Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• bubi92

őstag

válasz Keeperv85 #14716 üzenetére

az előző nekem is abból volt, mégis lilult. doboz nélkül hol tudom megnézni az újnak a számát?:D

• Samus

addikt

válasz Keeperv85 #14716 üzenetére

Enyém is 3217es sorozat, pontosabban 321722952668, a második szállítmány lehetett, a nagy "megjelenés utáni elfogyás" után rendeltem (hogy mennyit szenvedtem megint a hátlappal, mire lehámoztam...).

Néha előfordult lockscreen fagyás, ekkor a Wifi is aktívnak látszott, ilyenkor úgy öt-hat lezár-felébreszt ciklus, és az ujjam őrült húzogatásának a kijelzőn meglett az eredménye, fel tudtam oldani (minden esetben, mióta megvan a telefon, november óta úgy hatszor fordulhatott elő), ekkor a Wifi eltűnt, majd újra csatlakozott. Az egyedüli hiba a hanghiba hívás közben, bár a B06 óta erre még senki nem panaszkodott. Illetve a max közeli hangerő a minimumra állítva. Ez ha egyszer előjön, akkor úgy marad. Néha, nagyon ritkán tudom a hívás hangerejét állítani, de ez ritka (ekkor lehet emberi fül számára kellemes hangerőn is beszélgetni). Vagy hangos (minimum), vagy ordít (maximum), illetve kihangosítás, bár ezt nem használtam. A lilulás ugyanúgy megvan, engem nem zavar, bár a kis fényerő annál jobban. Van egy Nokia N82-m, szintén automata fényerőszabályzással, direkt napfényben gyönyörűen olvasható, cserébe úgy néz ki, mintha monokróm lenne a kijelző.

A mobilnetes eldobja, megszakad probléma is eltűnni látszik a B06-ban, igaz, néha borzasztóan belassul, de legalább nem szakítja meg. Illetve nem tudom, ki mit vett észre, de hívás közben GPRS-re (2G legalja) kapcsolja a hálózatot, mindegy, hogy előtte HSDPA volt. Nem zavar, legalább értenek a túloldalon.

De úgy vagyok vele, hogy ennyiért jó vétel volt, bár nem a telefonálás az erőssége.

Új hozzászólás Aktív témák