- One mobilszolgáltatások
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tatararpad
őstag
válasz
#56474624 #68578 üzenetére
Az azért nem ilyen egyszerű. 4 szavatossági igény van, kijavítas csere árleszállítás elállás sorrendben, és ezeken a lépcsőkön végig kell menni valamint nem választhat olyat a fogyasztó ami aránytalan többletköltséget jelent a forgalmazónak. Azoknál a dolgoknál amik a kötelező jótállás alá esnek van 3 munkanapon belüli kötelező csere, ha a hiba akadályozza a rendeltetésszerű használatot, vagyis kb. nem működik. Vagy a szerződéses jótállasban a forgalmazó vállal ilyet, pl. a 3 napos pixelhiba garancia szokott egy ilyen lenni. Amúgy csak akkor tud elállni ha a kijavítá csere árleszállítás nem valósítható meg.
Abban a hszben sajnos kicsit pongyolán fogalmaztam, elnézést érte, mert feltételeztem hogy az akksi a kötelező jótállás aláesik, holott hősüknél nem.
-
trassher
addikt
válasz
#56474624 #68464 üzenetére
A jóval biztonságosabb rendszerről eddig is tudott mindenki mégsem lett siker. Lehet itt arra fogni hogy későn léptek be a az okostelefon piacra de akkor legalább látná az ember hogy igyekeznek felzárkózni. Nekem tényleg tetszik a rendszer, szeretem. Nem is volt még meg egyetlen egy telefonom sem 2 évig.
kolosanyi: Tökéletes nincs ez egyértelmű de azért mégis ott van az emberben hogy nem ugyanazt a "szolgáltatást" kapta a pénzéért mint mondjuk egy droid vagy ios esetén.
-
SOAD19
addikt
válasz
#56474624 #68411 üzenetére
Amit az áruházban látsz képet, az a Livesight funkció. Ezzel az utcán állva tudod megnézni körbefordulva, hogy merre milyen üzlet, étterem található, (a telefon kamerája bekapcsol fordulsz körbe és kis ikonok jelennek meg) . Ezt a funkciót ott találod, ahol a fórumtárs írta. A GMaps-t is kipróbálhatod, ahogy az előbb is írtam.
-
skroy
senior tag
válasz
#56474624 #68295 üzenetére
Csak eleinte volt fura a mérete, már lassan megszokom. Itt vettem hardveraprón 28-ért, független, februárban vásárolt, szóval garancia is bőven van még rá. Ráadásul olyan állapotban, mintha új lenne. Még a fólia is rajta. Ez sem volt olyan rossz vétel.
Tegnap vettem észre, hogy a 820-al ellentétben ezen már lehet a hangszínszabályzót állítani jack csatis füles nélkül is. Bluetooth fülest használok, a hangzás sokkal jobb ezen. Meg is lepődtem, hogy dübörög az AC/DC. -
-
Burt1793
veterán
válasz
#56474624 #67719 üzenetére
Basszus, mázlista vagy, én ha bekapcsolom a naptáron belül a fb szülinapokat, akkor mindről kapok értesítőt, azaz naponta jön egy értesítő... nagyon zavaró.
(#67720) woland_y2k: Aztaqrva... ezek hülyék? Ezek után ki vesz windowsphone-t? (Oké, ha azt vesszük, hogy belépőszinten jobbak a wp mobilok, akkor úgy kérdezem, hogy ezek után ki vesz L9xx-es telefont? Konkrétan mindent kiadnak a másik két platformra, ami egy kicsit is egyedivé tehetné a wp-okat.
-
liksoft
nagyúr
válasz
#56474624 #67507 üzenetére
Hivatalos M$ oldalon letölthetem, átmásolhatom a telora, majd az áruház indításával telepíthetem. Sehol NINCS szó róla, hogy fiók kell hozzá. Ezért kérdeztem, mert így szerettem volna. Ugyanis az on-line esetén is visított, hogy FIÓK! FIÓK! FIÓK!
Tudom, paranoiás vagyok, de....
Úgy tűnik, nem tudom megkerülni. Őszinte leszek, ez a megkötés eldöntötte bennem, ez volt az első és valószínűleg az utolsó ilyen telefonom, melyben ilyen kötöttségek vannak.
Köszönöm Mindenkinek a segítségét és türelmét.
-
SOAD19
addikt
válasz
#56474624 #67404 üzenetére
Kell nekem telefonon írni, ilyen hosszú bejegyzést. Néha tényleg előfordult párszor, de most kellemetlenül érintett, főleg, hogy már befejeztem az írasomat, és csak egy mondattal akartam volna kiegészíteni...
De legalább, vissza tudtam volna hozni, miután újra megnyitom az ie-t, mint pl. word-nél is, ha újra indul a gép.
Bezzeg, a többi lap az megvan.
Na, mindegy, inkább aludjak. Fél 5-kor kelek, mondom csak megírom az adott hsz.-t, ha már belekezdtem, erre meg...
'cakát!(#67405) Burt1793
Hosszú is volt, meg azért esze-veszett gyors se vagyok, ill. próbálok tagoltan írni. A városon topikjába akartam megosztani a hétvégén szomszédomban történt tűzesetet, hogy tanuljon más is belőle. Röviden ennyi lett volna a lényege:
Serpenyőben égő olaj oltásának legjobb módja, hogy fedőt dobsz rá, így nem kap oxigént.Nagyon várom én is a word flow-ot, ill. a .... edge nevű új böngészőt, mert van hova fejleszteni a mostani ie-t.
-
Pano
addikt
válasz
#56474624 #66795 üzenetére
A 830 tulajok akkor mit gondolhatnak?
Több, mint 100.000 Ft-os telefon, de a hardvere ugyan olyan lett a jóval olcsóbb 735-nek és 640-nek.
Azt meg ugye döntse el az ember, hogy maga a fényképező meg az anyag használat ér-e neki 30-40 ezer forinttal többet (nem valószínű). -
törölt tag
válasz
#56474624 #66745 üzenetére
Amikor utoljára próbáltam, akkor elég siralmas volt a helyzet. Nincs még a legtöbb dologból 64 bites továbbra sem, arról nem is beszélve, hogy számtalan fejlesztő a mai napig ilyen win95 kinézetet ad az alkalmazásnak, vagy a másik véglet, hogy mindent egyedivé tesz, de egyik sem illik a rendszerbe.
Arról nem is beszélve, hogy az universal appok leglaább egy normális alkalmazásközpontból tölthetők le, nem úgy kell összevadászni őket mindenféle kétes weblapról, meg egyesével frissítgetni. Ez még úgy 10 éve elment, de manapság már azért elavult.no1r: Húha, tényleg legyen már reális indok a warez
Szóval inkább a metrós cuccokat fejlesszék értelmes szintre.
erahurka: Komoly programok nem vírusosak? Akkor nem hallottál még erről?
-
törölt tag
válasz
#56474624 #66741 üzenetére
Inkább el kellene felejteni azokat a régi cuccokat
Oké, jelenleg még van, amit többet tud az universaloknál, de ez remélhetőleg változni fog. Én biztosan nem tennék a telefonomra win32 appot. Nem használok (csak irodában) asztali Win-t, de nagyon kiborító, hogy mennyi szemét van rá, és milyen nehéz egy értelmes és jól működő alkalmazást találni néha.
Arról nem is beszélve amúgy, hoyg egy telefon hardvere nem lenne közel sem elég a rosszul megírt, és eleve nem mobilos felhasználásra szánt appokra elég, akkor meg jönne újra a régi mantra, hogy lefagy, lassú, bsod, vírus, meg lezabálja az akksit. -
törölt tag
válasz
#56474624 #66723 üzenetére
Sőt, VLC-hez van távirányító is, ilyenkor elég azonos Wifi hálózaton legyen a telefon és a számítógép, és tudod irányítani vele a lejátszót. Ezért szoktam át az Smplayer-ről mostanában VLC-re. Bár mondjuk azt még ki kell találjam, hogy miként lehet az asztalit arra rábírni, hogy jegyezze meg minden fájlhoz, hogy hol tartott a lejátszás...
-
fi:zi'k
nagyúr
válasz
#56474624 #66513 üzenetére
Még csak ismerkedek a telefonnal (640), így lehet nem lesz helytálló amit mondok:
- batár nagy,igénytelenfaék külső
- mérete ellenére nincs 5. sor a számoknak
- nincs a betűkön külön karakter gyorsabb eléréshez
- nincs magyar nyelven swipe
Hirtelen ennyi.(#66514) Hadeska22
Ahogy nézem a nyelvek között váltás semmivel sem bonyolultabb. -
laci1892
őstag
válasz
#56474624 #66332 üzenetére
+1
Dettó ugyanez. A telefonjaim nagyrésze céges volt amit kaptam. És nokia
P Az első wp-s telefon amit sajátjaként vettem az 520 volt és anyag minőségre imádtam árához képest. Nem akartam Sosem 60-70 felett telefont venni elvből.
No... Mindenesetre reménykedek benne hogy Innentől márcsak felfele vezet az út, mind minőségben és más téren is. -
Partyface007
őstag
válasz
#56474624 #65218 üzenetére
nem tudom nálad mi lehet a gond, nekem van 2 exchange fiókom +2 outlook.com utóbbiakból csak az egyik naptárát használom így 3 aktív van de mindhármat zökkenőmentesen szinkronizálja teljesen függetlenül attól hogy telefonon vagy PC-n outlookban hozom létre az eseményt...
-
ciceroo
tag
válasz
#56474624 #65205 üzenetére
az a sima Microsoft naptár, csak épp az office.live.com-ról nyitod meg
az office, people, calendar, onedrive... mind-mind egy live.com oldal
kérdésedre a válasz, ha böngészőbe töltögeted a naptárat, akkor azt a telefon gyári naptára is látja (oda-vissza igaz), a frissítési időt meg be tudod állítani a telefonhoz rendelt fióknál (Beállítások-> e-mail+fiókok) -
Воланд
titán
válasz
#56474624 #65100 üzenetére
"Bottom line is that this is a preliminary list, but as Windows Insiders I wanted to give you the visibility even though it’s not 100% locked:
•Lumia 1020
•Lumia 1320
•Lumia 1520
•Lumia 520
•Lumia 525
•Lumia 526
•Lumia 530
•Lumia 530 Dual Sim
•Lumia 535
•Lumia 620
•Lumia 625
•Lumia 630
•Lumia 630 Dual Sim
•Lumia 635
•Lumia 636
•Lumia 638
•Lumia 720
•Lumia 730
•Lumia 730 Dual SIM
•Lumia 735
•Lumia 810
•Lumia 820
•Lumia 822
•Lumia 830
•Lumia 920
•Lumia 925
•Lumia 928
•Lumia ICON
•Microsoft Lumia 430
•Microsoft Lumia 435
•Microsoft Lumia 435 Dual SIM
•Microsoft Lumia 435 Dual SIM DTV
•Microsoft Lumia 532
•Microsoft Lumia 532 Dual SIM
•Microsoft Lumia 640 Dual SIM
•Microsoft Lumia 535 Dual SIM" [link] -
-
-
-
valaki_xy
tag
válasz
#56474624 #64700 üzenetére
Szerintem ha sms helyett a leküldéses értesítés van választva, akkor mindegy neki a sim-kártya, csak net legyen.
szerk.: Repülő módban wifi-n megtalálta. Viszont ami még elég nagy hiba szerintem az az, hogy ha nincs beállítva jelszó a telefonra, akkor nem lehet zárolni.
Most picit én is nézegettem; hál'Isten azt a hibát javították, hogy zároláskor kiírja a telefon kijelzőjére az e-mail címet, most már csak azt írja, hogy a telefon tulajdonosa zárolta...
-
törölt tag
válasz
#56474624 #64698 üzenetére
Sehogy sem jó ez.
Pedig a telszámon kívül semmi más nem változott, még netre is csatlakozik wifin keresztül. De amúgy itt azt írja, hogy sms-eket küld a telefonra. Vagy leküldéses értesítést. De mindkettőt az általam megadott telefonszám alapján teszi:
[link]
Különben a felhőbe feltöltött helyzetinformáció sem sokat ér, mert azt is ki lehet kapcsolni ugye.szerk.: Egyébként most megtalálta a másik kártyával is, de lenne rá egy fogadásom, hogy a felhőből szedte ki az infót (az eredeti kártyánál nem, ugyanis akkor még nem kapcsoltam be ezt a hely mentés a felhőbe funkciót).
-
törölt tag
válasz
#56474624 #63376 üzenetére
Úgy tűnik a dolog, hogy össze-vissza működik (naptár webes felülete, gép Naptár alkalmazása és telefon Naptár alkalmazása között). Hol megy egyik irányba, hol megy másik irányba, időnként egy órás fáziskéséssel megindul, úgy randomban. Ha én kezdő programozóként/matematikusként kiállnék egy ilyennel, vajon kapnék értelmes állást?
-
Bogyó bá'
nagyúr
-
-
bepken
veterán
válasz
#56474624 #63135 üzenetére
android esetében sok szolgáltató telenyomja a saját bloatware szeretetcsomagjával....meg állítólag tesztelnek....
WP esetében mondjuk én sem értem, mi az, amit tesztelniük kéne engedélyezés előttbár a példádat továbbgondolva: az internetszolgáltatónak nem is kötsz hűséget díjcsomagra akciós PC vásárlás esetén
na szóval az ok - bár nem érint - engem is érdekelne
(#63140) Zsoltifree! valamelyik nap találtam egy pontot, ahol tudtam nyikorgatni a hátlapot, de aztán zsebrevágtam és azóta se találom.... :/
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2050, 100% Akkumulátor
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Lenovo T14 Thinkpad G2 FHD IPS i5-1145G7 vPro 4.4Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i7 9700 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2070 Super 8GB NZXT H510 ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest