- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tesztelo.hu
senior tag
válasz
xrvman #57871 üzenetére
Tipikus S4 hiba. Bemegy a por a hangszórón a közelségérzékelőbe. Nem kell a javításhoz szétszedni. Vegyél sűrített levegőt (pl. Tescoban, Media Marktban, Auchanban van), és kikapcsolt állapotban fújj bele néhányszor az első hangszóróba. Meg fog javulni.
A korábbi hozzászólásokban levő kóddal tudod tesztelni. -
ezso
tag
válasz
xrvman #57871 üzenetére
Próbáld ki azt, hogy telefon kikapcs, majd bekapcsoló gomb és hangerő le gombot egyszerre folyamatosan nyomni, amíg be nem tölt.
Ha jól csinálod, akkor a bal alsó sarokba kiír valamit. "csökkentett mód", de nem azt, csak nem emlékszem.
Lényeg, hogy ilyenkor csak a gyárilag telepített appokat tölti be és semmi olyat, amit Te tettél rá.
Ha így jó, akkor újraindítod és elkezdheted kiszűrni, hogy melyik appal van gond.
Nekem ezt kb. 1 hete a Samsung online szervizes mondta. Más problémám volt, viszont így kiszűrtük, hogy nem a telefon hibája, hanem egy utólag telepített app okozta a gondot. -
-
zseko
veterán
válasz
xrvman #42856 üzenetére
nem hogy még mindig, hanem innentől fogva, nem lehet másolni semmit az sd kártyára, ráadásul 4.4.2-nél egyeseknek bejött a random reboot is: játék közben, netezés közben, navigáció közben, telefonálás közben.... köztük nálam is, küldöm is harmadszor vissza szervízbe
jobban jársz ha maradsz 4.3-on, addig semmi gond nem volt nálam sem, a 4.4.2-vel csak a szopás van.
-
válasz
xrvman #40292 üzenetére
Mint mondtam, máshogy. Gyári fájlböngészővel működik. És ezernyi topikban le lett írva, hogy mi változott. Gugli szigorított, vagy elfogadod, vagy root. Jövőre tekintve akkor változhatnak a szabályok, ha elkezdik támogatni azokat a fájlrendszereket, amik pl a belső tárhelyen is vannak, akkor lenne jogosultságkezelés, és lehetne tiltani, hogy ki mikor mihez férhet hozzá, mert ugye ez a baja Google-nek. És igaza is van, még ha ettől kényelmetlenebbé is vált az SD kártya használata.
De bármelyik program (ami rendesen meg is van írva), meg tudja oldani, hogy a programhoz tartozó adatok egy része vagy egésze, vagy maga az alkalmazás egy része vagy egésze, az SD kártyán legyen. A belső tárhelyhez korlátlanul hozzá tudnak férni (megfelelő joggal), hiszen ott az app le tudja tiltani a kíváncsiskodók elől a saját mappáját.
Nyilván egy picit fura lehet először, de azt nem merném kijelenteni, hogy innentől értelmetlen az SD kártya, csak másképpen kell használni. Illetve, remek tárhely az online streaming appoknak így is. -
válasz
xrvman #40287 üzenetére
Tudod használni, csak máshogy. Ez így fog maradni, amíg (ex)FAT-ra korlátozzák az SD kártya FS-ét.
Nem kell búcsút mondani, sőt, senki nem mondta, hogy nem lehet valami az SD-n. Appot, és app datát is lehet kitenni, csak nem ilyen mókolt iGO-kat, mert az nincs erre felkészítve. Lehet írni az SD kártyára, ha ott a saját mappáját létrehozza. Ezt nyilván rendesen le kell kódolni az appba is, így nem árt frisset, újat használni, ami erre fel van készítve.
-
válasz
xrvman #22438 üzenetére
bizony, látványosan jobb lett az akkumulátoros üzemidő is - bár én eddig sem panaszkodtam -, még a Don't Panic által írt értékektől is jobbat kapok, mondjuk nekem nincs fent facebook...stb alkalmazás, most 34 óra készenlét és bő 3 órás kijelzős üzemidő értékekkel tettem fel tölteni, de még messze volt a lemerüléstől, viszont nem szeretem teljesen lemerítgetni a li-xx akkumulátorokat, sokszor felnyomon 1/2 vagy 2/3 töltöttségnél is.
-
válasz
xrvman #22434 üzenetére
szia,
normális esetben elég csak a frissítés, de ha biztosra akarsz menni, akkor előtte és utána is visszaállíthatod a rendszert gyári állapotra, ezt pedig elég megtenni a menü alól, nem kell külön a két wipe recovery alatt is.
az biztos, hogy a a frissítés előtt és után is eszközölt teljes nullással felhúzott rendszer alatt sokkal kevesebb a hibalehetőség, pláne 4.2.2 -> 4.3 lépték esetén. -
samu496
tag
-
válasz
xrvman #14568 üzenetére
most olvasom, hogy a tegnapi más volt, nem a tervezett - ahol csak 1 órás kiesés valószínűsíthető - fejlesztés;
Tegnap a késő esti órákban tapasztalt lassulást, illetve bizonytalanságot a mobilnet szolgáltatással kapcsolatban az egyik hálózati eszközünkben fellépett műszaki probléma okozta, amelyet a szállító bevonásával kivizsgáltunk és elhárítottunk, így a szolgáltatás röviddel éjfél után már ismét hibamentesen működött. Ezúton is köszönjük türelmeteket és megértéseteket.
forrás; link -
válasz
xrvman #14395 üzenetére
azért, mert szolgáltatója, annak kapcsolódó szabályozása, de még ügyintézője is válogatja, tehát általánosságban nem írható le, hogy díjmentesen cserélik!
csak egy példát írok; a t-mobile esetén 4500 ft a sim kártya cseréje, amennyiben semmi sem indokolja a díjmentes cserét, de ha például ha azon szolgáltatónál vásárolsz készüléket adott sim kártyához tartozó előfizetésre, akkor nem térítés ellenében cserélik, hiszen indokolt a díjmentes csere!
sokszor találkozni vele, hogy amúgy fizetős esetben is díjmentesen kicseréli a sim kártyát az ügyintéző, de csak és kizárólag saját felelősségére, mert ráírja mondjuk, hogy hibás a sim kártya, de ettől papíron még fizetős a csere, és nem is minden ügyintéző ilyen jófej, szóval egy - egy egyedi pozitív tapasztalat alapján nem lehet általánosítani.
egy másik szolgáltatónál díjmentes a sim kártya cseréje, ha az elmúlt 2 éves, de ettől még nem minden sim kártya cseréje díjmentes.
sok ilyen példát lehetne még írni, ezért is nem szabad általánosítani, pláne a pontos részletek ismeretének hiányában! -
-
csabám
addikt
-
-
Keksz03
senior tag
válasz
xrvman #11796 üzenetére
Külföldi fórumokon olvastam h gondok vannak a D-Link routerekkel, de pontosan nem olvastam h mi a baj velük, annyit szűrtem le h a kettő együtt nem megy!
szerk: milyen router? komolyabb cucc? mert egy két átmeneti megoldást találtam, de csak dual band-es routerekhez...
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest