Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lavidaloka
aktív tag
válasz
sebijani1982 #63635 üzenetére
Van egy nagyon jó kis progi arra az esetre ha át akarsz tenni alkalmazásokat az sd kártyára....FolderMount [ROOT].
Nekem pl a GTA4.meg egy csomó több gigás játék sd.ről fut...
-
Schrift
tag
válasz
SD Maid néha több mint 1 gigát szokott felszabadítani és csak felesleges adatokat töröl.
-
QbHead
aktív tag
válasz
Ebben az esetben a ccleaner szokott nekem segíteni (gyorsítótár törlés) mert a letöltéskezelő mindig megtelik (nem ritkán 1,2Gb-ot lefoglal)
-
QbHead
aktív tag
válasz
sebijani1982 #63632 üzenetére
ohh értem... egy okosmobil nem csak app-ból áll ugye tudod
tudod vannak zenék képek videók filmek ezek elég sok tárt el tudnak foglalni
persze mindent meg lehet oldani de ahhoz irdatlan mennyiségű mobilnet kéne
-
törölt tag
válasz
sebijani1982 #63461 üzenetére
rossz szokas ios-rol
-
smekone
tag
válasz
sebijani1982 #63426 üzenetére
Normál net-re szeretnék !
-
Fall-N
veterán
válasz
sebijani1982 #63341 üzenetére
Én úgy csináltam, hogy Firefox accountba importáltam telefonon a Chrome könyvjelzőim. Utána itt a Galaxy böngészőben hozzá lehet adni FF accountot.
@Tesztelo.hu: Az SD Maid jó csak kell hozzá a Pro is, mondjuk nem drága. CCleaner viszont ingyenes és jól takarít. Ahogy teszteltem SD Maid és a CCleaner is jobb az Intelligens kezelőtől.
-
Keem1
veterán
válasz
Úgy, hogy chrome-ot használok
Legjobb böngésző, és mindenhol tudja a könyvjelzőimet, jelszavaimat. -
gyuri2008
veterán
válasz
Megelőztél én is kíváncsi lennék rá.
-
Eclips21
őstag
válasz
sebijani1982 #63170 üzenetére
Remeljuk hogy nem hardveres hiba, szoval akkor csak a rom lehet rossz. Szedd le SamFirm-el a legfrisebb fuggetlent romot. Jobb otletem nincs, ha akkor is rossz vissza 4.4re ha ott is rossz akkor szerviz, vagy viheted oda egybol (de szerintem idopazarlas ha nem 100% hogy harver hiba)
-
Eclips21
őstag
válasz
sebijani1982 #63168 üzenetére
akkor meg van a hiba
tegyel fel egy masikat
-
madkiller
őstag
válasz
sebijani1982 #58478 üzenetére
Már a 4.4en is gyenge volt, 4.3 volt az igazi az kb 2 másodperc volt szabadtérbe.
-
Alister71
nagyúr
válasz
sebijani1982 #57970 üzenetére
2 hónapja cseréltettem.
-
Sokee
aktív tag
válasz
sebijani1982 #55499 üzenetére
Kapcsold ki az automatikus színtónust.
-
Fall-N
veterán
válasz
sebijani1982 #55285 üzenetére
Nincs reklám az ingyenesben sem a fizetősben. Annyi a különbség, hogy Prime nélkül csökkentett funkciókkal működik. Eleve abszurd lenne, hogy fizetsz és még reklám is van.
Valami másik program reklámoz Nova biztos nem.
-
Valken
tag
válasz
Tegnap én is megvettem a Nova Prime-ot és telepítés után nem állt át automatikusan a fizetős verzióra, előbb újra kellett indítani a launchert.
A gondom vele az, hogy nem találom benne, hogy hol tudom a betűméretet állítani, mert hiába növelem az ikonok méretét, az alatta lévő betűk picik maradnak és kifolyik a szemem.
-
gatto_
senior tag
válasz
Én évek óta használom a novát, de még sosem láttam benne reklámot. Pontosan hol jelennek meg?
-
válasz
sebijani1982 #54523 üzenetére
Elvileg így, nem próbáltam.
-
Lefty
addikt
válasz
sebijani1982 #52989 üzenetére
Felrakás után kell egy factory reset, az a biztos.
-
crm
csendes tag
válasz
sebijani1982 #52937 üzenetére
Próbáld meg innen.
-
Vandor476
csendes tag
válasz
sebijani1982 #52569 üzenetére
Szia!
Van, lengyel. Nekem két napja lesz fenn lassan. Nagyon jó!!! Knox nem ugrik, odinnal feltéve.
http://samsung-updates.com/device/?id=GT-I9515 -
hunderbörd
tag
válasz
sebijani1982 #51421 üzenetére
Én a Nillkin üvegeket ajánlom, sem ezen, se más telefonon nem csalódtam még benne. Ebay-en van belőle 9H-s, én ilyet vettem kb. 2700 ftért.
-
BalanceR
addikt
válasz
sebijani1982 #51421 üzenetére
Kb mindenben jobbak a fóliáknál...
- könnyebb feltenni
- sokkal strapabíróbbak
- nem fakulnak, kopnak
- valóban 100%osan átlátszóak
- lényegesen jobb a tapintásukÉn régebben fóliát használtam, rémálom volt felrakni, egy idő után a drágább 2-3ezer forintos fóliák is vesztettek fényességükből, tapadtak, jobban megmaradt rajtuk az ujjlenyomat..
Most egy 4ezres H9es keménységű üveg van fennt, ég és föld a különbség. Amellett, hogy szinte nem is látszik, teljesen más érzés tapintásra,hideg, üveg, nem tapad, ha esetleg zsíros ujjal nyúl hozzá az ember, egy pólódörzsölés leszedi, és nem elkeni, mint a fólia esetében.Biztos ebből is van ótvar minőségű, de szerintem 2-3ezerért már nemnagyon lehet sz@t venni...
-
PowerBuldog
veterán
válasz
sebijani1982 #50636 üzenetére
Na most akkor ha mondjuk én ezt felszeretném rakni ODIN-ból, mert tökös gyerek vagyok (
), az KNOX ugrással jár-e? Lévén, hogy ez gyári rom ha minden igaz.
-
Audison
senior tag
válasz
sebijani1982 #50550 üzenetére
"Így azért egy nyaralás, téli kirándulás képeit-videóit könnyebben tudja az ember lementeni a telefonról, ha nincs a közelben számítógép..."
Köszönjük a tippet, tényleg nagyon jó, hogy támogatja a telefon ezeket a külső adathordozókat, nem szívesen viszek magammal laptopot nyaralásra. Én kártyaolvasót szerzek be hamarosan, mert javarészt tükörreflexes géppel megyek nyaralni és bizony jól jön a biztonsági másolat.
-
madkiller
őstag
válasz
sebijani1982 #50550 üzenetére
A 1.5tb-s vinyó nem ntfsbe van formázva?
Azt nem szereti a droid exFat-ot használj. -
chubby2o6
senior tag
válasz
sebijani1982 #49265 üzenetére
Oké, de akkor csináljunk belőle egy körlevelet
-
Don't Panic
senior tag
válasz
sebijani1982 #49260 üzenetére
nekem volt már h belement egy kis zsepi darab fogvájóval szépen köjött 1próbát megér.
-
chubby2o6
senior tag
válasz
Próbáld meg elindítani biztonságos ( csökkentett ) módban. Ha így megszűnik a hiba, akkor valamelyik általad telepített app a ludas, azt már neked kell kitalálni, hogy melyik.
Ha így is kapod az üziket, akkor factory reset, vagy rakd újra a romot. -
chubby2o6
senior tag
válasz
Hát oszd meg. Ha ez segít, megadom a mail címemet, nekem elküldheted.
-
zoltan77
aktív tag
válasz
sebijani1982 #48567 üzenetére
Mtp+Adb legyen bepipálva és akkor tudsz fájlokat is másolni gépről.
-
gusthy
veterán
válasz
sebijani1982 #48567 üzenetére
40000 körüli AnTuTu az a 9506-nak van. A 9505/9515 esetén teljesen rendben van a 30000.
-
Feralheart
tag
válasz
sebijani1982 #47925 üzenetére
Próbáltam már, de elszállt a winamp, amikor beállítottam, hogy a felhőből húzza be a zenéket :/
-
chubby2o6
senior tag
válasz
sebijani1982 #46340 üzenetére
Szívesen.
-
chubby2o6
senior tag
válasz
sebijani1982 #46336 üzenetére
Garancia-bukós megoldás már most is van:
[link] -
chubby2o6
senior tag
válasz
sebijani1982 #46336 üzenetére
Igen, jól gondolod, neked NK2-s kernel kellene. A 9505-höz valót inkább ne próbáld meg. Vagy visszateszel egy NG1-s romot, és azt tudod rootolni, vagy vársz még vele, sztem előbb-utóbb erre is lesz megoldás.
-
upbuvar
tag
válasz
sebijani1982 #43547 üzenetére
Ezzel használok többek között egy 128GB NTFS pendrive-ot,
-
sanyikk
tag
válasz
sebijani1982 #43547 üzenetére
Lehet, hogy nem látja a túl nagy pendrive-t. Próbáld meg egy 8 GB-ost.
-
zseko
veterán
válasz
sebijani1982 #42685 üzenetére
Nekem sem okoz világvégét, szó nincs róla, de akkor másként: megveszel egy vinyót, esetemben pl. a 90GB-os ssd-t, és használhatok belőle 87GB-ot a gyártók marketingrizsája miatt, ezt megszoktuk, nincs vele különösebb probléma, és a tárhelyvesztés sem jelentős, arányaiban nézve még a terrás vinyóknál sem. De mikor megveszek egy telefont amit úgy hirdetnek hogy 16GB, aztán belépek és azt látom, hogy csak 9.27GB-om van, akkor azt gondolom jogos a WTF. Amit most még meg is tetéztek azzal, hogy nem lehet külső sd-re telepíteni. Asphalt, Batman, Dead Space, és el is fogyott a tárhely, közben ott a 64GB-os sd és üresen teng-leng a telefonban pár hülye idióta döntése miatt. Ez inkább zavar, mint hogy csak 9.27GB használható a 16-ból.
-
bylow
senior tag
válasz
sebijani1982 #42685 üzenetére
Első sorban nekem sem a hellyel van gondom, mert nyilván a plusz cuccok el férnek a 32G -ás mem.kártyán, hanem inkább azzal hogy be van lassulva az egész, akad a rendszer. A galériában a képek úgy jönnek elő, mintha a polcról le vett albumot lapozgatnám.
Tárhelyre vissza térve:
2 módon is lehet nézni, akkor most melyik mit mutat?
1ik a menü- tárhely alatt....
2. ha a menü gombot folyamatosan nyomva tartjuk akkor elő jön a "tálca" (vagy nem tom minek hívják pontosan) és ott is jobb felső sarokban van 1 tárhely... na az alatt 16GB - ot ír .
Akkor most ez mit jelent? Az mért ír 16-ot? Sőt nekem 12.29GB/16GB , de 12 hogy lehet rajta cucc mikor csak 9,23GB az öszes tárhely a másik módon közölt adat szerint. (a menüben ha meg keressük).nem is hogy pár Megáról beszélünk, mert persze az lóghat valahol, konkrétan több mint 6 és fél Giga helyről van szó
na jól ki díszítettem -
bylow
senior tag
válasz
sebijani1982 #42655 üzenetére
Igen a későbbi hozzászólóval én is egyet értek, hogy százalékos arányba itt nagyon nem stimmel valami!
Rendben van hogy kevesebb a valós, és én úgy gondolnám: 16-4et foglal maga a rendszer , marad a 9.pity puty, és a többi a veszteség. E helyett a 16-nak kb 60%a van csak meg
Le is xarnám hogy mi marad vagy mi nem !!! Ha rendesen működne! Kifizettem valamit nem kevés pénzért, "VILÁG MÁRTÁT VÁSÁROLTAM" -Samsung- .... és XAR !
nem 1 csájná Klónt vettem !
-
zseko
veterán
válasz
sebijani1982 #42655 üzenetére
Talán mert a kettő azért nem teljesen ugyanaz, és százalékában sem ugyanannyit foglal legy a rendszer a tárhelyből. S2-nél annyira engem sem zavart, mert ott maradt 12GB helyem plusz a nagyobb játékok a külső sd-re települtek, de itt S4-en azért már közel a felét elveszi a rendszer és a Samsung törölhetetlen bloatware progjamjai, ez már jobban böködi az emberek csőrét. Ráadásul amíg a pc-n (valamint a régebbi androidokon) telepíthetek másik tárhelyre is, addig itt már megszüntették a lehetőséget. Mintha az ~500GB-os steam mappámat csak a 90GB-os ssd meghajtómra telepíthetném fel.
Nem is értem miért nem 32GB-os ssd-t vesznek win7/8 alá rendszerlemeznek, hiszen elfér rajta a rendszer, nem? -
migabi24
nagyúr
válasz
sebijani1982 #42518 üzenetére
A romolás garivesztéssel jár, a root is ha nem a megfelelőt használod, szóval csak óvatosan
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az iPhone után a legismertebb okostelefon, a koreai cég mindenkori csúcsmodelljének negyedik generációja megérkezett és tudja azt, amit vártunk tőle.
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Tőzsde és gazdaság
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Villanyszerelés
- EA Sports WRC '23
- Autós topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Motoros topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 64GB mobiltelefon
- iPhone 16 PRO l BLACK TITANIUM l 256GB l BONTATLAN ZSÍR ÚJ
- IPHONE SE 3 (2022) 64GB NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Garanciában Cserélt Új Készülék! 6 Hónap Garanciával
- IPhone 15 128GB gyári független 2025 09.08. Apple jótállás
- GENIUS vezetéknélküli, rózsaszín csajos egér
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB Cooler Master CMP 510 Seasonic850W
- www.iking.hu - Eladó Samsung S23 Ultra Phantom Black Használt, Karcmentes
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest