- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mindent vitt az iPhone az ünnepi időszakban
- eSIM, a kártyamentes szabadság
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Fotók, videók mobillal
- Windows 10 Mobile (Windows Phone) szakmai topik
- One mobilszolgáltatások
- Poco X6 Pro - ötös alá
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZavaBalazs
őstag
válasz Pttypang #59172 üzenetére
Szerintem nagyjából ugyanannyiszor szokták ki meg bekapcsolni, általában +-1 a különbség
Értem én, hogy másik hálózat választására hasznos, de ez így logikátlan szerintem. Legjobb egy on-off lenne, ami hosszan nyomva menübe dob, vagy a switchek alá egy második gombsor, "open wifi settings" es társai (bár nem tudom ezek rendszer oldalról mennyire megoldhatóak) de így, hogy én pl az esetek 95%-ában csak kapcsolóként használom, ez inkább egy bosszantó apróság, mint hasznos feature (tudom, nem vesz el sokat az életemből az a +1 sec )
Na majd a win10!kolosanyi: Hát ezaz, ha már mindenképp be kell egyikkel hozni a wifi settingst, akkor talán még a bekapcsnál logikusabb lenne. No mindegy
[ Szerkesztve ]
wir haben pflichtmitten unter heimblatt - savanyú káposzta van a bőrgatyámban
-
törölt tag
válasz Pttypang #59147 üzenetére
nem kell restart, "egyszercsak" jó lesz. 2 hónapja küzdök egyébként a poblémával, szolgáltatónál már többször jeleztem, az utolsó alkalommal az volt a válasz, hogy náluk minden rendben van. a gond csak az, hogy 2 telefon van használatban (enyém és feleségemé), és mindkettővel előfordul (de nem egy időben). szóval jó lenne valahogy kizárni, hogy a telefonokkal lehet a gond vagy a szolgáltatót zaklassam tovább
-
-
VMatteo
őstag
válasz Pttypang #58857 üzenetére
köszönöm, kipróbálom, külön progi nélkül nem menne? felül az értesítési sávon a kapcsolókat tudom változtatni?Elemlámpát raknék be valahogy.meg hátteret is hiába váltottam, nem állította be újraindítás után sem
Továbbá a képernyő zár stílusát tudom állítani? hogy ne fentről lefelé lehessen húzni?[ Szerkesztve ]
Tisztelet a Gépésznek!
-
joelke HU
senior tag
-
joelke HU
senior tag
-
confuser
senior tag
válasz Pttypang #58309 üzenetére
A kisebb akkura én is gondoltam, de annak sincs semmi értelme, hiszen az 530 sem kapott bivaly akksit. Ha minden igaz, akkor egy új akku lesz benne, amit még máshol nem használtak, így nem lehet tudni, mekkora, de kétlem, hogy jelentősen eltérne az 530-asétól. Totál nem látom az értelmét ennek (ezeknek) a telefonoknak. Na majd kiderül mi a turpisság benne...
-
MODERÁTOR
válasz Pttypang #58304 üzenetére
Én ha még egy chrome-ot találnék az app store-ban (esetleg firefoxot) akkor eléggé meglennék úgy kompletten. Szerintem sok mobil böngészőt használtam eddig, de a mobil ie eddig a legunszimpatikusabb. Pl itt a PH fórum oldalát is többször hibásan hozza be, egy hsz-ben a több sorban lévő betűk egymásra csúsznak. Egy újratöltés megoldja, de semelyik másik platformon ezzel a hibával még nem találkoztam. Remélem valamelyik frissítéssel javul ez is.
-
confuser
senior tag
válasz Pttypang #58302 üzenetére
A Lumia 530-as is 4"-os, az 535 az, ami 5"-os. Tehát a kérdés továbbra is áll, mégis mivel tudnak az 530 "alá" menni? Az az érv sem állja meg a helyét, hogy veszteségesen adják, mert ezt a forgalomban lévő 530-cal is meg tudnák tenni, ehhez nem kell új készüléket piacra dobni...
Abban azért reménykedem, hogy az x40-es szériát majd úgy tolják ki, hogy valamivel több logikát erőszakolnak bele, mert ez az x30-as széria iszonyat katyvasz. Persze a mostani széria rendszerét az is boríthatta, hogy közbejött a Nokia akvizíció, és a Microsoft tervei eltértek a Nokiáétól.
-
Burt1793
veterán
válasz Pttypang #58196 üzenetére
Nekem még sosem restartolt vagy fagyott le, de nekem ez természetes, vagy ez olyan nagy szó.
S5-tel volt most az, hogy 1500 üzemóra után (kikapcsolás nélkül) kicsit meghülyült és nem kapcsolta le a kijelzőt hívás közben (de nem fagyogatott és nem laggolt), egy újraindítás után működött. -
Воланд
titán
-
BiP
nagyúr
válasz Pttypang #58015 üzenetére
Mivel elég ritkán van hivatalos FW frissítés, emiatt PfD-ben jóval előbb jönnek a cuccok, így a mappázás is jóval előbb jött. Mondjuk ez a hirtelen 930/1520 frissítés kicsit előrébb hozta a dolgokat, de most a Denimes FW frissítésig szerintem nem lesz köztes. Meg ugye ki tudja, hogy az is mikor lesz letölthető az adott típusokra, variánsokra.
De attól még az OS-t fejlesztik, így a PfD-seknek csöpögnek a feature-ök addig is.lsd. Cortana: A múlt heti OS frissítésben már benne van a német, francia, olasz,.. verzió, de aki megvárja a Denimes FW-t, az még jó ideig nem fogja ezt megkapni. (még ha ez itt Mo-on annyira nem is releváns.)
Ill. másik oldalról megközelítve: Mivel a felturbózott Lumia Camera viszont Denim feature, hiába PfD-zik valaki, ő is csak a Denimes FW frissítéssel kaphatja meg.
Persze, aki csak a hivatalos frissítéseket teszi fel, annak mindegy, mindent csak a Denimmel egy kupacban fog megkapni, aki PfD-zik, annak lehet kérdés, hogy mi OS feature, mi Denim, mert az OS-t előbb kaphatja meg.
[ Szerkesztve ]
-
BiP
nagyúr
válasz Pttypang #58012 üzenetére
Igen, csak pont így, hogy így egyszerűbb volt leírni, pont így okozhat félreértést.
(meg én is csak utólag olvastam a kommentedet, de nem szerkesztettem át.)Mert a Denimnek még így sincs semmi köze hozzá, az kb. egy véletlenel ér fel, hogy pont azok a friss telefonok kapták meg az adott OS update-et.
Ráadásul ez ugye csak a hivatalos frissítés, ha valaki PfD-zik, akkor úgy is meg lehet kapni a mappázás feature-t.[ Szerkesztve ]
-
BiP
nagyúr
válasz Pttypang #57994 üzenetére
A mappázás OS feature, nem Denim.
Így aki PfD-zik, az már megkapta.Denimes telefonokra valóban jöhetett már hivatalosan is, 930-ra már olyan verzió a legfrissebb, amiben már ez az OS verzió van, 1520-at nem tudom, de ezek szerint az is.
Azért érdemes pontosan fogalmazni, mert így is sokan keverik, mi a Denim, mi az OS frissítés, ne okozzunk még nagyobb zavart.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
namsdrowseht
csendes tag
válasz Pttypang #57730 üzenetére
Nem tudom, így vagyok bekötve Szeretem a rendet, amit nem használok sosem hagyom a háttérben, becsukom.
De sokat elmond a helyzet súlyosságáról, hogy ez a legnagyobb problémám a rendszerrel. Hónapok óta elvagyok vele így is, csak mindig eszembejut, hogy logikusabb, célszerűbb lenne, ha normálisan be lehetne zárni az appot. -
csabi94
őstag
válasz Pttypang #57251 üzenetére
"Az elgondolás jó, de amíg nem jut el a dolog olyan szintre, hogy mondjuk egy éjjeliszekrény méretben bárhova teheted a telefonodat, és tölti, én nem látok benne (számomra!) komoly fantáziát."
Erre írtam én, amit írtam. Tudom, hogy kb. 2 centi az, amit (ha a hátlap műanyagját is beleszámoljuk) átvisz.
-
kolosanyi
veterán
válasz Pttypang #57008 üzenetére
Nekem általában van a táskámban egy pici Varta lámpa, 100 m-ig elvilágít. Ha megyek valahova tuti bedobom a táskámba a svájcibicska meg a powerbank mellé. Ezek elférnek egy övtáskában is, az esetek többségében nincs rájuk szükség, de amikor igen, akkor jellemzően nagyon. Ezért van bátyám, anyám kocsijában tűzoltó készülék - lesz az enyémben is - és ezért akarok összeállítani egy pici, hordozható elsősegély csomagot, ami mindig nálam lehet, egy mentő tanárom segít majd benne. Illetve vannak még kötelező kellékek kocsiba. Konzerv, pokróc, térkép, tájoló stb. De ez már "szakmai ártalom" nálam.
-
kolosanyi
veterán
válasz Pttypang #56999 üzenetére
Te komolyan elindultál túrázni egy erdőbe zseblámpa nélkül?
(#57004) Baltoafarkas
Nem fos, a mai napig el lehet vele lenni, de lesznek hiányosságai. Én nem vettem volna meg 20-ért, mondom ezt úgy, hogy az enyémet most kezdi el használni majd a barátnőm.[ Szerkesztve ]
-
válasz Pttypang #56991 üzenetére
Jópofa, mert belépek és ott már a valósat látom. Kilépek a kis nyíllal és elkezd számolni a valós százalékig egyével. Késve mutatja a valósat. Jó nem gond, tájékoztató jellegű a dolog.
Még a legelején a 635-nél mondtam, hogy miközben frissít nem szabad piszkálni mert kilép a menübe és lemegy a menü aljára. Na ez mindkét 530-nál így volt. Ez sem gáz, csak mondtátok, hogy ilyen nincs. Van. És nem bonyolult dolgot csináltam csak a beállításokban görgettem le, vagy volt hogy beléptem egybe.
Azt is észrevettem, hogy szoft telepítés után illik restartolni. Nem is tudom mi volt ami amikor indult közölte a telefont újra kell indítani, Ok gomb.
Én úgy érzem ennek az OS-nek fejlődni kell még, de van jövője. Azért remélem nem kell tőle nagyon tartani, bár a droidot kicsit megszorongathatná, mert miért ne.2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
válasz Pttypang #56761 üzenetére
Ebbe már belefutottam. Próbáltam összehozni az értelmesebbikjét BBM-en, de az a reakció, mintha ufó lennék. Az a tipikus csőlátás, hogy android. Én meg igazából ezen nem húzom fel magam, mert Fb úgy van beállítva telón, hogy csak akkor jelez ha benézek, azt meg nem mindig szoktam. Ergo vagy BBM vagy semmi.
Ha rövidre akarom fogni bnőm miatt van 99%-ban. Tudom, hogy a BBM hangja értelmes dolgot takar amiért érdemes elővenni a telefont.
Kameramegosztás meg mind1. Jó az a lényeg. Mit vegyük a boltba? Mutatom.2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
válasz Pttypang #56759 üzenetére
Sztem emberfüggő kinek jön be a BBM. Én azért szeretem mert zárt. Oda biztosan csak az ír akire kíváncsi vagyok illetve a hang és videóhívás, telefonképernyő megosztás, kamera megosztás bejön és jól jött többször is. Ajánlom figyelmedbe két BB között a videó és hanghívást megnézni milyen.
Fb-n nem mindig az ír aki érdekel. BBM előtt whatsappoltam. Magam sem hittem, de az első nap után totál eldobtam a whatsappot.ha egyszer ott van erre a fb, azon ugyis egyszerubb megtalalni egy adott szemelyt, mint kulon regeltetni vele ide-oda. >> Én totál máshogy vagyok ezzel a dologgal. Nem akarok senkit megtalálni és van, hogy én sem akarom, hogy megtaláljanak. Hát kell nekem a fárasztás? Költői.
2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
őstag
válasz Pttypang #56120 üzenetére
Így van ez a 2 program ami nagyon elterjedt. A VLC-t olyan profi célra is lehet használni, hogy DVB-C hálózatokon lévő médiafolyam megtekintése... akár az adott multiplexből kivéve. Aki nem stream médiát akar profi módon nézni, hanem fájlokat... annak én csakis az MPC-HC-t javaslom... +1
A fenti eszmefuttatásom jópofa, de csak ha desktopról beszélünk! WP-s fronton tényleg jó lenne egy sok formátumot kezelő, feliratokat támogató, fájlokat megtaláló és a mappákban jól mozgó, továbbá számos beállítást ismerő, stabil videólejátszó.... mert ebből nem sok van. Ezért jogos, ha valaki egy olyan VLC-ről álmodik, amit PC-n megszeretett. Persze majd belelóg a keze a bilibe... Ahogyan a PC-s Total Commander etalon és szuper, az androidos is elmegy... hiszen használtam... úgy sajnos a béta-s TC a WP-n... aranyos próbálkozás... de azért messze van nemcsak a PC-s megvalósítástól, hanem a droid-ostól is. Valami ilyen fiaskóra számítok a VLC-nél is. Persze akinek az elvárása csak annyi, hogy legyen egy narancssárga bójás csempe és játsszon le valahogy videót... az nem fog csalódni...
szerk:
#Dzsosy
A BSPlayer free verziója elég alap... messze nem VLC és MPC-HC tudású lejátszóról beszélünk. De attól még otthonra neked jó lehet. Szóval nem ugyanabban a ligában vannak.[ Szerkesztve ]
Meliora sunt bono inimica
-
Dzsosy
senior tag
+1
Sosem használtam igazán pc-n sem. Videóra már ősidők óta a bsplayer-t használom, zenére meg winamp/zune.
Nem hiszem, hogy wp-n nyújtana a vlc olyat ami eddig nem volt (talán az ingyenesség?). Persze jó, hogy jön, hiszen plusz egy ismert név, illetve app,de ekkora felhajtást körülötte..[ Szerkesztve ]
-
Rambovits
senior tag
Anno JetAudio-ról váltottam erre, ehhez nem kellett semmi codecet, meg kiegészítőt felpakolni, feliratokat kezelte, zenét lejátszotta. Nekem ennél több nem kell egy lejátszótól. Lehet, hogy van jobb, meg modernebb, de nekem maradt a megszokás miatt.
A hardver az, amivel ha elég sokáig játszol eltörik. A szoftver az, amivel ha elég sokáig játszol működni kezd.
-
Dtomka
veterán
válasz Pttypang #54799 üzenetére
Szerintem nálam nincs. Tudom mi a felbontás és tudom mi a fájl méret.
Mint korábban írtam: Keveselltem hogy az 5 megapixeles camera 1.3 mb fájlméretű képet készít. Azt hittem a fájlméret alapján, hogy kisebb felbontásra van állítva pl 3.2 re.
A táblázat szerint jónak
(#54800) emvy
Nem tudtam[ Szerkesztve ]
-
Rocky975
senior tag
válasz Pttypang #54706 üzenetére
Csak. Amikor nem netezek akkor minek legyen bekapcsolva?
Mondok egy példát.
Ha hazaérek bekapcsolom a tabletet vagy a laptopot.
A telefonon ilyenkor munek menjen a mobilnet vagy a wifi? Azért hogyha irogatok FB messengeren akkor a telefon is jelezzen amikor üzenet érkezik?[ Szerkesztve ]
Iphone 6s , Samsung Galaxy S8+
-
ryori
senior tag
válasz Pttypang #54660 üzenetére
Én valahogy nem tudom elképzelni hogy zenéljen a telefon, még a sima csörgést sem nagyon szeretem inkább csak a rezgés, pl ha buszon vagy és bazi hangerővel elkezd szólni a kedvenc számod refrénje hát nem tudom A sima csengés még úgy ahogy, de akkor is, az egész busz oda néz, és mindenki azt nézi hogy a kék ingest keresik telefonon szeretem ha jó diszkrét, csak én tudom hogy hívnak. Otthon vagy autóban csenghet, de amúgy én nem szeretem, de nem tudom más hogy áll vele
-
Lall
veterán
válasz Pttypang #54495 üzenetére
Mi a francnak cipelni még a telefont is mellé, mikor az órába "beépíthető" minden. Egyetlen ilyen eszközt tudok, ami megfizethető. [link] Rendeltem is egyet, kb. 1 honapja ezzel futok. Megváltozott az életem. Ha lenne egy droidos telefonom - ami nem lesz - akkor az értesítéseket is megkapnám rá.
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
-
kolosanyi
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Linux kezdőknek
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- OLED TV topic
- Blu-ray lemez tapasztalatok
- Gaming notebook topik
- CASIO órák kedvelők topicja!
- További aktív témák...