- iPhone topik
- Yettel topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Magisk
- Itt a Xiaomi Android 16-os frissítési ütemterve a kompatibilis készülékekre
- Homokféreggel is pózolhatna a OnePlus 15
- Ilyen lesz a Galaxy S26 Ultra
- VoLTE/VoWiFi
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
kelzsoca
félisten
válasz
boxos23 #13249 üzenetére
Attól hogy nincs meg a telefon, még amiben tudom (főleg ha lenne időm) abban segítem Keep. kollegát, tehát senki nincs magára hagyva.
Illetve amíg tudom, addig hajtom a ZTE-t a forrással, frissítéssel kapcsolatosan, hogy Nektek ne legyen kidobott pénz a készülékért kiadott összeg.
Viszont én több Androidos készülékre is dolgozom, azt már hozzá se teszem, hogy még a saját készülékem (SGS3) is el van hanyagolva romozás szempontjából.
Én is bíztam már sok mindenben, főleg a forrás kiadásában, de ehhez a ZTE nem volt partner, reméljük észhez kapnak, és a jövőben ez a hozzáállás megváltozik.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Yettel topik
- Hobby elektronika
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- E-roller topik
- OLED monitor topic
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 pro független.
- Iphone 15 -független-tökéletes állapotban-128Gb
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3589
- HIBÁTLAN iPhone XS 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3587, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone X 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3586, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i7 10700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB ZALMAN S2 TG Chieftec 750W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude Precision XPS Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, Vostro 8-12. gen.
- LG 34GN850P-B - 34" Ívelt Nano IPS - 3440x1440 - 160Hz 1ms - G-Sync - FreeSync - HDR 400
- RTX-es GAMER laptopok + dokkolók + licencek
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest