Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- CES 2026: Android és iOS kompatibilis nyomkövetőt hozott az Anker Eufy
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- MIUI / HyperOS topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- CES 2026: Így söpört be a Garmin öt innovációs díjat
- CES 2026: olcsó, kompakt, többportos GaN töltőt kínál a Lenovo
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dokee78
félisten
válasz
Razermazer
üzenetére
Type 64-el beáll a pálya sarkába kempelni.
Nem lengyel volt,hanem német.
Szépen szóltam neki 3-szor,hogy menjen spottolni.
Utána elkezdetm rá lőni,majd jött a bann. -
WOT-H-A-C
veterán
válasz
h1mpi
üzenetére
Az utolsó 50k free tp-t a 110 nagy lövegére költöttem. Aztán mentem vagy 20-30 csatát vele és azt is eladtam, mert féltem, hogy szét rúgom a gépet. Nagyon nem ment, pedig a csatáim nagy részét heavy-vel mentem. A nagy lövege is jó volt pedig.
Az orosz med vonalon a t54 vissza tartott, hogy folytassam. Talán majd egyszer.
Ide Topikgazdának olyan ember kell aki lelkes. Videókat néz, olvas és híreket, akciókat stb.. oszt meg ez a minimum. Én már ehhez túl kiábrándult vagyok. Nem lemnék jó Topikgazda.
Most is csak teszten bohóckodunk.Jut eszembe, 183 Béla kapott valami secret buffot? Most minths sokkal élvezetesebb lenne vele játszani, mint mikor eladtam. Pontosságra gondolok, sokkal több skuló talál be , mint amire emlékeztem.

-
WoodrufF
tag
VK 168.01 p -ről lehet tudni mikor jön a játékba ?
2,5 év alatt egy fillért nem költöttem a wot -ra, de már nagyon szeretnék!
-
Tarill
őstag
szerintetek mik várhatóak ebbe a nyári naptárba? larr 40t? vagy csak az állandó tankkínálatból lesznek?
-
po1son
addikt
válasz
h1mpi
üzenetére
Amíg nem jött defender, patriot és barátai, addig egészen jókat lehetett vele játszani.
+ Manapság már nem kedvez neki az állandó tier 9-10 MM, sok autoloader és a buffolt scout tankok.
Régen kezdő játékosként +1500 felett volt vele az átlagom, jelenleg jobb játékosként már csak gold-al tudnám ezt elérni. -
jano_77
nagyúr
ismeri vki ezt a két fasz gyereket!? sajnos magyarok.

megpróbáltak meggyőzni, hogy mekkora statpadder vagyok és hogy azért nem játszom 10-es tankokkal, mert hülye vagyok hozzájuk. Ha ők mondják, biztos úgy is van, de a kislányomnak is több esze van mint Nekik együtt! A chat-et nem fotóztam le, mert túlságosan is hosszú volt és nem fért volna bele a képbe.
Biztos vannak vagy 12 évesek.Jaaaa.....onnan indult, hogy az első 2 percben már mindketten a garázsban voltak light-al és én voltam a fasz, mert nem segítettem Nekik.
-
h1mpi
félisten
Ez a T-44 igazán remek tank

- nincs páncél, szar ágyú, kis alfa
Nem lesz orosz 10-es medem...
-
Viktoár
addikt
Nekem nincs üres garázshelyem.Ha végigcsinálom a maratont akkor így is bekerül a tank a garázsba? Jár hozzá garázs hely?
-
-
GeneraL_XTX
veterán
Fuhúú kaptam az 5 éves WoT "évfordulónkra" egy bármire felhasználható 30%-os kupont a WG-től.
És igen, a már 30%-al leakciózott prémiumokra is még -30%

istenem kerüljön be 6 napon belül az strv

-
Dr.Én
veterán
válasz
galervin93
üzenetére
Én megprobálom végig csinálni, ezen maratont..ez most elég könnyűnek látszódik..de biztos lesznek nehéz napok!!!
én idén még pecázni ki se jutottam...

Aztán görbüljön a bot
-
galervin93
addikt
válasz
po1son
üzenetére
T49 (illetve immár Sheridan is) trollal popóba...
Gyorsan lelohad az a mosoly a pattogós td-kről. :-)Sajna nekem a maraton felejtős, most kiesik három nap, plusz a végén nyaralni megyek, kb. 10 napot tudnék teljesíteni... Persze ha gép elé jutok sz aznapi biztos meglesz, de nem hiszem hogy tokent vennék, ott a Rudy a garázsban, elég egy ruszki med.
Ez a hónap kb. ki is esik nekem ezzel, remélem viszont augusztusban lesz T8-10 eksön, lenne mit bevásárolni...Holnap hajnalban pedig irány a vízpart, reszkessetek csukák!:-P
-
po1son
addikt
válasz
Stanislav84
üzenetére
Nagy élmény lesz majd szenvedni 3-4 darab E3 vagy T95 ellen...

-
Stunts666
őstag
Ajándék invite code érdekel valakit? Csak új accountal működik.
"Pz. S35 prémium harckocsi, egy garázshely, ezer arany, három nap prémium előfizetés"
-
jr1994
addikt
válasz
(baphomet)
üzenetére
Akkor lesz spot sebzésed, ha egy csapattárs, aki nem látja az adott tankot, lövi azt amit te éppen felderítesz vagy leláncolsz.
Szbalogh: ez nem semmi, grat!
-
adrian360
őstag
válasz
(baphomet)
üzenetére
gondolom berohantál meghalni 10 másodperc alatt, majd 5 perccel később kilőtték őket. ekkor nem számít a felderítés ...
-
h1mpi
félisten
válasz
(baphomet)
üzenetére
Nem lőtték őket a botok
-
(baphomet)
tag
Sziasztok!
Most mi a baj?
Felderítettem 9 ellent és csak 98 lett a sebzés a közreműködésem által.
Ezt nem értem
-
zodo
nagyúr
Visszatér a jó kedv. Hihetetlen hogy napokig mennyire bamba tud lenni az ember de többségében képes 1. osztályos körökre akár +2T -ben is. kép
(#141578) kchryss
Gratu!
(#141583) adamgreen
Az hogy jött ki ha a két csomag közt ~2.800ft a különbség.

Személyes tartalékot nem számoltam mert rogyásig van a padlás.Amúgy szerintem ma már nem rúg labdába ez a med, lassú és pontatlan.
(#141619) Balesz1899
Igen, kicsit többet kellett tenni a maxért.
Lehet itt is egy-két nap mikor többet kell ülni a gép előtt.Mondjuk jó lett volna beváltani a már megszerzett 26 db acél fókát.
Kíváncsian várom mikor és mire lehet majd beváltani.(#141637) inferno88
Szerintem mint mindig, eladási árát kreditben.
(#141641) szbalogh
Szép teljesítmény, gratu!
(#141643) Stanislav84
Mind jó, végig az ágon (mondjuk X-el még nincs sok csatám) de mindet szerettem pláne a 8-as Pershing-et.
(#141644) Tarill
Azokra amit a prémium shopban találsz mert csak ott tudod beváltani.
-
Tarill
őstag
Üdv! 4 éves lett az accom, kaptam egy 20% os kupont azt be tudom váltani ingame goldért megvehető tankra is?
-
KisApám
addikt
Teszt szerver, Skorpion G - BIA, álca, álcaháló - és szinte mindig azonnali felspotolódás 350 méter környékén... ekkora szar álcát még nem láttam TD-n (TIER VIII-ason).
-
Stanislav84
tag
Az augusztusi top of the tree-ben a TD-é a főszerep.
ITT lehet szavazni. Strv 103B és az amerikai T110E3 az esélyes.
-
(baphomet)
tag
Sziasztok!
A stug-ból az LT15-öt segítene valaki megcsinálni?
Nem akar összejönni
-
HellGreg
őstag
Sziasztok, ha már megvan a T34-85M, de megcsinálom a küldetéseket, akkor kapok valamit a napi jutalmakon kívül?
-
Viktoár
addikt
válasz
Stanislav84
üzenetére
Pedig de szíp lett volna.

-
Viktoár
addikt
Ha minden nap megcsinálom a maratoni küldetést akkor lesz 18 tokenem.Ebből 13-ért jár a T-35-85M a maradék 5 tokenért meg kapok 1450 aranyat?

jr1994 Az eredményen nem változtat ez igaz.
Néha azért kikívánkozik belőlem ez az idegesség ami a sok meccs alatt összegyűlik. Egy-egy csata baromira fel tud idegesíteni.Nem a 15-0 meg társai mert ott tényleg nagy negatív rnggáz van.
Inkább azok ahol ténylég számít az a 2-3 lövés amit az istenbarma nem ad le mert nem látja át a szituációt.Inkább bújkál meg elhúz a levesbe.Szerintem ezekkel a játékosokkal az a baj hogy nem merik felvenni a lövést.Ül a nagy büdös nehéz tankba és nem mer kinézni az 1 lövéses spotterre.Inkább elnézi hogy folyamatos spot alatt van a csapat. Ez az egyik dolog amitől őszül a halántékom.

-
törölt tag
válasz
adamgreen
üzenetére
Szerintem erre vonatkozóan elég sokan ríhattak náluk (ami a nyerési kényszert illeti), hiszen az nem csak rajtad múlik. Tehát nem korrekt feltétel.
Komolyabb jármű esetén el tudom fogadni (legfeljebb nem jön össze, na bumm...), de egy ilyen kicsi tank esetén jobb, ha nem erőltetik.

-
Balesz1899
aktív tag
válasz
galervin93
üzenetére
Én csak a "nem lesz 5k XP-nél nagyobb feladat, mert csak T6" felvetésre reagáltam

-
galervin93
addikt
válasz
Balesz1899
üzenetére
8-10 gép szorzózása, azért az sem egy világrengető feladat...
Sajnos legtöbb esetben tudás nélkül, csak "játékidővel" is teljesíthetőek ezek. Egyszer remélhetőleg majd behoznak skillt igénylő küldetéseket is (mint pl. a személyes küldetések nagyobbik hányada). -
fradi81
veterán
válasz
zsolthee
üzenetére
hello
Átlagos 8-as prém, az ilyen helyzeteket szereti a jó gundep miatt, az ágyúja jó, dpm gyenge, de ilyenkor az nem számít, pattintani is tud a tornya/beforgatott eleje. Szerintem jó vele játszani még ha nem is tartozik az op prémek közé.
-
Emu
őstag
válasz
zsolthee
üzenetére
Ha még kapható a Patriot akkor inkább azt ajánlom.
Elég jó buffot (sebesség, mobilitás) kapott az FV, de ezek az új op prémek ellen nincs sok esélye. Ha stílusba hasonló tornyozós tankot keresel akkor a fent említett patriot, ha mindent kibíró heavy-t akkor meg ki kell várni még kapható lesz a defender újra.
-
zsolthee
senior tag
Sziasztok!
Régóta szemezgetek az FV4202-vel és most elég jó áron van. A mai környezetben megállja a helyét? Mi a pro és kontra? Vélemény?
Köszi!
-
Emu
őstag
válasz
Stanislav84
üzenetére
& BÁ Nutrition:

Akkor csak dpm miatt lesz használhatóbb, ha lesz lehetőség kihasználni.
-
szbalogh
addikt
válasz
Stanislav84
üzenetére
Hát az elég durva. Mezőn be lehet forgatni úgy, hogy 150+ üti csak be. Vagy sarjon ha a torony is kint van az elejére 200+ kell
GoTRex: van egy csomó küldetés. A rankedre is járt. Venni nem érdemes. Mindig van valami küldetés amire jár.
-
GoTReX
őstag
Sziasztok
Mi a legegyszerűbb/olcsóbb módja garázs hely bővítésére? Teljesen tele vagyok, és nincs szívem eladni semmit.☺
-
Viktoár
addikt
válasz
Stanislav84
üzenetére
Van amiben egyetértünk de ezt a témát ezzennel lezárom mielőtt vérfürdő lenne.

jr1994: Legközelebb megdicserém azokat akik 0 sebzéssel segítik a győzelmet.

-
Stanislav84
tag
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
Azért 1,5 millió kredit is jól jön...

(#141601) Emu
T34-85M: 75/45/45
Rudy: 45/45/40
-
jr1994
addikt
válasz
Viktoár
üzenetére
Nem tudom minek írtam, igazából fölösleges volt. Aki eddig is a csapatát meg a játék működését szidta (ez utóbbit néha jogosan, most nem arról beszélek), az ezután sem fog mást csinálni. Akinek nem inge...

Amúgy valami elszaródott a gépemben, úgyhogy remélem hogy nem lesznek sokkal nehezebbek a maraton küldetések, mert akkor a laptopról is meg tudom csinálni 20 fps-sel.
-
válasz
adamgreen
üzenetére
Mint ahogy a WG, én is sokszor leírtam már, hogy amiért pénzt kap a WG (veszed vagy más veszi neked ajándékba), azért te aranyat kapsz, szemben azzal, ha nyered, küldetésért kapod, kódot írsz be stb.
lacibacsi: Köszönöm, erről lemaradtam vagy csak simán elfelejtettem.

ui.: egyébként nem érint, még kitartok a decemberi nem adok a WG-nek több pénzt elhatározásomnál, de néha megingok

-
Emu
őstag
válasz
Stanislav84
üzenetére
Mennyivel vastagabb a T34-85M páncélja? (Munkahelyről nem érem el a tanks.gg-t)
Az alap tankkal is elég jól lehet sidescrapelni, csak ne a tornyot lőjék. Ha esetleg kapott még 10mm páncélt az oldalára, akkor istenkirály
Új hozzászólás Aktív témák
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Xbox tulajok OFF topicja
- Fotók, videók mobillal
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Gumi és felni topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lightyear - befektetési app
- BestBuy ruhás topik
- További aktív témák...
- HP Pavilion Plus 14-ey0155ng Ryzen 5-7540 / 16GB / 512GB FHD+ Garancia
- Eladó Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 8 prémium üzleti ultrabook, WQHD kijelzővel!
- Samsung Galaxy Book3 X360 (NP730QFG-KA2HU) 13. gen i7 / 16GB / 512GB Új x360 touch
- ASUS X455L LAPTOP i3-5100U 12GB!! DDR3 GeForce 820M 2GB 128GB SSD
- ASUS X541U LAPTOP i3-7100U 4GB DDR4 GeForce 920M 2GB 256GB SSD ÚJ AKSIVAL!
- iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell S3221QSA 32 4K UHD Ívelt Monitor 27% ÁFÁS
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Zalman T3 Plus 400W
- HP Thunderbolt 4 kábel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

igaz ott chatbant szoktál kapni, szándékos volt vagyis idegesítő idióta, vagy véletlen?

Most is csak teszten bohóckodunk.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)