- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
IMIIKE1998
őstag
válasz
Necro Phil #143706 üzenetére
A neved alapján biztos jó tanácsokat tudsz neki adni.
-
jano_77
nagyúr
válasz
Necro Phil #142426 üzenetére
Én napokat, sőt, heteket csesztem el csak lightokkal emiatt a küldetés miatt, mire már nem is figyeltem rá és beadta. Tök véletlenül beyoloztam és sikerült mindhárom artyt felderíteni, majd meg is ölni.
#142432) balintka: köszi. Sajnos sok mindent megvettem.
a Liberté viszont szerintem jó tank, megéri az árát. Igaz már nem olyan mint mikor bejött és senki nem tudta hogy hol kell lőni.
(#142443) Dr.Én: én a másik ág 8-val sokkal kevésbé tudtam megbarátkozni. Annyira nem, hogy már 2x adtam el. Pedig tudom, hogy uniqmok bitang köröket mentek vele anno, és hogy durván jó az álcája, nekem mégsem jött be.
(#142445) ddt500hu: 6 lövésed volt?!
-
Dr.Én
veterán
válasz
Necro Phil #142423 üzenetére
nem tudok arról hogy kapott volna nerfet..még ha titkosat is...
még mindig nagyon túl jó tank..megéri megvenni...(#142425) po1son
A WG mindig is nagyon kedves volt ilyen téren...
a játék ma nagyon játszhatatlan... -
DaGuardian
tag
válasz
Necro Phil #140664 üzenetére
A T28HTC TD-15 küldetéséről jutott eszembe ez:
Száznál több csatát mentem az Strv S1-el, hogy mecsináljam, de vagy tízszer elakadtam 3700-3800 körül, égett is a pofámon a bőr...
Ez a Ferdinand-os gém 1v1 volt a végén, az 288 hp-m maradt, foglalás közben kutatott utánam távolról az ellenséges artillery, de a cap közepére nem lőtt. -
DVlad
őstag
válasz
Necro Phil #140670 üzenetére
21.21 sec
-
zodo
nagyúr
válasz
Necro Phil #140669 üzenetére
Köszi a véleményt!
Nem vagyok jó játékos, szintén heavy ágat nyúztam első körben csak a Szovjeteket.
Értelem szerűen a X-es medek is erről az ágról vannak de ezek állítólag túltoltak.
Brit medekkel pl Cromwell bot kategóriát képviselek (mondjuk anno full yolo-ban toltam) Comet -et csak a végére szeretem meg míg Cent I kicsit szenvedős volt nekem. -
dethroner
veterán
válasz
Necro Phil #140666 üzenetére
Korábban nagyon szerettem a stug 3-at, de eladtam és elindultam felfelé az ágon. Jgpz-z nagyon rühelltem, akkor sírtam vissza a stug-ot. Most hogy megvan a stug 4, ismét örülök, majdnem ugyanaz a feeling. Igaz, gyengébb kisebb átütés és sebzés, cserébe valamivel gyorsabb töltés. Alacsony profil, gyors és mozgékony, jól keres. Tetszik
-
dethroner
veterán
válasz
Necro Phil #140664 üzenetére
A Stug-ot akarnád megcsinálni? Szerintem egy küldetést kihagyhatsz, nélküle is megkapod a tankot, legalábbis nekem meglett. A lényeg hogy az összes többit, vagyis kitüntetéssel csináld meg. Nekem a light utolsó nem jött össze, nem sikerült összehozni a 4000 spotot, az összes többi megvolt, az egyik arty küldetés kivételével kitüntetéssel. Amint arra rámentem és megcsináltam a másodlagos feladatot is, beállt a garázsba a stug, bár a női harckocsizókat nem adta meg, gondolom azért mert a light-ból csak 14 küldetés teljesült.
-
Razermazer
őstag
válasz
Necro Phil #140654 üzenetére
Csak magadra számíthatsz
bár engem mindig küldenének előre hogy spotoljak a type 64-el, de azért hülye nem vagyok 70-el végigszáguldozom a vonalaik előtt ott a spot aztán keresek egy rekettyést(már ha van) és onnan spotolok tovább, a végén az általuk lefaragott nehéz dögöket kiiktatom.
Tegnap átrepültem egy jagdphanter felett és repülés közben osztottam, körbetáncoltam, hú biztos nem szeretett, meg is lett mint frag. Amikor én vagyok a jagdphanterben akkor annyira nem örülök ennek -
Emu
őstag
válasz
Necro Phil #139779 üzenetére
Nem kell ahhoz gyors rohadék, egy IS3 is simán körbetáncol, úgyhogy ne engedj közel senkit
-
válasz
Necro Phil #139699 üzenetére
Lassú és nincs tornya. Ez a kombináció jelenleg az instant halállal egyenlő.
(#139703) Emu: egyetértek
-
Puculo
aktív tag
válasz
Nekem nincs meg, de azért elfogadnám. Erős frontpáncél, és gyorsan is tölt. Ha jól tudom max Tier 9-ig van felrakva. Top tierben láttam nem egyszer brutál módon pusztított. 10% alatt volt, de a jagdpanzer IV-em goldra töltve felülről is pattintotta mindet El Haluf pályán.. Aki szereti a Td-ket szerintem jó kis dög.
-
Emu
őstag
válasz
Aki megveszi a JT8.8-t az megérdemli.
Jelenlegi metában kb. ingyen hp a másik oldalnak. Egy forintot sem ér, max. gyűjtőknek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell notebook topic
- Villanyszerelés
- Sweet.tv - internetes TV
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Marcona Thermaltake léghűtés jött HEDT processzorokhoz
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen okostelefont vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- OLCSÓ MONITOROK
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
- Microsoft Surface Book 3 - 15 col, i7, 32GB, GTX1660Ti
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest