új Dunkirk film premierjét 4x-es első napi győztes XP-vel és egy speciális küldetéssel ünnepelhetjük.
Hétvégi ajánlat: XP láz!Július 29-31. között minden az XP-ről fog szólni: 3x-os napi első győztes XP, kedvezményes XP → free XP váltás és XP küldetés sokasága."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asus TUF A15 FX506 - 15.6" Full HD 144Hz - Ryzen 5-4600H - 8GB - 512GB - Win11 - GTX 1650 Ti - HUN
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- HP Victus Ryzen 7 8845HS /16GB DDR5 RTX 4060 / 1TB / 144Hz
- MSI Thin GF63 12VF RTX 4060 / 144Hz / SZINTE ÚJ!
- Apple iPhone 13 Mini 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

(IS-3, AMX 50 100, Patriot, obj416)
)

(ha lesz hely még)

bj.260 - LT-14 - 6K spot