- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
starr
őstag
válasz
szekfizsolt #75801 üzenetére
A régi ócskához képest új. Nekem 8.1-em van. Gondolom ugyanaz, mint amit a 10-esen láttál.
-
bigsee
addikt
válasz
szekfizsolt #75798 üzenetére
Apppáááám, ha látnád, milyen klafa lett...!
-
starr
őstag
válasz
szekfizsolt #75798 üzenetére
Win10 alatt nem próbáltam, de nagyon kulturált lett, gyors is. Adtam is neki 5 csillagot.
-
válasz
szekfizsolt #75623 üzenetére
A 925 tortenetet olvasva , lehet csak turelmesebbnek kene lenned , mert a w10m alapjaba a 4 magos soc-on skalazodik jol ,a ket magos keszulekhez tovabbi optimalizacio kell , a regebbi x2x sorozatra emiatt kesobb jon ki a vegleges sw ... lehet be kene varnod , es addig a 8.1-et hasznalni rajta. Ha a veglegessel se lesz jobb , akkor cserelj ...
Hatha alkotnak redmondban a 925-re kerulo szoftveren ..mert amugy maga a keszulek jol sikerult darab ...Csabyka
Nalam 820-on talan ketszer ha elo fordult, valamiert eldobta a simet,egyster pedig egy alkalmazas miatti reboot miatt . -
tomboy0013
veterán
válasz
szekfizsolt #75617 üzenetére
A W10 nagyon jól fut 930-on, van egy 920-am is azon idegesítően lassú. 1-2 alkalmazás még lassabban indul W10 alatt mint 8.1 alatt, de összességében sokkal jobb 10-zel a 930 mint 8.1-gyel. Én már hónapok óta 10-zel használom.
Egyébként ha 925-höz hasonlítjuk a 930-at akkor nincs benne glance screen illetve jobban érződik a melegedés a SoC helyzete miatt ezek a lényeges különbségek. -
válasz
A 8.1 nyerobb a 830-on , de a vas miatt nem lesznekíolyan akadasok mint a 925-on ..Ott mar keves a vas az uj nem keszulekre optimalizalt os-hez (nagy felbontasu kijelzo) ami miatt oly lomha , a 820-on semmi gond a rendszerrel . Ami egyenlore 930 bug w10-en az a mono hang a videofelvetel alatt.
-
hroberto
veterán
válasz
925 után lett 930-am. Szvsz mindenben jobb a 930, az üzemidőt is beleértve. Még nem raktam fel a 10-et a 930-ra, de ahogy olvasom egész jól fut rajta. A 925-höz képest mindenképp.
-
törölt tag
válasz
szekfizsolt #75168 üzenetére
Nem akarok flame-t kelteni de ezt az alsókategóriás motorolám (moto e 2015) is tudja 5.1 verziójú kukarobival. Ha előtte repülő módba teszem akkor meg tuti. WP-n nem próbáltam, a 640 pedig már nincs itt.
-
chipesz
őstag
válasz
szekfizsolt #75172 üzenetére
Felejtsd el (egyelőre?)
Ha a tavaly beígért univerzális Messenger app megjelenik, gondolom az tudni fogja. De nagy a csend körülötte... -
brickm
őstag
válasz
szekfizsolt #75162 üzenetére
Minden telefonnak ezt kell tennie eben az esetben.
Annó a nokia 3330-ból is kiügyeskedtem a simet, az is pont ugyan ezt reagálta. Ez nem szoftverhiba. Tudatosság.
Ha kiteszed FLY_ba meg vissza újra fellép a hálóra. -
St3ven
addikt
válasz
De amikor te menet közben kiveszed, az nem egyenlő azzal, amikor én kikapcsolom menüben.
Még kipróbálom valamikor az Aethelstone által javasolt cserét.
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
Bekapcsolt telefonból mióta rángatunk ki SIM-kártyát (vagy bármit)?!
-
Akron99
aktív tag
válasz
szekfizsolt #75103 üzenetére
Hm. Ilyen akadozást én sem tapasztaltam. Kb. 6 hónapja nem volt újraindítva a telefonom (L830).
-
Francia91
veterán
válasz
szekfizsolt #75103 üzenetére
Érdekes, nekem az 1020-asom nem csinál ilyeneket, kb 1,5 hónapja nem volt kikapcsolva, de nem érzek változást rajta
A Sygic tényleg nagyon jó, még anno Symbian-on (Nokia N82, majd később Nokia N8) kezdtem el használni, ott szerettem meg, de ahogy megszüntették a frissítéseket Symbian-ra, visszatértem a Nokia navijához. Most, hogy Lumiám lett, megint játszik a Sygic, persze a Nokia megoldása sem rossz, Erdélyt 2015 augusztusában még a Nokia N8-ason lévő Drive-val jártam meg, szépen navigált
-
MarQs
senior tag
válasz
szekfizsolt #75090 üzenetére
Sygic-ról írnál pár sort? Gondolom volt valami oka, hogy a gyári ingyenes helyett egy fizetőset választottál...
-
valaki_xy
tag
válasz
szekfizsolt #74153 üzenetére
Szia!
-
hroberto
veterán
válasz
szekfizsolt #74153 üzenetére
Ezt csak egy Nokia Care fogja tudni neked megmondani. De ha se számlád se garijegyed, problémás lehet a garanciáztatás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Milyen autót vegyek?
- Need for Speed: Rivals
- Battlefield 1
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Milyen légkondit a lakásba?
- EAFC 25
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 4TH: i7-6GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest