Hirdetés
- Megjelent a OnePlus 13T
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
Garry84
tag
válasz
kelzsoca #14771 üzenetére
Akkor mi a megoldás?
Nem kekeckedésből, de tényleg meglepődnétek, ha látnátok a kijelzőmet. Teljesen jogos, hogy ne rohangáljon mindenki minden szarért cserélgetni, ezt én is el akarom kerülni. Az elsőt sem cseréltem volna, ha nem dobálta volna el szinte minden hívásnál a 2G hálót. A készülék legtöbb hibája szoftveres, amit előbb-utóbb remélem javítanak. Ezt sem akarom cserélni, ha nem muszáj. Ezért akarom letesztelni, hogy másnak ez mennyire durva. Az enyém nagyon.
Keeperv85: Pár napja ex Blademmel hasonlítgattam össze, olyan helyzetben, ahol azt még simán látom, a GXI megfekszik. Pedig ezt leszámítva nagyságrendekkel szebb a kijelzője. Tényleg nem pár fokos tartományról van szó. Ha utcán vagyok, muszáj teljesen hátat fordítanom a napnak, és bevállalnom azt, hogy az erős fény miatt gyengén ugyan, de látom. Mondom, nem szőrszálhasogatok, napfényben nem lehet egyszerűen látni sok mindent. Nem ez a legfontosabb, de pl. névjegyzékben a neveket épphogy, a számokat (kicsit szürkébbek) már sehogy nem tudom kivenni.
Az járható, hogy beviszem ZTE-hez, hogy nézzenek rá, láttak-e már ilyesmit?
Ja, enyém az a kétes dicsőség, hogy elsőként említettem meg a fórumban a lilulást! :-)
Új hozzászólás Aktív témák
ma A jövő hónapban debütál a ZTE Intel Atom processzor köré épülő, Android 4.0 Ice Cream Sandwich alapokon nyugvó okostelefonja.
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1 TB/12 GB fehér titán 3 év garancia, kiegészítőkkel eladó!
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nothing Phone 2 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Beszámítás! Dell Optiplex 3080 SFF asztali számítógép - i5 10505 8GB RAM 256GB SSD Intel UHD 630 IGP
- Samsung Galaxy A05s 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 9400F / RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500 SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest