- Mobil flották
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Google Pixel topik
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Kínai tech-túra összefoglaló
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- 
			  Mobilarena ZTE GRAND X In 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

maggi1886076 addikt nem akarom elhinni, hogy ennyi ido alatt semmi nem szivarog ki a tmobiltol.se ar, se megjelenesi ido. 
 jol megvannak fizetve a dolgozok 
- 

sambuce tag Hali! 
 Ezt vki látta? [link]
- 

kelzsoca félisten válasz  maggi1886076

üzenetére maggi1886076

üzenetére úgy tudom hétfői és csütörtöki napokon van árlista frissítés. úgy tudom hétfői és csütörtöki napokon van árlista frissítés.
- 

dReFiX senior tag válasz  kelzsoca

üzenetére kelzsoca

üzenetéreHát hogy pont hétfőn azt nem tudom, október közepét mondtak, de ezt támasztja alá az is hogy a környékbeli országokban is kezd beszivárogni a készülék. Valamilyen akció keretében jelenik ( karácsonyit mondott dehát még október van  )meg valamelyik Sony készülékkel. )meg valamelyik Sony készülékkel.
 Bár én is jobban örülnék ha már holnap megjelenne. 
- 

dReFiX senior tag Jövőhéten (nelegyenigazam!) meglesz a cucc ne izguljatok ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif) , már csak az a nagy kérdés hogyan árraza be a T. , már csak az a nagy kérdés hogyan árraza be a T.
- 

dsr senior tag válasz  Sir Riccio

üzenetére Sir Riccio

üzenetéreÉn is kíváncsi vagyok erre a készülékre, de ha valóban 65 k fölött kártyásan akkor felejtős...  
- 

Sir Riccio addikt válasz  maggi1886076

üzenetére maggi1886076

üzenetéreDehogyisnem, csak 90kHUF lesz az ára.  
- 

kelzsoca félisten válasz  gyuribácsi88

üzenetére gyuribácsi88

üzenetéreAz csak elírás a T-nél. 
- 

válasz  Dr_Senkihazi

üzenetére Dr_Senkihazi

üzenetéreBiztos rá akart beszélni egy "fasza" iphone 5-re, vagy 4s-re, megmagyarázta volna hogy kell az neked  Egyébként én is erre a telóra várok, már csak azt nem vágom hogy mindenhol 8mpx-es kamera van feltüntetve egyedül a t-nél van 5, remélem ez csak elírás a t-mobile részéről. Egyébként én is erre a telóra várok, már csak azt nem vágom hogy mindenhol 8mpx-es kamera van feltüntetve egyedül a t-nél van 5, remélem ez csak elírás a t-mobile részéről.
- 

Joshi titán válasz  Dr_Senkihazi

üzenetére Dr_Senkihazi

üzenetére
- 

Dr_Senkihazi aktív tag kiváncsi leszek,ma felhivtam a T-t,fogalmuk sincs milyen grandX-röl beszélek,és még olyan hülye kérdést tett fel,hogy "mért várom én annyira azt a telot,és had ajánljon valami mást helyette..." 
 mondom én tudatos vásárlo vagyok,had vegyek már azt amit én szeretnék,köszönöm...kérem kapcsolja ki 
- 

Joshi titán korneliusz6 kolléga jóvoltából linkelnék egy ausztriai 229€-ós árat.  Azt egyenlőre nem tudom hogy kártyafüggetlen árról van-e szó, de nem sokára kiderül. Azt egyenlőre nem tudom hogy kártyafüggetlen árról van-e szó, de nem sokára kiderül.
- 

Joshi titán válasz  Sir Riccio

üzenetére Sir Riccio

üzenetéreA folyamatos szoftverfrissítés szinte csak a közép de inkább a felső kategóriában megszokott, a cikk is erről árulkodik. Most a gyári támogatásról beszélünk nem a főzött romokról. 
- 

Canonfan senior tag válasz  #40993792

üzenetére #40993792

üzenetéreIgen, ezzel így vagyok én is,  főleg hogy a modding lehetősége az eddigi infók alapján = 0, (az IN verziónál) ezért is jó lenne ha a HW és a gyári rom is jól tegye a dolgát, főleg hogy a modding lehetősége az eddigi infók alapján = 0, (az IN verziónál) ezért is jó lenne ha a HW és a gyári rom is jól tegye a dolgát, mert ami hiba benne marad azzal valószínűleg együtt kell majd élni... mert ami hiba benne marad azzal valószínűleg együtt kell majd élni...Úgyhogy ha tényleg ez van a háttérben akkor valóban érdemes várni  
- 

Canonfan senior tag válasz  Sir Riccio

üzenetére Sir Riccio

üzenetéreMa sem lettünk gazdagabbak Grand X-el, félek nem csak lassan jön de drága is lesz.  Ettől félek én is, 70-80K-s áron már nem lenne olyan jó vétel, nekem akkor sajnos túl is lógna a kereten,  + ennyiért szerintem sokan inkább egy jól bevált ARM-os telefont vennének, még ha esetleg hardveresen kevesebbet tud is. + ennyiért szerintem sokan inkább egy jól bevált ARM-os telefont vennének, még ha esetleg hardveresen kevesebbet tud is.
 Úgyhogy mindenképp maradjon meg a 60k körüli kártyás áron, annyiért ha hardveresen jó, tényleg bestbuy lenne szerintem Amúgy én azt is eltudom képzelni hogy azért húzódik ennyire maratonira a bevezetés (hisz az istennek se akarja elkezdeni árulni a T) mert a gyárban az utolsó tesztelésnél valamilyen hibát találtak a telefonban, és most azt javítják a ZTE-nél (és ugye minden javítás = újabb tesztelés) hogy a piacra kerülő verzióban már ne legyen benne. 
 Azért gondolom ezt, mert mert már kb 1 hónapja kint van a hamarosan kapható készülékek között, és gondolom a T sem gondolhatja komolyan hogy 1 hónap az "hamarosan kapható" kategória, főleg hogy még most is csak jóslatok vannak hogy mikor lesz....
 Szerintem lehet az a helyzet, hogy a T már árulná, de a ZTE valami hiba miatt visszatartotta (remélem már nem ) a szállítmányt, és ezért nem kaptak/nak készletet belőle, de ha nem így van, akkor a T ami nagyon gáz... ) a szállítmányt, és ezért nem kaptak/nak készletet belőle, de ha nem így van, akkor a T ami nagyon gáz...Úgy tudom egyébként, hogy nálunk és még egy (vagy pár) országban kezdik először árulni az IN-t szóval azért nincs még teszt róla, mert mi leszünk a "tesztközönség"  
- 

Dr_Senkihazi aktív tag 
- 

Sir Riccio addikt A Virgin Mobile-nál a Tegra2-es verzió van. 
- 

dReFiX senior tag válasz  Dr_Senkihazi

üzenetére Dr_Senkihazi

üzenetéreBiztosan van valami összefüggés, hogy alig van teszt az inteles verzióról, és a t-mobile is húzza halasztja a megjelenést. Más országokban sem kapható ez a verzió ? 
- 

dReFiX senior tag válasz  Sir Riccio

üzenetére Sir Riccio

üzenetéreAmúgy született már valami normális teszt erről az IN verzióról, mert mindenhol csak az alapmodellről írnak de arról sokat. Valóban kompatibilitási problémák léphetnek fel az inteles rendszer miatt a programokkal ? 
- 

dReFiX senior tag válasz  Sir Riccio

üzenetére Sir Riccio

üzenetéreNem tudom melyik típus, de az üzletvezető a blahán nekem ezt tudakolta ki. Bár én is örülnék ha hamarabb kijönne.  
- 

válasz  agressor12

üzenetére agressor12

üzenetéreMég csak a hétfői van fent, hátha. Napok óta tűkön ülök... :-) 
- 

Nundee K. tag válasz  Sir Riccio

üzenetére Sir Riccio

üzenetéreDe csak 10.09-től vásárolható.  
- 

dReFiX senior tag Lehet nem újdonság, de tegnap délután nekem azt erősítették meg, hogy október közepén jelenik meg a karácsonyra szánt újdonságok között a Sony készülékevel együtt . 
- 

rizso addikt válasz  kelzsoca

üzenetére kelzsoca

üzenetéreJó lenne  Talán a héten/következő héten aktuális lenne a vásárlás... Talán a héten/következő héten aktuális lenne a vásárlás...Más: Eddig az SGS Advance és a Sony Xperia P volt a két kiszemelt, de kiderült, hogy ahogyan én venném, úgy nincs webshopos kedvezmény, és bolti listaáron mégiscsak ~10k-val drágábbak. Aztán nézegettem ezt a Grand X In-t is, ha jó áron lesz, akkor talán ez is megtenné számomra. Van már valahol valami tesztféle róla? Több helyen olvastam pletykákat/eszmefuttatásokat, hogy az Inteles Grand X egy bukta, semmirevaló készülék lesz hardvert tekintve. A fenti két telefonhoz képest mennyivel nyújt kevesebbet/többet teljesítményt tekintve? Nem a benchmarkok érdekelnek, hanem az, hogy a mindennapi használat során ne hagyjon cserben, legyen folyamatos a működése, 720p videókat gond nélkül vigye/vegye fel, és az alap programok (böngésző, skype, mxplayer, stbstb) menjenek rajta. 
- 

kelzsoca félisten Olyan infókat hallottam (nem ZTE) hogy a héten befuthat a Grand X IN a T-Mobile-hoz. Elvileg holnap lesz árlista frissítés, és valószínűleg bekerülhet a készülék is, ár nem ismert. 
- 

agressor12 senior tag Tré nem iparkodik,hogy piacra dobja  
- 

Joshi titán ZTE telónál én nem mernék így rendelni habár ez az én véleményem/tapasztalatom, sajnos eddig megbízhatatlan gyártók közé sorolnám a ZTE-t. A Blade-et és Skate-et is gariztatnom kellett hangszóró probléma miatt, mindenesetre bátor vagy főleg annak tükrében hogy romolni akarsz.  ui.: a gáz nem is ez lenne hanem hogy az utóbbi 100 hsz-nek semmi köze az IN-hez.  
- 

dsr senior tag 
- 

313313 addikt Esetleg lehet tudni, hogy mikor jelenik meg a telefon kishazánka? Most vennék telefont, ezem és Alcatel ot 995-ön gondolkodok.... 
- 

Joshi titán Én úgy tudom hogy eddig csak az MTK chip-es változatot rootolták a Tegrás és Inteles-et még nem. 
 Egy biztos hogy Grand X-ből lesz jó néhány változat. Szerintem a T-mobile egészen biztosan 5Mp-es kamerával fogja adni az Inteles verziót holott más országokban ugyan az 8Mp-el jön ki. Szerintem a T-mobile egészen biztosan 5Mp-es kamerával fogja adni az Inteles verziót holott más országokban ugyan az 8Mp-el jön ki.
- 

hajbel addikt válasz  #40993792

üzenetére #40993792

üzenetérePont ezért tettem fel a kérdést. Az egész hülyeség onnan indult, hogy valaki linkelt egy tesztet, amiben leírta a teszt írója, hogy nem volt ideje rootolni, de látott már tegrás gépeket zárt bootloaderrel, erre mindenki elvan a tévinformációval,. Inkább néznétek utána személyesen az infónak! A neten van olyan fórum, ahol már rootolták a grand x-et, de ha nem így lenne, akkor is egészen nagy pézt tennék fel arra, hogy a ZTE nem fogja zárt bootloaderrel kiadni a grand x-et. [link] 
- 

Canonfan senior tag dsr (#105), Zsolt_72 (#106): Köszi szépen a hasznos infót!    Hát igen, most jó ajánlat lenne a Defy+ nagyon, nekem 35k körüli lenne 1 év hűséggel, szerintem meg is vettem volna (közel 100%) ha a héten valahol az általam elérhető T-s üzletek közül valamelyikben tudtam volna venni... 
 A HW szerintem nekem is bőven elég lenne, pl nálam is a játék az kizárólagosan = Angry Birds, ezen kívül telefonálás, zenehallgatás, netezés az amire most használom a telefont.
 Sajnos ez van, szerintem is jól jártam volna vele, a mostani telefonom (HTC Tattoo) HW-réhez képest ég és föld a Defy+ is... szerintem is jól jártam volna vele, a mostani telefonom (HTC Tattoo) HW-réhez képest ég és föld a Defy+ is...Emiatt mostmár különösen remélem hogy jó áron lesz a GrandX, mert már erősen érik a csere, de a GrandX és a Defy+ mellett nincs más amit szívesen vennék a T kínálatából...  
- 

airmax_2.0 tag "ZTE said it has no plans so far to update it to Jelly Bean, so don't expect an update before the new year." 
- 

lacibacsi addikt A ZTE telefonok úgy általában milyenek? Ilyenekre gondolok, hogy: 
 - Milyen a szoftver ellátottsága? Tudnak magyar nyelven alapból?
 - Kell-e, lehet-e, érdemes-e mókolni a készülékeket?
 - Meghibásodások terén mi a helyzet? Sok van belőle?
 Mert ha nincsenek vele gondok és a megfelelő működéshez nem kell folyton buherálni a romot, akkor egy valóban nagyon jó ár/érték arányú készülék lehet még belőle. Csak nehogy olcsó húsnak...
- 

dsr senior tag válasz  Canonfan

üzenetére Canonfan

üzenetéreNekem is van egy defy+-om a Blade mellett és én teljesen meg vagyok vele elégedve, hiszen ugyan azt tudja a hardver mint egy LG Optimus Black-ben vagy egy Samsung Galaxy S-ben, talán a samunak erősebb valamivel a GPU-ja , de én nálam a mindennapi használat: Netezés, filmnézés, zene hallgatás, kis játék, minden döccenés mentesen megy  
- 

Canonfan senior tag válasz  #40993792

üzenetére #40993792

üzenetéreÉn meg pont a Defy+ -ra csábultam el majdnem, mert egy kiforrott modellnek tűnik, jókat is olvastam róla, + elég jó árban van most a T-nél csak nem kapni, ha tudtam volna venni a T-nél, lehet még a héten megvettem volna... 
 Bár nem tudom hogy jó döntés lett-e volna, lehet jó hogy így alakult, mert lehet a GrandX IN megjelenése után bánnám a dolgot... Neked mi a tapasztalatod a Defy+ -al, mennyire elég a hardvere manapság, tényleg elavult már? Válaszodat előre is köszi!  
- 

Dr_Senkihazi aktív tag én is nagyon várom már...most skate-et használok (a 2.-at),maximálisan meg vagyok elégedve a zte-vel.kicsit lassu,de tudtam mit veszek,épp ezért ez nálam nem számit hátránynak. 
 ez meg ugyanakkora méret,jobb felbontás,gyorsabb,ics,stb...hasonlo jo áron.jöhetne már (ez az inteles mizéria nem érdekel,telefonálni veszem,és hogy a mindennapokban jol fusson,esetleg angry birds meg poker legyen rajta)  
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED monitor topic
- A világűrbe repíti az AI-t az NVIDIA és a Starcloud
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mobil flották
- Suzuki topik
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Battlefield 6
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Xiaomi 15 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3625
- HP Pavilion 15-eg2002nh - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - Win11 - 512GB SSD - Garancia - MAGYAR
- SzoftverPremium.hu
- Apple iPhone 13 Pink Super Retina XDR, 5G, dupla kamera 128 GB Használt, karcmentes 100%
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

+ ennyiért szerintem sokan inkább egy jól bevált ARM-os telefont vennének, még ha esetleg hardveresen kevesebbet tud is.
 + ennyiért szerintem sokan inkább egy jól bevált ARM-os telefont vennének, még ha esetleg hardveresen kevesebbet tud is.