- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Bármilyen lehet a Realme GT 8 Pro kamerapanelje
- Milyen okostelefont vegyek?
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Teljes harci díszben várhatók az Oppo csúcsmodelljei
-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
unyadavid
senior tag
Az jól hangzik, tudom hogy az lcd teljesen sötétben nem túl jó olvasni, de azért ha eléggé levehető a fényerő akkor nem olyan zavaró.
Még annyi érdekelne, hogy a kijelző mennyire van közel az üveghez (előlaphoz)? Késöbb porosodás szempontjából fontos lehet. (Nekem pl. a blade és a skate is porosodott, ami fényesebb környezetben eléggé zavaró volt)
-
Lacko87
tag
Ügyes vagy
Mondtam én neki, hogy a webshopon fent van és lehet rendelni és van ár is hozzá azt mondta ők még azt nem kapták meg és valószínűleg csak jövő héten lesz majd ára. Azt felajánlotta, hogy elteszi addig, de mondtam neki, hogy akkor inkább a webshopon rendelem meg.
(
Ez meg is történt úgy fél órával ezelőttKicsit lehet szégyen, de pályakezdő informatikusként ez lesz az első okos telefonom.
) -
rizso
addikt
Köszönet a videókért!
Jól láttam, hogy néha görgetés helyett sima "rábökésnek" érzékelt? Erre írták volna pár helyen, hogy nem érzékel megfelelően?
Illetve ha már sample videót is csináltál: lőnél majd kinti fényviszonyok mellett is, meg egy olyat, ami ilyesmi környezetben/fényviszonyok között van? A Tegrás Grand X-nek megfeküdte a gyomrát rendesen, isssszonyatosan elkezdett szaggatni (meg hát előtte sem volt valami patent a képminőség). Ja, és tényleg nincs vaku videózás közben? A vaku továbbra is hideg, kékes fényű (Skate-nél ilyen volt, párom nem is szereti)?Ha lesz időd, akkor nyugodtan jöhet bármiféle tapasztalat/észrevétel
Új hozzászólás Aktív témák
- Nagyon nem szokványos módon ment tönkre egy ASML gép Kínában...
- LEGO klub
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Futás, futópályák
- Napelem
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Assetto Corsa Rally
- További aktív témák...
- új iPhone 17 Pro 512GB cosmic orange kozmosznarancs független Apple 1 év garancia
- iPhone 16 Pro 128GB white titanium fehér titán független Apple 1 hét garancia
- új iPhone Air 256GB space black asztrofekete független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro 128GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- Apple iPhone 17 Pro 512GB Kék Színben Kártya-független,12 Hónap Garancia,Bontatlan 0 Perces Készülék
- Intel Core i5-9500 / i5-9500T / i7-8700 / i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone Xs Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3537, 100% Akkumulátor
- Önerő nélkül is elvihető! RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Gamer szék noblechairs HERO Valódi Bőr Fekete
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3395, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA CM 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő