- Mindenki Z Fold7-et akar
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kikristályosodik a Razr 60
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kanczy
veterán
válasz
Don't Panic #56414 üzenetére
Én pár napja ezt generáltam...
-
zzola
titán
válasz
Don't Panic #56392 üzenetére
De ha a XEH kell, a linkről vagy 2 perc alatt lejön...
-
zzola
titán
válasz
Don't Panic #56386 üzenetére
Regisztrálni kell, utána ~2 óra alatt lejön...vagy itt megtalálod...
-
Keem1
veterán
válasz
Don't Panic #56384 üzenetére
Az is úgy frissül, mint a nexus romok? A nexusomon már 5.1 van és ez már a sokadik rajta.
-
Don't Panic
senior tag
válasz
Don't Panic #56383 üzenetére
ez a google edition nekem nagyon nem jön be a kamera nagyon alulteljesit a gyárihoz képest , borzalmasanrossz
-
Zsolaf
addikt
válasz
Don't Panic #52126 üzenetére
De a statisztika szerint 03.18 azt látod?
-
Zsolaf
addikt
válasz
Don't Panic #52124 üzenetére
Dátum nem módosult? Úgy néz ki innen
-
Szabcsizz
őstag
válasz
Don't Panic #51615 üzenetére
Snap 600-ashoz szerintem ki se jött.De Sammobile-on tudod nyomon követni a frissítéseket.
amuba:pedig emlékezetem szerint ugyanez a cikk volt kint itt is,pár napja. -
vwpolopg
őstag
válasz
Don't Panic #51487 üzenetére
Az előző hsz.-em óta keresgéltem a topicban, ahogy láttam ezzel se kompatibilis 100%-ban a prot. cover+. Szóval marad a gyári hátlap, végülis mindegy, úgyis eltakarja a tok. De azért köszönöm. Érdekes, hogy van gyáriból narancssárga is.
Szerk.: Nem tudja valaki, ha én kitörlöm a telefonom mysamsungból mert eladom, azt írja, hogy a garanciahosszabbítás is törlődik, akkor ha az új tulaj beregisztrálja, ő megkapja újra a hosszabbítást, vagy bukta?
-
bjergerking
tag
válasz
Don't Panic #50726 üzenetére
Ez 5.0.1, én 5.1-re gondoltam, valaki linkelte itt ebben a témában, hogy elvileg még azt megkapja az s4..azért kérdeztem
#Zolar: valóban előreszaladtam kicsit, de ez az új touchwiz nagyon király, mondjuk az én variánsomra már megjött
#es4: nekem nincs, i9500.
-
fermacht1994
aktív tag
válasz
Don't Panic #50689 üzenetére
Szuper. Öröm és boldogság van.
Nekem a gyors nyomkodás után a kamera kép szebbnek tűnik. Gyorsabban fókuszál és nem annyira zajos a kép.
borsodika
iztosra mentem
-
tisvol
aktív tag
válasz
Don't Panic #50648 üzenetére
Ha Hang módban leveszed az összes hangot nullára? Akkor mi történik? Vagy ez esetben nem lehet nullára venni?
-
norrberth
addikt
válasz
Don't Panic #50638 üzenetére
Silnet mód van? vagy arra majd a későbbi javításban kerül sor?
-
borsodika
őstag
válasz
Don't Panic #50638 üzenetére
Downgrade vajon működik-e vissza KK-ra?
-
sebijani1982
senior tag
válasz
Don't Panic #49263 üzenetére
Köszi Neked és Chubby-nak is!
Chubby a Bugreport.txt 12 MB-os. potom 1505 oldal A/4 méretben. Küldhetem?
-
kertimedve
csendes tag
válasz
Don't Panic #45691 üzenetére
Semmi különös, nem látom jelét a púpnak.
-
kalapacsolok
senior tag
válasz
Don't Panic #44146 üzenetére
Na erről van szó, az ismerősöm is telenoros. Akkor nálad is ez van, hogy 30 mp, mire kicsörög... És olyat tapasztaltál, hogy nem tudnak hívni, közben be vagy kapcsolva, és SMS értesítést kapsz a hívásról?
Más telefonnal volt ilyen problémád? A telefon baja lehet vagy a szolgáltató? A SIM-csere ezek szerint nem segített... Másnál van ilyen probléma?
-
Maxentius
addikt
válasz
Don't Panic #43936 üzenetére
Nekem gyárin, főzötten egyaránt harmatgyenge az akkuidőm. Valami program zavarhat be, amit még nem sikerült kigyomlálnom.
-
Maxentius
addikt
válasz
Don't Panic #43927 üzenetére
Na ez már hasonlít az én akkuidőmhöz.
-
sayCet
aktív tag
válasz
Don't Panic #43927 üzenetére
Tumblr-t greenifyvel fagyasztanám helyedben.
-
törölt tag
válasz
Don't Panic #43873 üzenetére
legalább puhára esik
-
raziel01
veterán
válasz
Don't Panic #43868 üzenetére
"az 1000 ft os Ebay es toktól sokat nem kell várni"
Sima szilikon tokok pont arra jók, hogy tompítsák az ütést. Xperia SP-n beváltak.
-
törölt tag
válasz
Don't Panic #43863 üzenetére
én vigyáznék rá mint a 6 hónapos kislányom
szerintem egy bőrtok untig elég
aki inkább vizes környezetben akar telefonálni az vegyen S5-öt aki meg dobálni akarja az meg XCover2-őt
-
sultansmith
senior tag
válasz
Don't Panic #43863 üzenetére
jahm, és az asszony nem ember, a medve nem játék, a sör nem üdítő.
-
madkiller
őstag
válasz
Don't Panic #43569 üzenetére
Nekem hetente csinált ilyet. Ilyenkor a töltést is sokkal lassabban vette.
Tegnap feltettem az NJ8at, towellel rootoltam. Titaniummal visszaraktam mindent. Kíváncsi leszek a legújabb rom, hogy bírja majd.
Sebességgel nincs gond, fürge, folyamatos. Persze nova launcherrel. -
Bavid
senior tag
válasz
Don't Panic #43401 üzenetére
Most is így van...
De egyébként szerintem se jó megoldás. -
Maxentius
addikt
válasz
Don't Panic #43269 üzenetére
Megvan rá az esély.
-
[P]laci
senior tag
válasz
Don't Panic #43196 üzenetére
vótmá!
-
Adam1995
csendes tag
válasz
Don't Panic #42959 üzenetére
Én újraktam, pont ezèrt, már fogadja a frissítést. Meg vagyok root nélkül
-
csabsz13
aktív tag
válasz
Don't Panic #42719 üzenetére
még WESTEL feliratos a SIM
arra gondoltam, hogy esetleg azért nem tud 4G-t, bár lehet hogy teljes blődség, amit írok.egy biztos, hogy LTE módban van a telefon, de 4G-t még nem láttam a felső infósávban, csak 3G-t meg H+-t.
-
zseko
veterán
válasz
Don't Panic #41494 üzenetére
Te alig tíz hónapja használod, mi meg a 0. naptól, de persze neked van igazad...
Ez nem 'faxság', csupán szerencsés vagy és nem elég érzékeny hozzá a szemed, van ilyen -
migabi24
nagyúr
válasz
Don't Panic #41497 üzenetére
Tessék kikerestem neked az első ilyen panaszt [link] érdemes a dátumot is megnézned
-
migabi24
nagyúr
válasz
Don't Panic #41490 üzenetére
Nem faxságot írtam hanem az igazat, olvass vissza a topik legelejére ha nem hiszed el, a legelső szoftver verzió óta jelen van a hiba, ez mindig is ilyen volt, arról én nem tehetek ha te csak mostanába vetted észre
-
zseko
veterán
válasz
Don't Panic #41400 üzenetére
És mikor volt nálad utoljára gyári vissza? Mert nálam is megoldja - egy hétig...
-
zseko
veterán
válasz
Don't Panic #41398 üzenetére
Na ilyen problémám most pont nincs
fél napot nem bír ki újraindulás nélkül...
-
bee_jay
tag
válasz
Don't Panic #41367 üzenetére
Ha jobban megnézitek az oldal alján a videót, akkor látni, hogy sokkal több karc van a bal oldali telefonon, mint amennyiszer megkapirgálta azt a kulccsal. Szerintem már előre meg volt karcolva, csak olyan szögben van a kamera, hogy nem látszik, csak ha felemeli. Egyébként meg egy ilyen kulcs az Gorilla Glass-t sem karcolja meg...
-
hacki87
senior tag
válasz
Don't Panic #41291 üzenetére
Nekem volt egy i4S-em, még a 7. Ios is viszonylag gyors volt. De az kiborított, hogy egy csengőhang vagy bármi másnak a telefonra juttatása körülményes volt. Ezek utan szerintem lehet az iPhone 10" akkor se lenne számomra alternatíva. Az s3 s4 alcatel ot 995 azt tettem amit akartam. Ha olyan fájlt amit a telefon amúgy le se tudna játszani még azt is hagyná, mint egy pendrive. Az iPhone meg csak dobálja a hiba üzenetet, hogy nem támogatott formátum.
-
bb.bocs
őstag
válasz
Don't Panic #41195 üzenetére
aha.az mondjuk gáz ja. hát vicces lenne 0-24 ben használnám játszanék stb xD ez a veszély nem fenyeget hisz mást is csinálok nem csak telefonozok xD
-
torreador22
senior tag
válasz
Don't Panic #41168 üzenetére
Kb 6 hónapja még nekem is rugalmasan ment a helyszíni javítás S3 pik-pak! Én a mostani állapotot írtam le!
-
Szecska26
csendes tag
válasz
Don't Panic #40814 üzenetére
Köszi, a gyári visszaállítás megoldotta a problémát
-
migabi24
nagyúr
válasz
Don't Panic #40782 üzenetére
Csak épp nem lehet kapni
-
bb.bocs
őstag
válasz
Don't Panic #40782 üzenetére
Aha.hát a színe nem tetszik megaztan a kromot most védi a cover+ úgy meg semmi.mondjuk kezdem azt gondolni hogy tok mind1 a végén. De ha már van... védje csak jó az.csak fura az anyaghasznalat hogy nem valami tartós.
-
bb.bocs
őstag
válasz
Don't Panic #40767 üzenetére
nekem az egyre gyakoribb jelenség, hogy random újraindul a telefon ,egyre gyakrabban. eddig 2 szer volt 2 hónap alatt hogy ha belépek a képernyő galériába akkor behal és fekete képernyő... aztán ma olyat csinált hogy játszottam, középső gombbal kiléptem, lezártam. kioldottam, a hangerő félig volt, de hang az nem jött ki rajta... halkítgattam jobbra balra semmi... aztán filmnél elindult a hang. ez most volt először. tuti a rom a gáz mert eddig nem volt semmi bajom igazán... most sem gáz, de zavaró... remélem korrigálják azért, mert ez mégis csak hivatalos rom ami nem cm hogy fagyjon meg minden...
-
Maxentius
addikt
válasz
Don't Panic #40767 üzenetére
Ha az NG8 van fenn, akkor lehet, hogy a gyári firmware a fos, nekem is folyamatosan újraindult, NF1-en semmi problémám nem volt.
-
norrberth
addikt
válasz
Don't Panic #40684 üzenetére
he he
-
dobobazsy
őstag
válasz
Don't Panic #39870 üzenetére
beleraktam, holnap délután megpróbálom bekapcsolni és lesz ami lesz
-
Maxentius
addikt
válasz
Don't Panic #35478 üzenetére
Sikerült működésre bírnom a SideSync-et! A telóra EZT töltsétek le!
-
válasz
Don't Panic #34800 üzenetére
Próbáld meg telepíteni a Google Keyboard-ot és használd azt. Abban tuti jól jelenik meg. Én ezt fogom kipróbálni ma.
-
válasz
Don't Panic #34683 üzenetére
Ez engem is érdekelne! Elég idegesítő!
-
Maxentius
addikt
válasz
Don't Panic #34395 üzenetére
Ez kéne, hogy legyen a minimum a csúcskategóriás mobiloknál!
(#34403) mgTerminator: Ha ez CM11-en így megy, lehet, hogy majd teszek vele egy próbát - de így most kényelmesebb, mint állandóan TWRP-be boot-olni.
-
mycso
veterán
válasz
Háát, ennek az éjszakai képeitől sem estem hasra.
Viszont nekem is ilyen (hasonló) macskám van, mint a képeken. -
nbware
senior tag
válasz
Don't Panic #34398 üzenetére
ez így ebben a formában nem igaz, mert ott van az s4 zoom, ami kenterbe veri a szaros kis 1020ast is
-
Vikooo
addikt
válasz
Valóban, de én az 1/3 - 1/2.3 -as CMOS kategóriában gondoltam (Sony).
Lumia 1020: 1/1.5 (Toshiba).
Valóban gyönyőrűek a képek, de 100%, hogy állványt használt stb, én csak "point and shoot" -ként, kézben tartva. -
migabi24
nagyúr
válasz
Ezt mindenki tudja, ezért kár ide jönni, az meg másba gyenge
-
nbware
senior tag
válasz
Don't Panic #33160 üzenetére
Jaaa, azt hittem valami speckó program
-
mgTerminator
veterán
válasz
Don't Panic #33160 üzenetére
Én a hűtő fagyó részét használom.
-
nbware
senior tag
válasz
Don't Panic #33154 üzenetére
mivel fagyasztod? milyen programmal?
-
Vikooo
addikt
válasz
Don't Panic #33154 üzenetére
Köszi!
-
Vikooo
addikt
válasz
Don't Panic #33150 üzenetére
Miket fagyasztottál?
-
Valken
tag
válasz
Don't Panic #32267 üzenetére
Igen, csak a menüben és az értesítési sávban jön elő, böngészőben, alkalmazásokban (pl. Index.hu applikáció) minden tökéletes.
-
Valken
tag
válasz
Don't Panic #32264 üzenetére
Csak olvasáskor. De ez kevésbé zavar, mint a villódzó betűk.
-
Valken
tag
válasz
Don't Panic #32262 üzenetére
Pontosan. 4.3 alatt semmi ilyen nem volt, jelen pillanatban iszonyatosan zavaró, remélem van / lesz rá megoldás.
-
galaxys80
veterán
válasz
Don't Panic #30592 üzenetére
Hát nálad meg a google szolgáltatások nem túl biztató.
Nálam az nincs is a listán. -
válasz
Don't Panic #30381 üzenetére
Kamu hát
Snapi 805 jön ki állítólag ami megint csak nem lesz nagy durranás... csak paraszt vakítás....
-
Petyyyyy
addikt
válasz
Don't Panic #30381 üzenetére
Igen az. Ez egy évekkel korábbi modell, amit csak azért készítettek - vagy csak akarták, nem tudom kész lett-e - , hogy prezentálják milyen állat, ha "lefolyik" a kijelző oldalra is. És különben is az egy LG volt, nem Samu.
-
Ace882
tag
válasz
Don't Panic #29690 üzenetére
Én úgy jártam a múltkor, hogy nyomogattam a telót 20% on volt egyszer csak leugrott 5% ra.
-
mgTerminator
veterán
válasz
Don't Panic #29692 üzenetére
Don't panic!
-
Revesz
aktív tag
válasz
Don't Panic #29690 üzenetére
Lehet, hogy csak egyszeri eset es csak nem mutatja, hogy beakadt valami. Egyszer nekem is volt ilyen, 4 ora alatt lemerult 100rol, de azota se jelentkezett.
-
Gizmo94
veterán
válasz
Don't Panic #29561 üzenetére
Vagy a romod kavarodott meg, vagy a szenzor, de nem hinném, ez inkább szoftveres, mert akkor egyáltalán nem működne sem oda-sem vissza.
-
VásRló
tag
válasz
Don't Panic #29371 üzenetére
nekem is telenor.. na meg ugye másik telenoros, azonos csomagút hívok, akkornem foglaltat jelez, ha beszél, hanem simán kicseng..
-
Vagany
őstag
válasz
Don't Panic #29371 üzenetére
Nekem is előfordult már (havi 2x-3x), hogy elment a net, csak telefonálás ment, de repülőmód be-ki segített.
-
horvathkrisz
addikt
válasz
Don't Panic #27186 üzenetére
Nem féltek hogy megrákosittya a zagyatokat?
-
nfsu17
veterán
válasz
Don't Panic #27054 üzenetére
fényképezőgépben: beállítások > beállítások > hangerőgomb > kamera gomb
migabi24
akkor ezt megtárgyaltuk -
zx6r
aktív tag
válasz
Don't Panic #26317 üzenetére
Hát tènyleg elèg olcsó volt:/
-
fermacht1994
aktív tag
válasz
Don't Panic #26071 üzenetére
Hehe, kb még 2 hónap és olyan púpos lesz h csak na
-
mgTerminator
veterán
válasz
Don't Panic #25968 üzenetére
Te csak azt kérdezted hogy ki lehet e kapcsolni, én erre válaszoltam is
-
mgTerminator
veterán
válasz
Don't Panic #25956 üzenetére
Ki.
-
hdekakas
senior tag
válasz
Don't Panic #25813 üzenetére
Igen, de át lehet tenni külső sd-re is, illetve én a nagyobb játékok datáját mount-olom át oda.
-
dobolson
senior tag
válasz
Don't Panic #25809 üzenetére
Nem jelzi ikonnal, hogy aktív. Ha adatot küld, csak akkor látszik egy wifi directes ikon.
-
válasz
Don't Panic #25705 üzenetére
szia,
igen.
Fapuma77624; gyári firmware verziók felhúzásától nem ugrik egyik knox számláló sem.
nézd meg recovery alatt, vagy a kies által, hogy mi a product code.Szakiii; letöltöttem közben, egy csak egy állományból áll.
-
válasz
Don't Panic #25367 üzenetére
nem feltétlenül, van - volt is már - olyan karbantartás, hogy egy már kiosztott tartomány ment rendesen, nem is érzékelték a problémát - adott tartományban nem is volt -, de ha adott helyen új eszközzel akartak felcsatlakozni, az már nem ment, vagy ledobálta, és csak a javítás végeztével állt be a megfelelő állapot.
ritkán ugyan, de ilyen is van, ezért érdemes minden esetleges hibalehetőséget kizárni, mielőtt nulláza/újrahúzza az ember a telefon rendszerét.
a sim kártyát ban lehetőséged kirpbálni másik készülékben, illetve másik sim kártyát a te telefonodban?
mert a keresztezéses feloldáskor kibukik általában a hiba oka. -
válasz
Don't Panic #25365 üzenetére
Tegnap nekem is és pár kollégának is rossz volt a T-s mobilnet. Gyanítom karban tartottak vagy valami hálózati katyvasz volt.
-
válasz
Don't Panic #25362 üzenetére
próbáld ki másik sim kártyával, illetve azonos sim kártyát másik telefonban, illetve magát a szolgáltatást is ellenőrizd másik eszközzel, hogy leszűkíthető legyen a hiba, mert okozhatja a sim kártya - plán ha régebbi, vágott...stb -, a hálózat és a telefon is.
amikor például g4/lte hálózatot bővít a telekom, vagy simán csak hálózati karbantartás - netán előre be nem jelentett javítás - van, akkor szoktam mosolyogni több telefon témájában is, mivel az emberek egy hányada nem is gyanakszik a szolgáltatásra, hanem azonnal gyalulja a telefont, újrahúzza a firmware verziót, vagy másikat próbál ki, és a végén dühöng, hogy csak szolgáltatós probléma volt... -
OctoCore
tag
válasz
Don't Panic #24746 üzenetére
köszi...
-
OctoCore
tag
válasz
Don't Panic #24735 üzenetére
haverom T-s simjével is próbáltuk, Neki szintén S4-e van, az felment egyből LTE-re, az enyémbe nem...
-
b.bela1
őstag
válasz
Don't Panic #24735 üzenetére
Nem megfelelő sim, vagy rom. Ha minden ok. magától felmegy.
-
Gyula84
veterán
válasz
Don't Panic #24530 üzenetére
leszedtem én is és megnéztem MK8 alatt 29163
-
Gyula84
veterán
válasz
Don't Panic #24451 üzenetére
és az jó?
-
Szakiii
addikt
válasz
Don't Panic #24451 üzenetére
az igen
-
b.bela1
őstag
válasz
Don't Panic #24404 üzenetére
Külsőleg semmi. Inkább optimalizálás. Minimális eltérés alk. kezben, bekerült a gugliújság, jobb vétel (én ezt nem tapasztaltam). Elég nagyméretű, inkább belső dolgok. Most még pörög, friss, ropogós, majd használatnál kiderül. Gond nincs.
-
b.bela1
őstag
válasz
Don't Panic #22802 üzenetére
És érdekes módon, a hasonló töltős tokokhoz képest jól is néz ki.
-
xrvman
őstag
válasz
Don't Panic #22437 üzenetére
Tehát akkor megéri feltenni a 4.3 at
-
VipJoco
tag
válasz
Don't Panic #22340 üzenetére
Köszönöm szépen az infót, mostmár tényleg csak napok választanak el így a vásárlástól
-
zx6r
aktív tag
válasz
Don't Panic #22007 üzenetére
JÓlvan akkor nem egyedi a dolog.Követem is a jó tanácsot
-
Rengete
aktív tag
válasz
Don't Panic #21898 üzenetére
Tényleg! Már el is felejtettem a púpos akksimat annyira oda vagyok itt a rendszertől. Pedig annyira púpos, hogy a papír már eltávolodott a műanyagtól és van egy 2mm-es lyuk közöttük....
-
Rengete
aktív tag
válasz
Don't Panic #21805 üzenetére
Ha már veszek akkor milyet érdemes? Gondolom gyárit de ha még sem akkor szabad valami utángyártottat is venni? Vagy esetleg van nagyobb kapacitású is? Kb mennyi az ára? Ezt csak azért kérdezem mert hirdetnek eredetit és ha túl olcsó akkor esetleg lehet gyanús...
-
Goldmen75
őstag
válasz
Don't Panic #21805 üzenetére
Pedig jól hangzott : mariztasd
))))
-
Rengete
aktív tag
válasz
Don't Panic #21799 üzenetére
Kivettem és egy kicsit mind a két oldala igen
-
FrankMonzano
őstag
válasz
Don't Panic #21750 üzenetére
Meglatjuk mi lesz belole. Az otlet maga jo. Vegre sajat rendszer,talan az optimalizalas is jobb lesz ezen kereteken belul.
-
lajki7
senior tag
válasz
Don't Panic #21730 üzenetére
Van lent! szazhatvanezer labda! Nekunk a csapatban 3zsak labdank van,szoval lesz
honap megyek le 12korul
Bocs sracok. Beszeljuk meg priviben
mert ezek kurvara ido a topicba illo dolgok am
sorry meg1x
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Kerékpársportok
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Autós topik
- Milyen processzort vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Apple MacBook
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- iPhone 16 Pro MAX 512 GB, Kártyafüggetlen - Makulátlan állapot! + AJÁNDÉK TOK - 3 ÉV GARANCIA
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- LG 27UN83A-W - IPS LED - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - USB Type-C - HDR 400 - AMD FreeSync - Hangszórók
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3002, 90% Akksi
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3004
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest