- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Forerunner 965 - csúcs
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- A mostaninál szélesebb Foldon dolgozhat a Samsung
- Az iPhone hajthatatlanságán gúnyolódik a Samsung
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
M0RGI
őstag
Miért hülyeség, ha a pénzemért minőséget akarok kapni? Neked jó, hogy vissza kell hordanod a szervizbe, aztán az új készülékre, vagy a javításra várni 3 hetet??? Nekem a minőséget nem az jelenti, hogy na majd úgyis kicserélik másikra, hanem az, hogy ha alapból nincsen hiba. Vagy te egy cipőt is visszavinnél állandóan kicserélni mert kiszakad, ahelyett hogy kicsit kiábrándulnál a gyártójából? Vagy itt mindenki olyan rohadt gazdag, hogy ezt elnézi, mert "csak" 60 ezer Ft a telefon? Hát bocsánat, de ez nem kevés pénz, és amennyire én megdolgoztam érte, azt az energiát a gyár is ölje bele és ne adjon ki hibás terméket. Nem akarok nexust venni, csak az összehasonlítás miatt mondtam és feltételes időben. Az meg, hogy kiből dől a hülyeség azt hagyjuk, mert van bőven a topicban, mint mindegyikben. Félreértés ne essék, nem akarom rombolni a Grand X renoméját, csak felháborodtam úgy általában az összes gyártóra, akik nagyívben sz@rnak az emberek fejére és nem képesek hibátlanul kiadni valamit. A felhasználók által leírt hibák meg biztos beleférnek a szórásba, biztosan nem általános jellegűek, de mégis kicsit szúrja az ember szemét.
(#2149) kentucky : Nem kell tapasztalnom, épp elég az amit előttem X ember leír. Én erre építek. Nem akkor akarok koppanni, amikor majd megveszem a telefont. Ugye ez nem probléma neked? A nexusról meg le lehet szállni, ha nem érted miért írtam.
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Linux Mint
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Forerunner 965 - csúcs
- Star Wars rajongók
- Óra topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Honor X5c Plus
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 1000GB 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi