- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- One mobilszolgáltatások
- Egyre kevésbé érdekli az okostelefon Európát
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Témákat hoz a Google a Pixelekre
-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
Garry84
tag
válasz
kelzsoca #14771 üzenetére
Akkor mi a megoldás?
Nem kekeckedésből, de tényleg meglepődnétek, ha látnátok a kijelzőmet. Teljesen jogos, hogy ne rohangáljon mindenki minden szarért cserélgetni, ezt én is el akarom kerülni. Az elsőt sem cseréltem volna, ha nem dobálta volna el szinte minden hívásnál a 2G hálót. A készülék legtöbb hibája szoftveres, amit előbb-utóbb remélem javítanak. Ezt sem akarom cserélni, ha nem muszáj. Ezért akarom letesztelni, hogy másnak ez mennyire durva. Az enyém nagyon.
Keeperv85: Pár napja ex Blademmel hasonlítgattam össze, olyan helyzetben, ahol azt még simán látom, a GXI megfekszik. Pedig ezt leszámítva nagyságrendekkel szebb a kijelzője. Tényleg nem pár fokos tartományról van szó. Ha utcán vagyok, muszáj teljesen hátat fordítanom a napnak, és bevállalnom azt, hogy az erős fény miatt gyengén ugyan, de látom. Mondom, nem szőrszálhasogatok, napfényben nem lehet egyszerűen látni sok mindent. Nem ez a legfontosabb, de pl. névjegyzékben a neveket épphogy, a számokat (kicsit szürkébbek) már sehogy nem tudom kivenni.
Az járható, hogy beviszem ZTE-hez, hogy nézzenek rá, láttak-e már ilyesmit?
Ja, enyém az a kétes dicsőség, hogy elsőként említettem meg a fórumban a lilulást! :-)
Új hozzászólás Aktív témák
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- BestBuy topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Villanyszerelés
- BestBuy ruhás topik
- One mobilszolgáltatások
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest