Hirdetés
- Yettel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kihívót kap a Red Magic?
- FErgeteges frissítés: két rajongói mobil kapott One UI 7-et
- Íme az új Android Auto!
- iPhone topik
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
t.dave500
tag
válasz
Szabcsizz #61963 üzenetére
Saycet:
Jónak tűnik, köszi, egyik ismerősömnek van ilyen, kipróbálom, de elsősorban fülhallgató kell nekem, nem fejes. Nincs kedvem magammal hurcolászni, + érdekes nézne a főnök, ha így dolgoznék.
Szabcsizz:
Nézegettem azt is, amit mondtál, meg nézegettem ezt is.
Mit gondolsz/gondoltok róla? A dizájn kifejezetten megfogott. -
bwin.party
aktív tag
válasz
Szabcsizz #60381 üzenetére
Igazad van, valóban nem árt vigyázni a tartozékokat illetően. Pl.: akkumulátorból sem használok a gyárin kívül semmit. Hiába 2 éves már a telefon, örülök, hogy sikerült egy vadonatújhoz hozzájutnom. Megbecsülöm, vigyázok rá és mire kifut minden tartozék betárazok, hogy csak elő kelljen majd venni amikor a neten csak utángyártott dolgokat lehet kapni. Amíg lehet csak ezt fogom használni, nagyszerű termék, megéri a törődést. Csak gyártó által kiadott termékeket vásároljon hozzá mindenki, ez így a korrekt.
-
Eclips21
őstag
-
-
bwin.party
aktív tag
válasz
Szabcsizz #59554 üzenetére
Pár napja a Package Disabler Pro-t deaktiváltam, hogy ne tiltson semmilyen folyamatot. Jelenleg is érezhető a különbség, de az akkumulátor teljesítményében is érezhető. Egyenként fogom átnézni az összes folyamatot, amit a Disabler jelez. Keresőben megnézem, hogy mit csinál és minek kell az oda. Másképp nem szabad letiltani minden szart, mert megbolondul a telefon.
-
balintka
addikt
válasz
Szabcsizz #59548 üzenetére
Én most csináltam FR-et, mert a sok letiltogatott app miatt furcsa dolgokat csinált a telefon. Pl. elfelejtette az akksi használati adatokat, eltűntek ikonok a menüből, nem működött a jegyzet. Üzemidőben nem igazán nyertem sokat a letiltogatással, úh most engedélyezve marad minden progi.
-
bwin.party
aktív tag
válasz
Szabcsizz #59550 üzenetére
Valóban igazad van. Arra még nem jöttem rá, hogy a sokak által jelentkező hiba az 5.0.1 alatt milyen rommal / eszetlen darált romokkal jön elő? (Most sokan megharagudnak rám, peace Barátaim!) Nem hinném, hogy a Telekom az i9506-ra engedné, hogy megbízhatatlan rom kerüljön rá. Mindenesetre nem fogok upgradelni 4.4.2-ről. Package Disabler Pro megérte azt a komoly 350.-Ftját.
-
törölt tag
válasz
Szabcsizz #59444 üzenetére
Nehéz is észrevenni hogy elég gyakran bezárnak az appok amiket korábban megnyitottál és megnyitáskor nem ott folytatja ahol abbahagytad.
hitchins: Ebben cikkben van egy videó. Korábban játszott játék újra játszásakor megint betölt és várnod kell nem pedig ott folytatja ahol abbahagyta. Ugyanez a memória hiba jelensèg van 5.0.1-nél is de nem csak játékoknál hanem egyéb appokal is.
-
Keem1
veterán
válasz
Szabcsizz #59341 üzenetére
Köszönöm a megtisztelő jelölést
, de félek, nem tudnám tökéletesen ellátni ezt a kiemelt jelentőségű feladatot. A napi dolgokban még csak-csak otthon vagyok, de speckóbb dolgokhoz, pl. főzött romokhoz egyáltalán nem konyítok.
Ám ettől függetlenül bármilyen módon szívesen részt veszek aktívan egy első hsz tervezésében / ellenőrzésében / ámenolásában, ha azzal konstruktívan hozzá tudok járulni.Egyébként olyan nincs, hogy több topikgazda? Mert sokunk azért nem vállaljuk, mert egy emberre esne a teher és a felelősség. Míg ha az két, három emberre jutna, talán nemcsak szétoszlana, hanem többen erősítenék, kiegészítenék egymást. Szerintetek?
-
madkiller
őstag
válasz
Szabcsizz #59201 üzenetére
Nekem i9505-öm van, 3 németet próbáltam. Régebben is szinte mindig németet használtam, de az első romokkal meg más problémáim is vannak. Egy portolt S6 rommal szemezek, csak nem tudom, hogy hosszú távon milyen lenne. Albe95 S6 port 3.5. Valakinek esetleg hosszabb távú 1-2 hónapos tapasztalata van a romról?
-
Andris246
tag
válasz
Szabcsizz #58345 üzenetére
Már bocsi hogy ennyit kérdésem van de még olvastam hogy videó felvétel és a fényképek még nem az igaziak (minősége). Te tapasztaltál valami hasonlót? Mert még a telóm garis (4.3+root) és ha még nagyon bug-os a cm akkor a garimat nem szeretném feláldozni a semmiért. Mostanában nagyon kiakaszt a gyári samsung szoftver (random lassulások vagy hirtelen merülés)
-
-
chubby2o6
senior tag
válasz
Szabcsizz #58131 üzenetére
Szia! Ha rootolt, xposed kompatibilis a telód, akkor a DVSF disabler elvileg megoldja a problémát. Ez nem engedi, hogy a proci " visszavegyen" akkor sem, ha egy durvább játék közben "túlpörög". Hogy ez mennyire biztonságos, na ezt rád bízom
Én használom, de én nem nagyon szoktam durvább játékot tolni, szal nálam nem okozott még gondot.
Más. Csütörtökön feltettem egy CM11-t. Hát mit mondjak, nem jó, legalábbis nekem nem vált be. ( Az már csak a felrakás után ugrott be, hogy a CM11-t az előző telómon is utáltam.)
Azt hagyjuk , hogy full fapad a rom ( a szemmellapozós sz@rságokat nem is hiányoltam ), de a Röpke pillantás, meg pláne a Több ablak funkciók azért hiányoztak. Még ezt is túléltem volna, viszont bármit csináltam vele, a Google Play Szolgáltatások egy percre nem engedte deep sleep-be a telót.Tegnap feltettem a Phoenix V10.0-t, ég és föld a különbség. Eddig a gyári NG8-ra esküdtem, de ez méltó ellenfele lehet. Még kipucolom, és megvárok néhány töltési ciklust az eredményhirdetéssel, de úgy néz ki, marad egy darabig.
-
Keem1
veterán
válasz
Szabcsizz #58151 üzenetére
Azt nem én mondtam, hogy szándékosan. Viszont ismerősi körben van 3-4 amoledes teló, igaz, talán az enyém idősebb, de senki nem szólt még beégésről (persze ettől még lehet nekik). Viszont az elmúlt 3 évben két amoledes telóm is volt, és nem találkoztam a beégésnek még csak nyomával sem.
Ja, a lényeg lemaradt, ami miatt válaszolni akartam neked
Az amoled KÉPES a beégésre, de alapvetően NEM JELLEMZŐ. -
chubby2o6
senior tag
-
chubby2o6
senior tag
válasz
Szabcsizz #57337 üzenetére
Azt jelenti, hogy a rom flashelése után nem kell fix permissiont csinálnod, mert bootlop-ba kerül a teló.
Akkor ezek szerint mindent úgy csináltál, ahogy kell, csak nem a romhoz való kernelt tetted fel.
Ha működik most a telód, akkor szerintem mára hagyd a dolgot, fáradtan/álmosan nem érdemes pöcsölni vele, könnyebben benéz valamit az ember. -
chubby2o6
senior tag
válasz
Szabcsizz #57327 üzenetére
Hát, ha előbb felmásoltd a cuccokat az internal storage-be, aztán wipe-oltad az egészet, akkor nem nagyon maradt rajta flashelni való cucc.:-)
Vagy külső sd-ről csináltad?
Ha mindent a leírás szerint csináltál, és nincs a romban kernel, hanem külön kell azt is flashelni, akkor nem tudom, mi lehetett a baj. -
chubby2o6
senior tag
válasz
Szabcsizz #57323 üzenetére
A CM romok alapból tartalmazzák a kernelt is, szerintem azzal rontottad el, hogy a rommal meg a gapps-al együtt azt is feltetted. Ott, ahonnan letöltötted a romot, nem írták, hogy custom kernel nem ajánlott? Illetve azt szeretném kérdezni, hogy miért akarsz másik kernelt a rom sajátja helyett?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az iPhone után a legismertebb okostelefon, a koreai cég mindenkori csúcsmodelljének negyedik generációja megérkezett és tudja azt, amit vártunk tőle.
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4221
- iPhone 14 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4220
- iPhone 11 Pro Max 256GB Független/1 hónap gar./Akku 81%/p4218
- IPhone 15 Pro 128GB gyári független 2 év Rejoy jótállás
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- PROHARDVER matricás ház ingyen elvihető
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest