Hirdetés
- Megnövelte az Apple az iPhone 16 Prók kijelzőit
- Aktív zajszűréssel is elérhető az AirPods 4
- iPhone topik
- Új gombot és SoC-t kapott az iPhone 16 és 16 Plus
- Az eddigi legnagyobb kijelzős Apple Watch lett a Series 10
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Egy tucat Galaxy vált One UI 6.1.1-re
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
Hirdetés
-
Fejlesztői bemutatót kapott a Dead Rising Deluxe Remaster
gp Az új változatok alig több mint egy hét múlva érkeznek, a lemezes verziók novemberben futnak be.
-
Olcsó USB WiFi AC adapter
lo Egy olcsó WiFi AC USB adapter jó szolgálatot jelenthet, ha az új router csak elvileg támogatja a 2,4 GHz-es átvitelt.
-
Bődületesen nagy piaci rést talált az emberi leleményesség
ph A GPU Purses indíthatja el az új évezred vezető divathullámját.
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
A Zéé
addikt
válasz Воланд #23293 üzenetére
elmesélitek nekem földi halandónak, hogy egyáltalán mi ez a "noti center" és miért baj, hogy csempén van, miért lenne jobb ha oldalra csúsztatva jelenik meg?
Sose volt még semmilyen okostelóm, androidot is vagy egy napot használtam összesen, de annyira remeg mindenki erre, hogy már igazán kíváncsi vagyok, hogy ez mire jó, vagy miért baj, hogy így vanJust a simple Lineman...
-
A Zéé
addikt
nekem is jó lenne valami, mert ez tényleg elég béna.
Ha nem nyitom meg az appot, amíg töltőn van a teló, akkor nem veszi észre, hogy feltöltődött (így volt 8n 11órás készenlétem, pedig töltöttem 1x közben), meg kb fél óra telefonálás után is fullra jelöli az aksit a diagram...Viszont ha már így írok ide: Azt vettem észre, hogy a gyári fb app zabálja az akkut. 20 perc használat többet meríti az akksit, mint utána majdnem egy óra wifi-s net. Ez másnál is így van? Vagy mitől lehet ez?
Just a simple Lineman...
-
A Zéé
addikt
Frissült a facebook app.
Amit észrevettem, hogy már magyar nyelven is tud, gyorsabb is lett, át tudok már lépni az oldalra, ahol admin vagyok, illetve képet is tudok már feltölteni hírfolyamra (bár ez lehet, hogy volt eddig is, csak én voltam a béna).Just a simple Lineman...
-
A Zéé
addikt
ha tudod, hogy biztosan nem egyeztél bele egyértelműen telefonon, akkor nincs róla felvétel és nem fognak visszahívni. Illetve akkor nem érvényes a beleegyezésed, ha nem esik szó költségekről a telefonban. Hajj mennyi ilyenbe belefutottunk már. Állították, hogy elhangzik egyértelműen a beleegyezés, de telefonon nem tudják visszajátszani, személyesen meg lehet hallgatni. Aztán amikor mondtuk, hogy oké, megyünk, kérjük a címet, akkor jött ez a majd "visszaszólunk", és azóta is szólnak vissza.
Amúgy próbáld meg kihangosítást, és valami mikrofonos cuccot.
[ Szerkesztve ]
Just a simple Lineman...
-
A Zéé
addikt
válasz Alexios #31549 üzenetére
a zindex ezt írja róla:
"A névváltoztatás szándékát a Microsoft már tavaly júliusban bejelentette, miután elveszítették a „Sky” márkanév miatt indult pert a British Sky Broadcasting Grouppal szemben. A SkyDrive neve OneDrive, a SkyDrive Pro neve OneDrive for Business lesz"Just a simple Lineman...
-
A Zéé
addikt
válasz Alexios #33316 üzenetére
én azt nem értem, hogy egy nyomorult telefon hogy lehet státusszimbólum. Tökmindegy melyik. Egy autó, egy ház, egy yacht az Adrián, az már talán. Na de egy telefon? OMG.
Egy méregdrága telefon önmagában nekem csak annyit mutat maximum, hogy valaki több akar lenni az átlagnál, de igazából csak akar, mert másra nem futja, csak egy átlagnál drágább telefonra.Just a simple Lineman...
-
A Zéé
addikt
válasz Pttypang #33673 üzenetére
simán van polgári használatra is, csak nem telefon méretben
[link] Ilyennel "dolgoztam" mérőtáborban, van egy fix állomás, ami nagyon pontosan beméri magát, és utána kommunikál a mobil állomással, ami ehhez is viszonyítja a helyzetét. A mobil állomás egy magas rúd, tetején az antenna, az a vezérlő cucc, és egy hátizsák kombójából áll. Viszont ezzel megtaláltam a sóderba eldugott söröskupakot isJust a simple Lineman...
-
A Zéé
addikt
engem sz.pattak már meg karácsonykor úgy, hogy dec 20-ra ígérték a személyes átvételt, mert hogy központi raktárból ki kell hozni a Pólusba, aztán január második felébe sikeresen oda is ért a cucc, szóval január végi ajándékozás lett (barátnőmnek laptoptáska, ami közben mindenhonnan máshonnan elfogyott)...
De volt már olyan is, hogy Zalaegerszegre a pickpack pontba 1 hét alatt nem ért le a csomag, mert hogy "nincs egy áruházban egyszerre a 3g modem, meg az a csoffadt otg kábel, és nem tudják összerakni a csomagot." Ehhez képest bementem a Mammutba, és helyben vásárláskor volt mindkettő...
Szóval edigitalból tényleg csak személyesen, a házhozszállításuk, webshopjuk a legszarabb amivel valaha találkoztam. 2 rendelésből 2-t nem tudtak teljesíteni.Just a simple Lineman...
-
A Zéé
addikt
frissült a facebook app.
Ehhez lenne kérdésem... A Messenger még mindig gázul bánik az akkuval? Illetve le lehet már némítani? Még egyszer régebben próbáltam, és akkor nem tudtam az értesítéseket kikapcsolni, szóval töröltem (csempeszámláló nekem bőven elég, hang+rezgés nem kell)Just a simple Lineman...
-
-
A Zéé
addikt
a kezdőképernyőn hogy lehet mappákat létrehozni? L620-am van 8.1-el, és hiába próbálom egymásra húzgálni a csempéket, nem akar mappákat csinálni. Lehet ez amiatt, hogy 3 oszloposra van állítva megjelenítés?
Just a simple Lineman...
-
A Zéé
addikt
válasz Gabesz87 #58522 üzenetére
igot soha többet.
Volt eredeti EU-s, nem egészen 2 évvel a vásárlás után meghalt a memóriakártya, amin volt, azt mondták, hogy így jártunk, a termék utóélete nem támogatott, restore program nincs, más kártyára újratelepíteni nem lehet, a megvett liszensz elveszik, ha meghal alóla a kártya, de 10% kedvezményt tudnak adni az újabb szoftverre kárpótlásként. Szóval nekik köszönhetően van otthon egy 2 gigás mini SD kártya, ami 60k-ba került olyan 7-8 éve.
Szóval rohadjon el az igo...Just a simple Lineman...
-
A Zéé
addikt
válasz ilgatto #61943 üzenetére
a hírfolyam az botrány lett, tök random rak be dolgokat, még csak nem is a "top storiest", hanem tényleg össze-vissza. Ha meg kiválasztom a "legfrissebbek"-et, akkor meg minden felesleges sz.rt berak. Szóval szerintem ne frissíts, ez a jelenlegi a hírfolyam miatt használhatatlan.
Just a simple Lineman...
-
A Zéé
addikt
Sziasztok!
Térképek SD kártyára mozgatására van valami megoldás? Storage Check Beta-ra azt mondja, hogy nem elérhető már az áruházból.Just a simple Lineman...
-
A Zéé
addikt
feltételes hívásátirányítást hol tudok beállítani? T-mobil és L735 a telefon.
Apámnak kb 10 éve úgy van beállítva a telefonja, hogy ha 10 másodpercig nem veszi fel, vagy foglalt, akkor automatikusan átirányítódik a céges vezetékesre a hívás, mert ott tuti felveszi valaki. Eddig minden telefonon, és az Androidon is volt rá menü, most viszont sehol nem találom neki, tényleg csak T-Mobilos regisztrációval lehet ezt megoldani?Just a simple Lineman...
-
A Zéé
addikt
Sziasztok!
L620-am volt, de berepedt az érintőkijelző, most van helyette egy L520.
A biztonsági mentésből akartam visszaállítani mindent, ami nagyjából sikerült is, egyedül a csempéket nem állította vissza úgy, ahogy a 620-on voltak (színsémát, háttérképet, zárolási képernyőt visszahozta). Ezt meg lehet oldani valahogy, vagy marad a manuális módszer, és csinálhatom meg újra?Just a simple Lineman...
-
A Zéé
addikt
válasz gyurkikrisz #69262 üzenetére
már nagyjából meglett, nem volt egy nagy kaland szerencsére
ha már itt vagyok, rákérdezek (bár kicsit off), hogy ti mit csinálnátok a helyemben.
Van a L620-am, ami nagyjából teljesen megfelel mindenre. De keresztbe elrepedt az érintőpanel, beadtuk gariba javíttatni, de valószínű elutasítják. Kaptam addig cseretelefont (igazából emiatt adtam be), ez lett az 520.
Hűségidőm még augusztus 29-ig van a Telenornál, addig nem tudok nagyon mocorogni. Viszont a gariból valószínű jövő hét vége felé visszakapom a telefont, és valószínű, hogy ugyanúgy hibásan. Lesz egy bő hónapom, amíg tehát szolgáltatótól se vehetek telefont, szóval valahogy át kell hidalni.
Ha ez a hiba nem jött volna közbe, nem is gondolkodtam volna cserén. Főleg azért, mert a mostani Lumia kínálat nem igazán tetszik, viszont maga a rendszer nagyon.
3 megoldás tűnik járhatónak:
- megjavítani a telót olyan 15k lenne, és használom tovább, amiért azért szívom a fogam, mert 20-ért vettem magát a készüléket.
- veszek valamit aprón 10k-ért, amivel elleszek pár hétig, amíg lejár a hűségidőm, és veszek valamit a mostani (nem igazán tetsző) kínálatból
- veszek valamit aprón 10k-ért, amivel kicsit több időt próbálok kihúzni, amíg nem jön egy új Lumia széria, és valami normálisabb középkategóriás telefon max 50-60k közt.Várható valamikor a köv pár hónapban komolyabb bejelentés áradat? Mert ha nem, akkor lehet, hogy az lesz a végső megoldás, hogy megjavíttatom a mostanit, és használom még 1-1,5 évig.
Ti mit csinálnátok?Just a simple Lineman...
-
A Zéé
addikt
Köszi mindenkinek!
Az igazság az, hogy a 920-925 szériáktól a mérete tart vissza. Tudom, hogy maradi dolog, de engem kicsit zavarnak ezek a nagy tepsik. A 820 még talán... Faternak 735 van, próbálgattam azt egy kicsit, amikor netezek akkor jó az a méret, de amikor zsebbe, övtáskába, vagy az autóban arra a helyre kellene tenni, ahol 6 éve tárolom a telefonokat, akkor már kicsit zavaró a mérete. Kisebb meg nincs. Illetve ami kisebb, az 512 ramos, meg nincs vaku, meg eléggé fapad. Bár attól tartok, hogy az új telefonok se lesznek kisebbek... Igazából ezért téma a 620 javíttatása, mert méretre nekem optimális, a korlátaival meg még valameddig együtt tudnék élni, de ha új telefonért pénzt adok, akkor az már minimum 1 giga ramos legyen.Közben megnéztem a Telenor WP-s kínálatát, hát onnan nem lesz új telefon... De a T-nél is csak a 735 az, amiért pénzt adnék.
[ Szerkesztve ]
Just a simple Lineman...
-
A Zéé
addikt
mondjuk ez így azért eléggé tetszik. Sokkal jobban, mint amikor csak a "pofáját" mutatta a kiszivárogtatott kép.
Az a proci nem tudom mennyire jó-rossz (annyira nem is érdekel), az 5 "-al meg úgy látom muszáj leszek megbarátkozni, bármilyen új telefon is lesz a jövőbenJust a simple Lineman...
-
A Zéé
addikt
válasz SoundX #74450 üzenetére
szolgáltatóhoz próbáld meg bevinni, ha még garis, intézzék ők.
Én ugyan a Telenornál, de 520-at kaptam addig, amíg a 620 szervizben volt. Nem kicsit lepődtem meg, azt hittem én is csak valami ősgombos s40-est kapok, de nem, mert hogy WP-s telefonért cserébe WP-s cseretelefon jár az ügyfélnek.
Just a simple Lineman...
-
-
A Zéé
addikt
válasz ZavaBalazs #74723 üzenetére
a legújabb pletykák áprilisi értékesítésről, 212-es prociról, és a qi hiányáról írnak, szóval semmi sem biztos...
Just a simple Lineman...
-
A Zéé
addikt
válasz Bigmen0112 #74999 üzenetére
lyullly!
Szép első hozzászólással indítod a PH-s karriered
Off és warez tilos!
Szolgáltatóhoz bemész, és bizonyos pénzösszegért cserébe megcsinálják. De előbb próbáld ki másik simmel is, egyáltalán nem biztos, hogy hálózat függő.
Just a simple Lineman...
-
A Zéé
addikt
én nagyon valószínű, hogy meg fogom venni, engem a proci része nem érdekel annyira. 640-ről, 735-ről valóban nem előrelépés, de nekem az 520-ról az. Nekem bejön a design, bár 4,5" környékének jobban örültem volna.
Ha tényleg a business usereket célozzák meg vele, ott meg másodlagos a hardver. Nézzen ki jól, legyen stabil, nagy tömegben lehessen venni belőle olcsón. Közép és alsó vezetők céges telefonjának kiváló. Ezen a szinten meg rengetegszer adatforgalmat se kapnak a dolgozók, szóval nem ők lesznek azok, akik a hardver határait feszegetik. Ellenben ki lehet rakni az asztalra a komolyabb telefonok mellé, mert a fémkeret ad valamiféle elegáns megjelenést neki, míg egy 640-et azért nem feltétlenül. Szerintem ez a 950 egyik nagy baja. Tudom-tudom Mozo, de pont a céges userek nem fognak költeni ilyenekre.Just a simple Lineman...
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Új, bontatlan Samsung Galaxy A55 5G Black
- Samsung Galaxy S24 128GB 3 év garanciával
- iPhone 12 Pro Max 128GB 100%- os akksival!
- iPhone 15 Pro 256GB BlackTitan /Kártyafüggetlen/Icenter 2026.09.22-ig Garancia/Számla+ Ajándék
- iPhone 16 Plus - összes tárhely és szín bontatlan, gyári független - 1év Apple garancia - Szept 21.
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen