Hirdetés
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz Stanislav84 #141598 üzenetére
nekem megvan mindketto igy nem kell grindelni
youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
Stanislav84
tag
válasz dokee78 #141595 üzenetére
Legutóbb buffolva lett a T-34-85M és mit nem mondjak elég jó lett. Szóval mindenképp megéri kifarmolni. Így egy kicsit sajnálom, hogy most nemrég megvettem a Rudyt, de ezt én is meg szeretném szerezni.
Amit láthatsz még, hogy a 34-85M-nek a mobilitása a legrosszabb (talajellenállási értékek figyelembe vételével), cserébe viszont a legjobb a DPM-je és a test páncélja is kicsit jobb. De túl nagy különbség nincs.
szerk.: Látom már más megelőzött tanks.gg linkkel.
[ Szerkesztve ]
-
dokee78
félisten
Gondolom ahogy telnek a napok,azért egyre nehezebb lesz ez a küldetés sorozat?
Ez a T-34M ugye csak skinben más,mint például a T-34 85 vagy a Rudy?
Tehát adatok ugyanazokat? -
lacibacsi
addikt
válasz notika77 #141593 üzenetére
Ezt a dolgot teszteltem februárban!
Csak a kedvezményes árban számolt gold-ot kapod meg...
Viszont, ha a mai ajánlatot kigrindelted a nagy tankcserénél (AX), akkor vélhetően kreditben kapod meg a teljes árát kompenzációként.
[ Szerkesztve ]
Az öregséget onnantól kell számítani, amikor a punci már büdösebb a munkánál.
-
Stanislav84
tag
válasz Viktoár #141590 üzenetére
Van köze a látótávnak a teljesítményedhez, ha ki tudod használni a látótávoddal járó előnyöket.... például megfelelő álca értékkel majdnem biztosan tudhatod, hogy előbb észreveszel valaki jó látótávval, mint ő téged... és ha ismered az ellenfeled látótáv paramétereit (vagy legalábbis megbecsülöd), akkor tudod úgy lőni az az ellenfelet, hogy ő az istennek sem fog téged szpotolni. Különösen igaz ez pár jó álcaértékű TD-re is... (főleg ha a mobilitásuk is jó)
Jó játékosként, minden előnyt igyekszel kihasználni az ellenfeled ellen, és igen, ez a látótávra is vonatkozik. Nagyobb látótávval, mint 445m például a felderítő köröket járó könnyű tankokat is könnyebben felfedezed, és a kiiktatásuk sokszor kulcsfontosságú egyes pályákon.
-
Viktoár
addikt
válasz jr1994 #141580 üzenetére
Köszönöm a válaszod.
Azonban kiegészíteném a mondandóm.Először is ahogy írod megtévesztő a megfogalmazás a látótávot illetően. Inkább az a furcsa hogy sokan meg sem kérdezik hogy akkor ez most hogy is van?
Másrészt a látótávnak mi köze a csatában nyújtott teljesítményhez? Ha látom úgy is lövöm,most az elméleti része érdekelt (ugyanis gyakorlatban semmi sem működik úgy) mert zavaros a megfogalmazás.Pár játékos (a lengyelek nem azok ) arra sem képes hogy időnként (elég sűrűn) ránézzen a minimap-ra.Azokat fikázom akik 0 sebzéssel hullanak el,pláne top tierként.Vagy végignézik hátulról az 1vs4 szituációkat abban bízva hogy majd megnyerjük a csatát.
Tegnap ilyen szakaszokat kapott a csapat,öröm volt velük a játék. Gondolom ma hogy elolvastam a válaszod biztosan sokkal jobban fogok játszani.Az helyzet hogy nem tudlak hova rakni. Válaszolsz a felmerülő kérdésekre mint egy rendes ember, de valahogy mindig belecsempészel egy összefüggéstelen megjegyzést amivel csipkeded a másikat.
Üdv:Viktor
-
adamgreen
senior tag
Maraton első nap :
Menj 5 random csatát Nyerni se kell.
-
lacibacsi
addikt
válasz adamgreen #141585 üzenetére
Miért vagy ilyen rosszindulatú. Erről szó sincs! A shop-ban ugyanis 13 db T8 tankot lehet kapni, de az akció csak 10 napig fog tartani. Vagyis hazugság, hogy az összes régi tankot újra eladják. Három kimarad a sorból...
Shop update: Aki nagy tételben akar aranyat venni, ajándék fun tankkal, az ne hagyja ki EZT a lehetőséget!
(#141587) adamgreen: Szerintem a folytatás sem lesz (lehet) nagyon húzós. A Pilot sem volt nagy kihívás, pedig az T8 tank ez meg "csak" egy T6-os...
[ Szerkesztve ]
-
lacibacsi
addikt
-
balintka
addikt
Aslain mod-ból mit kell telepíteni, hogy a töltőképernyőn és a játékban kiírja a játékosok nevei mellett a statisztikákat?
-
jr1994
addikt
válasz Viktoár #141579 üzenetére
Az hogy 445m-ig az ebben a formában megtévesztő, mert a látótávod lehet nagyobb 445 méternél, de csak azon a körön belül veheted észre az ellenséget. Megnézted az előző videót amit linkeltem? Jöhet a következő.
Amúgy érdekes hogy másokat fikázol amikor a játék működésével sem vagy tisztában
WoT: mennyeibajnoksag --- "Az a meta, hogy a botok hülyék"
-
Viktoár
addikt
Ez a csigaszem nekem nem teljesen tiszta.Azt írja hogy 25% látótáv maximum 445m-ig.Ezt az jelenti hogy maximum 445m-ig fogok ellátni vele? Vagy az alap látótáv lehet max 445m és ehhez jön a 25% látótáv?
fradi81
Óóó én örülnék ha csak egy lenne, de szakaszostul kapom őket.
Előbb raktam be képet egy magyar szakaszról,nos ezúttal egy elit német bandát kaptunk.
[ Szerkesztve ]
-
kchryss
veterán
Nagyon op lett a type 64 az új mm-mel.
És brutális módon ontja a wn8-at. Ez mondjuk a mostani wn rendszer hibája.
-
fradi81
veterán
Egy gyökér volt a csapatomba, hogy nem látszik róla semmi adat?
moto g72, Ninebot d28e
-
superfly2
tag
Sziasztok!
Itt egy jó kis replay a TVP T 50/51-el, gondoltam megosztom veletek.[TVP T 50/51, Pilsen, 6.7k dmg, 2.2k spot]
Itt pedig egy jó kis ranked meccs Fv215b heavy-vel
[ Szerkesztve ]
-
Emu
őstag
tárgytalan sikerült.
[ Szerkesztve ]
-
emre
veterán
válasz Viktoár #141549 üzenetére
Az itt nem szokás
(#141544) polgi803
Az legtöbb orosz (medek is) érzékeny a bal oldali első 1-2 görgő közötti lövésekre. (bocs, csak ezt az ezer éves screent találtam, de a löveg irány kivehető mit kell rejteni.)
(#141563) notika77
Nekem küldtem emailt, Te még nem kaptad meg?
[ Szerkesztve ]
"Ha minden csődöt mond csak a tényeket tudomásul venni képtelen fafejűség menthet meg bennünket."
-
h1mpi
félisten
A teszt szerveren már számolja kreditben a stunt sebzést? Mert a 10-es BC-vel így is mínuszos minden kör...
Remélem adnak egy kis buffot majd az atyknak, mert szerintem kicsit túl tolták ezt a nemsebzést...Fully electric lifestyle!
-
po1son
addikt
Új gyakorló mód: link 9.19.1
4 leckéből áll, aminek a legvégén vizsga csata van. Ennek során 15 bot ellen mész 14 bot csapattárssal. Ha nem sikerül győzni, újra lehet próbálkozni.
A végén a jutalom 500 gold és 3 prémium nap.
A kezdők, és a régebbi játékosok közül azok, akik még nem végeztek a régi gyakorló móddal a 9.19.1 előtt, megtarthatják az oktató mód során szerzett jutalmakat: Pz.Kpfw. 35 (t), és T-26, 1 db 100%-os legénységi tagot kifejlesztett 6. érzékkel, XP, kredit, gold és prémium nap. by bittus.wot[ Szerkesztve ]
STEAMID/WOT nick: po1son_
-
notika77
senior tag
Nem tudja valamelyikőtök hány órakor volt ma a ban (1625 friss és 605 végleges)?
-
h1mpi
félisten
válasz dokee78 #141560 üzenetére
Megnéztem tesztszerveren az S1 sokkal jobb, mint az UDES03. Igaz lassabb, de pattint és amikor le van eresztve a hidraulika is egész jól mozog.
Más: mivel lehet kikapcsolni, hogy lövés után ne kapja felfelé az ágyút sniper módban?
[ Szerkesztve ]
Fully electric lifestyle!
-
galervin93
addikt
válasz h1mpi #141554 üzenetére
Nem az a lényeg, te is tudod nagyon jól.
szerk.: po1son, vicces. Nekem még nem jött össze hasonló, pedig szoktam próbálkozni, legutóbb a fostalicska Párizsban próbálkoztam kínomban ilyesmivel, de nem jött be. De van helyette más, kis kellemetlenkedés 20 mp után.
[ Szerkesztve ]
Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!
-
po1son
addikt
Szegény tvp-ét kicsit megaláztam, ha ez még az életembe is került link.
STEAMID/WOT nick: po1son_
-
dokee78
félisten
Nem tudom mekkora akció lesz holnaptól,de ha jól gondolom csak a fejlesztési ágban lévő tankok lesznek.
T-54-el szemezek,de félek,hogy olyasmi,mint a T-44,ami számomra elég szar volt.
Ez is fog Buffot kapni mostanában?
Átütésre gondolok.Bár az STRV S1 nagy vágyam.
-
Jadro
veterán
Megint sikeresen elcsesztek valamit, ismét felugrál a ping. Múltkor már rendbe rakták a szervereiket, de ismét valami szar. Asszem hanyagolni fogom ezt a szarkupacot, mert ez így ismét idegesítő.
Samsung Galaxy S23 8/128 Green
-
polgi803
őstag
-
törölt tag
válasz polgi803 #141544 üzenetére
polgi803
Sokat játszom IS-3-ban és kaptam én is néhányat már (amióta viszont van biztonságos elhelyezés skillem, azóta nem robbantam). Adni viszont rendszeresen adok másik IS-3 tankoknak lőszerrekeszt, ami fel is robban... nem nehéz, ha már sárga és nem tudja / akarja javítani.
d500hudt
A jobb elején van az egyik rekesz, jól emlékszel.
[ Szerkesztve ]
-
polgi803
őstag
Is3-nak lőtt már valaki ammot? Be lehet lőni hogy pukkanjon?
-
po1son
addikt
-
po1son
addikt
EU szerveren volt egy újabb bann hullám.
1,625 játékos kapott egy hét pihenőt.
605-en kaptak végleges kitiltást.STEAMID/WOT nick: po1son_
-
Viktoár
addikt
válasz jr1994 #141527 üzenetére
Akkor világosíts fel hogy mi volt a baj a találattal hogy ne lepődjek meg legközelebb?
Mondjuk a következő lövés szintén a su101-re célzáskor akkora misset csinált 50 méterről hogy a fejemet fogtam.Simán a földet lőtte,szóval be volt "biztosítva" a su.
[ Szerkesztve ]
-
DonCosta
tag
Nekem akkor jött személyreszabott ajánlat amikor egy hónapra szüneteltettem a játékot. Rögtön jött az ajánlat és nálam be is talált mert megvettem és játszok azóta is Persze nem tudom, hogy van-e összefüggés a kettő között...
galervin93 Nekem is jól jönne egy-egy ilyen videó kommentárral, hogy itt mi miért történik, mi a gondolatmenet stb. Néztem videókat meg próbálkoztam, de én sem voltam még a közelében sem a 4k spotnak. (végül az Arty-s küldetéssekkel lett meg a Stug IV)
Könnyű tankból Chaffe és T37 van te nagyon kutyaütő vagyok ezzel az osztállyal. Mással sem vagyok jó, de ezzel a többihez képest is siralmas. -
zodo
nagyúr
válasz h1mpi #141515 üzenetére
Én is most kaptam egy ilyen 3x ajánlatot.
Pont jókor jött mert épp akkora sz.p. rolleren vagyok mint a ház.
Szokásos pl obj.140 kurszki 50k xp küldihez 1 azaz egy szorzós csata hiányzik de lejárt az idő.
Minden csatában, bármivel megyek csak pislogók meg mellé lövők.
Ami bosszant hogy fél éve végre elértem a total 51% -ot aztán egy pillanat alatt visszaestem 50.50%-ra.
Jelenleg 9913 csatám van tehát az elmúlt 2387 csatával később még mindig nem értem vissza 51%-ra úgy hogy sokkal jobban játszok mint akkoriban. (kék és lila napok, akkor csoda volt a zöld)
Múlt héten végig 50.89 és 50.92 közt voltam ~80 csatán keresztül most megint roller 50.85%
Hol a hosszútávú 50% kiegyensúlyozás, pluszos mm és rngszerk:
30%-os kupont és prémium tank (SP) kedvezményt is kaptam, mikor nem volt kártyán pénz és nincs két éves a profilom.
[ Szerkesztve ]
-
h1mpi
félisten
Eldöntöttem, ha TVP 50/51-el megyek csak full heat. Elképesztő, hogy egy tárral pattanok az oldalt keresztbemenő E100-ról... Mintha 180-as pennel lövöldöznék. Értem, hogy op a reload, de akkor is nem kell a folyamatos -25% RNG...
-
Viktoár
addikt
Szerethető a játék amikor a 310-es pennel a su 101-ről pattogok. Jön velem szembe és generál egy lepattanót. De hogy?
Játszik az ember t10-be hogy ne kelljen szopni a +2 tierrel de elintézi máshogy a cumit. Ilyenkor elfog az érzés hogy csak bábok vagyunk a játékban.
-
Viktoár
addikt
Haljak meg ha értem ezt a faceit cuccot. Már 22 perce várok hogy történjen valami ezzel a 7v7 -el de semmi.
Ilyen ritkán vannak meccsek vagy mikor indul el?
-
lacibacsi
addikt
válasz galervin93 #141521 üzenetére
Jogos. Nem mondtam, hogy aktív spot esetén a 'W' gombot tilos felengedni. Ha felspotolnak és megállsz, akkor game over...
-
galervin93
addikt
válasz lacibacsi #141514 üzenetére
Hm. Szerintem az aktív szpot esetét szpotolódhatsz, a lényeg inkább az, hogy mindig legyen menekülő útvonala az embernek. Persze ez ön- és közveszélyes mutatvány :-), de én Prokhorovkán szinte csak így megyek. No meg nem árt, ha nem csak a hatodik érzékre támaszkodik az ember. Ritka az, hogy lighttal menet közben kiszpttol valaki, akit te nem látsz, magyarul fel lehet készülni arra, hogy ki és mikor vesz észre. Persze ki kell ezt tapasztalni, de egy idő után az ember jó eséllyel érzi, hogy mikor látták meg és mikor nem, és mire a lámpa villan, már rég visszahúzódtam, de közben villantottam az ellent.
Ha meg van felderítetlen light vagy más jó látótávú/álcájú gép az ellennél, akkor óvatosan meg kell próbálni"megláttatni" magad. Ha villan a lámpa, akkor tudod, hogy ott van valaol, és mivel sok bokor nincs, néhány jól irányzott vaklövés segíthet.
Nehéz ezt igazából így átadni, könnyebb lenne egy videót kommentálni.
Ha futok valami ilyesmi kört, ahol ezek jól tettenérhetők, lehet megpróbálok összedobni egy ilyet.Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!
-
h1mpi
félisten
Most kaptam egy olyat, hogy prémium tankkal a következő 100 győzelemre tripla xp-t kapok...
-
lacibacsi
addikt
válasz (baphomet) #141511 üzenetére
Nem árt a jó legénység. Parancsnoknak és rádiósnak látótáv növelő skill nagyon ajánlott. A biztonság kedvéért meg természetesen a parancsnoknak lámpa!
Jó ha a tankodon van álcafestés. Ha passzív spot-ra akarsz menni, akkor álcaháló + csigaszem, ha aktív-ra, akkor távcső mindenképpen legyen. (Legénységnek BIA, tanknak venti további előnyt adnak)
A "spotolós" pályákon vannak jó kis helyek, ahonnan passzívan felderíthető a fél ellenség. Csak időben kell odaérned, nehogy te legyél az első, akit kiszúrnak odaátról. Ha passzívan spotolsz, akkor légy türelmes! hiába tiszta a cél, ne lőj! Ebben az esetben ugyanis kockáztatod, hogy igen gyorsan kiszúrnak téged...
Aktív spotnak meg az a lényege, hogy úgy kell megközelíteni az ellenséget, hogy a te látótávod már elérjen az ő feltételezett helyükig, de téged még ne lássanak meg. Ehhez segítséget adhat a minimapon megjeleníthető dinamikus látótáv kör (azt hiszem csak XVM-mel megy, de nem biztos...)
A map rotáció sajnos nem az igazi, de ha bejön Malinovka, vagy Prokhorovka, akkor sima ügy ez a küldi Chaffee-val is. De jó lehet még Steppes, Westfield, Sand River is. De bárhol összejöhet, ha a csillagok úgy állnak. (A T28 HTC LT-15-ös nekem El Halluf-on sikerült...)
Ja és a sablon szöveg: keress videókat youtube-on, amik bemutatják az aktív és passzív spot "módszerek"-et!
[ Szerkesztve ]
-
jano_77
nagyúr
válasz (baphomet) #141511 üzenetére
Obj.260 esetében ez már 8K lesz!
"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
lacibacsi
addikt
válasz (baphomet) #141508 üzenetére
A Chaffee tökéletesen elegendő erre a küldetésre. Csak az alkalmas pályát kell megvárnod és nem árt, ha a saját csapatod nem félbotok gyülekezete. Aktív és passzív spot-tal is összeszedhető. A csata elején csak spotolj, vigyázz a bőrödre, a végén (amikor az ellenség már kivérzett) futhatsz egy-két sebzős kört is.
[ Szerkesztve ]
-
(baphomet)
tag
Sziasztok!
Van ez a felderítős küldetés a stug-nál, hogy a felderített meg az okozott sebzés érje el a 4k-t.
Hogy a francba kell az megcsinálni?
Jelenleg a Chaffe-vel szenvedek -
Warton
őstag
Háromszoros szoptatás artyval
http://wotreplays.com/site/3688866#winter_himmelsdorf-warton-g_w_tiger_p
wz-132 kirongyol a sarkon azt hiszi free kill: BUUUM
E-25 azt hiszi ő a jani, belémrammol, aztán a saját csapattársa kilövi
Rhm szintén azt hiszi ő a jani: BUUMMMMHárom hónap óta az első vicces játékom artyval, ahol végre nem én szopok ezektől az OP lájtoktól, meg td-ktől.
Kompromisszummentes linux gaming.
-
(baphomet)
tag
Sziasztok!
Használja valamelyikőtök a Jimbo féle crosshair mod-ot?
Hiába másolom be nem működik. Mi más kell még csinálni hogy jó legyen?Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest